Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχεισ δικαιο Salonika οκ. εμεισ το ξερουμε οτι ειναι καλεσ...αλλα...υπαρχουν και αλλα παιδια εδω που δεν θελουν να παει χαμενο το 40??? Εδω στο σαιτ ομωσ τα παιδια μπορουν να μαθουν αν ειναι καλη και αξιζει η κοπελα...η το αντιθετο :idiot:
Συμφωνώ φίλε συναγωνιστή αλλά με συγχωρείς διαφωνώ με την δοκιμή του 40 ευρώ. :think: Έτυχε να πάω σε 2 πουτάνες που κάποιοι τις χαρακτήριζαν ψυχρές και κρύες, παρόλα αυτά, για εμένα ήταν καυλιάρες και πέρασα καλά και έτυχε να έχω και πολύ καλή χημεία με τις κοπέλες και έγινα και πελάτης!!! :knockinb: Γούστα είναι αυτά. Όπως φυσικά συνέβη και το αντίθετο :headbang:, όποτε δεν παρασύρομαι με τις κριτικές και άμα μου αρέσει κάτι το δοκιμάζω.  :rockon:Είπαμε γούστα είναι αυτά. Άλλος γουστάρει MILF και άλλος όμως δεν μπορεί να πάει με MILF.Αν είναι μια ακραία τώρα περίπτωση κάποιας πουτάνας με άσχημη συμπεριφορά φυσικά και επιβάλλεται να λέγεται και να ενημερώνονται όλοι οι φίλοι. :helpplea:
Τέλος πάντων φυσικά μεγάλα παιδιά είστε, πείτε και κάντε ότι καταλαβαίνετε το ίντερνετ είναι ελεύθερο. :rockon: Εγώ απλά σας καταθέτω την γνώμη μου, την άποψή μου και την εμπειρία μου :knockinb:. :cool2:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλα τα λεσ Salonika αλλα οκ. εγω δεν κολλαω προσωπικα για δοκιμη που λεσ,φυσικα αν δεν δοκιμασω μια κοπελα δεν μπορω να εχω γνωμη;αλλα να μην ξεχναμε οτι καποιοσ μπορει να εχει λεφτα και καποιοσ οχι(δηλαδη υπολογιζει).

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
πλέον κάποιες κοπέλες δεν θέλουν να γράφετε τίποτα για αυτές, δεν θέλουν ούτε θετικά ούτε αρνητικά σχόλια, γιατί απλά άρχισε να τους κουράζει αυτή η εμμονή με τα ονόματα τους και δεν τις βοηθάει. Ο νοών νοείτο. ;) Επίσης το νόημα στο ποστ μου είναι ότι, ότι είπαμε είπαμε, όσο σαλιαρίσαμε σαλιαρίσαμε, τώρα όμως τέλος, ας ξεκολλάμε λιγάκι γιατί έχει πολλά και ωραία μουνάκια και όπως είπες εμείς κολλήσαμε τώρα σε τρία και παρατήσαμε την έρευνα αγοράς. :dancing:

Χμμ προσωπικα δεν το καταλαβαινω αυτο.Ιντερνετ ειναι και ο καθενας γραφει τα σχολια του για τις τανες.Επισης για τις συγκεκριμενες (Εφη - Αφρο) δεν θυμαμαι να εχει γραφτει ποτε(εκτος απο μια φορα αν δεν κανω λαθος) κατι κακο οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα τους.Τεσπα.
Οσο για την ερευνα αγορας σαφως και ο καθενας θα πρεπει να κανει κατι για να βοηθησει την κατασταση.
Τωρα οσον αφορα τις κριτικες εννοειται πως ειναι καθαρα προσωπικη εμπειρια του καθενος.Παντως εγω αν δω καποιον να λεει οτι μια τανα εξηγηθηκε παγοκολονα δεν θα το ρισκαρω να μπω γιατι δεν γουσταρω να πεταω λεφτα.
Α ναι,μιας και ειπα για λεφτα και εφοσον ειμαστε τοσο καλοι στο να προωθουμε πουτανες ας κανουμε και κατι για τις τιμες που μας εχουν γαμησει.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παρασκευη βραδυ ποια δουλευε στο κολετωμαγαζω
γιατι απο την θολουρα μου για πουτσο δεν ρωτισα ουτε καν ονομα (δεν ξερω και εαν εχω παρει ποτε την εφη)
οπως και να εχει η κοπελα ηταν υπεροχη.

Επισκέπτης
Σαν τι να κάνουμε ρε Blastbeat? πορειά απο Καμάρα στο υπουργείο?  :-

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
παρασκευη βραδυ ποια δουλευε στο κολετωμαγαζω
γιατι απο την θολουρα μου για πουτσο δεν ρωτισα ουτε καν ονομα (δεν ξερω και εαν εχω παρει ποτε την εφη)
οπως και να εχει η κοπελα ηταν υπεροχη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν τι να κάνουμε ρε Blastbeat? πορειά απο Καμάρα στο υπουργείο?  :-

Τι να κανουμε?Τουλαχιστον να μην μπαινουμε σε οποιες και οποιες αν δεν ξερουμε πλεον κατι σιγουρο,με πρωτο απ ' ολους εμενα που συνηθιζα να κανω δοκιμες.Επισης μια μικρη διαμαρτυρια στην τσατσα για τις τιμες αλλα και οταν φευγουμε απο το ρδελο."τι λες τωρα 40 ευρω για αυτη?" -ακομα καλυτερο-.
Για να δειτε ποσο μας κοροιδευουνε.Στην Προμηθεως στο Τζενομαγαζο οταν τους ειπα για τις τιμες πεταχτηκε και η Τζενη και η τσατσα και λενε "Πιο πανω γαμας μαυρη με 40 ευρω,εδω ποσο να το εχουμε"
Δηλαδη αυτος που σκεφτηκε αυτη την δικαιλογια που τους εβαλε να λενε πρεπει να ειναι κατι περισσοτερο απο ηλιθιος.
Αν ειναι δυνατον να καταληγουν τοσα 40αρια σε τετοια ατομα. ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Κοίτα πλέον κ εγώ σπάνια δοκιμάζω καινούργια πράγματα και γι'αυτό καλό θα είναι πέφτει συναγερμός αν εντοπιστεί τίποτα καλό, αλλά να σου πώ την αληθεία επειδή τα μπουρδέλα στην θεσνίκη είναι πολύ λίγα δεν νομίζω να πέσουν οι τιμές. Τώρα πως μερικοί πληρώνουν για να γαμήσουν μπάζα που εγώ δεν θα πήγαινα να τις γαμήσω ουτε κ αν με πληρώναν αυτές δεν θα το καταλάβω ποτέ.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Προχτές πάντως που έκανα μια γύρα, πέτυχα στην Νικηφόρου Ουρανού στο καινούριο μαγαζί μια Ελληνίδα ππάρα πολύ όμορφη.
Σγουρομάλλα. Την έχει πάρει κανείς; Περιμένω νέα!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Κ γω θελω πληροφοριες για την ελληνιδα στην νικ.ουρανου.... Οποιος εχει δοκιμασει ας ριξει μια ενημερωση!!

g45cm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα . μολις  εφυγα  απο το  ερως16 στο μυλο. πολυ σοβαρα  τα νεα. η  τσατσα λεει με εκφραση. απο αυριο η γνωστη και πολυ καλη και εξηγημενη πουτανιτσα σαρα. η παλια γνωστη σαρα. τπ λεω γιατι απο την  περιγραφη ρωσιδα και σωματαρα μελαχροινη ετσι καταλαβα. και απο εβδομαδα η ψηλη αφροδιταρα. το φωτομοντελο που ελεγα και μου εκανε εντυπωση. και η μιλανα. η μικρη απο το αλουνινατο του δεκεμβριου. μαλλον τα αφεντικα εχουν καποια σχεση. και οι τσατσαδες. πισρεβω σε αυτον τον πολυ ομορφο χωρο του ερως16 τα κοριτσια να δουλευουν με μεγαλυτερη πρεξη. να δουμε 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Προχτές πάντως που έκανα μια γύρα, πέτυχα στην Νικηφόρου Ουρανού στο καινούριο μαγαζί μια Ελληνίδα ππάρα πολύ όμορφη.
Σγουρομάλλα. Την έχει πάρει κανείς; Περιμένω νέα!

Στέλλα. Την είχα πάρει απέναντι από το ανορθόγραφο. Πάγος

σε ποιο αριθμο ειναι το σπιτι;

είναι τέρμα μέσα στο στενό, στο δεξί σου χέρι. Περνάς το Καλλιγούλα

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Θα σε γελασω συναγωνιστη, παντως το βρισκεις ευκολα... ειναι ο δρομος που ειναι και το καλιγκουλα γκολντ, γυρω στα 100 μετρα πιο κατω απο αυτο, με κατευθυνση προς την εξοδο της πολης, οχι προς το μυλο...
Υ.Γ.: Η Σαρα η παλια η γνωστη ειναι Ρωσιδα ξανθια και δουλευε αλουμινατο και καποιες φορες Κωλεττη... Αυτη λες; Η συγκεκριμενη σαρα ειναι η μεγαλη καψουρα μου κιολας....

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σημερα πηγα στην κωλεττη για την Αφρουλα που μασ χαθηκε για λιγο(ηταν διακοπεσ).Μπαινω μεσα(δεν ηταν ο τσατσοσ ο "καλοσ")ηταν μια τσατσα...μου λεει ξερεισ την Αφρουλα? τησ λεω...ναι μετα μου λεει υπαρχουν δυο Αφροδιτεσ(εκει σκεφτικα μηπωσ ηταν η ψηλη???)επαθα :new_shocked: (αφου ο Tetsuo ειπε οτι η Αφρουλα ξεκιναει απο την τριτη :think:) εκει στο μπλα μπλα βγηκε η κουκλαρα...εκει τησ λεω αυτη ειναι! :cheesy: μετα απο λιγο η τσατσα λεει ολοι ζητανε την κυπρια γιατι ειναι πολυ καλη...μεσα μου λεω εγω τη :knockinb: και ξερω καλυτερα.Πολυ γλυκια και χαριτωμενη η Αφρουλα ...εκει ακολυθει τελεια πιπα και εντονο :knockinb:.Στο τελοσ μου λεει εσυ εισαι... ο rexs??? εκει επαθα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τησ λεω τι??? μου λεει αυτο που ακουσ...δεν ηξερα τι να πω(τι γατα),καλα τωρα αληθεια αυτεσ το ξερουν???μπαινουν εδω στο σαιτ??? :think: πω πω με πηραν χαμπαρι...

Με το είπε ότι το έπαθες το εγκεφαλικό! Την είχα πάρει την Τετάρτη που πέρασε και με είπε για σένα αλλά και για κάποια άλλη ψυχή που μας το ξεκώλλιασε το μωρό με 3 στάσεις!!! άμα βγει Π.Ε το κουκλί με καμιά θλάση, μόνο εγώ θα ξέρω ποιόν να κατηγορήσω!!!

Αφρο, γράψου στο σάιτ να μας τρελάνεις όλους!!!

g45cm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η σαρα φιλε ειναι και δικη μου καψουρα. το ιδιο και η μουναρα ψηλη αφροδιτη.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Τωρα που το θυμηθηκα, οποιος συναγωνιστης εχει καμια πληροφορια σχετικα με τη Σαρα την ξανθια απο Ρωσια που ηταν αλουμινατο και καποιες φορες κωλεττη, ας με ενημερωσει γιατι την ψαχνω κανα μηνα τωρα..... :)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Στέλλα. Την είχα πάρει απέναντι από το ανορθόγραφο. Πάγος

Iδια σκατα και με μενα.Μαλιστα θυμαμαι δεν ειχε μιλησει και καθολου.Μονο οταν τη ρωτησα απο που ειναι μου ειπε Γερμανια. :idiot: :idiot:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Με το είπε ότι το έπαθες το εγκεφαλικό! Την είχα πάρει την Τετάρτη που πέρασε και με είπε για σένα αλλά και για κάποια άλλη ψυχή που μας το ξεκώλλιασε το μωρό με 3 στάσεις!!! άμα βγει Π.Ε το κουκλί με καμιά θλάση, μόνο εγώ θα ξέρω ποιόν να κατηγορήσω!!!

Αφρο, γράψου στο σάιτ να μας τρελάνεις όλους!!!
Ετσι ειναι φιλε;εγω δεν ηξερα οτι η Αφρουλα μπαινει στο σαιτ,δεν ειχα ιδεα :think΄;αυτη προφανωσ με ειχε καταλαβει απο αυτα που εγραφα...να ηρθε καταλληλη η ωρα και μου το ειπε  :2funny: για ενα λεπτο δεν μπορεσα να ανοιξω το στομα μου :helpplea: αλλα μετα ολο γελουσε :2funny: :2funny: :2funny: και εγω φυσικα(γατα ειναι).Τωρα θα παω αυριο,σημερα γμτ δεν μπορεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom