Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φριξου 9 Η Μαριζα, μαυρομαλικο πιπινακι, τουμπανακι πανω σε 20ποντα τακουνια, ο κριτικ τη χαρακτηρισε λυκο.?? το κοριτσι ειναι ομορφο δεν ξερω τι ενωουσε ο παιχτης...περημενα να δω καμια μαγισα και αντι για αυτο ειδα τα αντιθετα... :think:

Την ειδα στο σαλονι του Red Diamond Που εχει εντονο φως και τα μουτρα της δε λενε τιποτα, ειναι χειροτερα απο της Αλισας στο Bad Girls.

Θα περιμενω απο Δευτερα την Βικυ που ειναι δυνατο :)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Την ειδα στο σαλονι του Red Diamond Που εχει εντονο φως και τα μουτρα της δε λενε τιποτα, ειναι χειροτερα απο της Αλισας στο Bad Girls.

ποια ειναι η βικυ  αδερφε
εχει ξαναερθει?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εχει δικιο ο jimiadis, περασα απο εκει χθες βραδυ (με το 40αρι βεβαιως) 
η μαριζα ενα νεαρο μωρο μελαγχροινο με πολυ ωραιο σωμα και δερμα  :kissass2:
μεγαλους βυζους δεν ξερει ελληνικα γρι..κατι μου λεγε για την μανα της οτι
ειναι τουρκαλα κ ο πατερας γερμανος.. :think: κ αρχιδιες. πιπα πολυ χαλαρη
τεσπα, εμενα μου τη δινει κ ξενερωνω απιστευτα οταν περνουν την μουνοκρεμα
κ την βαζουν μπροστα μου φανερα λιγο πριν το χωσω  :tickedoff: επειτα καθεται
και δεν κουνιεται με τιποτα. στα θετικα το γεγονος οτι δεν γκρινιαξε γρηγορα
για τον χρονο. εμφανισιακα στο σαλονι ειναι πολυ καλο κ η διαθεση της ευχαριστη
αλλα ως εκει.
ναι αλλα δεν με ακουσεεεεεεεεες!!!θελω να δω ποιος αλλος θα παει και θα πει μετα καλα μου τα λεγατε!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585

Ενταξει η Αλισα ειναι σαν να εχει φαει απερκατ.!!  :2funny: :2funny:

Εμενα μου φανηκε ομορφουλα (η Μαρισα) ενταξει γουστα ειναι αυτα...

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα!!Ήθελα αν μπορεί να μου προτεινει κανείς καμοια καλη για τζακουζι;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165

Οταν λες βικυ εννοεις την βικτωρια απο βιλλες? Γιατι περιμενω κ εγω να γυρισει αλλα δεν θυμομουν ποτε γυρναει

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Οταν λες βικυ εννοεις την βικτωρια απο βιλλες? Γιατι περιμενω κ εγω να γυρισει αλλα δεν θυμομουν ποτε γυρναει

ναι αυτη λεω. Την πεμπτη μου ειχε πει μια τσατσα στις βιλλες οτι απο δευτερα ξεκιναει, σημερα δε τη βλεπω αλλα λογικα οπου να ναι

Zeus81

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδες!

Περασα σημερα τα ξημερωματα κατα τις 01:45 απο Ελενα Α.Γ.52 με στοχο το κωλαρακι της.
Καταφερα να κατεβαςω και την τιμη ενα δεκαρικο και περασα στο δωματιο χωρις καλα καλα να δω την Ελενα γιατι μωλις εμπαινε σε δωματιο με αλλον συναγωνιστη.
Η τσα μου λεει σε 5-7 λεπτα θα ερθει και η κοπελια και πραγματι τον ξεπεταξε σε περιπου ενα 5 λεπτο.

Για τον αγωνα δεν θα πω πολλα απλος οτι παλι ενα επικο  :fuck2: (περιπου το 8ο) με το Ελενακι για 20-25 λεπτα.

Θελω ομως να πω οτι το σωμα της εχει χαλασει αρκετα ρε παιδια! Εχει χαλαρωση σε πολλα σημεια και πλεων πραγματι την λες ΜΙΛΦ και φαινετε και στο πρωσοπο της οτι ειναι μεγαλητερη απο τα 26 που λεει!!
Μαλλον εχει κανει καλη πελατια και εχει χαλαρωση και η ιδια αν και μου λεει οτι η πιο πολυ μια βολτα περνανε και λιγη για  :knockinb:

Απο εμφανηση δεν ειναι πλεον οπως ηταν οταν ηρθε καινουρια τον Μαρτιο. Εχει ακομα πρωσοπαρα και καλη αποδοση αλλα π.χ. ο κωλος τις  :S

Την θημαμαι πολυ καλα την τσαρκα μου τοτε γιατι ηταν η πρωτη μου στην Σαλονικα και ειμουν τυχερος και κατεληξα στην Ελενα  :rockon:  :fuck1:

rookie_man_

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει η Αλισα ειναι σαν να εχει φαει απερκατ.!!  :2funny: :2funny:

Εμενα μου φανηκε ομορφουλα (η Μαρισα) ενταξει γουστα ειναι αυτα...
ζ

Δηλαδη μαγκες η αλισα μαπα το καρπουζι? :P κριμα και ειδα την κωλαρα της και ελεγα να παω  :kissass:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
μάγκες η έμμα επέστρεψε?  επίσης γνωρίζει κανείς πού έχει χαθεί η εμμανουέλλα η κύπρια? έχω χρόνια να την δώ σαλονικα.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Αν ρωτάς για την γνωστή Έμμα  :boobies: :pipa1: :2on1: από Νικ Ουρανού 28 τότε ναι, είναι στο πόστο της. Χθες που πέρασα ήταν εκεί.
Παιδιά για την Μιρέλα γνωρίζει κανείς κάτι; Χθες που πήγα πάλι στοχευμένα να την βρω ήταν ακόμα η Καρίνα εκεί....

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Είχα περάσει Ανδρέως Γεωργίου 34 πρόσφατα στο la Femme, δυστυχώς έχω μπερδευτεί με το ποια κοπέλα ήταν (Βερόνικα μου είπε η τσατσά αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες στο ιντερνετ και το ωράριο έχω την εντύπωση πως ήταν η Έλενα). Ήταν μια καλή συνάντηση, αν όχι στις καλύτερες που είχα αρκετά κοντά σε αυτό. Η κοπελιά μιλούσε πολύ και αρκετά σεξουλιάρικα, όμορφο πρόσωπο και περιφέρεια, βυζί σχετικά μικρό. Πίπα πολύ καλή, προκαταρτικά καλή επίσης. Με χάλασε λίγο στην συμμετοχή γιατί ενώ μου διαμαρτυρήθηκε όταν ήρθε από πάνω ότι δεν την αφήνω να με γαμήσει όπως θέλει αυτή (και να πάρει πρωτοβουλίες στο σεξ δηλαδή), όταν της είπα οκ κοπελιά δικό σου και την άφησα να κάνει παιχνίδι, κουνήθηκε μια, κουνήθηκε δυο φορές και στην κυριολεξία αυτό ήταν :rolleyes:! Την κοιτάω απορημένος και λέω από μέσα μου, καλά ρε κοπελιά αυτό ήταν το τόσο φοβερό που ήθελες να κάνεις και μου διαμαρτυρήθηκες πως δεν σε άφηνα τόση ώρα;  :jerking: Τέλος πάντων μετά με άφησε την πρωτοβουλία από μόνη της αδιαμαρτύρητα (δε χρειάστηκε να πω τίποτα άλλο, μάλλον πήρε χαμπάρι ότι τζάμπα διαμαρτυρήθηκε). Κατέληξα να τελειώσω σε ξέφρενο ρυθμό στα τέσσερα μέσα της σε μία αρκετά καλή εμπειρία, με την κοπέλα να δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει και όχι απλά να το κάνει σαν αγγαρεία. Κοινώς "έπιπλο" στο δωμάτιο δεν είναι όπως ήταν η Λάρα αλλά αντοχές σίγουρα δεν έχει...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Η λάρα που χάθηκε απο το ανδρεωου γεωργιου 34?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
ναι αυτη λεω. Την πεμπτη μου ειχε πει μια τσατσα στις βιλλες οτι απο δευτερα ξεκιναει, σημερα δε τη βλεπω αλλα λογικα οπου να ναι
Σημερα και αυριο απο τις 8 το βραδυ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ζ

Δηλαδη μαγκες η αλισα μαπα το καρπουζι? :P κριμα και ειδα την κωλαρα της και ελεγα να παω   :kissass:
εγω περναω καλα με την αλισα...και φιλακια δινει και το στησιμο στα 4 ειναι για πολυ σφυροκοπημα και μπατσακι και βγαζει καυλωτικες φωνες!!στα (-) το στηθος και οτι δεν κανει και γυμνο!!εχει ομως τελιο κολαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
εγω περναω καλα με την αλισα...και φιλακια δινει και το στησιμο στα 4 ειναι για πολυ σφυροκοπημα και μπατσακι και βγαζει καυλωτικες φωνες!!στα (-) το στηθος και οτι δεν κανει και γυμνο!!εχει ομως τελιο κολαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Μη μας λες τα ίδια και τα ίδια,εξάλλου τα διαβάσαμε και στην κριτική σου,κουραστικό καταντάει..

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Αυτη η Παουλινα απο Νικηφόρου Ουρανού 1Α τι λεει? γενικα εχω διαβασει ψιλοκαλες κριτικες. Κυκλοφορει καμια φωτο της? Ξερουμε βαρδιες?
Ερχομαι για σ/κ Θεσσαλονικη και ψαχνω τι υπαρχει στην αγορα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Αυτη η Παουλινα απο Νικηφόρου Ουρανού 1Α τι λεει? γενικα εχω διαβασει ψιλοκαλες κριτικες. Κυκλοφορει καμια φωτο της? Ξερουμε βαρδιες?
Ερχομαι για σ/κ Θεσσαλονικη και ψαχνω τι υπαρχει στην αγορα.

Πολυ καλη,πάντα βραδινή,φωτογραφιες δεν παίζουν.προσοχη στην ηλίθια τσατσα(μιλάει πολυ και βρίζει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom