Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ρε παιδιά,δεν λέω,καλό το ότι ξανάνοιγε το έρως,άλλα μόνο για θεμα ανταγωνισμού.γιατί για να λέμε την αλήθεια πέρα από τον εκπληκτικό χώρο σχεδόν πότε δεν υπήρξε καλή κριτική για τις κοπέλες του.κάνω λάθος;και έλεος πλέον μέ τα 40ρία,μαγκεψαν και στον βαρδάρη.εδώ η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτοί οι απαράδεκτοι ανεβάζουν τιμές

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Το ερως ειναι κλειστο!χθες ηταν ανοιχτα στην περιοχη του μυλου αυτο στην κοροβαγκου με μια μελαχροινη ελληνιδα το αλλο στην κεφαλληνιας με μια καστανη πολυ σφιγμενη (οχι του γουστου μ),το la femme οπου εγινε καταθεση μια  ξανθια αψογη στο δωματιο γυρω στα 23 απο Σουηδια μ ειπε η τσατσα πολυ καλη,και ο χωρος αψογος, και  αυτο στισ ραγες με ενα καλο μωρο 30 ευρω εκει!!επισης εχθες ειχε ΠΑΡΑ πολλες μαυρεσ. οβαρδαρης ηταν σχεδον γεματος απο μαυρες(ερως,απεναντι,Σαπφους απεναντι απο ανορθογραφο)και θελω να μ πειτε πληροφοριες για την γκομενα στο τελευταιο σπιτι στην προμηθεως πριν την μοναστηριου.μια ξανθια με μεγαλο κωλο και ωραια βυζια.επισης στην κωλλετηηταν μια  μαυρη  θηριο  π μολις την ειδα φοβηθηκα!!!!!!!!αλλα σε γενικες γραμμες εχθες πολυ ψωφια τα πραγματα!δν βρηκα αυτο το καινουργιο!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
λαθος φιλε gio19 χθες το ερως στο μυλο ηταν ανοιχτο κ ηταν καποια μαρινα δεν ελεγε κ πολλα οπως ηταν ανοιχτο κ στη κεφαληνιας αυτα τα νεωτερα απο μυλο

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίδες είμαι πολύ χαρόύμενος που είδα ολα τα σπιτάκια ανοιχτά.'εκανα τσάρκα σε όλα οσα ηταν κλειστά και μόνο σαυτά/// στο κεφαλληνιας μια μικρόσωμη με ωραιο στητό στήθος και μικρο κωλαράκι μάλλον ελληνιδα στο ερως 16 μια ψυλή σγουρομάλλα πολ΄θυ μέτρια και πολύ ξενέρωτη . Ανδρέου γεωργίου 4 μια ξανθια τσέχα.είναι παλιά στο συγκεκριμένο.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ταντάλου 8α με 30 ευρώ μια νταρντάνα μαυρομάλλα με αρκετά κιλά. και μεγαλούτσικη σε ηλικια. δεν λεει τίποτα....γενικό συμπέρασμα όλα όσα άνοιξαν στο βαρδάρη....σήμερα ήταν μέτρια προς χάλια με το χάλια να υπερτερεί

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παίδες είμαι πολύ χαρόύμενος που είδα ολα τα σπιτάκια ανοιχτά.'εκανα τσάρκα σε όλα οσα ηταν κλειστά και μόνο σαυτά/// στο κεφαλληνιας μια μικρόσωμη με ωραιο στητό στήθος και μικρο κωλαράκι μάλλον ελληνιδα στο ερως 16 μια ψυλή σγουρομάλλα πολ΄θυ μέτρια και πολύ ξενέρωτη . Ανδρέου γεωργίου 4 μια ξανθια τσέχα.είναι παλιά στο συγκεκριμένο.

εγω ειμαι πολυ νευριασμενος.καλα ρε 40ευρω? πανε καλα? με μερικες δν σου σηκωνετσι κιολας. γι αυτο περνεις το τρενακι και πας ενα 2 ημερο βουλγαρια. σοφια. και αμα ξερεις 2-3 ατομα περνας καλα και ερχεεσαι ανανεωμενος παλι πισω. και φυσικα χωρις να σου εχουν γαμησει το πορτοφολι.

εγω ρε σεις για να σας πω την αληθεια, πλεον οταν πας με μια πουτανα εχω ενα αγχος μη χυσω σε κανενα τσιμπουκι η σε κανενα κωλοτριψιμο. σκεφτομαι τα 40 και το ποσο ανεκμεταλευτα θα εξαφανιστουν. ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ. 40 ειναι αυτα ντε.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Συμφωνω απολυτα zironvenom.Γι' αυτο πρωτα να μαλκιζομαστε κανα 2 φορες να μην υπαρχει περιπτωση να χυσουμε γρηγορα. :2funny: :rockon:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
9αυγουστου 7 απογευμα.αλεξανδρα ελληνιδα. λιγο, ελαφρως γεματη.ισιο μαλλι.το απλο 40 ευρω.
χαλια μαυρα. ειναι κουραστικο λεει να κανει τσιμπουκι γονατιστη.τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη???? το εκανε ξαπλωτη. απο πανω ανεβηκε, αλλα τον επαιρνε ισα ισα να μπαινει.στο πισωκολλητο δεν εσκηβε κλλα και δεν μπορουσα να τον βαλω.ηθελε λεει πιο πολλα λεφτα για να σκυψει και αλλο. η πιο μαλακισμενη πουτανα που γαμησα.τσατιστηκα και την εδιωξα.
μ α κ ρ ι α!!
πηγα στην σαπφους 8 μετα που ειναι η αντελα.σταθερη αξια.σε μια βδομαδα φευγει ουκρανια και γυρναει σε ενα μηνα στα μεσα σεπτεμβριου.

sigan

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την Άννα-Μαρία που τη βρίσκουμε ρε παιδιά; Υπάρχει ακόμα έχω τέσσερα χρόνια να πάω Βαρδάρη και τότε ήταν στα φόρτε της

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα κ απο μενα...βρε παιδες εχει παει κανεις απο σας στο καινουργιο στην νικηφορου ουρανου??δωστε τα φωτα σας οποιος εχει παει...γαμω τα 40 κ σε τιμες κ σε θερμοκρασιες....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
α!κ κατι ακομη...στο la famme δουλευει ακομη η μαλακω η κορινα?που νομιζει οτι μας κανει χαρη με τα φραγκα μας....

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Την Άννα-Μαρία που τη βρίσκουμε ρε παιδιά; Υπάρχει ακόμα έχω τέσσερα χρόνια να πάω Βαρδάρη και τότε ήταν στα φόρτε της
η αννα μαρια φιλε δουλευει στο σπιτι που ειναι αριστερα απο τον μυλο, και συνηθως βραδια μετα τισ 7

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
καλησπερα κ απο μενα...βρε παιδες εχει παει κανεις απο σας στο καινουργιο στην νικηφορου ουρανου??δωστε τα φωτα σας οποιος εχει παει...γαμω τα 40 κ σε τιμες κ σε θερμοκρασιες....

Πηγα εγω...ωραιος χωρος.πολυ ωραιος χωρος βασικα. η κοπελα ευδιαθετη κανει και εξτρα προγραματακια. εγω πηρα το απλο και ενταξει δεν μπορω οτι τρελαθηκα κιολας αλλα η γκομενα καλη. εννοω απο φατσα ισως δεν ειναι και οτι το καλυτερο αλλα ξερει να γαμιεται.πιπα πολυ καλη.

sigan

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η αννα μαρια φιλε δουλευει στο σπιτι που ειναι αριστερα απο τον μυλο, και συνηθως βραδια μετα τισ 7
Αξίζει τώρα ή βαριέται; Παλιά θυμάμαι με λίγο επιπλέον λάδωμα και συχνές επισκέψεις περνούσαμε super...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
έκανα μια τσάρκα  σήμερα  το μεσημέρι. η ξανθιά απο νικ.ουρανού δεν με τρέλανε αλλα μαρεσε πιο πολύ η μαυρομάλλα η βικτώρια απο ερως 16.πολύ μαζεμένη χωρις να αφήνει πολλά πολλά πιασήματα αλλά έκατσα αρκετή ώρα.περιποίηση με χα΄δάκια και φιλάκια στο σώμα αρκετά καλή πίπα αλλα πολύ ωραίογαμήσι. μάρεσε πολύ γιατι ηταν στενή και βογκούσε κάθε φορά που η πούτσα μου εφτανε στον πάτο της. ευχαριστήθηκα τα 40€ που έδωσα

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα zironvenom.Γι' αυτο πρωτα να μαλκιζομαστε κανα 2 φορες να μην υπαρχει περιπτωση να χυσουμε γρηγορα. :2funny: :rockon:

Σωστος ο Blastbeat. :thumbsup:
Πρακτικο μυαλο.

Επισης τωρα αν ανοιξε και το ερος16 εχουμε 19 ρδελα??? LOL

Eπαναλειτουργει λοιπον και το ερως 16.Στον Μυλο μονο το "26ης Οκτωβριου 52" δεν ανοιξε(ακομα).
Αν δεν κανω λαθος εχουμε 18 σπιτακια.(10 βαρδαρη,8 Μυλο).Αυξανεστε και πληθυνεστε!! Περισσοτερα σπιτια σημαινει μεγαλυτερος ανταγωνισμος και μεγαλυτερος ανταγωνισμος σημαινει(ισως) μεγαλυτερα οφελη για εμας.Ιδωμεν.

Αραγε στο ερως 16 επεστρεψε και η ΦανταστικοΚαταπληκτικοΘαυμασιοΕξαισιοΘεσπεσια τσατσα ?

ρε παιδιά,δεν λέω,καλό το ότι ξανάνοιγε το έρως,άλλα μόνο για θεμα ανταγωνισμού.γιατί για να λέμε την αλήθεια πέρα από τον εκπληκτικό χώρο σχεδόν πότε δεν υπήρξε καλή κριτική για τις κοπέλες του.κάνω λάθος;

Τοσο γρηγορα ξεχαστηκε η Αννα του ερως 16? Οσοι την ξεραν μονο καλα λογια ειχαν να πουν.Τετοια περιπου εποχη εφυγε ξαφνικα και θυμαμαι τα μελη του φορουμ να ρωτανε με αγωνια.Εχετε κανενα νεο απο την Αννα? Επεστρεψε η Αννα ? Ποτε γυρναει η Αννα ? Η Αννα ομως εφυγε και δεν ξαναγυρισε ποτε.Εμεινε στην ιστορια και στις καρδιες μας.Να ειναι καλα η κοπελα οπου κι αν βρισκεται,οτι κι αν κανει.

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια αννα? μια ψηλη, ξανθια με γυαλια?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ρισπεκτ μπιγκ μπόι,δεν την θυμάμαι την δεσποινίδα,άλλα αφού το λες εσυ παω πασο.χθες στο εν λόγω ίδρυμα δούλευε μια γλυκούλα μελαχρινή μέ μακρύ μαλλί,αρκετά αδύνατη μέ μικρό στήθος.καλή συμπεριφορά και καλό κρεβάτι,μέ χάιλαιτ τις τρομερές κραυγές.δεν το κλαις το 40ρι

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eπαναλειτουργει λοιπον και το ερως 16.Στον Μυλο μονο το "26ης Οκτωβριου 52" δεν ανοιξε(ακομα).
Αν δεν κανω λαθος εχουμε 18 σπιτακια.(10 βαρδαρη,8 Μυλο).Αυξανεστε και πληθυνεστε!! Περισσοτερα σπιτια σημαινει μεγαλυτερος ανταγωνισμος και μεγαλυτερος ανταγωνισμος σημαινει(ισως) μεγαλυτερα οφελη για εμας.Ιδωμεν.

Αραγε στο ερως 16 επεστρεψε και η ΦανταστικοΚαταπληκτικοΘαυμασιοΕξαισιοΘεσπεσια τσατσα ?

Kαλα αυτη η τσατσα ειναι απιστευτη.Τη θυμαμαι και στο 26ης 52 και στο ανδρ.γεωρ.4 πριν 3 χρονια να λεει τα ιδια. :rockon: Αφου να πουμε με πιανει ενα χαζογελο ωρες ωρες στο σαλονι και με στραβοκοιταει η τσατσα.

"Τα λογια που θα ακουσετε βγαινουν απο τα χειλη μου" "Η κοπελα ξεκιναει με καταπληκτικο τσιμπουκακι,ακολουθει φανταστικο σεξ" "Αν θελετε εχει και εκπληκτικο μασαζακι στα 60 ευρω,παντα ακολουθει φανταστικο σεξ" κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρετε που μπορώ να βρω την Αφροδίτη (Ελληνοαγγλίδα)από την Ι. Κωλέττη 17? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom