Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ειμαι τσαρκα,εχει κινησουλα στα σπιτακια η μονη καλη απο πλευρας εμφανισης η ελενα η ρωσιδα στο φριξου 15.ειναι αραγε καλη στο δωματιο μεσα, ξερει κανεις?

Μια-δυο σελιδες πισω η σχετικη συζητηση.Δεν αξιζει,οταν την πρωτοειδα σαν χεσμενη πηγαινε στο δωματιο.Φαινεται και στο σαλονι οτι η κοπελα δεν κανει και ο μονος λογος που ειναι,ειναι οτι θα κερδισει λογω εμφανισης.Στο μεσαιο ανεβαινοντας αριστερα τη Φριξου ειναι μια ωραια,οταν την ειχα δει με τραβουσε απο το χερι για να μπω αλλα δεν ειναι του γουστου μου

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Μια-δυο σελιδες πισω η σχετικη συζητηση.Δεν αξιζει,οταν την πρωτοειδα σαν χεσμενη πηγαινε στο δωματιο.Φαινεται και στο σαλονι οτι η κοπελα δεν κανει και ο μονος λογος που ειναι,ειναι οτι θα κερδισει λογω εμφανισης.Στο μεσαιο ανεβαινοντας αριστερα τη Φριξου ειναι μια ωραια,οταν την ειχα δει με τραβουσε απο το χερι για να μπω αλλα δεν ειναι του γουστου μου

Ωραια σ ευχαριστω.περασε μολις ενας φιλος και περασε καλα, πολυ καλα. Η βαλερια απο τις βιλλες τι λεει?

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια! Πληροφοριες για κοπελες που κανουν καλη παρτουζα? Γνωριζεται καμια και αν ναι ονοματα και που μπορω να τις βρω?? Ευχαριστω

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κοιμήσου γυρνα πλευρο και σε κάποιο όνειρο θα βρεις καμία...
Για μπουρδέλα εννοώ.
Ψάξω καλύτερα μέσω to thread που άνοιξες σε άλλη κατεύθυνση γιατί σε μπουρδέλα ματαιοπονεις

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Το ξέρω γιαυτό λέω μήπως υπάρχει καμία που να το γουστάρει σε μπουρδελο γτ συνήθως δεν είναι έτσι..

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι και καλη σαρακοστη! Να θελεις να βγεις τσαρκα μετα απο αρκετο καιρο, σημερα που εχεις ελευθερο χρονο και να το σκεφτεσαι με την χαλια κατασταση που επικρατει στα στουντιο της πολης.Τεσπα,μαλλον θα βγω και μπορει να δοκιμασω την Ντεα! αν και εμφανιασιακα δεν μ'αρεσει και πολυ διαβαζοντας εδω μεσα τα θετικα που γραφονται ψιλο ψηθηκα.Αν εχετε καμια αλλη να προτινεται ριχτε την τωρα γιατι σε λιγο θα παω να φαω χαλβα να παρω δυναμεις για το βραδυ! :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Καλησπερα συναδελφοι και καλη σαρακοστη! Να θελεις να βγεις τσαρκα μετα απο αρκετο καιρο, σημερα που εχεις ελευθερο χρονο και να το σκεφτεσαι με την χαλια κατασταση που επικρατει στα στουντιο της πολης.Τεσπα,μαλλον θα βγω και μπορει να δοκιμασω την Ντεα! αν και εμφανιασιακα δεν μ'αρεσει και πολυ διαβαζοντας εδω μεσα τα θετικα που γραφονται ψιλο ψηθηκα.Αν εχετε καμια αλλη να προτινεται ριχτε την τωρα γιατι σε λιγο θα παω να φαω χαλβα να παρω δυναμεις για το βραδυ! :grin:

Περιμενε και τη δικη μου κριτικη,ο Αντισθενης πρεπει να πεταει αετο και να τρωει ταραμα με λαγανα τωρα  :grin:

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26
ειχα να παω βολτα πολυ καιρο κ ειδα οτι ανοιξε ενα καινουριο στην νικιφωρου ουρανου 26 διπλα ακριβως πορτα πορτα που λενε
πριν δυο βδομαδες ειχε μια ξανθια αδυνατη κοπελα Αντριανα στο ονομα ευχαριστη παιχνιδιαρα κ χαλαρη
χτες το βραδυ η κοπελα ωραια για τα δικα μου γουστα μελαχρινη κ ευχαριστη το ονομα της αν θυμαμαι καλα Σαντρα γιατι ειμουν  λιγο ντιρλα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
ειχα να παω βολτα πολυ καιρο κ ειδα οτι ανοιξε ενα καινουριο στην νικιφωρου ουρανου 26 διπλα ακριβως πορτα πορτα που λενε
πριν δυο βδομαδες ειχε μια ξανθια αδυνατη κοπελα Αντριανα στο ονομα ευχαριστη παιχνιδιαρα κ χαλαρη
χτες το βραδυ η κοπελα ωραια για τα δικα μου γουστα μελαχρινη κ ευχαριστη το ονομα της αν θυμαμαι καλα Σαντρα γιατι ειμουν  λιγο ντιρλα

Το ασπρο εννοείς φίλος;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το παλικάρι είπε ότι ήτανε ντίρλα ν  και εσύ τον ρωτάς για το χρώμα????

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Διεύθυνση όμως καλά θυμάται  :2funny: Γιατί να μη θυμάται και το χρωμα; Και έτσι διακρίνουμε τα σπιτάκια.Τεσπα,δεν ήξερα ότι θα προσβληθείτε που ρώτησα ποιο εννοεί.Ζητω συγνώμη..

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Διεύθυνση όμως καλά θυμάται  :2funny: Γιατί να μη θυμάται και το χρωμα; Και έτσι διακρίνουμε τα σπιτάκια.Τεσπα,δεν ήξερα ότι θα προσβληθείτε που ρώτησα ποιο εννοεί.Ζητω συγνώμη..
Πρώτον μάθε τι σημαίνει χιούμορ και πλάκα
Δεύτερον στη νικηφόρου ουρανού μιλάμε με αριθμούς και σου είπε πολύ καθαρά το νούμερο

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ωραια σ ευχαριστω.περασε μολις ενας φιλος και περασε καλα, πολυ καλα. Η βαλερια απο τις βιλλες τι λεει?
Την ίδια ερώτηση ήθελα και εγώ να κάνω για τη Βαλέρια.
Γιατί από κορμί και πρόσωπο λέει ΠΑΡΑ πολλά !!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μερα βαρεμαρας η σημερινη οποτε καθομουνα και διαβαζα παλια πμ εδω μεσα,εχω κρατημενα 580...
Για παραδειγμα 7 χρονια πριν συζηταμε με τον Blastbeat για την τρελη Ουκρανεζα Αντζελα

Η μεγαλη απορια ειναι ομως μια...

Deker που χαθηκες ρε μαλακα???  :2funny: :2funny:....επειδη αδυνατώ να πιστεψω οτι εχεις να συνδεθεις 3 χρονια στειλε μου πμ με το νεο προφιλ σου να ρε ρωτησω τουλαχιστον αν ζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom