azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Εκανες τετοιες ανωμαλιες και
δεν μας τις λες??
Μην ακουσεις εσυ για τραβελι και λειντιμποι..
Εκανες τετοιες ανωμαλιες και
δεν μας τις λες??
Εεεε κόψτε τα ναρκωτικά ρε. Γυναίκες σαν την Έφη και τη Νατάσσα έχουν δώσει όλη την ψυχή και την ενέργειά τους για μας. Λίγος σεβασμός. Φαντάσου να μην υπήρχαν τέτοιες γυναίκες, θα κατέβαιναν να γαμήσουν μόνο επιπλόφιλοι.
και ναι η Μόνικα δεν αξίζει για 9/10 εμφάνιση, αλλά 19/10 και είναι άνετα ομορφότερη από το 99% των γυναικών που κάνουν καριέρα στο modeling. Azazel κι εσύ στο στρατόπεδο που γουστάρει ανορεξικές ρε φίλε? :S
Καλά οπότε αυτή μια χαρά θα σου κάτσει. Μουνάρα!
Άμα η γυναίκα δεν έχει τις καμπυλάρες της...
Τυπε,ποια είναι αυτή που κρατάει την κοιλουμπα της για να μη φανεί στο φακό?
[/quotε ριξε ενα γκαζακι στο κλωνο πομακι
.
κλωνε το μπουλομην την γαμας εσυ
τραβα σε αυτες που γαμουσες απο την εποχη του βαρδαρη
Για να προετοιμαζόμαστε
Το σίγουρο είναι πως οι ουρές για πάρτη της θα γεμίσουν την οδό Φρίξου, αν και έχω ένα κομιδονοπροαίσθημα από αυτά που διάβασα, όσο μικρότερο καλάθι κρατήσουμε τόσο καλύτερα θα περάσουμε μαζί της πιστεύω, γιατί όπως και να το κάνουμε ένα 40αρι έτσι για τη χαρακιά θα το πετάξουμε. ουτε ενα πενταλεπτο για την μπαζοκοιλια.
Καλά οπότε αυτή μια χαρά θα σου κάτσει. Μουνάρα!
προβλεπω να τρως πατατα και να τρεχεις να τα μπαλωσεις...ετοιμαζω την πουτσα μου απο τωρα
ολο το χαρτι θα μαζεψει
τελος στις χιλιοχυμενες πουτανες της πολης
λευτερια στις πουτσες μας
θανατος στους αγαμητους και προσκυνημενους μπουρδελιαριδες
λευτερια επειτελους
δηλαδή μπήκες εκεί που δεν μπήκα εγώ και μπήκα εκεί που δεν μπήκες εσύ... Άρα δε συναντηθηκαμε πουθενάχαχαχ Αλ μολις ειχα ετοιμασει παρομοιο ποστ, για ενα λεπτο με προλαβες οποτε πορνοσυμπληρωνω.
Ουρανου 8 => Σιλβυα, εκφυλη μιλφ με πορνογυαλι,
δηλαδή μπήκες εκεί που δεν μπήκα εγώ και μπήκα εκεί που δεν μπήκες εσύ... Άρα δε συναντηθηκαμε πουθενά
Και στο Τρίδυμο 1 μπήκα ήταν ένα μελαχρινο αδιάφορο κορίτσι και κάτι σουρωμενοι στο σαλόνι οπότε έφυγα χωρίς να ακούσω τα παραπάνω
Πάντως Σάββατο νύχτα είναι η χειρότερη ώρα για μπουρδελοτσαρκα,πολύ πιτσιρικάδες μπαίνουν 6 μαζί,πολύ ειρωνεία πολύ μαγκιά...
Γι'αυτη τη Σύλβια μ'εβαλες σε περιέργεια τώρα