Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.

Βικτωρια το διωρθωσα το ονομα γιατι εγραψα λαθος Βερονικα, δουλευει στην αλυσιδα στις βιλες, δες στο γκρις λειντις το προγραμμα της και σε ποιο καταστημα δουλευει, εχει και φωτογραφιες να παρεις μια γευση.
Να πω οτι η κοπελα δεν ειναι η 1η φορα που την περνω, και με γνωριζει, αλλα απο την 1η φορα που την πηρα μεχρι την τελευταια δεν εχω παραπονο, και νωμιζω κανενας δεν θα εχει παραπονο, η κοπελα τιμαει τα λεφτα που περνει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Βικτωρια το διωρθωσα το ονομα γιατι εγραψα λαθος Βερονικα, δουλευει στην αλυσιδα στις βιλες, δες στο γκρις λειντις το προγραμμα της και σε ποιο καταστημα δουλευει, εχει και φωτογραφιες να παρεις μια γευση.
Να πω οτι η κοπελα δεν ειναι η 1η φορα που την περνω, και με γνωριζει, αλλα απο την 1η φορα που την πηρα μεχρι την τελευταια δεν εχω παραπονο, και νωμιζω κανενας δεν θα εχει παραπονο, η κοπελα τιμαει τα λεφτα που περνει.
Θα το κοιταξω, ευχαριστω.
*Tην ξερω αυτην ειναι η γνωστη μολδαβεζα και την ειχα παρει στις αρχες της πριν απο περιπου δυο χρονια στο κοροβαγκου αν θυμαμαι καλα, ψιλο μετρια ηταν τοτες. 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μην το κοιτας καθολυ δυο φορες σε δυο μερες πηγαμε...την πρωτη φορα εγω με τον αζαζελ...δεν γαμησαμε...γινοταν λαικο προσκυνημα και την δευτερη εγω με τον γιορκι και τον αζαζελ/.....καθησαμε 1 ωρα στο σαλονι και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει....εμεινε ευχαριστημενος...μολις σταματησει να ασχολειται με τον αρη της παπαναστασιου θα ανεβασει κριτικη :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Έφαγε κανεις πρόσφατα Αλίνα από Νικ. Ουρανου 26?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Το βράδυ είχε μια Χριστίνα στο Νικ Ουρανου 1 πρωτάρα και χαριτομένη.
Πολύ όμορφη....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

anatolikomplokolagnos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ο πανζουρλισμός σε αυτήν την Βικτώρια από βίλες σταμάτησε για να την επισκεφθούμε σαν άνθρωποι? Ας ενημερώσει κανείς που πέρασε από κει...
Είμαι νέος στο άθλημα και κινούμαι στοχευμένα σε αυτά που οι σοφοί του forum  ;) προτείνουν με τις κριτικές τους(αν καλύπτουν όμως οι κοπέλες και το κριτήριο BMI<20).Γυρισα πριν καμιά ώρα από Αλίσα στο Bad Girls.Ανέβαζω την κριτική μου.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μιλησε κανενας με θεια Μονικα?? Γνωριζουμε ποτε επιστρεφει στον αγωνα?  :fuck2:  :fuck2:
Μίλησα χτες φιλε . Τον Σεπτέμβριο γυρνάει. Ανανεωμένη και με διάφορες αισθητικές αλλαγές  :orchestra:

volcomyes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η γνωστή Εμμα ξέρει κανείς που βρίσκεται?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
anatolikomplokolagnos αν και απάντησα στο σχόλιό σου στην κριτική για Έλενα εχθές δεν έχει ανέβει, μπορεί επειδή είχα βάλει link σε άλλο site. Οπότε απαντώ εδώ, δες εδώ www.******/lady/4225]http://www.******/lady/4225[/url] και κρίνε μόνος σου για τον κώλο της Έλενας, οι φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικές που την είδα και από κοντά ίδια είναι.
Ρε σεις ούτε ένα link δεν μπορείς να γράψεις σε αυτό το site; g  r e e c e l a d i e s .    c  _o m χωρίς τα κενά και την παύλα όπου αστεράκι (αμην το δέχτηκε έστω και έτσι...)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μια Μαριζα με βυζαρες που ειναι στο προγραμμα σημερα Red Diamond ξερει κανεις τιποτα. Φαινεται πολυ δυνατη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Μια Μαριζα με βυζαρες που ειναι στο προγραμμα σημερα Red Diamond ξερει κανεις τιποτα. Φαινεται πολυ δυνατη

Πατάτα,το Κασεν Κασελ δεν βγάζει καλα μωρά τελικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom