Φίλε και γω έτσι ήμουν στην ηλικία σου εμφανίσιμος και να προσπαθώ για γκομενα και τίποτα και στο σχόλειο ακόμη τα ίδια. Πήγα στα 22 μου το 2010 πρώτη φορά με μιλφ, διάβαζα από πριν το site αλλά ποτέ δεν είχα επισκεφτεί καμία ούτε ήμουν μέλος, όποτε πήρα την απόφαση και ξεκίνησα με τα πόδια κιόλας, έκανα τη δουλειά μου και όλα καλά. Της είχα πει ότι είναι η πρώτη μου φορά και τελείωσε η υπόθεση και από τότε πήρα φορα . Μπες σε οποια θες και σ αρέσει και τελείωσε η υπόθεση.Καλησπερα παιδες
Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.
Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.
Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)
Slayeridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η θεια Μονικα εθεαθη κανονικα πρωινη στο ενα απο τα 2 freehouse (και πηδηχτηκε )
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Καλησπερα παιδες
Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.
Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.
Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως )
λοιπον νεε μου η απαντηση ειναι απλη θα πας μια δευτερα τριτη η τεταρτη πρωι στην κωλεττη που δουλευει η αφρουλα και θα της πεις οτι εισαι παρθενος ολα τα υπολοιπα θα τα αφησεις πανω της και πιστευω μετα απο την εμπειρια σου θα ξεχασεις τις γκομενες και θα πηγαινεις με πουτανες κυριως!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
το ρολο κοτοπουλο;Υπαρχει ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι γυρισε Νταιανα Μολδαβη στο godiva παιδια..
sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδες
Εγω φίλε μου αν ήμουν στην θέση σου και υπήρχε παντα η οικονομική δυνατότητα θα εκλεινα ένα ωραίο δωματιάκι σε κάποιο αξιοπρεπές ξενοδοχείο θα διάλεγα οποια μου έκανε κεφι θα της εξηγούσα την κατάσταση και θα προχωρούσα στο ψητό. Συνήθως αν η κοπέλα έχει καλεσ κριτικες και κάνει GFE θα σε βολεψει για την δουλιτσα σου. Μετα ξεκινας τον μεγάλο δρομο με τα σπιτάκια να παρεις και απο εκει εμπειρίες. Η γνώμη μου πάντα .
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Εχει επιβεβαιωθει η επιστροφη Μονικας??
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
τυπε έπρεπε να ανοίξεις νέο θρεντ κατά προτίμηση Κυριακή σύμφωνα με τους κανόνεςτου σάιτ περί κλωνων και εκεί να αναπτύξεις τον προβληματισμό σου για να σου απαντήσει η επιστημονικη ομάδα του δρ απολυτουΚαλησπερα παιδες
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Η αληθεια ειναι οτι αργησες λιγο,συνηθως τα παιδια πανε στις ιεροδουλες σε μικροτερες ηλικιες δλδ μετα τα 15 κι ετσι σιγα,σιγα ξεθαρευουν με τις γυναικες και οταν φτασουν σε ηλικια σαν την δικια σου μετα να μπορουν αφοβα να κανουν σχεση με κοπελα! Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις τωρα να βρεις μια μικροτερη απο σενα και να κανεις σχεση και αργοτερα να ερθεις σε σεξουαλικη επαφη μαζι της.Εαν ξεκινησεις με ιεροδουλη τωρα ισως να κολλησεις και να πηγαινεις συνεχεια με αποτελεσμα μετα να βλεπεις διαφορετικα τις γυναικες εξω.Ο αγοραιος ερωτας ειναι ευχαριστηση της στιγμης η μια εκτονωση απλα χωρις πολλα συναισθηματα! Οι περισσοτερες ιεροδουλες θα σου πουλησουν ερωτα για να κανουν την δουλεια τους και ισως ετσι την πατησεις μαζι τους.Βεβαια εσυ αποφασιζεις, και αν τελικα θελησεις να πας με ιεροδουλη να κοιταξεις να βρεις μια εμπειρη και ας ειναι λιγο μεγαλη,παντα την πρωτη φορα θα θυμασαι πως περασες μαζι της και λιγοτερο με ποια περασες.Καλησπερα παιδες
nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
πολυ ησυχια επεσε στο νημα... ! εχουμε καμια καλη προταση για πρωινη βαρδια???
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Νατάσα στο free house στην Μινώταυρου.πολυ ησυχια επεσε στο νημα... ! εχουμε καμια καλη προταση για πρωινη βαρδια???
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
free houseΕχει επιβεβαιωθει η επιστροφη Μονικας??
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
οχι φιλε εχθες που περασα κατα τις 12 ηταν κλειστο το godiba.Καλημέρα Τελικά η επιστροφή Της Νταϊάνα επί επιβεβαιώθηκε;
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Γιατί έφυγε η Λούση-Βανέσσα από αυτό που δούλευε (το λευκό με τη σκάλα);Αρχηγε μου, μιας και ειχες μια Αλφα σχεση με τη Λουση, δε μαθαινεις αν σκοπευει να δουλεψει σε αλλο και που; (αν εχεις καποια επικοινωνια ακομα)
Ειναι τοσο χαλια η κατασταση που τις κηνυγαμε με το τουφεκι πλεον...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Γιατί έφυγε η Λούση-Βανέσσα από αυτό που δούλευε (το λευκό με τη σκάλα);
Δεν ηθελε να δουλεψει πολυ, γι αυτο εκανε μονο πρωινα. Τωρα μαλλον που επεσε συρμα και πηγε αρκετος κοσμος σταματησε. Στο τηλεφωνο η τσατσα μου ειπε εφυγε και δε θα ξαναδουλεψει
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Δεν ηθελε να δουλεψει πολυ, γι αυτο εκανε μονο πρωινα. Τωρα μαλλον που επεσε συρμα και πηγε αρκετος κοσμος σταματησε. Στο τηλεφωνο η τσατσα μου ειπε εφυγε και δε θα ξαναδουλεψει
Μπάμ έκανε.
Εδειχνε το πραγμα ότι είναι λαχειο,οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.Μπορει σε λιγο καιρο να την δουμε σε καποια αγγελια να κανει citytour.Mε τετοιο σωμα και κομοδινο να ητανε,(που δεν ητανε)παλι αξιζε να την πηδηξεις
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Το θεμα ειναι οτι σημερα ειχα ορεξη και δεν εχει ουτε ΜΙΑ ωραια γκομενα να πας να πηδηξεις... Εκτος κι αν ειναι καποια που μου διαφευγει.
Δεν εχουμε και εναλλακτικες, που να πας, σε κωλομπαρο; σε στριπ; παει και το παλιο καλο fever..
Δεν εχουμε και εναλλακτικες, που να πας, σε κωλομπαρο; σε στριπ; παει και το παλιο καλο fever..
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Kritik παίρνεις πτήση για Αθήνα κ περνάς ζάχαρη!Έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια!Το θεμα ειναι οτι σημερα ειχα ορεξη και δεν εχει ουτε ΜΙΑ ωραια γκομενα να πας να πηδηξεις... Εκτος κι αν ειναι καποια που μου διαφευγει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις