Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Πηγα χθες τη νυχτα κατα τις 2 στην Αλικη γιατι μια περιεργεια την ειχα...
Δε την ειχα ξαναδει μαλλον,ομορφο και συμπαθητικο γκομενακι με ωραιο κορμι και βυζακια και λαχταριτο κωλοτρυπιδι για γλειψιμο.
Τρομερα επικοινωνιακη,σε κανει να νιωσεις ανετα και δε την απασχολει καθολου η ωρα στο δωματιο και δειχνει οτι ευχαριστιεται κι αυτη.

Ομως μουνι και κωλο να τη χαϊδεψεις δεν αφηνει,τα βυζια της ελαχιστα τα γλειφεις και στα παιρνει γιατι ποναει λεει,στο λαιμο να τη φιλησεις δε θελει γιατι γαργαλιεται λεει,φιλια δε δινει και για πουτσοτριψιμο ουτε λογος  :think: :think:

Με δυο λογια σε παει με τα νερα της και δε μπορεις να κανεις καθολου παιχνιδι ομως ειναι τοσο καλη η συμπεριφορα της που το προσπερνας.
Αρα ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση,τυπικα καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
ΑΛ καπως ετσι ειναι πανω κατω! εγω το ευχαριστηθηκα..!! γιατι λενε οι αλλοι οτι ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου??  ασχετο ε???  στο γκρις λειντις  την εχουν με το ονομα εμανουελλα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
ΑΛ καπως ετσι ειναι πανω κατω! εγω το ευχαριστηθηκα..!! γιατι λενε οι αλλοι οτι ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου??  ασχετο ε???  στο γκρις λειντις  την εχουν με το ονομα εμανουελλα
καμια σχεση η εμμανουελα με την αλικη
η αλικη δουλευε παλια μαντζαρου με το ονομα αντριανα...εκει την πηρα πρωτη φορα

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για τζουλια στο godiva την πήρα δυο φορές τελευταία αν και η τσατσα την μία φορά μου την σύστησε εμμανουελα... Όμορφη φιλότιμη αφήνει λίγο δακτυλιασμα γλυψιμο στα βυζια αλλά όχι ρουφηγμα eye contact πίπα και στο πίσω κολλητό...γενικά μία καλή παρουσία και συμμετοχή και όπως μου φάνηκε χωρίς βιασύνη και με χαμόγελο και τέσσερις φορές ευχαριστώ στο αντίο...θα ξαναδοκιμαστει          

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
1zwiy36.jpg
:smitten:

στο Δωματιο με την Ντονα ηταν καυτο τελικα! :grin:
Τελικά δεν άντεξες αλήτη  :knockinb:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
[size=50pt]Οπως Παλια![/size] :rockon:

Βραδυνη τσαρκα μαζι με Azazel :grin:
Scorpiosstelios μλκ μου ηρθες επιτελους! :rockon:
Alladalla η Νικολ τι ελεγε μλκ μου? :grin:
pame gia alla δεν αλλαζουμε νικ ρε μλκ .? Ετσι κι αλλιως παω για αλλα! :grin:
ΦΑΚΙΡΗΣ ξυριστηκε ο γαμπρος για μια παντσεττα! :2funny:

2z6dsi0.jpg
:grin:

Και το Μπακαγιοσκυλο! :kneel: :kneel:

δεν βαρεθηκατε μαλακες μου να σας τσαρκαρει ο πιτσιρικας! :grin:
Επιτέλους βόλεψε, ωραία βόλτα, διασκεδαστική  !! Να το επαναλάβουμε  :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
qo6d7t.jpg
:grin:

Θερμοκρασια δωματιου με Σουζανα! :smitten:
Με τετοιες θερμοκρασιες θα αφησουμε την ζωη μας σε εναν οικο! :rockon:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
καμια σχεση η εμμανουελα με την αλικη
η αλικη δουλευε παλια μαντζαρου με το ονομα αντριανα...εκει την πηρα πρωτη φορα
Την ξερω την κομοδινιπουλου.Παντως σε αυτη που πηγα εγω τις προαλλες και την ελεγαν αλικη στην νικηφορου ουρανου 20  ειναι η εμμανουελα που εχουν στο αλλο σαιτ.με το ιδιο μεγαλο τατου στην πλατη και αυτη την φατσα:-p  Αναφερω ενα αρκετα καλο γαμησακι σημερα με την χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια στην φριξου.περασα πολυ καλα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Την ξερω την κομοδινιπουλου.Παντως σε αυτη που πηγα εγω τις προαλλες και την ελεγαν αλικη στην νικηφορου ουρανου 20   ειναι η εμμανουελα που εχουν στο αλλο σαιτ.με το ιδιο μεγαλο τατου στην πλατη και αυτη την φατσα:-p   Αναφερω ενα αρκετα καλο γαμησακι σημερα με την χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια στην φριξου.περασα πολυ καλα
δεν σου ειπα οτι ειναι η κομοδινοπουλου..καμια σχεση...αλλη αντριανα ειναι
για να μην μπερδευεσαι πανε μια βολτα απο τις βιλες να την δεις την εμμανουελα...καμια σχεση  με την αλικη

academy X

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
10
Μακριά από την Τζούλια στο Godiva είναι τρελή μου επιτέθηκε με τα τακούνια και απείλησε ότι θα με σκοτώσει γιατί της είπα ότι δεν είναι εντάξει με την συμπεριφορά της, αφού ήταν συνεχώς τελείως ψυχρή χωρίς λόγο και ήθελε να φύγει γρήγορα από το δωμάτιο όταν τελείωσα ενώ δεν είχε κάτσει μέσα ούτε 10 λεπτά!  :tickedoff:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σημερα το προγραμμα ειχε Αννα στο Βιλα Πριβε  :fuck1: :tits: :fuck2:....ενταξει ειναι αχορταγο το πουτανακι,γλωσσοφιλα ασταματητα,πιπες γλειφομουνια ο,τι θες...πολυ δυνατο στανταρακι
Εχει βαλει και καινουρια βυζια...νταξει δεν τρελαθηκα κιολας

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Σημερα το προγραμμα ειχε Αννα στο Βιλα Πριβε  :fuck1: :tits: :fuck2:....ενταξει ειναι αχορταγο το πουτανακι,γλωσσοφιλα ασταματητα,πιπες γλειφομουνια ο,τι θες...πολυ δυνατο στανταρακι

Με ποσα Γιουρια την πηρες?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Είναι καλή επιλογή η Αννούλα.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Μακριά από την Τζούλια στο Godiva είναι τρελή μου επιτέθηκε με τα τακούνια και απείλησε ότι θα με σκοτώσει γιατί της είπα ότι δεν είναι εντάξει με την συμπεριφορά της, αφού ήταν συνεχώς τελείως ψυχρή χωρίς λόγο και ήθελε να φύγει γρήγορα από το δωμάτιο όταν τελείωσα ενώ δεν είχε κάτσει μέσα ούτε 10 λεπτά!  :tickedoff:

ασε ρε φιλε που τελειωσες αν τελειωνες δεν θα βγαζες τοσο χολη θα εγραφες μια κακη κριτικη απλα ,και αν οπως λες τελειωσες τι να κατσει να κανει η πουτανα στο δωματιο παραπανω τελειωσε η δουλεια της,φιλε μη ντρεπεσαι να πεις οτι δεν τελειωσες δεν πειραζει πεταξες 30 ευρω φιλικα τα λεω αυτα καλη συνεχεια και μακρια απο τετοια σκηνικα στο μελλον

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Με ποσα Γιουρια την πηρες?
γυμνο τσιμπουκι με 69 μονο 70ε

Είναι καλή επιλογή η Αννούλα.
ναι ειναι...αν και μου κανει λιγο γυφτακι και στη φατσα και στον τροπο που μιλαει αλλα μεσα στο δωματιο βγαζει φωτιες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σημερα πηγα ξεκωλιασα τη γνωστη μιλφ Ειρηνη και ριξαμε ενα γαμησι οπως παλια...
ετσι κι αλλιως ξαναειπα οτι προς το τελος του '15 την επισκεφθηκα 3 φορες,τελοσπαντων λυθηκε η παρεξηγηση και ολα καλα

Βεβαια δε τη γουσταρω οπως παλια αλλα διατηρει την κωλαρα της και ειναι μια σταθερη δυναμη μεσα στο δωματιο και απο τα στανταρακια της πρωινης βαρδιας εδω και πολλα χρονια πλεον

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
άσε φίλε εγω έχω πάει τρεις φορές σε ένα μήνα και μάλλον για άλλη λες

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Το γυμνο τσιμπουκι στις Βιλλες ποσο ειναι τωρα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom