εκτεταμενη μεσημεριανη τσαρκα κατά της 15.00, καταθεση στην ιζαμπελα ξανθια σκιννυ μιλφ από φριξου ανεβαινει κριτικη. αιτια καυλα που μου προκαλεσε συνάδελφος που ναι μεν κωλοτριβεται αλλα δεν εχω τροπο γιατι εχει παιδι και την πηγαινοφερνει ο συζυγος. κριμα γιατι είναι τσαχπινα και πιανουμε κουβεντα για την ιλονα σταλλερ και τσοντες αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.
στο διπλανο η γυμνασμενη 39 και 11 μηνες γιασμιν, αυτή η γιασμιν αν ηταν λιγοτερο σαν σκυλα ετοιμη για τσαμπουκα στο σαλονι θα ειχε πολλους πελατες εγω την εχω παρει 1 ή 2 φορες. στην ιδια πλευρα με κατευθυνση προς τον καλλιγουλα μια κοντη γεματουλα καστανοκοκκινομαλα γεματουλα χωρις τσατσα βαριεστημενη εως εκνευρισμενη. απέναντι η νικολ βουλγαρα χειρουργημενη που συστήνεται για γαλλιδα, χαμογελαστη με 2 σκυλάκια παρεα. και διπλα της η τζουλια γεματη γυφτισσα, πιο διπλα μια μελινα λεπτη χαμογελαστη ωριμη και αδυνατη μελαχροινη αυτή,
άλλη περιοχη λας βεγκας μαρια μολδαβη με σπαστικη τσατσα, μια ξανθια μοντελο προσωπαρα και κορμαρα, την εχω παρει παλια και ενας φιλος μου επισης, εμεις καλα περασαμε επειδή είναι πανεμορφη αλλα εχει κακες κριτικες κομοδινισμου,στο τριτο λας βεγκας μια ωριμη αλβανιδα χωρις τσατσα, ξανθια τωρα εγινε πιο καστανη και ισιωσε τα μαλια της, και αυτην την εχω παρει παλια σε άλλο μαγαζι, ονομα δεν θυμαμαι. απέναντι κατω στα σκυρα , στο ξυλινο μινωταυρου η χαμογελαστη βυζαρου μελαχροινη ελληνιδα και διπλα μετακομισε μαζι με τον τσατσο η αφροδιτη από την βραδυνη βαρδια του λας βεγκας. διπλα η ελληνιδα επισης αγγελικη. απέναντι η συλβια μιλφ ξανθια εγγυηση. και από κατω στον κεντρικο η αησα που εγραψα κριτικη για δρακουλιαρα χαμογελαστη και καλο κορμακι. διπλα στο ποστο της η ειρηνη, άλλη τσιγγανορουμανα , ηλικιωμενη και αυτή. απέναντι στο μπελαντονα η λαρα επισης κουκλι. γενικα η λαρα και η ξανθια στο λας βεγκας ξεχωριζαν οι άλλες ειχαν μεσο ορο ηλικιας 48,3 χρονωνε, ουτε καν 40 χρονων. τοπ καπι η πολη μας.