katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
παιδια το Ερως σε ποια διευθυνση βρισκεται
Ανδρέου Γεωργίου 16
παιδια το Ερως σε ποια διευθυνση βρισκεται
πω ρε τι μνημη εχω ο ανθρωπος...τι ξενερωτη ρε παιδια,αυτη μας γαμησε κανονικα ειναι απιστευτο πουτανακιΗ Μονικα που γαμησες είναι η Εμμανουέλα η ξανθιά η ξενέρωτη που λες.Απλως άλλαξε το ονομα της σε Μονικα.Την πέτυχα Κυριακή βράδυ στο Venus angels κ η τσατσα την σύστησε ως Μονικα!
ενα σου λεω. την περιμενα 3 ωρες! και δεν ειμουν ο μονος!Με το λαικο προσκυνημα στη Βικυ βρηκαμε μπελα. Μετα απο δυσκολια να βρω δωματιο, τελικα μπηκα και ανταμοιφθηκα αναλογως!
Αν και ειχε μονιμως και τα 3 δωματια γεματα, η Βικαρα εκατσε 20+ λεπτα (με απλο 40αρι) και αυτη ηταν η καλυτερη καταθεση μου ever σε οικο. Φυσικα παιζει ρολο και η χημεια, αλλα νομιζω οτι οντας η no1 σε εμφανιση απο οσες εχουν απομεινει θεσσαλονικη, και σε συνδυασμο με τις υπηρεσιες της, την κανουν το καλυτερο value for money στην πολη.
ενα σου λεω. την περιμενα 3 ωρες! και δεν ειμουν ο μονος!
3 ωρες;;;ενα σου λεω. την περιμενα 3 ωρες! και δεν ειμουν ο μονος!
3 ωρες;;;
σιγα ρε μαλακες ποια περιμενατε την μονικα μπελουτσι;;;;
ρε δεν παμε καλα
εχει πεσει πολυ αγαμια μιλαμεΣημερα στις δυο ωρες η αναμο(υ)νη
εχει πεσει πολυ αγαμια μιλαμε
απο οτι φαινεται ολοι παλι γαμησαν στις διακοπες...Και στην πιατσα σημερα πανικος,δεν κλεισαν μπουτι
Λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε λιγο και σε Δραχμες
Και που να πηγαινα ρε αδερφε? οποιος ξερει κανει υπομονη.3 ωρες;;;
σιγα ρε μαλακες ποια περιμενατε την μονικα μπελουτσι;;;;
ρε δεν παμε καλα
ασε ρε αδελφε τωραΚαι που να πηγαινα ρε αδερφε? οποιος ξερει κανει υπομονη.
ωρες ωρες ειμαι μεγαλη γατα και πραγματικα αυτοθαυμαζομαι...φαινεται λειτουργει το εμπειρο πορνοενστικτο μου...
εριξα τωρα το μεσημερι 2 απροσδοκητα,εντελως στην τυχη και απιστευτα πετυχημενα σουπερ γαμησια με κοπελες που ουτε καν ηξερα και δεν ξερω και αν εχει γραφτει και ποτε τιποτα γι'αυτες
Προτεινονται και οι 2 ανεπιφυλακτα...σε μενα τουλαχιστον εβγαλαν λυσσα για γαμησι με πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και οσο χρονο ηθελα
αλ με μπέρδεψες λίγο γιατί διάβασα πρώτα τις κριτικές σου που γράφει οτι τις πέτυχες βραδινές και εδω λες μεσημέρι .. αυτή τη σύγκριση με πιπινοαντριάννα την σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας την κριτική σου.ωρες ωρες ειμαι μεγαλη γατα και πραγματικα αυτοθαυμαζομαι...φαινεται λειτουργει το εμπειρο πορνοενστικτο μου...
εριξα τωρα το μεσημερι 2 απροσδοκητα,εντελως στην τυχη και απιστευτα πετυχημενα σουπερ γαμησια με κοπελες που ουτε καν ηξερα και δεν ξερω και αν εχει γραφτει και ποτε τιποτα γι'αυτες
Πρωτον στο Νικ.Ουρανου 1α Γιουλια Ουκρανη ξανθια,μετρια στη φατσα αλλα πολυ πονηρη με ασπρη αφρατη κωλαρα και μικρο βυζακι.Με το που μπηκε στο δωματιο αρχισε να με δαγκωνει,να μου χωνει τη γλωσσα της στο αυτι μου,δαχτυλα στο στομα,πουτσοτριψιματα,να μη σταματαει το τσιμπουκι με τιποτα,να μη χορταινω κι εγω να γλειφω την κωλοτρυπιδα της....ενταση και παθος και επεσε ενα φοβερο γαμησι για 50ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Και πολυ καλο κοριτσι ε?Βγαζει μια τρελα και λιγο μυστηριο αλλα ειναι ψυχουλα
Και μετα με ετρωγε ο κωλος μου ηθελα κι αλλο οποτε παω στο Ερως μπας και πετυχω την καλη μου αλλα πετυχα μια Μονικα πιτσιρικα,ξανθια με κοντο καρε,ψηλη πολυ αδυνατη και καπως μικρα ματια.Η αληθεια εινα οτι κατι μου θυμισε η κοπελα...με επιφυλαξη ισως να ειναι εκεινη η Εμμανουελα η ξανθια η ξενερωτη αλλα ισως απλα την εχω ξαναδει σε αλλο σπιτι μια φορα.Τη ρωτησα βεβαια,το αρνηθηκε και μου ειπε οτι της το λενε και αλλοι για την Εμμανουελα....δε τη θυμαμαι καλα ομως οποτε το λεω με επιφυλαξη
Σαν εμφανιση και απο σαλοναρισμα δε θα ταν το γκομενακι που θα με τραβουσε να μπω αλλα το εντσικτο ειπε μπες...κανε και λιγο παζαρι και παρε με 40ε γυμνο και 69...επισης σαν προσφορα εχουνε τζακουζι με 69 και γυμνο και μιση ωρα στα 60ε
Τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι επεσε ενα τρελο γαμησι επι μιση ωρα με γλωσσοφιλα,δαχτυλα σε μουνι κωλο,πουτσοτριψιματα,φτυσιματα,σφαλιαρες,ορθια,στον αερα,πανω,κατω,πλαγια...και αυτη ηθελε να χωνει τη γλωσσα της στο αυτι μου αλλα γαργαλιομουνα ...δεν ειπε οχι σε τιποτα,δε χορταινε γαμησι και την εχυσα και στα βυζακια
Τετοιο ταλεντο ειχα καιρο να πετυχω...σε συμπεριφορα μου θυμισε εκεινη την πιτσιρικα Αντριανα που δουλευε προπερσι στο 30 και μας ειχε τρελανει,σε σωματοτυπο ειναι σαν την Ιζαμπελα αλλα πιο βελτιωμενο με πιο σφιχτο και πεταχτο κωλι και μικρο ομορφο βυζακι με ρωγα καγκελο
Προτεινονται και οι 2 ανεπιφυλακτα...σε μενα τουλαχιστον εβγαλαν λυσσα για γαμησι με πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και οσο χρονο ηθελα