Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καποιος που να εχει παρει και τις δυο. Γαληνη η βικυ??

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ασχετο αλλα οταν σου λενε οτι παιζει και παρτουζα, εννουουν κωλο-μουνι η πιπα-μουνι και εναλαξ ? ρωταο γιατι μια που δεν μου δινει το κουλουρι της οταν της ειπα οτι θελω να την παρω με εναν φιλο μου ειπε δεν παιζει προβλημα για παρτουζα....  :headbang:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Αν ρωτάς για την γνωστή Έμμα  :boobies: :pipa1: :2on1: από Νικ Ουρανού 28 τότε ναι, είναι στο πόστο της. Χθες που πέρασα ήταν εκεί.
Παιδιά για την Μιρέλα γνωρίζει κανείς κάτι; Χθες που πήγα πάλι στοχευμένα να την βρω ήταν ακόμα η Καρίνα εκεί....
η μιρελλα λογικα θα επιστρεψει αυριο ή μεθαυριο απ οτι μου ειχε πει η τσα2 πριν λιγες μερες

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Ποια ειναι η καλυτερη προταση για να παρουμε μαζι με φιλο μου? Με τι κοστος και για ποση ωρα? Ευχαριστω

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Και με τις 2 εχω περασει καλα,αλλα εγω σε προτείνω Βίκυ δαγκωτο.

και εγω εχω περασει καλα και με τις 2 αλλα μου αποδειξαν οτι η διαφορα 40 με 120 για τζακουζι η διαθεση τους και το τι θα μου κανουν εχει μεγααααααλη διαφορα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
και εγω εχω περασει καλα και με τις 2 αλλα μου αποδειξαν οτι η διαφορα 40 με 120 για τζακουζι η διαθεση τους και το τι θα μου κανουν εχει μεγααααααλη διαφορα
εχεις ΠΜ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καθαριζα το ινμποξ μου και με ενα συναθλητη πριν κανα 2 μηνες ειδα μου εγραφε για μια εμμανουελα ψιλη λεπτη ξανθια. Υπαρχει αυτη πουθενα? Οχι η γνωστη εμμα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Σοβαρα ρε παιδια.. 10 ατομα περιμενουμε τωρα εξω απο βικυ. Και αυτη ειναι μεσα ολο αχ βαχ. Πωωωω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ολοι Βικτωρια  :knockinb: να πεσει το συστημα.!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Το ξεκωλιασαν το κοριτσι ειναι και απο τις διακοπες

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ασχετο αλλα οταν σου λενε οτι παιζει και παρτουζα, εννουουν κωλο-μουνι η πιπα-μουνι και εναλαξ ? ρωταο γιατι μια που δεν μου δινει το κουλουρι της οταν της ειπα οτι θελω να την παρω με εναν φιλο μου ειπε δεν παιζει προβλημα για παρτουζα....   :headbang:
Η καλύτερη παρτούζα που έχω κάνει ..... Κωλο-μουνι είναι με την θεία Μόνικα. Μας ξεζούμισε η θεία. Μας πέταξε τα μάτια έξω , δε χόρταινε πουτσα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ξερει κανεις παιχτης ποια δουλευει πρωιινη βαρδια στο κεφαλληνιας 7 στο στουντιο αφροδιτη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ωρες ωρες ειμαι μεγαλη γατα και πραγματικα αυτοθαυμαζομαι...φαινεται λειτουργει το εμπειρο πορνοενστικτο μου... :sunglasses:
εριξα τωρα το μεσημερι 2 απροσδοκητα,εντελως στην τυχη και απιστευτα πετυχημενα σουπερ γαμησια με κοπελες που ουτε καν ηξερα και δεν ξερω και αν εχει γραφτει και ποτε τιποτα γι'αυτες

Πρωτον στο Νικ.Ουρανου 1α Γιουλια Ουκρανη ξανθια,μετρια στη φατσα αλλα πολυ πονηρη με ασπρη αφρατη κωλαρα και μικρο βυζακι.Με το που μπηκε στο δωματιο αρχισε να με δαγκωνει,να μου χωνει τη γλωσσα της στο αυτι μου,δαχτυλα στο στομα,πουτσοτριψιματα,να μη σταματαει το τσιμπουκι με τιποτα,να μη χορταινω κι εγω να γλειφω την κωλοτρυπιδα της....ενταση και παθος και επεσε ενα φοβερο γαμησι για 50ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Και πολυ καλο κοριτσι ε?Βγαζει μια τρελα και λιγο μυστηριο αλλα ειναι ψυχουλα  :grin:

Και μετα με ετρωγε ο κωλος μου ηθελα κι αλλο οποτε παω στο Ερως μπας και πετυχω την καλη μου αλλα πετυχα μια Μονικα πιτσιρικα,ξανθια με κοντο καρε,ψηλη πολυ αδυνατη και καπως μικρα ματια.Η αληθεια εινα οτι κατι μου θυμισε η κοπελα...με επιφυλαξη ισως να ειναι εκεινη η Εμμανουελα η ξανθια η ξενερωτη αλλα ισως απλα την εχω ξαναδει σε αλλο σπιτι μια φορα.Τη ρωτησα βεβαια,το αρνηθηκε και μου ειπε οτι της το λενε και αλλοι για την Εμμανουελα....δε τη θυμαμαι καλα ομως οποτε το λεω με επιφυλαξη

Σαν εμφανιση και απο σαλοναρισμα δε θα ταν το γκομενακι που θα με τραβουσε να μπω αλλα το εντσικτο ειπε μπες...κανε και λιγο παζαρι και παρε με 40ε γυμνο και 69...επισης σαν προσφορα εχουνε τζακουζι με 69 και γυμνο και μιση ωρα στα 60ε
Τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι επεσε ενα τρελο γαμησι επι μιση ωρα με γλωσσοφιλα,δαχτυλα σε μουνι κωλο,πουτσοτριψιματα,φτυσιματα,σφαλιαρες,ορθια,στον αερα,πανω,κατω,πλαγια...και αυτη ηθελε να χωνει τη γλωσσα της στο αυτι μου αλλα γαργαλιομουνα  :grin: :grin:...δεν ειπε οχι σε τιποτα,δε χορταινε γαμησι και την εχυσα και στα βυζακια
Τετοιο ταλεντο ειχα καιρο να πετυχω...σε συμπεριφορα μου θυμισε εκεινη την πιτσιρικα Αντριανα που δουλευε προπερσι στο 30 και μας ειχε τρελανει,σε σωματοτυπο ειναι σαν την Ιζαμπελα αλλα πιο βελτιωμενο με πιο σφιχτο και πεταχτο κωλι και μικρο ομορφο βυζακι με ρωγα καγκελο

Προτεινονται και οι 2 ανεπιφυλακτα...σε μενα τουλαχιστον εβγαλαν λυσσα για γαμησι με πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και οσο χρονο ηθελα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
και πριν καταληξω σ'αυτες εκανα ενα μινι περασμα αρχικα απο 26ης 35 αλλα ηταν παλι κλειστο...και μετα στη Φριξου
-στο 15 ηταν  Μονικα η δηθεν Μεξικανα που παιρνει και χυσιμο στο στομα με 40ε αλλα εμενα δε μου ειχε αρεσει οταν την πηρα
-στο 13α κολλητα διπλα ηταν η Βικτωρια η ξανθια καπως στραβοχυμενη αλλα εχει ωραιες βυζαρες
-στο 14 ηταν η Αννα η Ρουμανα η ιδιοκτητρια απολυτα αδιαφορη στο δωματιο
-κολλητα διπλα στο 12 ηταν η γνωστη Γιασμιν αρκετα μαυρισμενη αλλα και βαρεμενη θα ελεγα
-και στο Αν.γεωργιου 38 ηταν σιγουρα η Βικαρα η ουκρανη  :tits: ειδα το αμαξι της

τα περισσοτερα σπιτια κλειστα ομως σημερα...δεν ξερω ισως λογω ελλειψης κοσμου ακομα ή ειναι παλι περιοδος ανανεωσης αδειων

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Η Μονικα που γαμησες είναι η Εμμανουέλα η ξανθιά η ξενέρωτη που λες.Απλως άλλαξε το ονομα της σε Μονικα.Την πέτυχα Κυριακή βράδυ στο Venus angels κ η τσατσα την σύστησε ως Μονικα! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom