Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
πρωτον στην μισελ εδωσα 30.
δευτερον για την νικολ εχω ξανατσακωθει χωρις λογω κατ εμε, δεν με νοιαζει ότι θελετε πιστευετε, είναι καλη ότι κι αν είναι παντως. βεβαια μπορει να είναι γαλλοι μεταναστες στην βουλγαρια οι γονεις της οποτε από αγαπη προς την βουλγαρια εκτος ότι την γεννησαν βουλγαρια της εδωσαν και βουλγαρικο ονοματεπωνυμο και υπηκοοτητα, οσοι εχουν λογικη ας κοιταξουν το βουλγαρικο αυτοκινητο και ας αναρωτηθουν γιατι μια "γαλλιδα" που δουλευει ιεροδουλος αρα εχει και φραγκα να αγοραζε βουλγαρικο αμαξι...
ελεος που θα ερχοταν γαλλιδα γκομεναρα να δουλεψει ελλαδα και θα επαιρνε και βουλγαρικο αμαξι...
σαν να παει ελληνιδα να δουλεψει αλβανια και να αγορασει σερβικο ιχ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Βουλγαρα μπορεί να είναι.αδιαφορο
Τρανς δεν ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα τσατσαδες μου ειπαν ότι είναι τρανς και γι αυτό ποτέ δεν ειχε περιοδο και δουλευε σερι, όχι γιατι είναι 55 χρονων και της κοπηκε λογω ηλικιας.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
εμενα τσατσαδες μου ειπαν ότι είναι τρανς και γι αυτό ποτέ δεν ειχε περιοδο και δουλευε σερι, όχι γιατι είναι 55 χρονων και της κοπηκε λογω ηλικιας.
Αν όντως ισχύει πάω πασο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
Ποιες τσατσαδες τα λενε αυτα ?Αυτες που δουλευαν μαζι της και βγαζαν τρελα μεροκαματα οταν η Νικολ ηταν στα φορτε της?...και μετα οταν αλλαζε σπιτια την κατηγορουσαν?Τις ιδιες μαλακιες λεγανε και για την Αντριαννα κατι πατσαβουρες εκει στη Φριξου οταν δουλευε στη Βιλα
Μαλακιες μην ακουω...

Ειναι γνωστο οτι οι τσατσαδες ειναι σκατοψυχες κακομοιρες στην πλειοψηφια τους

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Ποιες τσατσαδες τα λενε αυτα ?Αυτες που δουλευαν μαζι της και βγαζαν τρελα μεροκαματα οταν η Νικολ ηταν στα φορτε της?...και μετα οταν αλλαζε σπιτια την κατηγορουσαν?Τις ιδιες μαλακιες λεγανε και για την Αντριαννα κατι πατσαβουρες εκει στη Φριξου οταν δουλευε στη Βιλα
Μαλακιες μην ακουω...

...στερημενες ζηλιάρες

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.344
Πόντοι
746
Πραγματικά όλες ότι νανε

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Ευχαριστω τον Τιτανομεγιστο Gameover που μου απαντησε μεσω pm και περασα χτες ενα υπεροχο απογευμα με την μαγισα Βερονικα.!!

:rockon:
φιλος;ακομα τα ιδια προγραματα κανει η εξελιχθηκε καθολου;

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
φιλος;ακομα τα ιδια προγραματα κανει η εξελιχθηκε καθολου;
o ενας παει ταιλανδη για να γαμιση.ο αλλος γιανιτσα.τελικα στο χωριο μας εχει τιποτα της προκοπης :think: :think:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
Μαλακιες μην ακουω...

ομως η πουτανεσ ειναι ΚΥΡΙΕΣ. :think: :think: :think: :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
ο jimiadis μαλλον την βαρεθηκε την Λαρα.
χαχαχαχα!!!λιγουλακι...ενταξει την εχω παρει σιγουρα τις μισες μερες του μηνα και θελω ενα ταιμ αουτ.. θελω να παω βερονικα για να ακουσω εκεινο το ωραιο που ελεγε ψιθυριστα στο αυτι...
προσεχε το βατραχακι μου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκτεταμενη μεσημεριανη τσαρκα κατά της 15.00, καταθεση στην ιζαμπελα ξανθια σκιννυ μιλφ από φριξου ανεβαινει κριτικη. αιτια καυλα που μου προκαλεσε συνάδελφος που ναι μεν κωλοτριβεται αλλα δεν εχω τροπο γιατι εχει παιδι και την πηγαινοφερνει ο συζυγος. κριμα γιατι είναι τσαχπινα και πιανουμε κουβεντα για την ιλονα σταλλερ και τσοντες αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.
στο διπλανο η γυμνασμενη 39 και 11 μηνες γιασμιν, αυτή η γιασμιν αν ηταν λιγοτερο σαν σκυλα ετοιμη για τσαμπουκα στο σαλονι θα ειχε πολλους πελατες εγω την εχω παρει 1 ή 2 φορες. στην ιδια πλευρα με κατευθυνση προς τον καλλιγουλα μια κοντη γεματουλα καστανοκοκκινομαλα γεματουλα χωρις τσατσα βαριεστημενη εως εκνευρισμενη. απέναντι η νικολ βουλγαρα χειρουργημενη που συστήνεται για γαλλιδα, χαμογελαστη με 2 σκυλάκια παρεα. και διπλα της η τζουλια γεματη γυφτισσα, πιο διπλα μια μελινα λεπτη χαμογελαστη ωριμη και αδυνατη μελαχροινη αυτή,
άλλη περιοχη λας βεγκας μαρια μολδαβη με σπαστικη τσατσα, μια ξανθια μοντελο προσωπαρα και κορμαρα, την εχω παρει παλια και ενας φιλος μου επισης, εμεις καλα περασαμε επειδή είναι πανεμορφη αλλα εχει κακες κριτικες κομοδινισμου,στο τριτο λας βεγκας μια ωριμη αλβανιδα χωρις τσατσα, ξανθια τωρα εγινε πιο καστανη και ισιωσε τα μαλια της, και αυτην την εχω παρει παλια σε άλλο μαγαζι, ονομα δεν θυμαμαι. απέναντι κατω στα σκυρα , στο ξυλινο μινωταυρου η χαμογελαστη βυζαρου μελαχροινη ελληνιδα και διπλα μετακομισε μαζι με τον τσατσο η αφροδιτη από την βραδυνη βαρδια του λας βεγκας. διπλα η ελληνιδα επισης αγγελικη. απέναντι η συλβια μιλφ ξανθια εγγυηση. και από κατω στον κεντρικο η αησα που εγραψα κριτικη για δρακουλιαρα χαμογελαστη και καλο κορμακι. διπλα στο ποστο της η ειρηνη, άλλη τσιγγανορουμανα , ηλικιωμενη και αυτή. απέναντι στο μπελαντονα η λαρα επισης κουκλι. γενικα η λαρα και η ξανθια στο λας βεγκας ξεχωριζαν οι άλλες ειχαν μεσο ορο ηλικιας 48,3 χρονωνε, ουτε καν 40 χρονων. τοπ καπι η πολη μας.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
εκτεταμενη μεσημεριανη τσαρκα κατά της 15.00, καταθεση στην ιζαμπελα ξανθια σκιννυ μιλφ από φριξου ανεβαινει κριτικη. αιτια καυλα που μου προκαλεσε συνάδελφος που ναι μεν κωλοτριβεται αλλα δεν εχω τροπο γιατι εχει παιδι και την πηγαινοφερνει ο συζυγος. κριμα γιατι είναι τσαχπινα και πιανουμε κουβεντα για την ιλονα σταλλερ και τσοντες αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.
στο διπλανο η γυμνασμενη 39 και 11 μηνες γιασμιν, αυτή η γιασμιν αν ηταν λιγοτερο σαν σκυλα ετοιμη για τσαμπουκα στο σαλονι θα ειχε πολλους πελατες εγω την εχω παρει 1 ή 2 φορες. στην ιδια πλευρα με κατευθυνση προς τον καλλιγουλα μια κοντη γεματουλα καστανοκοκκινομαλα γεματουλα χωρις τσατσα βαριεστημενη εως εκνευρισμενη. απέναντι η νικολ βουλγαρα χειρουργημενη που συστήνεται για γαλλιδα, χαμογελαστη με 2 σκυλάκια παρεα. και διπλα της η τζουλια γεματη γυφτισσα, πιο διπλα μια μελινα λεπτη χαμογελαστη ωριμη και αδυνατη μελαχροινη αυτή,
άλλη περιοχη λας βεγκας μαρια μολδαβη με σπαστικη τσατσα, μια ξανθια μοντελο προσωπαρα και κορμαρα, την εχω παρει παλια και ενας φιλος μου επισης, εμεις καλα περασαμε επειδή είναι πανεμορφη αλλα εχει κακες κριτικες κομοδινισμου,στο τριτο λας βεγκας μια ωριμη αλβανιδα χωρις τσατσα, ξανθια τωρα εγινε πιο καστανη και ισιωσε τα μαλια της, και αυτην την εχω παρει παλια σε άλλο μαγαζι, ονομα δεν θυμαμαι. απέναντι κατω στα σκυρα , στο ξυλινο μινωταυρου η χαμογελαστη βυζαρου μελαχροινη ελληνιδα και διπλα μετακομισε μαζι με τον τσατσο η αφροδιτη από την βραδυνη βαρδια του λας βεγκας. διπλα η ελληνιδα επισης αγγελικη. απέναντι η συλβια μιλφ ξανθια εγγυηση. και από κατω στον κεντρικο η αησα που εγραψα κριτικη για δρακουλιαρα χαμογελαστη και καλο κορμακι. διπλα στο ποστο της η ειρηνη, άλλη τσιγγανορουμανα , ηλικιωμενη και αυτή. απέναντι στο μπελαντονα η λαρα επισης κουκλι. γενικα η λαρα και η ξανθια στο λας βεγκας ξεχωριζαν οι άλλες ειχαν μεσο ορο ηλικιας 48,3 χρονωνε, ουτε καν 40 χρονων. τοπ καπι η πολη μας.
Μηπως λες την Λιλη??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν συγκρατησα ονομα, πιθανο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τατου εχουν οι μισες, πρεπει να ειχε αλλα όχι κανα τεραστιο

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.344
Πόντοι
746
Καμιά για Σάββατο πρωί έχει να προτείνει κάνεις;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτες τις Σαντη και Βερα απο Βιλλες τις ειδες κανεις απο κοντα να μας πει εντυπωσεις;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Αυτες τις Σαντη και Βερα απο Βιλλες τις ειδες κανεις απο κοντα να μας πει εντυπωσεις;
Η Βέρα είναι νομίζω η παλιά γνωστή Γερμανίδα με νέες φώτο. Προσωπικά δεν πέρασα καλά, αλλά δεν έχω περάσει ποτέ καλά με Γερμανίδα για να πω την αλήθεια, όλες μου βγάζουν μια ψυχρα στο κρεβάτι που με κανουν να νομίζω πως το κάνω με ψυγείοκαταψύκτη. Αυτό πάντα σε σύγκριση με γυναικες από ανατολικές χώρες. Α και δε μου αρεσε και στο πρόσωπο αν θυμάμαι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom