Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
όχι δε μ'αρεσε... Μουνί της βραδιάς είναι η Ρωσσιδα στο Φριξου 15
εγω ειχα περασει καλα μαζι της στο 50αρικο ομως....ειναι λιγο τρελοκομειο και ειναι μουναρα και το ξερει

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
όχι δε μ'αρεσε... Μουνί της βραδιάς είναι η Ρωσσιδα στο Φριξου 15
η συγκεκριμένη επειδή την γνωρίζω προσωπικά πάρα πολύ καλά αδικεί τον εαυτό της πάρα πολύ στη δουλειά...
Είναι μουναρος αλλά δεν δουλεύει με όρεξη και το παραδέχεται. Όταν βαριέται αναγκάζει τον πελάτη από το σαλόνι να φύγει μόνος του. Πολύ καλό παιδί πολύ όμορφη γκόμενα αλλά...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Αμα ειναι καλη κοπελα να την κεράσουμε παγωτο που ελεγε κ ο Παντελακης του ΠΑΟΚ!Αφου δεν δουλεύει με ορεξη κ το παραδέχεται κιόλας είναι άξια της μοίρας της!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Xθες τη νυχτα μια Σαντρα στο Νικ.ουρανου 28 με κωλαρα αλλα και ομορφουλα...
Το καλοκαιρι γαμησα μια Σαντρα στο Ερημιτη 2 με κωλαρα αλλα απ'οσο θυμαμαι εκεινη ηταν πιο γυφτοειδης.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι η ιδια?Ξερει κανεις?γιατι δε μου ειχε αρεσει εκεινη...
και σημερα εχω καυλες απο το πρωι,βαρεθηκα να παω σε καμια πρωινη και φοβαμαι μην κανω τη μαλακια σε καμια βραδυνη...αλλα δε ξερω δε με ενθουσιασε καμια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Xθες τη νυχτα μια Σαντρα στο Νικ.ουρανου 28 με κωλαρα αλλα και ομορφουλα...
Το καλοκαιρι γαμησα μια Σαντρα στο Ερημιτη 2 με κωλαρα αλλα απ'οσο θυμαμαι εκεινη ηταν πιο γυφτοειδης.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι η ιδια?Ξερει κανεις?γιατι δε μου ειχε αρεσει εκεινη...
και σημερα εχω καυλες απο το πρωι,βαρεθηκα να παω σε καμια πρωινη και φοβαμαι μην κανω τη μαλακια σε καμια βραδυνη...αλλα δε ξερω δε με ενθουσιασε καμια
H ιδια ειναι Αλ........

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ωωωωχ ρε γαμωτο...και πως ομορφυνε ετσι  :grin: :grin:
και οι Βιλλες μαλακιζονται απο το προγραμμα που βλεπω γι'αποψε...Δεν εχουμε που να γαμησουμε αποψε
στο φρ 14 ο εσκομπαρ λεει η Σοφια το λαρυγκωνει, και αυτη η Αφροδιτη ομορφυνε, απο τοτε που ειχε ξαναρθει στο Βεγκας...τι να πω

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τώρα που η Ντεα είναι βραδινή βάρδια,ξέρει κανεις ποια είναι στη πρωινή και αν αξίζει στο πράσινο στην αλάνα;

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Δεν ξέρω bro. Πάντως εκείνο το πράσινο σχεδόν πάντα αξίζει. Είναι ίσως το πιό σταθερό σε ποιότητα σπιτάκι. :cheesy:

thomaslar

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
7
Πόντοι
0
Πήρα την Ντέα χθες κατά τις 8.30 το απόγευμα χθες.Κοπελα με πολύ συμμετοχή στο σεξ!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
κριμα γιατι μ'αρεσε και επεμενε πολυ και η τσατσα...
νταξει...τωρα αυτο θελει κουβεντα...
Η Μιρελα ειναι γυναικα που σπανια βλεπεις αλλου,βεβαια μεσα θελει ειδικη μεταχειριση αλλα ειναι τοσο μουναρα που καποια στιγμη θα μπεις

Η Τζαστιν η Ολλανδεζα μιλφ,καλη μουναρα και με δικο της φαν κλαμπ τοσα χρονια

Η Νικολ η μιλφαρα φιρμα εδω και χρονια

Η πιτσιρικα η Αντριαννα πολυ δυνατη μεσα αλλα θα φυγει τωρα εμαθα για καποιες μερες

Η Ρουμανα Χριστινα βυζαρου,παλια αγαπημενη του gl αν θυμαμαι καλα ηταν παντα μια αξιοπρεπης περιπτωση

Η Ελενα η ρουμανα μπορει να σε απογειωσει αν θελει

Ωραιο μουνι η Αφροδιτη στα Βεγκας

Ωραιο μελαχρινο μουνι η Χριστινα στο Venus

ετσι σε γενικες σου λεω σου λεω απ'αυτα που ειδα και ξερω στις δυο τελευταιες τσαρκες μου

Eυχαριστω για τις πληροφοριες al pacino.σημερα ξερω οτι παιζει ντεα στο νικηφορου ουρανου.ειναι καλη αυτη?αυτη η τζερυ που λετε που βρισκεται?ειναι βραδι και αυτη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Eυχαριστω για τις πληροφοριες al pacino.σημερα ξερω οτι παιζει ντεα στο νικηφορου ουρανου.ειναι καλη αυτη?αυτη η τζερυ που λετε που βρισκεται?ειναι βραδι και αυτη?
εμενα δε μ'αρεσε απο αποψη εμφανισης,πολυ μελαχρινη για τα γουστα μου...αλλα εχει 3 θετικες κριτικες οποτε δε χανεις κατι να δοκιμασεις

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
εμενα δε μ'αρεσε απο αποψη εμφανισης,πολυ μελαχρινη για τα γουστα μου...αλλα εχει 3 θετικες κριτικες οποτε δε χανεις κατι να δοκιμασεις

σημερα κατι αλλο καλο υπαρχει?εκανες καμια βολτα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
σημερα κατι αλλο καλο υπαρχει?εκανες καμια βολτα?
δεν κανω βολτα καθε μερα...απ'αυτες που ειδα προχθες λογικα οι περισσοτερες θα ειναι και αποψε

παρε τη Χριστινα τη βυζαρου να μας πεις αν ειναι ακομα καλη  :grin:

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
δεν κανω βολτα καθε μερα...απ'αυτες που ειδα προχθες λογικα οι περισσοτερες θα ειναι και αποψε

παρε τη Χριστινα τη βυζαρου να μας πεις αν ειναι ακομα καλη  :grin:

χαχα σ ευχαριστω.στο venus?στο μινωταυρου?μεγαλη ειναι αυτη ή μικρη?τεσπα,σ επρηξα θα παω μια βολτα...

Gk23---

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια παρακολουθω το σιτε αρκετο καιρο αλλα δεν ειχα μπει στη διαδικασια να γραψω..Μιας και η κατασταση στη πολη μας ειναι τραγικη αυτη τη περιοδο θελω να ρωτισω αν καποιος ξερει ποτε θα επιστρεψει η Αντριαννα(ισπανιδα) ειχε δουλεψει το καλοκαιρι λιγες μερες στο RED DIAMOND....ειχα περασει πολυ καλα και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι αξιολογο.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
χαχα σ ευχαριστω.στο venus?στο μινωταυρου?μεγαλη ειναι αυτη ή μικρη?τεσπα,σ επρηξα θα παω μια βολτα...

Απεναντι απο το ξυλινο ειναι,κοκκινο ειναι αν θυμαμαι καλα.Γυρω στα 30

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Απεναντι απο το ξυλινο ειναι,κοκκινο ειναι αν θυμαμαι καλα.Γυρω στα 30

Ειμαι τσαρκα,εχει κινησουλα στα σπιτακια η μονη καλη απο πλευρας εμφανισης η ελενα η ρωσιδα στο φριξου 15.ειναι αραγε καλη στο δωματιο μεσα, ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom