καλή φίλε. Τρομερή πίπα κ έχει πολύ καλό βυζάκια.μια αννα βραδυνη στα τριδυμα την εχει παρει κανεις? μου φανηκε καλη σε προσωπο και σωμα. δεν περασα λογω τσατσας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Αν την έχεις στα υπόψιν πάνε. Εμένα μ άρεσε πολύ. Πολύ καλή πίπα, ναζάκια και καλή συμμετοχή.Θα μπορούσες να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες?? Φιλάκια? Καλή πίπα? Προγράμματα? Διαφώτισε μας γιατί την έχω στα υπόψη !!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Καλησπέρα. Εγώ πήγα εχθές villa prive στην Νεφέλη και χάζεψα. Η κοπέλα είναι τούμπανο και πολύ καλές υπηρεσίες!
Πηγα κι εγω σημερα κ μολις εγραψα κι αυτην την κριτικη, που περιμενω να δημοσιευτει...
Θα θελα να γραψω περισσοτερα για τα της συναντησης με τη Νεφελη, αλλα δεν μπορω λογω χρονου κι εχεμυθιας, καθως η Νεφελη επιθυμει να μεινει κρυφη η ταυτοτητα της...
Ξανθια μετριου αναστηματος με ομορφα καστανα ματια με μοντελε αρκετα γυμνασμενο σωμα, παρα την ηλικια της, που πρεπει να 'ναι πανω απο 30, με τατου στην πλατη κ piercing στην κοιλια κ την γλωσσα και δυο υπεροχους λαχταριστους σιλικονατους βυζους..!
Υπερτουμπανο με λιγα λογια..! Εχει φουσκωσει αρκετα και τα χειλη της.. Εγω το βρισκω σεξι κ καυλωτικο, παρολο που δεν μ' αφησε να την φιλησω, σ' αλλους μια τετοια επεμβαση, μπορει να φαινεται αντιαισθητικο...
Πηρα το προγραμμα των 50 με ισπανικο... Να σημειωσω οτι παρολο που πηγα κατα τις 12:30 το μεσημερι, ολα τα δωματια ηταν γεματα και περιμενα πανω απο μιση ωρα, μεχρι να ρθει η σειρα μου..
Απ' οτι φαινεται, παρολο που δεν εχει ανεβασει φωτογραφιες της κι οι παλιοτερες κριτικες της ηταν μαλλον αρνητικες, απ' οσο διαβαζω, αρκετος κοσμος την εχει μαθει κ την τιμαει στις συντομες επισκεψεις της στη Θεσ/νικη...
Εγω μολις πριν δυο βδομαδες, που την ειδα για πρωτη φορα, την ανακαλυψα... Ειτε δεν παρακολουθουσα συστηματικα το σαϊτ τον Οκτωβρη, ή επειδη οι βαθμολογιες ηταν χαμηλες, δεν με παρακινησαν να δωσω ιδιαιτερη σημασια...
Στα του αγωνα, υπεροχο στοματικο για αρχη, ισως το καλυτερο που μου 'χουν κανει..! Την σταματησα γιατι λιγο ακομα κ θα τελειωνα..! Ανεβηκε απο πανω, οπου το κατεχει πολυ καλα το αθλημα και ξερει να κουνιεται με διαφορες εναλλαγες κι ειναι υπεροχο να βλεπεις τις βυζαρες της να κουνιουνται..! Μετα καναμε για λιγη ωρα ισπανικο, οπου παρολο που 'να σιλικονατα τα στηθη της ειναι απαλα κι εχουν ωραια αισθηση..! Στη συνεχεια κλασσικο ιεραποστολικο και καθως ο χρονος τελειωνε της ειπα να μου τον παιξει για λιγο καθως πιπιλουσα τις υπεροχες βυζαρες..!
Η Νεφελη θα μεινει δυστυχως για λιγες ακομα μερες, μεχρι την Κυριακη... Και μου ειπε θα ξαναρθει κατα τον Μαρτη, καθως σκοπευει να κανει μια πλαστικη και στα κωλομερια..!
Μου εκανε εντυπωση οτι δουλευει τοσες πολλες ωρες, γιατι την προηγουμενη μερα δουλευε πανω απο 14 ωρες κι απορησα ποτε προλαβαινει και ξεκουραζεται...
Αλλα απ' την μια φαινεται οτι το κατεχει το επαγγελμα κι αντεχει κι απ' την αλλη οτι πρεπει να 'χει μεγαλη αναγκη τα χρηματα και για αυτο δεν τη νοιαζει αν κανει πολυωρες βαρδιες ή αν εχει πολλη πελατεια...
Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα... Ελπιζω να μπορεσω να την ξαναδω μεχρι την Κυριακη ή εστω να τηρησει την υποσχεση της κ να μμας ξαναρθει με το νεο χρονο, γιατι ειναι απ' τις αγαπημενες μου κι απ' τις κορυφαιες κατα την γνωμη μου..!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Πηγα κι εγω σημερα κ μολις εγραψα κι αυτην την κριτικη, που περιμενω να δημοσιευτει...
Θα θελα να γραψω περισσοτερα για τα της συναντησης με τη Νεφελη, αλλα δεν μπορω λογω χρονου κι εχεμυθιας, καθως η Νεφελη επιθυμει να μεινει κρυφη η ταυτοτητα της...
Ξανθια μετριου αναστηματος με ομορφα καστανα ματια με μοντελε αρκετα γυμνασμενο σωμα, παρα την ηλικια της, που πρεπει να 'ναι πανω απο 30, με τατου στην πλατη κ piercing στην κοιλια κ την γλωσσα και δυο υπεροχους λαχταριστους σιλικονατους βυζους..!
Υπερτουμπανο με λιγα λογια..! Εχει φουσκωσει αρκετα και τα χειλη της.. Εγω το βρισκω σεξι κ καυλωτικο, παρολο που δεν μ' αφησε να την φιλησω, σ' αλλους μια τετοια επεμβαση, μπορει να φαινεται αντιαισθητικο...
Πηρα το προγραμμα των 50 με ισπανικο... Να σημειωσω οτι παρολο που πηγα κατα τις 12:30 το μεσημερι, ολα τα δωματια ηταν γεματα και περιμενα πανω απο μιση ωρα, μεχρι να ρθει η σειρα μου..
Απ' οτι φαινεται, παρολο που δεν εχει ανεβασει φωτογραφιες της κι οι παλιοτερες κριτικες της ηταν μαλλον αρνητικες, απ' οσο διαβαζω, αρκετος κοσμος την εχει μαθει κ την τιμαει στις συντομες επισκεψεις της στη Θεσ/νικη...
Εγω μολις πριν δυο βδομαδες, που την ειδα για πρωτη φορα, την ανακαλυψα... Ειτε δεν παρακολουθουσα συστηματικα το σαϊτ τον Οκτωβρη, ή επειδη οι βαθμολογιες ηταν χαμηλες, δεν με παρακινησαν να δωσω ιδιαιτερη σημασια...
Στα του αγωνα, υπεροχο στοματικο για αρχη, ισως το καλυτερο που μου 'χουν κανει..! Την σταματησα γιατι λιγο ακομα κ θα τελειωνα..! Ανεβηκε απο πανω, οπου το κατεχει πολυ καλα το αθλημα και ξερει να κουνιεται με διαφορες εναλλαγες κι ειναι υπεροχο να βλεπεις τις βυζαρες της να κουνιουνται..! Μετα καναμε για λιγη ωρα ισπανικο, οπου παρολο που 'να σιλικονατα τα στηθη της ειναι απαλα κι εχουν ωραια αισθηση..! Στη συνεχεια κλασσικο ιεραποστολικο και καθως ο χρονος τελειωνε της ειπα να μου τον παιξει για λιγο καθως πιπιλουσα τις υπεροχες βυζαρες..!
Η Νεφελη θα μεινει δυστυχως για λιγες ακομα μερες, μεχρι την Κυριακη... Και μου ειπε θα ξαναρθει κατα τον Μαρτη, καθως σκοπευει να κανει μια πλαστικη και στα κωλομερια..!
Μου εκανε εντυπωση οτι δουλευει τοσες πολλες ωρες, γιατι την προηγουμενη μερα δουλευε πανω απο 14 ωρες κι απορησα ποτε προλαβαινει και ξεκουραζεται...
Αλλα απ' την μια φαινεται οτι το κατεχει το επαγγελμα κι αντεχει κι απ' την αλλη οτι πρεπει να 'χει μεγαλη αναγκη τα χρηματα και για αυτο δεν τη νοιαζει αν κανει πολυωρες βαρδιες ή αν εχει πολλη πελατεια...
Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα... Ελπιζω να μπορεσω να την ξαναδω μεχρι την Κυριακη ή εστω να τηρησει την υποσχεση της κ να μμας ξαναρθει με το νεο χρονο, γιατι ειναι απ' τις αγαπημενες μου κι απ' τις κορυφαιες κατα την γνωμη μου..!
Να δω τι θα λέτε μόλις μάθετε ότι ήταν αγοράκι
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Μην σας λεω ψεμματα..Δεν την πηρα...
Και ο λόγος ξερετε ποιος ήταν? Ακριβώς αυτός...Μεσα μου κατι μου εκανε οτι ειναι πρωην αγορακι...
Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια...αλλα σιγουρα δεν εβαλα το πουλι μου στην πουλιοφωλιτσα της (?)
Και ο λόγος ξερετε ποιος ήταν? Ακριβώς αυτός...Μεσα μου κατι μου εκανε οτι ειναι πρωην αγορακι...
Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια...αλλα σιγουρα δεν εβαλα το πουλι μου στην πουλιοφωλιτσα της (?)
Fotis Panagiwtou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Η Σοφια η Ρουμανα τι εγινε ξερει καποιος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο λογος που συνηθως οι τρανς κανουν καλυτερο σεξ είναι απλος.
τους αρεσουν το 90% των αντρων όπως εμας μας αρεσει το 90% των γυναικων.
και δεν θελουν γνωριμια και οικειοτητα για να καυλωσουν, όπως οι γυναικες.
αντίθετα οι γυναικες γουσταρουν μονο το 10% και για να καυλωσουν με αυτους θελουν να γνωριστουν λιγο να αισθανθουν οικειοτητα.
αν βγαλεις λοιπον τις προτιμήσεις, οι τρανς εχουν εν μερει ανδρικο τροπο σκεψης στο σεξ για αυτό και είναι πιο ανοικτες σε βιτσια κλπ. μονο κατι παλιες κωλοπετσωμενες πουτανες τυπου θειας ναντιας μπορουν να τις πλησιασουν σε σεξουαλικη ευελιξια-επιθυμια-κοινωνικοτητα. τα 20χρονα μοντελοειδη εχουν το συμπλαγμα της ευθραστης κουκλας τα περισσοτερα.
ετσι κανουν καριερα , νικολ, βικυ, χριστινα, νεφελη και ισως κανα 2 ακομη που δεν τις μυριστηκαμε
αντίθετα οι γυναικες γουσταρουν μονο το 10% και για να καυλωσουν με αυτους θελουν να γνωριστουν λιγο να αισθανθουν οικειοτητα.
αν βγαλεις λοιπον τις προτιμήσεις, οι τρανς εχουν εν μερει ανδρικο τροπο σκεψης στο σεξ για αυτό και είναι πιο ανοικτες σε βιτσια κλπ. μονο κατι παλιες κωλοπετσωμενες πουτανες τυπου θειας ναντιας μπορουν να τις πλησιασουν σε σεξουαλικη ευελιξια-επιθυμια-κοινωνικοτητα. τα 20χρονα μοντελοειδη εχουν το συμπλαγμα της ευθραστης κουκλας τα περισσοτερα.
ετσι κανουν καριερα , νικολ, βικυ, χριστινα, νεφελη και ισως κανα 2 ακομη που δεν τις μυριστηκαμε
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Χριστινα?Ποια χριστινα? Οσο για τη νικολ ρε φιλε,εχει ξαναειπωθει...Εχω καταληξει οτι δεν ειναι...αλλα και παλι κατι τυποι σαν κι εσενα,παλι μου βαζουν την αμφιβολια.Οσο για τη Νεφελη,γιατι τετοια επιμονη για αρνηση φωτογραφιων? Και ο συνδυασμος φουσκωμενα χειλη,μπαλες βυζια, ειναι μπαμ...ετσι μου φανηκε εμενα.ο λογος που συνηθως οι τρανς κανουν καλυτερο σεξ είναι απλος.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Η Νατασα ειναι αρρωστη για οποιον ρωτησε που χαθηκε τοσες μερες.
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά μας γαμήσατε την ψυχολογία. Ρε azazel τι μας έκανες.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Γαμησες αγορακι??
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Γυναίκα είναι κατά τη γνώμη μου. Τα ίδια γράφανε κάποτε και για την Αντριάνα.Ρε παιδιά μας γαμήσατε την ψυχολογία. Ρε azazel τι μας έκανες.
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
ο λογος που συνηθως οι τρανς κανουν καλυτερο σεξ είναι απλος.
Αυτός είναι ο λόγος που οι τρανς και εξ αλλαγής είναι πιο κοντά στην αντρική κατανόηση του σεξ. Όμως... πάλι άμα δε σε γουστάρει δε θα κάνει πολλά. Και μάλιστα τότε μπορείς κυριολεκτικά να πεις στα αρχίδια της (ακόμα και να μην έχει, κάποτε είχε). Και σε θέμα κοινωνικότητας που λες... άκυρο... Τo μεγαλύτερο ποσοστό σε μουνόπανα είναι στον χώρο των τρανς και cd, γιατί έχουν ψυχολογικά θέματα. Άλλες τα ξεπερνάνε και είναι μια χαρά άτομα και άλλες όχι.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Εγω που την ειδα παντως ειναι ιδιος με τα τρανς που κυκλοφορουν στις πιατσες.
Καλησπέρα σε όλους. Ρε παιδιά ψάχνω εδώ και μέρες να βρω κριτική για την Αντζελα που είναι στα studio/villes αλλά δεν βρίσκω τίποτα μετά το 2013-14. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να κάνω κασκαντερ αλλά με παραξενεύει η συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί μήπως κανείς να εκφράσει μία άποψη, αν έχει πάει με την κοπέλα? Οι εικόνες της πάντως φαίνονται αρκετά καλές...
HardcoreGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ειναι παλια φαινομενα αυτα να παρουσιαζουν εγχειρισμενες σαν γυναικες, οπως τοτε με τον βικο-βικη που οι βιλλες τον παρουσιαζαν σαν γυναικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις