Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
στο χάρτη την λεει εμπεδοκλεους παντως την τσουκαλα, δεν ξερω γιατι.
δεν το εχω δει αυτό που λες καστορα θα το διρευνησω συντομα δεν μπορει να είμαι ανενημέρωτος εγω ντρεπομαι.
Δεν ειναι παντα ανοιχτο γι' αυτο δεν το ειδες

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η λαρα παλια ηταν ψιλοφολα εστρωσε τοσο πολυ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στην ανδρεα γεωργιου που την πηρα παλια χαμογελαστη ηταν η λαρα και καλο κορμακι και αφηνε χουφτωματα, τωρα αν καποιοι ηθελαν το κατι παραπανω να βαζουν δάκτυλα ή σαλιαρίσματα δεν ξερω πως απεδιδε σε τετοια χρηση.

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Aυριο λεω να καρφωσω και ειμαι  αναμεσα στη σοφια και στην εμμανουελα!κανεις να με βγαλει απο το διλλημα?!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Aυριο λεω να καρφωσω και ειμαι  αναμεσα στη σοφια και στην εμμανουελα!κανεις να με βγαλει απο το διλλημα?!

Υπαρχουν κριτικες και για τις δυο,διαλεγεις και πας..  ;)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
η λαρα παλια ηταν ψιλοφολα εστρωσε τοσο πολυ?
μετα την αποχωρηση της βικτωριας παιζει να ειναι και η καλυτερη των βιλλων μαζι με την τζεσυ..φιλια δε δινει και ουτε δαχτυλα αφηνει...στα υπολοιπα εχει στρωσει στο 100%...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Δεν εχω πολυ χρονο να γραψω αλλα η λαρα σε 70ε προγραμμα τα εσπασε!! Φοβερη.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
μετα απο μια βολτα στας Αθηνας, αποφασισα οτι μαλλον εδω δε θα ξαναπατησω σε σπιτακι. Με καθοδηγηση συναθλητων απο το topic της Αθηνας, πηδηξα στη φυλης 3 κοπελες (την ιδια μερα) που εμφανησιακα ηταν ολες τουλαχιστον 1 επιπεδο πανω απο τα κοριτσια των Βιλλων. Ολα αυτα με ενα 20αρικο η καθε μια, που στο προγραμμα περιελαμβαναν και ελευθερο στοματικο (που δεν κανω) και πρωκτικο (επισης δεν κανω).

Μουναρες κοπελες που πηδιουνται για το 20αρικο, επαθα σοκ. Ειδικα τη μια ηθελα να την παρω μαζι μου και να φυγω, εκπληκτικα ομορφη τσιγγανοβουλγαρα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
μετα απο μια βολτα στας Αθηνας, αποφασισα οτι μαλλον εδω δε θα ξαναπατησω σε σπιτακι. Με καθοδηγηση συναθλητων απο το topic της Αθηνας, πηδηξα στη φυλης 3 κοπελες (την ιδια μερα) που εμφανησιακα ηταν ολες τουλαχιστον 1 επιπεδο πανω απο τα κοριτσια των Βιλλων. Ολα αυτα με ενα 20αρικο η καθε μια, που στο προγραμμα περιελαμβαναν και ελευθερο στοματικο (που δεν κανω) και πρωκτικο (επισης δεν κανω).

Μουναρες κοπελες που πηδιουνται για το 20αρικο, επαθα σοκ. Ειδικα τη μια ηθελα να την παρω μαζι μου και να φυγω, εκπληκτικα ομορφη τσιγγανοβουλγαρα
Like filis street nowhere!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.780
Πόντοι
11.585

Το εχω πει, η Φυλης ειναι η χαρα του μπουρδελιαρη...

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Ειδα την λαρα πριν λιγο αδυνατισε τοσο που τρομαξα να την γνωρισω δυστυχως εχασε καθε ιχνος θυληκης καμπυλης οποτε και παπαδες να κανει μεσα αρνουμαι να περασω, η νταινα την τρωει για πρωινο  :happy:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Έτσι είναι συνάδελφε. Δυστυχώς όποτε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη ή και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας το καταλαβαίνω. Ο ανταγωνισμός εδώ κάνει θαύματα.
Γι'αυτό κ κατεβαίνω Aθηνα οσο πιο συχνά μπορώ!Αθηνα-μαγεια-πουτανοπολιτισμος!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Πήγα προχθές στην Χριστίνα την Ουκρανή από βίλλες μετά από τα καλά λόγια που αρκετοί έγραψαν. Μέτρια πράγματα για μένα, το χειρότερο ήταν η βιασύνη της που ενώ περίμενα καμία ώρα να έρθει στα πέντε λεπτά μου έλεγε πως τελείωσε ο χρόνος μας και θα έπρεπε να φύγει.Ελάχιστα προκαταρτικά κανα λεπτό,κανα τρίλεπτο στα τέσσερα και δίλεπτο από πάνω και μου λέει συγνώμη αλλά τελείωσε ο χρόνος και να τελειώνω για να φύγει. Στο τέλος λόγο αγχους (ήμουν ήδη στρεσαρισμένος λόγω δουλειάς) ούτε αυτό δεν μπορούσα να κάνω και την είπα να σηκωθεί να φύγει από μόνος μου.Είχε πολύ καιρό να μου συμβεί κάτι τέτοιο, αν και φταίω και εγώ καθότι ήμουν αγχωμένος πριν πάω σίγουρα κάπου φταίει και η κοπέλα.
Οπως είπα προκαταρτικά λίγα, από εμφάνιση δεν τρελαθηκα ανήκει στα πρώτα αντα με καλούτσικο σώμα αλλά λίγο αγριοπό πρόσωπο, θα έλεγα 7,5 σώμα και 6,5 πρόσωπο. Αν και η συμμετοχή της ήταν καλούτσικη επίσης, οι αντιδράσεις της έδειχναν πολύ ψεύτικες και η βιασύνη της με ξενέρωσε γιατί μου θύμισε κομοδίνο.

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
στο χάρτη την λεει εμπεδοκλεους παντως την τσουκαλα, δεν ξερω γιατι.
δεν το εχω δει αυτό που λες καστορα θα το διρευνησω συντομα δεν μπορει να είμαι ανενημέρωτος εγω ντρεπομαι.
Δεν ειναι παντα ανοιχτο γι' αυτο δεν το ειδες
και γω ετσι την πατησα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ειδα την λαρα πριν λιγο αδυνατισε τοσο που τρομαξα να την γνωρισω δυστυχως εχασε καθε ιχνος θυληκης καμπυλης οποτε και παπαδες να κανει μεσα αρνουμαι να περασω, η νταινα την τρωει για πρωινο  :happy:
ε οχι και εχασε καθε ειδος καμπυλης...ισα ισα της εφυγε η μικρη κοιλιτσα π ειχε και ο κωλος πεταχτηκε περισοτερο...βυζακι 2μισαρι και στητο..και οι μπουταρες μπουταρες..εγινε πολυ καλυτερη απο πριν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom