Συνηθιζα να λεω οτι εχω καποιες μετριες καταθεσεις τα τελευταια χρονια αλλα χωρις να φτασω στο σημειο να εκνευριστω...αποψε ομως εκνευριστηκα πολυ οπως παλια αλλα φαινεται πλεον ειμαι πιο ωριμος και δεν εχω ορεξη για εντασεις...
Πηγα σαν καλος μαλακας και χωρις να κανω τσαρκα καρφωτος στο Φριξου 15 στην καινουρια Βικτωρια την ξανθια Ουκρανη παρασυρομενος απ'τα καλα που διαβασα εδω μεσα και χωρις να μου κανει ιδιαιτερο κλικ σαν εμφανιση
Προκαταρκτικα μηδεν,ελληνικα μηδεν,επεσε στο κρεβατι σαν πτωμα ακουνητη και περιμενε...μουνι αξυριστο και απλυτο,πιπα που ισα ισα τον ακουμπουσε στα χειλη της...και συνεχεια λεει μια κωλολεξη...sto....τι σκατα σημαινει αυτο στις 10 κουβεντες που ειπε οι 9 ηταν 'sto'
Εκανα μια προσπαθεια να τη γαμησω αλλα δε με ειχε καυλωσει καθολου...
Τελοσπαντων αυτο που μου γυρισε το μυαλο ηταν στο 69 οπου τιναχτηκε αποτομα γιατι λεει ημουν αξυριστος(απο χθες το βραδυ) και τσιμπηθηκε στα μπουτια....ενω αυτη που ηταν αξυριστη μια βδομαδα και με απλυτο μουνι δεν πειραζε.Το τιναγμα της ομως ηταν τοσο νευρικο και αποτομο που σχεδον με κλωτσησε στο πλαϊ οποτε την πεταξα απο πανω μου και τη λεω σηκω φυγε μη σου δωσω καμια μπουνια τωρα...Κανω κι εγω να σηκωθω απ'το κρεβατι να φυγω και με σπρωχνει πισω,λεει κατι μαλακιες,τα'χασε και λιγο...Μου βγαζει την καποτα,βρεχει λιγο κωλοχαρτο μου σκουπιζει και συνεχιζει την αδιαφορη πιπα της
Κι ενω κανω τον ψοφιο κοριο χωρις να δειξω τις προθεσεις μου συνεχιζει αυτη το γυμνο τσιμπουκι,κρατιεμαι καλα καλα μου ερχεται να χυσω αλλα το καθυστερω και μετα απο λιγο εντελως σιωπηρα της ριχνω μια δυνατη χυσια στη μαπα...τρομαξε η καριολα αηδιασε,πεταχτηκε απο το κρεβατι,εβριζε τι σκατα ελεγε....ρε αντε γαμησου την λεω καριολα,ξεπλυθηκε και εφυγε
Πεταμενα λεφτα εχουμε δωσει πολλα σε πουτανες αλλα αυτη πραγαματικα με εκνευρισε με τον τροπο της.Και ασχετη και νευρικη,απο τις πιο μαπα πουτανες που εχω γαμησει...και τη βαλανε και τη γυφτοτσατσα μαζι τη χοντρη απο Βαρδαρη
Καλο θα ειναι να απομακρυνθει απο το στουντιο γιατι θα βρεθει κανενας τρελος και θα τη σκοτωσει καμια νυχτα ετσι οπως φερεται