Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ φίλε συναγωνιστή αλλά με συγχωρείς διαφωνώ με την δοκιμή του 40 ευρώ. Έτυχε να πάω σε 2 πουτάνες που κάποιοι τις χαρακτήριζαν ψυχρές και κρύες, παρόλα αυτά, για εμένα ήταν καυλιάρες και πέρασα καλά και έτυχε να έχω και πολύ καλή χημεία με τις κοπέλες και έγινα και πελάτης!!! Γούστα είναι αυτά. Όπως φυσικά συνέβη και το αντίθετο , όποτε δεν παρασύρομαι με τις κριτικές και άμα μου αρέσει κάτι το δοκιμάζω. Είπαμε γούστα είναι αυτά. Άλλος γουστάρει MILF και άλλος όμως δεν μπορεί να πάει με MILF.Αν είναι μια ακραία τώρα περίπτωση κάποιας πουτάνας με άσχημη συμπεριφορά φυσικά και επιβάλλεται να λέγεται και να ενημερώνονται όλοι οι φίλοι.Εχεισ δικαιο Salonika οκ. εμεισ το ξερουμε οτι ειναι καλεσ...αλλα...υπαρχουν και αλλα παιδια εδω που δεν θελουν να παει χαμενο το 40??? Εδω στο σαιτ ομωσ τα παιδια μπορουν να μαθουν αν ειναι καλη και αξιζει η κοπελα...η το αντιθετο
Τέλος πάντων φυσικά μεγάλα παιδιά είστε, πείτε και κάντε ότι καταλαβαίνετε το ίντερνετ είναι ελεύθερο. Εγώ απλά σας καταθέτω την γνώμη μου, την άποψή μου και την εμπειρία μου .