Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (7 μέλη και 79 επισκέπτες)

teocahtz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα η Σουζάνα; Ουκρανέζα.Την είχα επισκεφτεί στην Ανδρέου Γεωργίου δίπλα από το Μέλίσσες που έκλεισε τώρα και όταν ρώτησα την τσατσά αν έχει τουαλέτα όταν περίμενα,μου απάντησε ότι ήταν χαλασμένη και ότι θα φύγουν σε λίγο καιρό από κει.Φεβρουάριος ήταν όταν είχα πάει

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Παίδες καμιά καλή πρόταση για σήμερα; Η Έλενα από Ανδρέου Γεωργίου ξέρει κανένας που δουλεύει;

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Παίδες καμιά καλή πρόταση για σήμερα; Η Έλενα από Ανδρέου Γεωργίου ξέρει κανένας που δουλεύει;
Αν εννοείς την Έλενα από το "La Femme", έχει βρει επαγγελματική στέγη στο "Bad Girls" στην Κοροβάγκου.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Όχι φίλε μου την άλλη λέω την τσιγγανορουμανα από το 52 το ισόγειο.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Λίγο που έψαξα λένε για μία Έλενα στο Νικηφόρου ουρανού 22. Αλλά είναι η ίδια;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Λίγο που έψαξα λένε για μία Έλενα στο Νικηφόρου ουρανού 22. Αλλά είναι η ίδια;
φιλε στο πρασσινο το γωνιακο στην νικηφ ουρανου με μινοταυρου εκει στις κροκαλες βραδυ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Συνηθιζα να λεω οτι εχω καποιες μετριες καταθεσεις τα τελευταια χρονια αλλα χωρις να φτασω στο σημειο να εκνευριστω...αποψε ομως εκνευριστηκα πολυ οπως παλια αλλα φαινεται πλεον ειμαι πιο ωριμος και δεν εχω ορεξη για εντασεις...
Πηγα σαν καλος μαλακας και χωρις να κανω τσαρκα καρφωτος στο Φριξου 15 στην καινουρια Βικτωρια την ξανθια Ουκρανη παρασυρομενος απ'τα καλα που διαβασα εδω μεσα και χωρις να μου κανει ιδιαιτερο κλικ σαν εμφανιση  :jerking: :jerking:

Προκαταρκτικα μηδεν,ελληνικα μηδεν,επεσε στο κρεβατι σαν πτωμα ακουνητη και περιμενε...μουνι αξυριστο και απλυτο,πιπα που ισα ισα τον ακουμπουσε στα χειλη της...και συνεχεια λεει μια κωλολεξη...sto....τι σκατα σημαινει αυτο στις 10 κουβεντες που ειπε οι 9 ηταν 'sto'

Εκανα μια προσπαθεια να τη γαμησω αλλα δε με ειχε καυλωσει καθολου...
Τελοσπαντων αυτο που μου γυρισε το μυαλο ηταν στο 69 οπου τιναχτηκε αποτομα γιατι λεει ημουν αξυριστος(απο χθες το βραδυ) και τσιμπηθηκε στα μπουτια....ενω αυτη που ηταν αξυριστη μια βδομαδα και με απλυτο μουνι δεν πειραζε.Το τιναγμα της ομως ηταν τοσο νευρικο και αποτομο που σχεδον με κλωτσησε στο πλαϊ οποτε την πεταξα απο πανω μου και τη λεω σηκω φυγε μη σου δωσω καμια μπουνια τωρα...Κανω κι εγω να σηκωθω απ'το κρεβατι να φυγω και με σπρωχνει πισω,λεει κατι μαλακιες,τα'χασε και λιγο...Μου βγαζει την καποτα,βρεχει λιγο κωλοχαρτο μου σκουπιζει και συνεχιζει την αδιαφορη πιπα της

Κι ενω κανω τον ψοφιο κοριο χωρις να δειξω τις προθεσεις μου συνεχιζει αυτη το γυμνο τσιμπουκι,κρατιεμαι καλα καλα μου ερχεται να χυσω αλλα το καθυστερω και μετα απο λιγο εντελως σιωπηρα της ριχνω μια δυνατη χυσια στη μαπα...τρομαξε η καριολα αηδιασε,πεταχτηκε απο το κρεβατι,εβριζε τι σκατα ελεγε....ρε αντε γαμησου την λεω καριολα,ξεπλυθηκε και εφυγε

Πεταμενα λεφτα εχουμε δωσει πολλα σε πουτανες αλλα αυτη πραγαματικα με εκνευρισε με τον τροπο της.Και ασχετη και νευρικη,απο τις πιο μαπα πουτανες που εχω γαμησει...και τη βαλανε και τη γυφτοτσατσα μαζι τη χοντρη απο Βαρδαρη
Καλο θα ειναι να απομακρυνθει απο το στουντιο γιατι θα βρεθει κανενας τρελος και θα τη σκοτωσει καμια νυχτα ετσι οπως φερεται

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
κεφαλληνιας ξανανοιξε παιδες? σημερα παντως κατα τις 12 ηταν ανοιχτο.ξερουμε ποια δουλευει?ηταν και αλλες μερες πρωι ανοιχτο?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
κεφαλληνιας ξανανοιξε παιδες? σημερα παντως κατα τις 12 ηταν ανοιχτο.ξερουμε ποια δουλευει?ηταν και αλλες μερες πρωι ανοιχτο?
το πρωί πάντα ανοιχτό το βλέπω! :grin: το βράδυ δεν.... Συνήθως θα δουλεύει ή Λάουρα 'η Νεφελαρα με την κωλαρα της! :kissass2:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11

Κι ενω κανω τον ψοφιο κοριο χωρις να δειξω τις προθεσεις μου συνεχιζει αυτη το γυμνο τσιμπουκι,κρατιεμαι καλα καλα μου ερχεται να χυσω αλλα το καθυστερω και μετα απο λιγο εντελως σιωπηρα της ριχνω μια δυνατη χυσια στη μαπα...τρομαξε η καριολα αηδιασε,πεταχτηκε απο το κρεβατι,εβριζε τι σκατα ελεγε....ρε αντε γαμησου την λεω καριολα,ξεπλυθηκε και εφυγε

θεός φίλε al  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
το πρωί πάντα ανοιχτό το βλέπω! :grin: το βράδυ δεν.... Συνήθως θα δουλεύει ή Λάουρα 'η Νεφελαρα με την κωλαρα της! :kissass2:
Εχεις πετυχει λαουρα πρωι??? Ειχε πει ο αλ οτι εχει σταματησει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εχεις πετυχει λαουρα πρωι??? Ειχε πει ο αλ οτι εχει σταματησει
Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ήταν εκεί που σου είπα... Τι κάνει τις άλλες μέρες τα πρωινά δε ξέρω αλλά μπορώ να μάθω αν καιγεσαι τόσο

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καμμιά καλή πρόταση παίζει για κοπέλα με ωραία βυζιά,3άρια για Ισπανικό,να δίνει γλωσσόφυλα και πάνω απ όλα να χει διάθεση και επικοινωνία; Εμφανισιακά τώρα είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός.Όποιος ξέρει ας πει μπουρδέλο και βάρδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom