You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Βράδυ. Αλλά για σήμερα δεν ξέρω αν δουλεύει
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
εδω σταματησαμε τις συναντησεις μας...κι αν γινει καμια,στην καντινα εχει περισοτερο ενδιαφερον...κατα τα αλλα τα μπουρδελα καλα κρατουν...Τι εγινε ρε παιδια το παρατησατε το αθλημα; 2 μερες δε γραφει κανεις;
θα μου πειτε με αυτο το χαλι που κυκλοφορει και τι να γραψεις...
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Μίνι βόλτα το απόγευμα στην περιοχή,με λίγο κόσμο, όλοι πιτσιρικάδες να γυρνάνε.περασμα από free house κλειστά κ τα δύο.στη Φρίξου 14 για Αλεξάνδρα κλειστό και κατάληξη στα τρίδυμα .στο δεξί η μπιανκα στο μπροστά η Εβελίνα στο δωμάτιο και στο βάθος η Άννα τσεχα.πιπινι 21 χρονών,με ωραίο φυσικό βυζί, άσπρο δέρμα κ σέξυ στριγκακι.φατσα λίγο περίεργη κ ακόμα πιο περίεργη οδοντοστοιχία.σε γενικές γραμμές καλά ήταν φιλότιμη η μικρή, απέφυγε φιλιά στο στόμα γτι έχει γκόμενο απ ότι είπε και υπάκουη σε ότι της είπα.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
φιλος ποια μπιανκα μια στεγνη-σκινυ Ρουμανα πιτσιρικα που επαιζε στο Φρ, 15α?Μίνι βόλτα το απόγευμα στην περιοχή,με λίγο κόσμο, όλοι πιτσιρικάδες να γυρνάνε.περασμα από free house κλειστά κ τα δύο.στη Φρίξου 14 για Αλεξάνδρα κλειστό και κατάληξη στα τρίδυμα .στο δεξί η μπιανκα στο μπροστά η Εβελίνα στο δωμάτιο και στο βάθος η Άννα τσεχα.πιπινι 21 χρονών,με ωραίο φυσικό βυζί, άσπρο δέρμα κ σέξυ στριγκακι.φατσα λίγο περίεργη κ ακόμα πιο περίεργη οδοντοστοιχία.σε γενικές γραμμές καλά ήταν φιλότιμη η μικρή, απέφυγε φιλιά στο στόμα γτι έχει γκόμενο απ ότι είπε και υπάκουη σε ότι της είπα.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Όχι ,μία νταρντανα όχι χοντρή, επιβλητική παρουσία με βυζάρες μελαχρινή με ωραίο πρόσωποφιλος ποια μπιανκα μια στεγνη-σκινυ Ρουμανα πιτσιρικα που επαιζε στο Φρ, 15α?
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Μπήκαμε μαζί με έναν πιτσιρικά και μόλις κάναμε να να φύγουμε είπε πού πάτε τρομαξατε κι ο μικρός γελουσε
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ειπες οχι βραδυνη βαρδια ε;; και τα 2 του free house κλειστα;;;Μπήκαμε μαζί με έναν πιτσιρικά και μόλις κάναμε να να φύγουμε είπε πού πάτε τρομαξατε κι ο μικρός γελουσε
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Φίλος κατά τις 9πηγα οπότε μάλλον βραδινή βάρδια ήταν.το φρι χάους ενώ είχε την πλαϊνή πινακίδα νέον που εγραφε όπεν,οι πόρτες θεοσκοτεινες χωρίς ούτε ένα αμάξι μέσα τσατσάς η πόρνης.κατα 99% κλειστά.ειπες οχι βραδυνη βαρδια ε;; και τα 2 του free house κλειστα;;;
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
βραδυνη λοιπον....ε να γι αυτο ειχα περασει και εγω απο εκει πριν απο κανα 4-5ημερο παλι βραδυ και ηταν παλι και τα 2 κλειστα , μαλλον ξεμειναν απο πουτανες αυτοι...Φίλος κατά τις 9πηγα οπότε μάλλον βραδινή βάρδια ήταν.το φρι χάους ενώ είχε την πλαϊνή πινακίδα νέον που εγραφε όπεν,οι πόρτες θεοσκοτεινες χωρίς ούτε ένα αμάξι μέσα τσατσάς η πόρνης.κατα 99% κλειστά.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.776
- Πόντοι
- 11.585
Χτες βραδυ ξεκινησα για Μιρα, η τσατσα λεει εχω την Μιρα, λεω εδω ειμαστε, θα πηδηξουμε, και βγενει απο το κουζινακι ενα ξανθο κοριτσακι και χωρις γιαλια.!! :S Δεν μου εμοιαζε για την Μιρα που ειχα δει κανα 2 φορες στο παρελθον και ηταν και μαυρομαλα, δεν με κλικαρε, οποτε τα εβαψε τα μαλια ξανθα.?? Η πηγαν να πασαρουν στον καραμαν μουφα μουνι.???
Οποτε εφυγα και πηγα στην Ραισα που ειδα στο προγραμμα, το μικρο φουρουσε ασπρα εσωρουχα αυτη την φορα, μακιγιαζ, καλα περασα για 40€ γιατι 50€ για χαλαρο ή μασαζ και για τα βρωμικα ζηταει 60€ και εχει ωραιο μουνακι για δαγκωμα.!
Οποτε εφυγα και πηγα στην Ραισα που ειδα στο προγραμμα, το μικρο φουρουσε ασπρα εσωρουχα αυτη την φορα, μακιγιαζ, καλα περασα για 40€ γιατι 50€ για χαλαρο ή μασαζ και για τα βρωμικα ζηταει 60€ και εχει ωραιο μουνακι για δαγκωμα.!
KAVLIAROS69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Περασμα σημερα το πρωι απο την Αφρο κωλετη. Οτι και να πω ειναι λιγο. Η καλυτερη πιπα της πολης. Περασα πολυ ομορφα. Αυτη η γυναικα ξερει καλα τι θελει ενας πελατης.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Περασμα σημερα το πρωι απο την Αφρο κωλετη. Οτι και να πω ειναι λιγο. Η καλυτερη πιπα της πολης. Περασα πολυ ομορφα. Αυτη η γυναικα ξερει καλα τι θελει ενας πελατης.
Ρε φιλε επειδη ξερω οτι εισαι συχνος στις βιλλες, ειναι ομορφη η συγκεκριμενη; Γιατι δε μου λενε κατι οι υπηρεσιες αν δεν ειναι ωραιο μουνι
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Ρε φιλε επειδη ξερω οτι εισαι συχνος στις βιλλες, ειναι ομορφη η συγκεκριμενη; Γιατι δε μου λενε κατι οι υπηρεσιες αν δεν ειναι ωραιο μουνι
Κουράζεις λίγο με το να είναι ωραίο μουνί και να είναι ωραίο μουνί η άλλη..
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Κουράζεις λίγο με το να είναι ωραίο μουνί και να είναι ωραίο μουνί η άλλη..
Εσυ ρε φιλε τι ζορι τραβας; Αν αλλοι την βρισκουν να πηδανε κατι σαπιες σαν καθαριστριες του Αγιου Λουκα απλα επειδη τους κανουν βρωμικα κολπα με γεια τους με χαρα τους. Εγω για να πληρωσω καποια πρεπει να ειναι ομορφη. Αν ηθελα μετρια, εβγαινα κερνουσα ενα ποτο και πηδουσα τσαμπα, 30 χρονων ειμαι, δεν ειμαι 50 με καμια κοιλια στα γονατα και με πλατεια στο κεφαλι.
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Εσυ ρε φιλε τι ζορι τραβας; Αν αλλοι την βρισκουν να πηδανε κατι σαπιες σαν καθαριστριες του Αγιου Λουκα απλα επειδη τους κανουν βρωμικα κολπα με γεια τους με χαρα τους. Εγω για να πληρωσω καποια πρεπει να ειναι ομορφη. Αν ηθελα μετρια, εβγαινα κερνουσα ενα ποτο και πηδουσα τσαμπα, 30 χρονων ειμαι, δεν ειμαι 50 με καμια κοιλια στα γονατα και με πλατεια στο κεφαλι.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι.
Για την εικόνα που βγάζεις εδώ μέσα μιλάω.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν (εδώ μέσα πάντα) το πώς είσαι έξω.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Δεν τραβάω κανένα ζόρι.
Για την εικόνα που βγάζεις εδώ μέσα μιλάω.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν (εδώ μέσα πάντα) το πώς είσαι έξω.
Αν δεν τραβας κανενα ζορι τοτε προς τι το σχολιο οτι κουραζω; Ζηταω με απλη και ξεκαθαρη πληροφορια σχετικα με την εμφανιση της κοπελας. Και σου εχω νεα, το 90% αυτων που πανε να γαμησουν, αυτο τους ενδιαφερει προτίστως, οχι να μου κανει γλυφοκωλαδες καμια 50αρα γρια και να χαιρομαι κιολας...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Παντως στον αγιο λουκα στα χειρουργεια εχει μια πολυ ωραια γκομενα. Επισης ρε κριτικ αν δεν κανω λαθος παλιο μελος εισαι τοσα χρονια ειναι στο κουρμπετι η αφρο. Δεν την εχεις δει ποτε? Μπαζο παντως σιγουρα δεν ειναι. Περι ορεξεως φιλε. Και εγω εχω δει να βγαζουν γουστα εμπειροι παιχτες απο εδω με νταιανα και θεια μονικα αλλα εμενα και να με πληρωναν δεν θα τις πηδουσα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
αν ισχυε αυτο που λες τοτε η Μιρελα που ειναι μια απο τις παλιοτερες κοπελες θα επρεπε να εχει 10 κριτικες τη βδομαδα...αλλα κατι τετοιο δε συμβαινει.Ή σαν πιο φρεσκο παραδειγμα να πω τη Μιρα που ειναι μουναρα...Αν δεν τραβας κανενα ζορι τοτε προς τι το σχολιο οτι κουραζω; Ζηταω με απλη και ξεκαθαρη πληροφορια σχετικα με την εμφανιση της κοπελας. Και σου εχω νεα, το 90% αυτων που πανε να γαμησουν, αυτο τους ενδιαφερει προτίστως, οχι να μου κανει γλυφοκωλαδες καμια 50αρα γρια και να χαιρομαι κιολας...
Ο παραδοσιακος μπουρδελιαρης που εχει χρονια στην πιατσα,οπως πχ εγω ας πουμε,παει πρωτιστως για να βγαλει τα γουστα του εκει που περναει καλα και εχει ξεπερασει το σταδιο του μοντελισμου χωρις βεβαια να το αποκλειει...
Τα υποτιμητικα σχολια για τις 50αρες ειναι περιττα νομιζω γιατι οπως εχω ξαναπει αυτες εχουν δειξει την αξια τους γι'αυτο και δουλευουν τοσα χρονια.Και τελοσπαντων αυτες ειναι 4-5 στα 35 σπιτια...στα υπολοιπα 30 σπιτια δυσκολευομαι να θυμηθω ποια πιτσιρικα μοντελαρα κανει ιδιαιτερο παταγο αυτη την εποχη.
Αρα δεν ισχυει αυτο που λες και μαλιστα σ'αυτο το μεγαλο ποσοστο που το λες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38