GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Καποιος που να εχει παρει και τις δυο. Γαληνη η βικυ??
Και με τις 2 εχω περασει καλα,αλλα εγω σε προτείνω Βίκυ δαγκωτο.Καποιος που να εχει παρει και τις δυο. Γαληνη η βικυ??
η μιρελλα λογικα θα επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο απ οτι μου ειχε πει η τσα2 πριν λιγες μερεςΑν ρωτάς για την γνωστή Έμμα από Νικ Ουρανού 28 τότε ναι, είναι στο πόστο της. Χθες που πέρασα ήταν εκεί.
Παιδιά για την Μιρέλα γνωρίζει κανείς κάτι; Χθες που πήγα πάλι στοχευμένα να την βρω ήταν ακόμα η Καρίνα εκεί....
Και με τις 2 εχω περασει καλα,αλλα εγω σε προτείνω Βίκυ δαγκωτο.
εχεις ΠΜκαι εγω εχω περασει καλα και με τις 2 αλλα μου αποδειξαν οτι η διαφορα 40 με 120 για τζακουζι η διαθεση τους και το τι θα μου κανουν εχει μεγααααααλη διαφορα
σε ποιο ειναι;Σοβαρα ρε παιδια.. 10 ατομα περιμενουμε τωρα εξω απο βικυ. Και αυτη ειναι μεσα ολο αχ βαχ. Πωωωω
σε ποιο ειναι;
Θα ερθεις?σε ποιο ειναι;
Η καλύτερη παρτούζα που έχω κάνει ..... Κωλο-μουνι είναι με την θεία Μόνικα. Μας ξεζούμισε η θεία. Μας πέταξε τα μάτια έξω , δε χόρταινε πουτσα.Ασχετο αλλα οταν σου λενε οτι παιζει και παρτουζα, εννουουν κωλο-μουνι η πιπα-μουνι και εναλαξ ? ρωταο γιατι μια που δεν μου δινει το κουλουρι της οταν της ειπα οτι θελω να την παρω με εναν φιλο μου ειπε δεν παιζει προβλημα για παρτουζα....