Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Αν μπαινουν ομως και στο φορουμ θα ασκηθει και η πιεση της κοινοτητας για μια καλυτερη μποτοκατασταση Θεσσαλονικης.
Αυτη η οδος η Νικ. Ουρανου ειναι η καθετος στο στενο που ειναι το χειμερινο Λιντο και τα μπουζουκια Αστρα; Ο δρομος δηλαδη που ναι το Καλιγκουλα γκολντ;
Ναι γιαυτη λεω.Δεν ξερω αν ακουγομαι υπερβολικος αλλα επειδη πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο μου φανηκε κυριολεκτικα απιστευτο.Τουλαχιστον μια προειδοποιηση απο την τσατσα δεν θα εβλάπτεΑν καταλαβα καλα galder ειναι μια Χριστινα μεγαλη 40-42 χρονων ξανθια? Δουλευει πολλα χρονια,αλλα δεν κανει στοματικο.
Αυτη η Μαιρη εχει οντως σωματοτυπο πολυ κοντα στα γουστα μου(λεπτη μεση ,μεγαλο βυζι)αλλα τη μοναδικη φορα που τη δοκιμασα δεν ενθουσιαστηκα.Δεν ξερω τι ειχε παρει αλλα δεν επικοινωνουσε ιδιαιτερα με το περιβαλλον και δεν εβγαζα κανενα νοημα σε αυτα που ελεγεΜέρες. Πήγα σήμερα στο μπλέ δουλεύει η Μαιρούλα παίζει να πάρει σολο ολη τη μέρα με διπλοβάρδια. Η σουζάνα έχει τα ρούχα της οπως λέει η θεια
Οποιος ενδιαφέρετε γυρνάει από την Τρίτη αλλά κρατάω επιφυλάξεις μου επειδή ξέρω πόσο της αρέσει να κολοβαράει κ να μην δουλεύει.