Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Καλησπέρα. Πήγα πριν μία εβδομάδα στην Μαρία Μολδαβή.. μετριότητα..κ βιασινη. Καμιά καλή για το σκ έχει να προτείνει κάνεις;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
που ακριβως ειναι ρε αδελφε στα γιαννιτσα;

Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη, περνάμε τα τελευταία φανάρια στα Γιαννιτσά, στο δεξί μας χέρι συναντάμε τα Lidl, τα περνάμε και μετά από 500 μέτρα στο αριστερό μας χέρι είναι το μπουρδελάκι, ακριβώς απέναντι από μια εταιρία που λέγετε Παρασκευαίδης. Ευκολάκι είναι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη, περνάμε τα τελευταία φανάρια στα Γιαννιτσά, στο δεξί μας χέρι συναντάμε τα Lidl, τα περνάμε και μετά από 500 μέτρα στο αριστερό μας χέρι είναι το μπουρδελάκι, ακριβώς απέναντι από μια εταιρία που λέγετε Παρασκευαίδης. Ευκολάκι είναι.
τι ωρες δουλευει ξερουμε;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Συνημμένα

• Screen0093.png
    Screen0093.png
    731,9 KB · Εμφανίσεις: 37

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα απο Σοφία των βιλλών μετά απο προτροπή φίλου (να'ναι καλά !)...η γυναίκα απλά τα σπάει...έγινε στανταράκι μαζί με την Τζέσυ !!!  :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σουπερ μινι βολτα 10.30 πρωι ειχε αρκετα ανοικτα και το καινουριο στην τσουκαλα-εμπεδοκλεους οπου ανεβαζω κριτικη για την μισελ μογγολη από την ουκρανια, καλος ανθρωπος.
τα 2 από τριδυμα στο μπροστα η γρια με τα μεγαλύτερα βυζια, στο πισω η ξανθια με σπασμενο προσωπο καλες αναλογιες καρλα, θα προτιμουσα την τσατσα της, την κοντη ξανθια που δουλευε παλια στον βαρδαρη με την νικολ γαλλιδα μιλφ - βουλγαρα τρανς.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
σουπερ μινι βολτα 10.30 πρωι ειχε αρκετα ανοικτα και το καινουριο στην τσουκαλα-εμπεδοκλεους οπου ανεβαζω κριτικη για την μισελ μογγολη από την ουκρανια, καλος ανθρωπος.
τα 2 από τριδυμα στο μπροστα η γρια με τα μεγαλύτερα βυζια, στο πισω η ξανθια με σπασμενο προσωπο καλες αναλογιες καρλα, θα προτιμουσα την τσατσα της, την κοντη ξανθια που δουλευε παλια στον βαρδαρη με την νικολ γαλλιδα μιλφ - βουλγαρα τρανς.
Η μπροστα στα 3δυμα ειναι η Τανια, η πίσω η Κλαουντια , εχει ιστορικο στην πολη , κολητε εισαι σιγουρος οτι την Μογγολη την λενε Μισελ , γιατι εχεις βλεπω ασθενη μνημη στα ονοματα και συμπαθα με , σαν καπως αλλιως να την ακουσα  :huh: :huh: :huh: αλλα δεν επιμενω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η μπροστα στα 3δυμα ειναι η Τανια, η πίσω η Κλαουντια , εχει ιστορικο στην πολη , κολητε εισαι σιγουρος οτι την Μογγολη την λενε Μισελ , γιατι εχεις βλεπω ασθενη μνημη στα ονοματα και συμπαθα με , σαν καπως αλλιως να την ακουσα  :huh: :huh: :huh: αλλα δεν επιμενω
μηπως την λενε Μιχαελα! :grin:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Την γριά με τα βυζια την έχει δοκιμάσει κανένας;είναι καλή;

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
μετα απο μια βολτα στας Αθηνας, αποφασισα οτι μαλλον εδω δε θα ξαναπατησω σε σπιτακι. Με καθοδηγηση συναθλητων απο το topic της Αθηνας, πηδηξα στη φυλης 3 κοπελες (την ιδια μερα) που εμφανησιακα ηταν ολες τουλαχιστον 1 επιπεδο πανω απο τα κοριτσια των Βιλλων. Ολα αυτα με ενα 20αρικο η καθε μια, που στο προγραμμα περιελαμβαναν και ελευθερο στοματικο (που δεν κανω) και πρωκτικο (επισης δεν κανω).

Μουναρες κοπελες που πηδιουνται για το 20αρικο, επαθα σοκ. Ειδικα τη μια ηθελα να την παρω μαζι μου και να φυγω, εκπληκτικα ομορφη τσιγγανοβουλγαρα
Συμφωνώ αλλά το 2009 και στο Μεταξουργείο έβρισκες ωραίες κοπέλες με 15 ευρώ και 20 έκαναν οι τοπ  αλλά οι συνθήκες υγιεινής ήταν από ανύπαρκτες έως τραγικές

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
η γρια ειναι γρια...σε ολα. νομισα οτι θα βγαζει γουστα αλλα μπα...αλλα παλι αυτο εισεπραξα εγω...ισως καποιος αλλος να εισπραξει κατι διαφορετικο.
Την αλλη τη λενε Μισελ...περασα 2 φορες με προθεση να μπω αλλα τελικα δε ψηθηκα...πιο πολυ με χαλασε η τσατσα που εψαχνε για μαλακες (ετσι μου φανηκε εμενα)...παντω συστηνεται ως Μισελ. Ο φιλος που εγραψε την κριτικη αμα θελαι ασ μας πει ποσο πληρωσε και τι πηρε αμα θελει. εμενα μου ζητησε 30 απλο, 40 χαλαρο (?) 50 ελευθερο στοματικο, 150 τζακουζι...οταν εφευγα μου ειπε περνα με 40 ελευθερο...δηλαδη ειναι τυπου αμα πιασει επιασε στο μαλακα. σορρυ, ειπα περισσοτερα απ οσα ρωτησατε. η Τονια ειναι γρια και την αλλη τη λεν Μισελ (ειναι καλο κομματι παντως)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παίκτη μην τρολαρεις. Η γαλλίδα μιλφ Νικολ δεν είναι τρανς

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Πήγα πριν μία εβδομάδα στην Μαρία Μολδαβή.. μετριότητα..κ βιασινη. Καμιά καλή για το σκ έχει να προτείνει κάνεις;
Ποια μαρια αδερφε... μια ηταν προ λιγο καιρου στα τριδυμα. Αυτην εννοεις? ποια βαρδυα?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.επειδη ειμαι λάτρης των ώριμων θα περάσω να δω κ αμα μπω θα σου πω και εγω!!!

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
εχοντας ολοκληρωσει τις διακοπες στην Ελλαδα, λεω να καταθεσω τις εντυπωσεις μου απο τις επισκεψεις μου στα στουντιο. #1 Χριστίνα Κυπρια στο ξυλινο της Μινωταυρου: πολυ καλες εντυπωσεις. ευγενικη, ανετη, περιποιητικη...καλο κορμι, καλο σεξ...ανετα θα ξαναπηγαινα αν ηταν καπου σταθερη. #2 Ισαμπελλα Τσεχα στο Φριξου 15: επισης πολυ καλες εντυπωσεις...με 2 μηνες στην Ελλαδα και αψογα ελληνικα...πολυ καλη κοπελα που θελει να ικανοποιησει...τελειο φυσικο στηθος και σωμα...εξαιρετικη κι η τσατσα. #3. Μαγκυ(?) απο Τσεχια Ερημιτη 2: ομορφο κοντοπουτανο με καλες υπηρεσιες...αν μιλουσε και λιγα ελληνικα...#4 Νικ Ουρανου 28 , ελληνιδα/κυπρια με μεγαλο στηθος: ολα μετρια εδω...μονο για ξερορτωμα...δε τα κλαις αλλα και δε σου μενει και τιποτα... Ηθελα να δοκιμαδω τη Μισελ και μια-δυο ακομα αλλα δε προλαβα.
Πηγα και σε κοριτσια που δεχονται στο χωρο τους...ΑΓΑΠΗ και ΝΑΤΑΛΙ σε τριο και ΒΙΚΤΩΡΙΑ...απλα και τιμια πραγματα... Αυτα τα ολιγα απο μενα, και πανω απ ολα υποκειμενικα... Αν με ρωτουσατε θα ελεγα δοκιμαστε τες ολες πλην της #4...ακομα κι αν δε ξετρελαθειτε , δε θα κλαψετε τα χρηματα σας. Να ειστε καλα και να περνατε ακομα καλυτερα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τελικα αυτη η Λαρα ειναι Φωτια και Λα(υ)ρα. Πανω στα χαμουρεματα μου βγηκε σε COB η φαση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πρωτον στην μισελ εδωσα 30.
δευτερον για την νικολ εχω ξανατσακωθει χωρις λογω κατ εμε, δεν με νοιαζει ότι θελετε πιστευετε, είναι καλη ότι κι αν είναι παντως. βεβαια μπορει να είναι γαλλοι μεταναστες στην βουλγαρια οι γονεις της οποτε από αγαπη προς την βουλγαρια εκτος ότι την γεννησαν βουλγαρια της εδωσαν και βουλγαρικο ονοματεπωνυμο και υπηκοοτητα, οσοι εχουν λογικη ας κοιταξουν το βουλγαρικο αυτοκινητο και ας αναρωτηθουν γιατι μια "γαλλιδα" που δουλευει ιεροδουλος αρα εχει και φραγκα να αγοραζε βουλγαρικο αμαξι...
ελεος που θα ερχοταν γαλλιδα γκομεναρα να δουλεψει ελλαδα και θα επαιρνε και βουλγαρικο αμαξι...
σαν να παει ελληνιδα να δουλεψει αλβανια και να αγορασει σερβικο ιχ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom