GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.537
- Πόντοι
- 32.165
Καποιος που να εχει παρει και τις δυο. Γαληνη η βικυ??
Και με τις 2 εχω περασει καλα,αλλα εγω σε προτείνω Βίκυ δαγκωτο.Καποιος που να εχει παρει και τις δυο. Γαληνη η βικυ??
η μιρελλα λογικα θα επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο απ οτι μου ειχε πει η τσα2 πριν λιγες μερεςΑν ρωτάς για την γνωστή Έμμα![]()
![]()
από Νικ Ουρανού 28 τότε ναι, είναι στο πόστο της. Χθες που πέρασα ήταν εκεί.
Παιδιά για την Μιρέλα γνωρίζει κανείς κάτι; Χθες που πήγα πάλι στοχευμένα να την βρω ήταν ακόμα η Καρίνα εκεί....
Και με τις 2 εχω περασει καλα,αλλα εγω σε προτείνω Βίκυ δαγκωτο.
εχεις ΠΜκαι εγω εχω περασει καλα και με τις 2 αλλα μου αποδειξαν οτι η διαφορα 40 με 120 για τζακουζι η διαθεση τους και το τι θα μου κανουν εχει μεγααααααλη διαφορα
σε ποιο ειναι;Σοβαρα ρε παιδια.. 10 ατομα περιμενουμε τωρα εξω απο βικυ. Και αυτη ειναι μεσα ολο αχ βαχ. Πωωωω
σε ποιο ειναι;
Θα ερθεις?σε ποιο ειναι;
Η καλύτερη παρτούζα που έχω κάνει ..... Κωλο-μουνι είναι με την θεία Μόνικα. Μας ξεζούμισε η θεία. Μας πέταξε τα μάτια έξω , δε χόρταινε πουτσα.Ασχετο αλλα οταν σου λενε οτι παιζει και παρτουζα, εννουουν κωλο-μουνι η πιπα-μουνι και εναλαξ ? ρωταο γιατι μια που δεν μου δινει το κουλουρι της οταν της ειπα οτι θελω να την παρω με εναν φιλο μου ειπε δεν παιζει προβλημα για παρτουζα....![]()