Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (5 μέλη και 70 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Την ίδια ερώτηση ήθελα και εγώ να κάνω για τη Βαλέρια.
Γιατί από κορμί και πρόσωπο λέει ΠΑΡΑ πολλά !!!!!
καλο κορμι καλα στησιματα και απλα πραγματα..οχι κατι που θα το θυμασαι...οσο για την αντριαννα που την ψαχνετε ειναι σαν να ψαχνω εγω την καντυ...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Την Άννα που δούλευε στις βίλλες; Σίγουρα είναι η ίδια; Που δουλεύει τώρα;
οχι βρε αν λεει αυτη απο τα 3δυμα (Αννα) ειναι ειναι μια ξανθια Τσεχα πιθανως απο το Τεπελενι, καμια σχεση

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Έκανα μια βόλτα δυστυχώς κατά της 6 και τα πράγματα ήταν σφιχτά λόγω της αλλαγής βάρδιας που είναι 6:30 με 7.Πήγα στοχευμένα και ήμουν μεταξύ Μόνικα,θεία Μόνικα και Βίκυ.Τη Μόνικα την είχα δει πριν λίγο καιρό και μ άρεσε πολύ,γι αυτήν πήγα κατά κύριο λόγο που την είχα δει στο κόκκινο Φρίξου 14Β,αλλά η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο,δεν ρώτησα όνομα λόγω βιασύνης.Στο Free House στο πρώτο η Νατάσα,στο δεύτερο δεν άνοιξαν να δω αν ήταν η Μόνικα.Στο κόκκινο Μινώταυρου απέναντι από το ξύλινο,αν ήταν η Βίκυ υποθέτω ότι ήταν στο δωμάτιο και δεν άνοιξε,γιατί δεν έχει τσατσά και πηγαίνοντας στο Free House αρχικά είδα κάποιος μπήκε.Αν κάποιος άλλος τσάρκαρε να μου διευκρινίσει αν ήταν όντως αυτές ή κάποιες άλλες.Μεγάλη γκαντεμιά πάντως αν όντως ήταν αυτές

Επίσης να διευκρινίσω στο πράσινο Νικηφόρου Ουρανού 24 που χα ρωτήσει προηγουμένως,η Έλενα είναι στη πρωινή βάρδια τώρα,φορώντας ένα μαύρο χωριάτικο φόρεμα και απ όσο μπόρεσα να διακρίνω,σαν να χάλασαν τα βυζιά της,τα είδα κάπως πεσμένα.Κατέληξα πάντως στην ελληνίδα Milf της διπλανής πόρτας με τις βυζάρες,Λίνα στο Vis 9.Επαγγελματίας,θα ξαναπροτιμηθεί σύντομα και αναμένεται κριτική
Για δώσε λίγες παραπάνω info γι αυτή τη Λινά τη μιλφ?

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Την ίδια ερώτηση ήθελα και εγώ να κάνω για τη Βαλέρια.
Γιατί από κορμί και πρόσωπο λέει ΠΑΡΑ πολλά !!!!!
καλο κορμι καλα στησιματα και απλα πραγματα..οχι κατι που θα το θυμασαι...οσο για την αντριαννα που την ψαχνετε ειναι σαν να ψαχνω εγω την [size=30pt]καντυ[/size]...
Τι με θύμησες τώρα...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Αφιερωμένη αδερφέ η φωτο.....

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο μυνημα. Γιατι;

Γιατι εισαι νεο μελος,γραφε λιγο στο θρεντ,ανεβασε καμια κριτικη και θα μπορεσεις.Ως νεο μελος εχεις τη δυνατοτητα μονο να ανεβασεις κριτικη και να σχολιασεις σε καποιο θρεντ οπως εδω νομιζω.Και γω ειχα καποια τετοια θεματα οταν πρωτοεγινα μελος στο σαιτ

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Για δώσε λίγες παραπάνω info γι αυτή τη Λινά τη μιλφ?
αν ειναι αυτη που νομιζω εχει κανει περασματα απο τρικαλα κοζανη κλπ ξανθια κοντο μαλλι αδυνατη αλλα γυμνασμενη παλια και εμπειρη αλλα σπασμενη πλεον σχετικα....αυστηρα για γουστα και μιλφ καταστασεις....ας επιβεβαιωσει το παιδι που την ειδε

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Σας μεταφέρω μία χθεσινοβραδινή μου άσχημη εμπειρία.

Την ξανθιά κόντη αλβανίδα που παρουσιάζεται ως πολωνέζα την έχετε επισκεφτεί πολλοί.
Στο σαλόνι λέει πολωνία αλλά στο δωμάτιο μιλάει πολύ και λέει για την καταγωγή της για τη φίλη της την αφροδίτη την κύπρια που είναι και εκείνη από αλβανία και ότι εκείνη την έφερε από αθήνα θεσσαλονίκη για δουλειά και άλλα πολλά.

Οταν συνάντησα την αφροδίτη και μου έλεγε τα περί κυπριακής καταγωγής της είπα ότι δεν χρειάζεται να λέει ψέματα αφού ήξερα όπως και άλλοι από την φίλη της για την καταγωγή της.
Η αφροδίτη επειδή του είχε μάθει και από άλλους νευρίασε πάρα πολύ γιατί δεν θέλει να δίνει κανένα στοιχείο της προσωπικής της ζωής σε κανέναν αφού μένει μόνιμα ελλάδα και έχει ένα παιδί στην αθήνα.

Χθες το βράδυ επισκέφτηκα το ξύλινο γιατί έμαθα ότι πλέον είναι του ίδιου ιδιοκτήτη όπως και τα τρία λας βέγκας προκειμένου να του ζητήσω να βάλει στα λας βέγκας μικρές ράμπες για να είναι εύκολη πρόσβαση στα μαγαζιά για αμεα.

Στο ξύλινο όμως δουλεύει αυτό το πέταμα η καρολίνα και μόλις με είδε άρχισε να μου φωνάζει να σηκωθώ να φύγω.
Μόλις της είπα ότι θέλω τον ιδιοκτήτη και μόνο αυτός μπορεί να με διώξει με έφτυσε πήρε μία σκούπα και άρχισε να με χτυπάει με το σκουπόξυλο και μου άρπαξε το κινητό για να μην μπορέσω να καλέσω βοήθεια η αστυνομία...
Η υπηρεσία της προσπαθούσε να μας χωρίσει και έφαγε και αυτή κανά δυο χτυπήματα με τη σκούπα.

Μόλις πήρα πίσω το τηλέφωνό μου και κάλεσαν αστυνομία μου έκανε εντύπωση ότι το αλβανάκι ντύθηκε και έφυγε.
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν είναι δηλωμένο και περνάει και τις εξετάσεις της γιατί δεν είχε λόγο να φύγει αφού εγώ δεν θα μπορούσα να αποδείξω κάτι χωρίς τη μαρτυρία της υπηρεσίας.

Με τα πολλά πήγα στον εισαγγελέα υπηρεσίας γιατί φεύγοντας αυτό το τσόλι με απείλησε οτι θα με σκοτώσουν οι αλβανοί. Πήρα ένα χαρτί από τον εισαγγελέα και πήγα στο αστυνομικό τμήμα στο βαρδάρη και την ψάχνουν τη μικρή...

Επειδή το site το διαβάζουν και οι κοπέλες και τα αφεντικά και οι τσιλιαδόροι έχω να τους πω ότι το παραμικρό αν μου συμβεί θα συνδεθεί με το χθεσινό συμβάν...

Mpouxos την ώρα της φασαρίας μου ανέφερε και το όνομά σου επειδή και εσύ είχες γράψει σε κριτική σου ότι και σε σένα είχε πει για τη σχέση της με την αφροδίτη κλπ.

Απλά για εμένα λόγω του αμαξιδίου ήξερε ποιος είμαι ακριβώς
τι ειναι αυτα ρε φιλε;χαμος δλδ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αν ειναι αυτη που νομιζω εχει κανει περασματα απο τρικαλα κοζανη κλπ ξανθια κοντο μαλλι αδυνατη αλλα γυμνασμενη παλια και εμπειρη αλλα σπασμενη πλεον σχετικα....αυστηρα για γουστα και μιλφ καταστασεις....ας επιβεβαιωσει το παιδι που την ειδε
αλλη ειναι αυτη. Καμια σχεση με την περιγραφη που δινεις!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
2zss3o7.jpg
:grin:

Μαρεσει που περιμενα την τσατσα για να μπω με Ντεα κανα 5λεπτο να καθαρισει το δωματιο. Δλδ αν δεν το καθαριζε τι αλλο θα εβρισκα στο πατωμα? :grin:
Πάλι το τσουβαλακι μου γαμησες αλήτη. ?  :s&m_1:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Σας μεταφέρω μία χθεσινοβραδινή μου άσχημη εμπειρία.

Την ξανθιά κόντη αλβανίδα που παρουσιάζεται ως πολωνέζα την έχετε επισκεφτεί πολλοί.
Στο σαλόνι λέει πολωνία αλλά στο δωμάτιο μιλάει πολύ και λέει για την καταγωγή της για τη φίλη της την αφροδίτη την κύπρια που είναι και εκείνη από αλβανία και ότι εκείνη την έφερε από αθήνα θεσσαλονίκη για δουλειά και άλλα πολλά.

Οταν συνάντησα την αφροδίτη και μου έλεγε τα περί κυπριακής καταγωγής της είπα ότι δεν χρειάζεται να λέει ψέματα αφού ήξερα όπως και άλλοι από την φίλη της για την καταγωγή της.
Η αφροδίτη επειδή του είχε μάθει και από άλλους νευρίασε πάρα πολύ γιατί δεν θέλει να δίνει κανένα στοιχείο της προσωπικής της ζωής σε κανέναν αφού μένει μόνιμα ελλάδα και έχει ένα παιδί στην αθήνα.

Χθες το βράδυ επισκέφτηκα το ξύλινο γιατί έμαθα ότι πλέον είναι του ίδιου ιδιοκτήτη όπως και τα τρία λας βέγκας προκειμένου να του ζητήσω να βάλει στα λας βέγκας μικρές ράμπες για να είναι εύκολη πρόσβαση στα μαγαζιά για αμεα.

Στο ξύλινο όμως δουλεύει αυτό το πέταμα η καρολίνα και μόλις με είδε άρχισε να μου φωνάζει να σηκωθώ να φύγω.
Μόλις της είπα ότι θέλω τον ιδιοκτήτη και μόνο αυτός μπορεί να με διώξει με έφτυσε πήρε μία σκούπα και άρχισε να με χτυπάει με το σκουπόξυλο και μου άρπαξε το κινητό για να μην μπορέσω να καλέσω βοήθεια η αστυνομία...
Η υπηρεσία της προσπαθούσε να μας χωρίσει και έφαγε και αυτή κανά δυο χτυπήματα με τη σκούπα.

Μόλις πήρα πίσω το τηλέφωνό μου και κάλεσαν αστυνομία μου έκανε εντύπωση ότι το αλβανάκι ντύθηκε και έφυγε.
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν είναι δηλωμένο και περνάει και τις εξετάσεις της γιατί δεν είχε λόγο να φύγει αφού εγώ δεν θα μπορούσα να αποδείξω κάτι χωρίς τη μαρτυρία της υπηρεσίας.

Με τα πολλά πήγα στον εισαγγελέα υπηρεσίας γιατί φεύγοντας αυτό το τσόλι με απείλησε οτι θα με σκοτώσουν οι αλβανοί. Πήρα ένα χαρτί από τον εισαγγελέα και πήγα στο αστυνομικό τμήμα στο βαρδάρη και την ψάχνουν τη μικρή...

Επειδή το site το διαβάζουν και οι κοπέλες και τα αφεντικά και οι τσιλιαδόροι έχω να τους πω ότι το παραμικρό αν μου συμβεί θα συνδεθεί με το χθεσινό συμβάν...

Mpouxos την ώρα της φασαρίας μου ανέφερε και το όνομά σου επειδή και εσύ είχες γράψει σε κριτική σου ότι και σε σένα είχε πει για τη σχέση της με την αφροδίτη κλπ.

Απλά για εμένα λόγω του αμαξιδίου ήξερε ποιος είμαι ακριβώς

διαβαζω ολα αυτα και μου φαινοντε απιστευτα... να σε φτυσει και να αρχισει να σε βαραει με την σκουπα.. και ολα αυτα για ποιο λογο ακριβως δεν καταλαβαινω...επειδη ζητησες να μιλησεις με το αφεντικο?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
διαβαζω ολα αυτα και μου φαινοντε απιστευτα... να σε φτυσει και να αρχισει να σε βαραει με την σκουπα.. και ολα αυτα για ποιο λογο ακριβως δεν καταλαβαινω...επειδη ζητησες να μιλησεις με το αφεντικο?
Μάλλον διάβασες τα μισά από όλα αυτά γιατί αλλιώς θα έβλεπες τον λόγο

Gk23---

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τι με θύμησες τώρα...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Αφιερωμένη αδερφέ η φωτο.....

ολες οι καλες εφυγαν..... τελευταια καλη περιπτοση που εφυγε αν θυμαμαι καλα ηταν η Αννα απο τις βιλες. που χαθικαν τα ιχνη της? αν ξερει κανεις που βρησκετε ασ πει...

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
θα ανέβει κριτική για Μιρελάκι σε λίγο μόλες εκγριθεί...ηθελα να γαμίσω σε χοτέλ την σουζάνα απο το εσκορτ κλαμπ..αλλα κάτι έγινε και μου το ακύρωσαν και με βάλαν σε ώρα που δε βόλευε (πούστηδες..) και τελικά κατέληξα εκεί 

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Έχει πάρει το μάτι κανενός Μαρία Μολδαβή ή Ελένη Ουκρανή?
Η Λίνα τι κάνει μέσα από υπηρεσίες?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Μάλλον διάβασες τα μισά από όλα αυτά γιατί αλλιώς θα έβλεπες τον λόγο

Ε το οτι κανατε σοσιαλ μεταξυ σας και κατι ακουστηκε δεν ειναι λογος να γινει ολοκληρος σαματας με φτυσιματα και σκουπες... απαραδεκτη συμπεριφορα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Έχει πάρει το μάτι κανενός Μαρία Μολδαβή ή Ελένη Ουκρανή?
Η Λίνα τι κάνει μέσα από υπηρεσίες?
η μαρια δουλευει πρωι στο las vegas.η λιζα δεν κανει γυμνο και πρωκτηκο. τα αλλα τα προγραματα τα δουλευει κανονικα δεν βιαζεται και εχει βυζαρες ειναι ελληνιδα. γεια την ελενη δεν ξερω δεν την βλεπω και εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom