Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
δοκιμασα σημερα τσαρινα. η κοπελα απλα απιστευτη. θα ακολουθησει κριτικη εντος ημερων. θενξ για την προταση αζα και πατσινο. μαλλον ιδια γουστα εχουμε.

Gk23---

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κανα νεο παιδια απο Αντριαννα(ισπανιδα) και Αννα που δουλευαν στις βιλες εχει κανεις?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μολις γυρισα απο τσαρκα.Εφαγα την πατατα μου και ησυχασα απο την αννουλα.

Φριξου 13.5 τζουλια η γυφτισα.
Φριξου 14.Η σοφη,ξανθια 30αρα περιπου με ωραιο σωμα.
Φριξου 15.Μια ωραια κοπελα,ονομα δεν ρωτησα..αλλα νομιζω ειναι η ρωσιδα που λεγανε οι συναδελφοι.
Τριδυμα νο.1 Μια θεια ,ονομα δεν θυμαμαι.
Τριδυμα νο.3 Οπως ειπα στην αρχη η αννα.Ωραια εμφανισιακα πιτσιρικα αλλα μεσα σχεδον τιποτα.
Νικηφορου Ουρανου 6.Εδω η ελληνιδα αθηνα με τα μεγαλα βυζια,μολις ειχε παει.
Λας βεγκας νο.3 Μια αφροδιτη την οποια δεν ειδα γιατι ετοιμαζοταν ακομα.
Λας βεγκας νο.2 Η ντονα αν θυμαμαι καλα.
Μινωταυρου 16.Εδω ηταν μια καρολινα, ξανθια με ωραιο βυζακι.
Μινωταυρου & Νικηφορου Ουρανου.Εδω μια καινουργια με πολλα τατου! δεν ρωτησα ονομα.
Πετρου ερημιτη 2.Η γνωστη μιρα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
και εγω την ειδα εχθες αυτην την αννα φαινεται απο το σαλονι ξενερωτη. δεν περασα.ρε που τις βρισκουν και τις φερνουν.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
κωλετη πηγα σημερα πριν τις γραμμες του τρενου σε μια αφροδιτη θετικη σε ολα καλη περιπτωση για να ξεκαυλωσει κανεις με μολις 30 ευρω

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
και εγω την ειδα εχθες αυτην την αννα φαινεται απο το σαλονι ξενερωτη. δεν περασα.ρε που τις βρισκουν και τις φερνουν.
Την Άννα που δούλευε στις βίλλες; Σίγουρα είναι η ίδια; Που δουλεύει τώρα;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έκανα μια βόλτα δυστυχώς κατά της 6 και τα πράγματα ήταν σφιχτά λόγω της αλλαγής βάρδιας που είναι 6:30 με 7.Πήγα στοχευμένα και ήμουν μεταξύ Μόνικα,θεία Μόνικα και Βίκυ.Τη Μόνικα την είχα δει πριν λίγο καιρό και μ άρεσε πολύ,γι αυτήν πήγα κατά κύριο λόγο που την είχα δει στο κόκκινο Φρίξου 14Β,αλλά η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο,δεν ρώτησα όνομα λόγω βιασύνης.Στο Free House στο πρώτο η Νατάσα,στο δεύτερο δεν άνοιξαν να δω αν ήταν η Μόνικα.Στο κόκκινο Μινώταυρου απέναντι από το ξύλινο,αν ήταν η Βίκυ υποθέτω ότι ήταν στο δωμάτιο και δεν άνοιξε,γιατί δεν έχει τσατσά και πηγαίνοντας στο Free House αρχικά είδα κάποιος μπήκε.Αν κάποιος άλλος τσάρκαρε να μου διευκρινίσει αν ήταν όντως αυτές ή κάποιες άλλες.Μεγάλη γκαντεμιά πάντως αν όντως ήταν αυτές

Επίσης να διευκρινίσω στο πράσινο Νικηφόρου Ουρανού 24 που χα ρωτήσει προηγουμένως,η Έλενα είναι στη πρωινή βάρδια τώρα,φορώντας ένα μαύρο χωριάτικο φόρεμα και απ όσο μπόρεσα να διακρίνω,σαν να χάλασαν τα βυζιά της,τα είδα κάπως πεσμένα.Κατέληξα πάντως στην ελληνίδα Milf της διπλανής πόρτας με τις βυζάρες,Λίνα στο Vis 9.Επαγγελματίας,θα ξαναπροτιμηθεί σύντομα και αναμένεται κριτική

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Κανα νεο παιδια απο Αντριαννα(ισπανιδα) και Αννα που δουλευαν στις βιλες εχει κανεις?
Η Αντριάννα έχει γίνει μαμά και δύσκολο ως αδύνατο να επιστρέψει. Ίσως να δουλέψει καμιά φορά για κανένα-δύο 10ήμερα τον χρόνο.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
κωλετη πηγα σημερα πριν τις γραμμες του τρενου σε μια αφροδιτη θετικη σε ολα καλη περιπτωση για να ξεκαυλωσει κανεις με μολις 30 ευρω
η αφροδιτη ειναι σταθερη αξια εδω και πολλα χρονια.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Και κάτι άλλο,αυτό με τους τσιλιαδόρους έχει καταντήσει μαλακία.Δεν φτάνει που έχουν κάμερες(δεν λέω καλά κάνουν σ αυτό),από το Λας Βέγκας που πέρασα,ο παπάρας που έχουν εκεί με το κόκκινο toyota μιλάνε και με ασύρματο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Και κάτι άλλο,αυτό με τους τσιλιαδόρους έχει καταντήσει μαλακία.Δεν φτάνει που έχουν κάμερες(δεν λέω καλά κάνουν σ αυτό),από το Λας Βέγκας που πέρασα,ο παπάρας που έχουν εκεί με το κόκκινο toyota μιλάνε και με ασύρματο

Φιλαρακι οι κάμερες σε εξωτερικό χώρο μπαίνουν μονο με απόφαση εισαγγελέα,οποτε δεν κανουν καλα και ο νομος αλλα ορίζει,καλο ειναι να τις βγάλουν γιατι θα εχουν προβλημα!!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Οντως ρε φιλε..πολυ σπαστικο ειναι αυτο..πολλες φορες δεν μπηκα σε καποιο γιατι μεου χαλουσετην διαθεση αυτο το σκηνικο.Τι τους θελουν?Αν θελουν για λογους ασφαλειας κτλ καντους ενα δωματιακι εκει μαζεψτε τους μεσα και αστους.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
2zss3o7.jpg
:grin:

Μαρεσει που περιμενα την τσατσα για να μπω με Ντεα κανα 5λεπτο να καθαρισει το δωματιο. Δλδ αν δεν το καθαριζε τι αλλο θα εβρισκα στο πατωμα? :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
και δυο παρατηρησεις για να μη σας ζαλιζω αλλο και τ'αρχιδια  :grin: :grin:

το κλιμα ειναι πολυ υποτονικο γενικα...Παρασκευη νυχτα χθες και γενικα δε κυκλοφορουσε κοσμος εξω,οχι μονο στα μπουρδελα
Με παλιες τσατσαδες που μιλησαμε λιγο το λεν ξεκαθαρα οτι δεν εχει δουλεια και οτι ο συνεχως αυξανομενος αριθμος των σπιτιων δεν εχει νοημα...35 σπιτια ειναι πολλα

Σε σχεση με το σαϊτ επισης βλεπω οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον,οποτε απο καιρο αναρωτιομουν αν εχει νοημα η μπουρδελοτσαρκα με σκοπο την ενημερωση γι'αυτο και δεν εγραφα.
Τελοσπαντων εγω συνηθιζα να γραφω τσαρκα την επομενη μερα,με πιο πολλες λεπτομερειες και σχολια και παντα τονιζα με κοκκινα γραμματα το καθε σπιτι.
Τωρα τις 2 τελευταιες βραδιες γραφω τα ονοματα κοριτσιων στις ετοιμες φορμες που εχω δημιουργησει στο σημειωματαριο του κινητου και μετα απο λιγο κανω κοπυ παστε στο σαϊτ ωστε καποιος που θελει να παει εκεινη την ωρα να μπορει να δει τι παιζει.
Ειναι πιο απλα γραμμενα αλλα πιστευω πιο ζωντανο ετσι και σκεφτομαι να το καθιερωσω...

Προσωπικη πορνοαποψη ειναι οτι ηταν καλυτερος ο παλιος τροπος που χρησιμοποιουσες, οπου εγραφες και καποια πιο αναλυτικα σχολια και εμπειριες απο το καθε μπουρδελο. Ηταν και πιο πορνιαρικο με το κοκκινο, και ο Karaman απ'οσο θυμαμαι χρησιμοποιουσε το πορνοκοκκινο. Αλλα προφανως ο προηγουμενος τροπος αναφορας ειναι χρονοβορος και αν δεν εχεις αρκετο ελευθερο χρονο τοτε αναγκαστικα χρησιμοποιεις την ετοιμη φορμα που λες.

Μερα βαρεμαρας η σημερινη οποτε καθομουνα και διαβαζα παλια πμ εδω μεσα,εχω κρατημενα 580...
Για παραδειγμα 7 χρονια πριν συζηταμε με τον Blastbeat για την τρελη Ουκρανεζα Αντζελα

Η μεγαλη απορια ειναι ομως μια...

Deker που χαθηκες ρε μαλακα???  :2funny: :2funny:....επειδη αδυνατώ να πιστεψω οτι εχεις να συνδεθεις 3 χρονια στειλε μου πμ με το νεο προφιλ σου να ρε ρωτησω τουλαχιστον αν ζεις

Χαχαχα εχω κρατησει 702 pm θα ψαξω να το βρω. Deker, που τον θυμηθηκες...μεγαλος spammer.

2zss3o7.jpg
:grin:

Μαρεσει που περιμενα την τσατσα για να μπω με Ντεα κανα 5λεπτο να καθαρισει το δωματιο. Δλδ αν δεν το καθαριζε τι αλλο θα εβρισκα στο πατωμα? :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαι τωρα στην πορνοεπικαιροτητα, βγηκα πριν λιγο για στοχευμενη καταθεση στην Εβελινα αλλα τετοιος γκαντεμαρος που ειμαι το μονο τριδυμο που ηταν κλειστο ηταν το Εβελινοσπιτο. Οποτε αναγκαστικα ξεκινησα τσαρκα για να βρω πορνοστοχο. Γενικα με καλυψε ο yakuza με την συμπληρωση οτι στο γωνιακο Ουρανου 24 ηταν η Ντεα, Ουρανου 26 η Καρινα, free house η Χριστινα με ΜΠΟΤΕΕΕΣ και στο ξυλινο της Μινωταυρου ενα χαρουμενο μελαχρινο τσουβαλακι. Στην Ντεα ηθελα να περασω γιατι γραφονται πολλα θετικα σχολια εδω αλλα η κατασταση με τον τυπο που ειναι μονιμως αραγμενος μπροστα απο το μπουρδελο μεσα σε μαυρο SEAT με απωθει.
Γενικα εκεινη η περιοχη ειχε παρα πολυ κοσμο και οι περισσοτεροι ειχαν περασει με προγραμμα οποτε ειχε αναμονη στα μπουρδελα. Δεν συνεβαινε ομως το ιδιο και στην Φριξου που επικρατουσε η απολυτη νεκρα. Περασα τελικα με την Σοφια που φορουσε μαυρα στοκινγκς και κατακαβλωσα μολις την ειδα. Στο δωματιο οκ υπομονετικη αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Σας μεταφέρω μία χθεσινοβραδινή μου άσχημη εμπειρία.

Την ξανθιά κόντη αλβανίδα που παρουσιάζεται ως πολωνέζα την έχετε επισκεφτεί πολλοί.
Στο σαλόνι λέει πολωνία αλλά στο δωμάτιο μιλάει πολύ και λέει για την καταγωγή της για τη φίλη της την αφροδίτη την κύπρια που είναι και εκείνη από αλβανία και ότι εκείνη την έφερε από αθήνα θεσσαλονίκη για δουλειά και άλλα πολλά.

Οταν συνάντησα την αφροδίτη και μου έλεγε τα περί κυπριακής καταγωγής της είπα ότι δεν χρειάζεται να λέει ψέματα αφού ήξερα όπως και άλλοι από την φίλη της για την καταγωγή της.
Η αφροδίτη επειδή του είχε μάθει και από άλλους νευρίασε πάρα πολύ γιατί δεν θέλει να δίνει κανένα στοιχείο της προσωπικής της ζωής σε κανέναν αφού μένει μόνιμα ελλάδα και έχει ένα παιδί στην αθήνα.

Χθες το βράδυ επισκέφτηκα το ξύλινο γιατί έμαθα ότι πλέον είναι του ίδιου ιδιοκτήτη όπως και τα τρία λας βέγκας προκειμένου να του ζητήσω να βάλει στα λας βέγκας μικρές ράμπες για να είναι εύκολη πρόσβαση στα μαγαζιά για αμεα.

Στο ξύλινο όμως δουλεύει αυτό το πέταμα η καρολίνα και μόλις με είδε άρχισε να μου φωνάζει να σηκωθώ να φύγω.
Μόλις της είπα ότι θέλω τον ιδιοκτήτη και μόνο αυτός μπορεί να με διώξει με έφτυσε πήρε μία σκούπα και άρχισε να με χτυπάει με το σκουπόξυλο και μου άρπαξε το κινητό για να μην μπορέσω να καλέσω βοήθεια η αστυνομία...
Η υπηρεσία της προσπαθούσε να μας χωρίσει και έφαγε και αυτή κανά δυο χτυπήματα με τη σκούπα.

Μόλις πήρα πίσω το τηλέφωνό μου και κάλεσαν αστυνομία μου έκανε εντύπωση ότι το αλβανάκι ντύθηκε και έφυγε.
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν είναι δηλωμένο και περνάει και τις εξετάσεις της γιατί δεν είχε λόγο να φύγει αφού εγώ δεν θα μπορούσα να αποδείξω κάτι χωρίς τη μαρτυρία της υπηρεσίας.

Με τα πολλά πήγα στον εισαγγελέα υπηρεσίας γιατί φεύγοντας αυτό το τσόλι με απείλησε οτι θα με σκοτώσουν οι αλβανοί. Πήρα ένα χαρτί από τον εισαγγελέα και πήγα στο αστυνομικό τμήμα στο βαρδάρη και την ψάχνουν τη μικρή...

Επειδή το site το διαβάζουν και οι κοπέλες και τα αφεντικά και οι τσιλιαδόροι έχω να τους πω ότι το παραμικρό αν μου συμβεί θα συνδεθεί με το χθεσινό συμβάν...

Mpouxos την ώρα της φασαρίας μου ανέφερε και το όνομά σου επειδή και εσύ είχες γράψει σε κριτική σου ότι και σε σένα είχε πει για τη σχέση της με την αφροδίτη κλπ.

Απλά για εμένα λόγω του αμαξιδίου ήξερε ποιος είμαι ακριβώς

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Την ίδια ώρα που εγώ μαλωνα στο μπουρδέλο ο μεγάλος φακίρης υπερασπιζόταν τον τεράστιο ιβάν εδώ στο site

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μόλις έμαθα κάτι άσχετο με το χθεσινό περιστατικό αλλά επιβεβαιώνει κάτι που υποψιάστηκα...

Η συγκεκριμένη δεν είναι δηλωμένη και δουλεύει παράνομα

Αυτό σημαίνει ότι δεν περνάει από γιατρούς οπότε όσοι έχετε πάει μαζί της και  κάνατε και κανένα κόλπο παραπάνω, ψαχτείτε λίγο...

Μόλις μου τηλεφώνησαν από το τμήμα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα την είχανε μαζέψει επειδή δεν είχε χαρτιά...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Μόλις έμαθα κάτι άσχετο με το χθεσινό περιστατικό αλλά επιβεβαιώνει κάτι που υποψιάστηκα...

Η συγκεκριμένη δεν είναι δηλωμένη και δουλεύει παράνομα

Αυτό σημαίνει ότι δεν περνάει από γιατρούς οπότε όσοι έχετε πάει μαζί της και  κάνατε και κανένα κόλπο παραπάνω, ψαχτείτε λίγο...

Μόλις μου τηλεφώνησαν από το τμήμα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα την είχανε μαζέψει επειδή δεν είχε χαρτιά...

Ωραια πράγματα,απο δω και μπρος ζητάτε χαρτιά,οποια δεν εχει κατ'ευθειαν τηλεφωνο στο 100,καποτε θα μπει τάξη σ'αυτο το μπουρδελο που λέγεται Ελλαδα!!!
Περαστικα φιλε μου και που εισαι,γαμω τον χαιβαν σας  :grin:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ωραια πράγματα,απο δω και μπρος ζητάτε χαρτιά,οποια δεν εχει κατ'ευθειαν τηλεφωνο στο 100,καποτε θα μπει τάξη σ'αυτο το μπουρδελο που λέγεται Ελλαδα!!!
Περαστικα φιλε μου και που εισαι,γαμω τον χαιβαν σας  :grin:
Συνέχισε αυτή τη μαλακία και αν ξαναδείς like από το φακίρη να μου τρυπήσεις τη μύτη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Συνέχισε αυτή τη μαλακία και αν ξαναδείς like από το φακίρη να μου τρυπήσεις τη μύτη

Ειμαι ενάντια στον ρωσοπροσφυγα και τον Φακιρη  :grin:
δεν ειμαι ζητιανος των λαικ,οποιος θελει κανει,οποιος δε θελει,δεν κανει!!!
Ο Φακιρης εχει σοβαρό προβλημα οταν υπερασπίζεται αυτο που έκανα υπογραφή,ο τύπος ειναι μυστηριος,εχει τα θέματα και τα κολληματα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom