Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εχει πολλα μαγαζια που δεν εχουν κοπελες.Αντε να δουμε αν παει σε αλλο στουντιο θα συνεχισει να ενδιαφερετε ο σαλονικιος  :grin:
Ο Σαλονικιός περνάει καλά με την Μόνικα  :knockinb:

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Γεια σας συναδερφοι.αναφερεται γι 2 μαγαζια ενα στο πλατυ κ ενα στην αλεξανδρεια.που ακριβως βρισκονται γτ δεν μπορω να τα βρω καποιο χαρακτηριστικο σημειο?μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα????

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Συμπίπτει τελείως με τα γούστα μου και από εμφανιση (γνωστός μιλφακιας) και από άποψη χημείας στο πορνοκρεβατο....οπως και να έχει καλά να περνάτε και καλά γαμησια μπουρδελιαρηδες

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γεια σας συναδερφοι.αναφερεται γι 2 μαγαζια ενα στο πλατυ κ ενα στην αλεξανδρεια.που ακριβως βρισκονται γτ δεν μπορω να τα βρω καποιο χαρακτηριστικο σημειο?μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα????
Ψαξε στα θρεντ της επαρχιας, μπορει να βρεις εκει κατι. Εδω περα δεν λενε τα της θεσσ/ μην περιμενεις να σε πουν και για αλλου. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Συμπίπτει τελείως με τα γούστα μου και από εμφανιση (γνωστός μιλφακιας) και από άποψη χημείας στο πορνοκρεβατο....οπως και να έχει καλά να περνάτε και καλά γαμησια μπουρδελιαρηδες
:rockon: :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Βρέθηκα Αθήνα το σουκού και πέρασα από Φυλής για πρώτη φορά ever, γράφω εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται και για σύγκριση με το τι έχουμε εδώ. Αρχικά είχα σκοπό να κάνω μια επίσκεψη στην περιοχή έτσι για να δω τι παίζει και μετά να ασχοληθώ με άλλα, τελικά κατέθεσα 4 φορές εκεί μέσα σε ένα 24ωρο.

-Πρώτα είδα την μεταμεσονύκτια βάρδια το βράδυ της Παρασκευής και η ποιότητα της εμφάνισης των κοριτσιών με εξέπληξε θετικά: οι περισσότερες ήταν μικρές, πολύ λίγα μιλφς. Υπήρχαν και 9άρια εμφανισιακά για τα οποία δεν πιστεύεις ότι δουλεύουν σε τέτοιες τρώγλες και δεν είναι τουλάχιστον σε κάποιο studio. Στην πρωινή και απογευματινή βάρδια η ποιότητα γενικά πέφτει αρκετά, αλλά έχει πιο πολλά ανοιχτά μαγαζιά.

-Ο πυρήνας της περιοχής (Φυλής/Φωκαίας) έχει γύρω στα 25 μαγαζιά, όσο απομακρύνεσαι από κει σε παραδρόμους (Διδύμου κλπ.) έχει άλλα τόσα. Δεν είμαι σίγουρος για τους αριθμούς, πάντως μια πλήρης διεξοδική τσάρκα της περιοχής πρέπει να είναι κουραστική πολύωρη υπόθεση, μεγάλο respect στους αθηναίους reporters που αντέχουν να τα γυρίζουν όλα.

-Τα μαγαζιά λειτουργούν με 1-3 βάρδιες, ανοίγουν κλείνουν κλπ., κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μπέρδεμα σε κάποιον που επισκέπτεται τη Φυλής τις πρώτες φορές.

-Σε αρκετά μαγαζιά έχει από 2 κοπέλες για παρτούζα, σε ένα πέτυχα και τρεις! Συνήθως γίνεται σκόντο με 30ε και για τις δυο.

-Οι τσατσάδες ως επί το πλείστον ήταν ευγενέστατες και ομιλητικές χωρίς το χαρακτηριστικό σπάσιμο αρχιδιών που έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Χαιρετάν ευγενικά όταν φεύγεις, δεν δείχνουν ξυνίλα και τσατίλα. Μου έκανε εντύπωση ένα σκηνικό σε ένα μαγαζί, είχαν μπει κάτι ξένοι τουρίστες και η τσατσά τους έκανε άψογη παρουσίαση των προγραμμάτων στα αγγλικά, μόνο που δεν την χειροκροτήσαμε :grin:

-Η περιοχή και οι χώροι είναι ΧΑΛΙΑ. Ο Μύλος μπροστά τους είναι πολιτισμένη Ευρώπη. Ακόμη και ο Βαρδάρης καλύτερος ήταν. Φανταστείτε δεκάδες μικρά μαγαζιά επιπέδου ανορθόγραφου Βαρδάρη στεγασμένα σε ερείπια, όλα μέσα στην κοκκινίλα, χωρίς ίχνος ντουζιέρας, το καθένα με τη δική του χαρακτηριστική οσμή. Πολλοί πελάτες είναι άπλυτοι εξαθλιωμένοι μετανάστες (κάποια μαγαζιά πάντως έχουν πολιτική "Only Greeks" η οποία παίρνει μπάλα και την μειοψηφία των μεταναστών που εμφανίζονται περιποιημένοι - είδα έναν μάλλον Πάκη ο οποίος ήταν καλοντυμένος σαν να έβγαινε για ραντεβού να τρώει σουτ μόνο και μόνο λόγω καταγωγής, μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε που το είδα αυτό). Παραδόξως μου φάνηκε ότι αργά το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα να κυκλοφορήσει εκεί κάποιος, αραιώνει η κίνηση και δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να δεις τις κοπέλες. Την ημέρα και το απόγευμα έχει κόσμο και μερικές φορές εκνευριστική αναμονή στο σαλόνι. Δεν μπορώ να πω πάντως ότι υπήρχε κάποια κοπέλα για οποία γινόταν λαϊκό προσκύνημα με όλα τα δωμάτια γεμάτα όπως έχουμε εδώ με την Αφρούλα και την Έφη.

Συνολικά ένα άθλιο και αντικούκου περιβάλλον που θα ξενέρωνε τους περισσοτέρους και κατάλληλο μόνο για καλτ μύστες που έχουν ανάγκη γερές δόσεις παρακμής.

Τώρα, εγώ αν ζούσα Αθήνα μάλλον δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό πολύ τακτικά  :cheesy:, θα προτιμούσα από τις άλλες επιλογές της πόλης. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι το Μεταξουργείο (στο οποίο δεν πρόλαβα να πάω).

-Το ζουμί της υπόθεσης τώρα: το απλό είναι 20ε, αλλά έχει αρκετές κοπέλες που κάνουν έξτρα (έως και τα πάντα) χωρίς παραπάνω χρέωση. Δηλαδή μπορείς να πάρεις ένα φουλ πακέτο με μια σχετικά εμφανίσημη κοπέλα με ένα απλό...εικοσάρικο. Δυστυχώς τα 3-4 9άρια που είδα στις βόλτες μου ήταν όλα του υπεραπλού και στη Φυλής δεν πάμε να γαμήσουμε με το υπεραπλό, έτσι;

Το πρώτο βράδυ διάλεξα μια μελαχρινή λυσσασμένη 35άρα (από τις λίγες σχετικά μεγάλες σε ηλικία της βάρδιας), επιλογή καθαρά μπουρδελοενστίκτου. Κώλος και 69, όχι όμως και ελεύθερο στοματικό. Της πήρα τις τρύπες εναλλάξ (μουνί-κώλος-μουνί) για πάνω από 20 λεπτά, απέδωσε το 100% και όλα αυτά με ένα εικοσάρικο. Μετά από αυτό ο σχεδιασμός μου για το τι θα έκανα στην Αθήνα άλλαξε :grin:

Επόμενη μέρα το μεσημέρι καραφούλ πρόγραμμα (ελεύθερο στοματικό-69-κώλος-χύσιμο στο στόμα) με ένα μελανούρι μέσης εμφάνισης από Μολδαβία, αλλά με πολύ καλή τεχνική. Με 20ε όλα αυτά εννοείται.

Το απόγευμα είπα ότι αρκετά ξεσάλωσα και να δοκιμάσω κάποια από τις πιο εμφανίσημες σε υπεραπλό για σύγκριση. Αν και αυτή που διάλεξα είχε δυνατό κορμί και στενό μουνί, ήταν φιλική κλπ. ξενέρωσα με κάποια πράγματα γρήγορα (δύσκολο να πας από καραφούλ σε υπεραπλό έτσι απότομα), κράτησα το σπέρμα μου και πήγα πάλι στο μελανούρι για να της τα δώσω στο στόμα ξανά.

Τέσσερις καταθέσεις λοιπόν (η μια αποτυχημένη) και συνολικά μια ενδιαφέρουσα διαφορετική εμπειρία. Σηκώνει συζήτηση η σύγκριση με την κατάσταση της Θεσσαλονίκης, π.χ. οι κίνδυνοι για την υγεία που μπορεί να υπάρχουν εκεί σε σχέση με εδώ. Εγώ πάντως την πορτοκαλάδα μου μετά την ήπια!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Βρέθηκα Αθήνα το σουκού και πέρασα από Φυλής για πρώτη φορά ever, γράφω εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται και για σύγκριση με το τι έχουμε εδώ. Αρχικά είχα σκοπό να κάνω μια επίσκεψη στην περιοχή έτσι για να δω τι παίζει και μετά να ασχοληθώ με άλλα, τελικά κατέθεσα 4 φορές εκεί μέσα σε ένα 24ωρο.

-Πρώτα είδα την μεταμεσονύκτια βάρδια το βράδυ της Παρασκευής και η ποιότητα της εμφάνισης των κοριτσιών με εξέπληξε θετικά: οι περισσότερες ήταν μικρές, πολύ λίγα μιλφς. Υπήρχαν και 9άρια εμφανισιακά για τα οποία δεν πιστεύεις ότι δουλεύουν σε τέτοιες τρώγλες και δεν είναι τουλάχιστον σε κάποιο studio. Στην πρωινή και απογευματινή βάρδια η ποιότητα γενικά πέφτει αρκετά, αλλά έχει πιο πολλά ανοιχτά μαγαζιά.

-Ο πυρήνας της περιοχής (Φυλής/Φωκαίας) έχει γύρω στα 25 μαγαζιά, όσο απομακρύνεσαι από κει σε παραδρόμους (Διδύμου κλπ.) έχει άλλα τόσα. Δεν είμαι σίγουρος για τους αριθμούς, πάντως μια πλήρης διεξοδική τσάρκα της περιοχής πρέπει να είναι κουραστική πολύωρη υπόθεση, μεγάλο respect στους αθηναίους reporters που αντέχουν να τα γυρίζουν όλα.

-Τα μαγαζιά λειτουργούν με 1-3 βάρδιες, ανοίγουν κλείνουν κλπ., κάτι που δημιουργεί μια ρέουσα ατμόσφαιρα στην περιοχή (και μπέρδεμα σε όποιον που την επισκέπτεται τις πρώτες φορές).

-Σε αρκετά μαγαζιά έχει από 2 κοπέλες για παρτούζα, σε ένα πέτυχα και τρεις! Συνήθως γίνεται σκόντο με 30ε και για τις δυο.

-Οι τσατσάδες ως επί το πλείστον ήταν ευγενέστατες και ομιλητικές χωρίς το χαρακτηριστικό σπάσιμο αρχιδιών που έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Μου έκανε εντύπωση ένα σκηνικό σε ένα μαγαζί, είχαν μπει κάτι ξένοι τουρίστες και η τσατσά τους έκανε άψογη παρουσίαση των προγραμμάτων στα αγγλικά με μπρίο, μόνο που δεν την χειροκροτήσαμε :grin:

-Η περιοχή και οι χώροι είναι ΧΑΛΙΑ. Ο Μύλος μπροστά τους είναι πολιτισμένη Ευρώπη. Ακόμη και ο Βαρδάρης καλύτερος ήταν. Φανταστείτε δεκάδες μικρά μαγαζιά επιπέδου ανορθόγραφου Βαρδάρη στεγασμένα σε ερείπια, όλα μέσα στην κοκκινίλα, χωρίς ίχνος ντουζιέρας, το καθένα με τη δική του χαρακτηριστική οσμή. Πολλοί πελάτες είναι άπλυτοι εξαθλιωμένοι μετανάστες (κάποια μαγαζιά πάντως έχουν πολιτική "Only Greeks" η οποία παίρνει μπάλα και την μειοψηφία των μεταναστών που εμφανίζονται περιποιημένοι - είδα έναν μάλλον Πάκη ο οποίος ήταν καλοντυμένος σαν να έβγαινε για ραντεβού να τρώει σουτ μόνο και μόνο λόγω καταγωγής, μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε που το είδα αυτό). Παραδόξως μου φάνηκε ότι αργά το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα να κυκλοφορήσει εκεί κάποιος, αραιώνει η κίνηση και δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να δεις τις κοπέλες. Την ημέρα και το απόγευμα έχει κόσμο και μερικές φορές εκνευριστική αναμονή στο σαλόνι. Δεν μπορώ να πάντως ότι υπήρχε κάποια κοπέλα στην οποία γινόταν λαϊκό προσκύνημα με όλα τα δωμάτια γεμάτα όπως έχουμε εδώ με την Αφρούλα και την Έφη.

Συνολικά ένα άθλιο και αντικούκου περιβάλλον που θα ξενέρωνε τους περισσοτέρους και κατάλληλο μόνο για καλτ μύστες που έχουν ανάγκη γερές δόσεις παρακμής.

Τώρα, εγώ αν ζούσα Αθήνα μάλλον δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό πολύ τακτικά  :cheesy:, θα προτιμούσα από τις άλλες επιλογές της πόλης. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι το Μεταξουργείο (στο οποίο δεν πρόλαβα να πάω).

-Το ζουμί της υπόθεσης τώρα: το απλό είναι 20ε, αλλά έχει αρκετές κοπέλες που κάνουν έξτρα (έως και τα πάντα) χωρίς παραπάνω χρέωση. Δηλαδή μπορείς να πάρεις ένα φουλ πακέτο με μια σχετικά εμφανίσημη κοπέλα με ένα απλό...εικοσάρικο. Δυστυχώς τα 3-4 9άρια που είδα στις βόλτες μου ήταν όλα του υπεραπλού και στη Φυλής δεν πήγαμε να γαμήσουμε με το υπεραπλό, έτσι;

Το πρώτο βράδυ διάλεξα μια μελαχρινή λυσσασμένη 35άρα (από τις λίγες μεγάλες σε ηλικία της βάρδιας), επιλογή καθαρά μπουρδελοενστίκτου. Κώλος και 69, όχι όμως και ελεύθερο στοματικό. Της πήρα τις τρύπες εναλλάξ (μουνί-κώλος-κώλος) για πάνω από 20 λεπτά, απέδωσε το 100% και όλα αυτά με ένα εικοσάρικο. Μετά από αυτό ο σχεδιασμός μου για το τι θα έκανα στην Αθήνα άλλαξε :grin:

Επόμενη μέρα το μεσημέρι καραφούλ πρόγραμμα (ελεύθερο στοματικό-69-κώλος-χύσιμο στο στόμα) με ένα μελανούρι μέσης εμφάνισης από Μολδαβία, αλλά με πολύ καλή τεχνική. Με 20ε όλα αυτά εννοείται.

Το απόγευμα είπα ότι αρκετά ξεσάλωσα και να δοκιμάσω κάποια από τις πιο εμφανίσημες σε υπεραπλό για σύγκριση. Αν και αυτή που διάλεξα είχε δυνατό κορμί και στενό μουνί, ήταν φιλική κλπ. ξενέρωσα με κάποια πράγματα γρήγορα (δύσκολο να πας από καραφούλ σε υπεραπλό), κράτησα το σπέρμα μου και πήγα πάλι στο μελανούρι για να της τα δώσω στο στόμα ξανά.

Τέσσερις καταθέσεις λοιπόν (η μια αποτυχημένη) και συνολικά μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σηκώνει συζήτηση η σύγκριση με την κατάστηση της Θεσσαλονίκης, π.χ. οι κίνδυνοι που μπορεί να υπάρχουν εκεί σε σχέση με εδώ. Εγώ πάντως την πορτοκαλάδα μου μετά την ήπια!
Athens μαγεία, πουτανοπολιτισμος!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βρέθηκα Αθήνα το σουκού και πέρασα από Φυλής

Καλα ρε και εσυ Αθηνα ησουν.?? Εφυγα εγω και πηγες εσυ.?? Την Βιολετα εφαγες και εσυ.??
Παρασκευη βραδυ παντως παιζει να συναντηθηκαμε αν τσαρκαρες γυρω στις 21-23.00

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Καλα ρε και εσυ Αθηνα ησουν.?? Εφυγα εγω και πηγες εσυ.?? Την Βιολετα εφαγες και εσυ.??
Παρασκευη βραδυ παντως παιζει να συναντηθηκαμε αν τσαρκαρες γυρω στις 21-23.00

Την διάβασα την κριτική σου :) Την Βιολέτα την είδα (στο υπόγειο), εγώ πήγα δίπλα στην Καμέλια (στον όροφο του 27) την επόμενη μέρα. Το βράδυ της Παρασκευής τσάρκαρα γύρω στις 12 με 2 αν θυμάμαι καλά, όποτε δεν σε πέτυχα για λίγο!

Σ΄αυτό το ημιυπόγειο έχει ένα λεπτό ξανθό ουκρανάκι με καλές κριτικές που κάνει φουλ και ήθελα να το πετύχω, και τις τρεις φορές που πήγα όμως ήταν η Βιολέτα.   

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την διάβασα την κριτική σου :) Την Βιολέτα την είδα (στο υπόγειο), εγώ πήγα δίπλα στην Καμέλια (στον όροφο του 27) την επόμενη μέρα. Το βράδυ της Παρασκευής τσάρκαρα γύρω στις 12 με 2 αν θυμάμαι καλά, όποτε δεν σε πέτυχα για λίγο!  

H Καμελια ηταν η κοντη που δουλευε με την ψιλη ξανθια.?? καλο τουμπανακι και αυτο, ο κολητος μου πηρε την ξανθια και αυτη αξιζε μεσα με 1000. Αυτες μας κανανε προταση να μπουμε μεσα και οι τεσσερις με 30€ συνολο.
12-2 ημουν στην Ντιανα.!!  :smitten:

Παντως αν εμενα Αθηνα.?? ...ισως να ειχα πουλησει το ενα νεφρο μου.!! για να πηγαινω καθε βδομαδα στης φιλης.!! θα ειχα καταστραφει... :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
H Καμελια ηταν η κοντη που δουλευε με την ψιλη ξανθια.?? καλο τουμπανακι και αυτο, ο κολητος μου πηρε την ξανθια και αυτη αξιζε μεσα με 1000. Αυτες μας κανανε προταση να μπουμε μεσα και οι τεσσερις με 30€ συνολο.
12-2 ημουν στην Ντιανα.!!  :smitten:

Παντως αν εμενα Αθηνα.?? ...ισως να ειχα πουλησει το ενα νεφρο μου.!! για να πηγαινω καθε βδομαδα στης φιλης.!! θα ειχα καταστραφει... :2funny:

Όχι η Καμέλια ήταν στον όροφο (σκάλες δεξιά), για την ξανθιά που λες πρέπει να ήταν η Αθηνά (μια βυζαρού με ωραίο πρόσωπο - δεν δίνει κώλο, μόνο ελεύθερο και 69)) σ΄αυτό που ανεβαίνεις σκαλάκια αριστερά στο ισόγειο. Αν είχα χρόνο θα ήθελα να πάρω και αυτήν!

Η Ντιάνα ποια ήταν; Θυμάμαι το όνομα, αλλά δεν συγκράτησα εμφάνιση, είναι και πολλές γμτ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Όχι η Καμέλια ήταν στον όροφο (σκάλες δεξιά), για την ξανθιά που λες πρέπει να ήταν η Αθηνά (μια βυζαρού με ωραίο πρόσωπο - δεν δίνει κώλο, μόνο ελεύθερο και 69)) σ΄αυτό που ανεβαίνεις σκαλάκια αριστερά στο ισόγειο. Αν είχα χρόνο θα ήθελα να πάρω και αυτήν!

Σωστα ναι, εκει δεν την θυμαμαι ποια ηταν, ανεβηκαμε το βραδυ, το πρωι ηταν κλειστα νωμιζω,
Πραγματικα εχασα την μπαλα, δεν ειχα μυαλο να θυμαμαι γκομενες και ονοματα, και χτες ο Φανουρης ανεβασε αναφορα απο 180-190 μπουρδελα.!!!!!! εκει θες κασετοφωνακι δημοσιογραφου...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Σωστα ναι, εκει δεν την θυμαμαι ποια ηταν, ανεβηκαμε το βραδυ, το πρωι ηταν κλειστα νωμιζω,
Πραγματικα εχασα την μπαλα, δεν ειχα μυαλο να θυμαμαι γκομενες και ονοματα, και χτες ο Φανουρης ανεβασε αναφορα απο 180-190 μπουρδελα.!!!!!! εκει θες κασετοφωνακι δημοσιογραφου...

Ναι την είχα διαβάσει από το κινητό και έπαθα πλάκα :)

Πέτυχες καμιά ξανθιά Χριστίνα εκεί γύρω Φωκαίας/Αχαρνών;

Το βράδυ της Παρασκευής στο πάνω δεξιά δούλευε μια όμορφη μελαχρινή Σιμόνα αλλά με κακές κριτικές μαζί με μια άλλη. Την Καμέλια την βρήκα εκεί επόμενη μέρα κατά τις 4-5 (;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μονο που αυτοι βγαινουν σχεδον καθε μερα και γραφουν συνεχεια αναφορες.Πλεον ειναι ευκολο με κινητο να γραφεις τσαρκες  ;) πανε τα παλια τα χρονια με το τεφτερι και το μολυβι..  :2funny:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Παρεπιπτώντος ήμουν κι εγώ Αθήνα και βόλταρα στο βουνό και Κων/πόλεως στα στουντιο για να δω τις πολυδιαφημιζόμενες.
έπαθα σόκ με την Ραμόνα και Πάμελα. Τελικά πήρα Φαίη σαν όνομα. Γενικά έλειπαν πολλές.
Ούτε Αλίνα είδα ούτε Εμμανουέλα, ούτε Πέννυ, Ούτε Ζακλυν ουτε Κλαούντια, τίποτε.
Τρεις μέρες τσάρκα οι ίδιες εναλλάξ μαζί με τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
Οι περισσότερες θυμώναν κι όλας όταν δεν περνούσα και την επόμενη φορα μου την λέγαν κι όλας. 'Με θυμώντουσαν.
Μάλιστα ένας τσάτσος άνοιξε την πόρτα και μου είπε ότι δεν έχει διαθέσημη κοπέλα επειδή την προηγούμενη την έκανα.
Δεν πειράζει μορι λούγκρα την επόμενη ούτε θα πατήσω.
Μάλλον έπεσα σε λάθος ΣΚ.'
Στα περισσότερα από αυτά είχαμε στο σαλόνι Στριπ τιζ και χουφτώματα, αλλα σε σχέση με άλλες φορές ήταν πιο κρυα τα πράγματα. Τις πρηγούμενες δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσεις στο δωμάτιο.
Και μια απώπειρα να συναντήσω την Μαριαλένα απέτυχε, καθώς είχε πολύ δουλειά.
Κατά τάλλα φυλής πολύ βρομια ρε παιδια. Αφου σε ένα στην Διδύμου βρωμούσε σκατίλα!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
δουλειά.
Κατά τάλλα φυλής πολύ βρομια ρε παιδια. Αφου σε ένα στην Διδύμου βρωμούσε σκατίλα!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit:

Είμαι σίγουρος ότι οι αθηναίοι μπουρδελιάριδες μπορούν να τα αναγνωρίζουν με κλειστά μάτια μόνο και μόνο από την μπόχα τους, το καθένα έχει και τη δική του χαρακτηριστική :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ναι την είχα διαβάσει από το κινητό και έπαθα πλάκα :)

Πέτυχες καμιά ξανθιά Χριστίνα εκεί γύρω Φωκαίας/Αχαρνών;

Το βράδυ της Παρασκευής στο πάνω δεξιά δούλευε μια όμορφη μελαχρινή Σιμόνα αλλά με κακές κριτικές μαζί με μια άλλη. Την Καμέλια την βρήκα εκεί επόμενη μέρα κατά τις 4-5 (;)

Δεν θυμαμαι δυστηχως, αν την πετυχα θα την πετυχα το πρωι ισως, γιατι το βραδυ φωκαιας-αχαρνων δουλευε μια Μαγια μουναρα, με μια μιλφαρα μαυρομαλα με ξενικο ονομα.

Η Ντιάνα ποια ήταν; Θυμάμαι το όνομα, αλλά δεν συγκράτησα εμφάνιση, είναι και πολλές γμτ.

Η Ντιανα ηταν σε στουντιο ηλιουπολη. Δεν θα αντεχα να μπω 3η φορα φυλης και να φυγω αχυστος.!!  :grin:

Πως γινετε 1Km.? οδος να μυριζει σε ολο το μηκος κατουρο...απορω ακομα και τωρα.!!  :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ρε συ αππολο τωρα τι μας τα λες αυτα.......... :grin: :grin:
Θελεις να μας τρελανεις???
Δηλαδης τι θελεις να μας πεις οτι εδω δεν εχουμε την ποικιλια κοριτσιων κ το πληθος μαγαζιων αναλογικα οπως στην αθηνα.......????
ΕΕΕΕλαααα.............
Να θα σας πω τι ομορφα που περασα σημερα στην μινι τσαρκα μου αφου οντας γκαυλομενος ειπα να κυλησω στους δρομους της φθηνης αμαρτιας......
Και να βρω κανα φιλετο να δαγκωσω!! Αντι βεβαια για φιλετο δαγκωσα λιγο το κρυο κ ξαναγυρισα πισω :dancing:!!
Πεταχτηκα σχεδον σε ολα(οσα προλαβα βεβαια γιατι εδω εχουμε κ πολλα οπως καταλαβενεις) κ στο φριξου 13α ητανε μια τσατσα χοντρη που δουλευε κ στον βαρδαρη...μεσα ητανε η βικτωρια αν θυμαμαι καλα ψηλη κοπελα με ξανθια μαλλια!! Καλα καλα δεν με βλεπει ο κωλοτσατσα γυρναει κ μου λεει.....
ΕΣΥ??? Οποια κοπελα κ να εχω ΕΣΥ ποτε ΔΕΝ περνας........ΑΝΤΕ ΓΑΜ..ειπα λιγο δυνατα κ εφυγα!! δεν συνεχιζω τα καντυλια!!
Μετα απο αυτο η επισκεψη στο λα φαμ που ειχε την ψηλη ουκρανεζα απο το κιεβο μελαχρινη που δουλευε στις μελλισες......
Η επισκεψη στις μελλισες ητανε 30 ευρω.........ΣΤΟ ΛΑΦΑΜ 40 :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:
ΔΗΛΑΔΗ να τα εξηγουμε λιγο γιατι μας εχουνε παρει τελειως για χαζους........
Στο διπλανο μαγαζι την γαμουσες με 30..........κ σε ΑΥΤΟ το μαγαζι την γαμαας με 40??? :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:
Αν αλλαξουμε οικοδομικο τετραγωνο μπορει να περασουμε κ το χιλιαρικο ετσι............. :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε να παει το μικρο η λαρα στο 40ρικο το διαβασα κ δεν το σχολιασα μονο κ μονο επιδη ειναι πιπινι κουκλι κ ειμαι σιγουρος οτι τα σκανε πολλοι παππουδες εκει σε αυτην το καταλαβενο!! Αυτη ρε πουστη θα μας τρελανουνε :idiot: :idiot:
Τελος της υπεροχης βολτας μου στο ανδρ.γεωργιου 24 οπου δεν την εχω ξαναδει ειναι καινουργιο εντρυ...
Ψηλη με βυζαρες αλλα κατι μου λεει πιανουν πατο χωρις σουτιεν. σχετικα αδυνατη οχι σαν την αθηνα σε κιλα........
Μπενω μεσα με βλεπει η τσατσα ερχετε κ η κοπελα.....καλουτσικη μου φανηκε....ρωτω αν κανει κολαρακι το κοριτσι......
Για απαντηση τι παιρνω?????? Γυρναει το μικρο με ενα υφος κ μου απανταει
Εμεις ντεν κανουμι κολαρακι.....εσυ κανε μια βολτα γυρου απου του εαυτου σου κ ελα να δεις
Τωρα σορρυ αλλα δεν ειμαι ποια μικρο παιδι να γελασω κιολας.......αλλα μου ηρθε να την τραβιξω ενα μπατσο το μικρο μονο κ μονο επιδη με μιλησε χωρις να με ξερει με τετοιο τροπο...........
Αυτα καλε μου φιλε ΤΥΧΕΡΕ απολλο...............
Εδω περναμε καλα ρε...................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom