Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Άσχημο πρωινό ήταν το χθεσινό για μια 37χρονη εκδιδόμενη από τη Νιγηρία, καθώς τρεις νεαροί άνδρες ηλικίας 20, 19 και 21 ετών την επιβίβασαν από περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Σέιχ Σου.
Εκεί,  με απειλές βίας σε βάρος της, προέβησαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία παρά τη θέλησή της παθούσας.

Στη συνέχεια, της αφαίρεσαν 230 ευρώ και την αποβίβασαν στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι (τύπου σουγιά) και το χρηματικό ποσό.

www.newsfish.gr/thessaloniki/49938/thessaloniki-3-nearoi-viasan-kai-listepsan-ekdidomeni]http://www.newsfish.gr/thessaloniki/49938/thessaloniki-3-nearoi-viasan-kai-listepsan-ekdidomeni[/url]

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Και που να πηγαινα ρε αδερφε? οποιος ξερει κανει υπομονη.

Δεν την έχω πάρει την Βίκυ αλλά κανένα μουνί δεν αξίζει τέτοια αναμονή πόσο μάλλον μια επαγγελματίας ιερόδουλη. Θα πρέπει να είναι χαοτική η διαφορά με τον ανταγωνισμό που μου φαίνεται απίθανο, ποιο πιθανό να έχετε φάει κόλλημα με την πάρτη της παρά τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές και εγώ είπα φοβερό μουνί αλλά στην πορεία βρήκα κάτι εξίσου καλό ή και καλύτερο στην πιάτσα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παραθέρηση δεν είχε φέτος Al? Εγώ και φέτος τον Αυγουστο την έβγαλα με θείες από βαλκάνια.....Χαλκιδικη και Κατερίνη...Πορνοτουρισμός  :grin:
λοιπον ειχε παραθερηση στα γνωστα θερετρα του Στρυμονικου κολπου...ανακαλυψα ολες τις παραλιες και μαγαζια που συχναζουν οι Σερβιδες αλλα αυτες ειναι εντελως καριολες...μονο με δικους τους κανουν παιχνιδι
Και το παρατηρω χρονια αυτο και πιστευω οτι οι Σερβιδες ειναι η πιο δυσκολη ρατσα...αλλα ειναι πολυ ωραιες στην πλειοψηφια τους

Βασικά λάθος δικό μου στις κριτικές γράφει 2η απογευματινή απλά επειδή απο 3 βάρδιες έχουνε γίνει 2 στα περισσότερα τουλάχιστον αν όχι σε όλα γι αυτό μπερδεύτηκα. Νόμιζα 2η εννοεί την βραδινή.
ενταξει οταν το γαμησι πεφτει μεσημερι βαζω 2η απογευματινη...το πιο λογικο ειναι να βαζουμε ή πρωινη ή βραδυνη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
καλησπερα συναγωνιστες. Αν και μελος απο παλια, η ενεργη μου συμμετοχη στο σαιτ αρχιζει τωρα. καλες τσαρκες να εχουμε, και καλες ενημερωσεις...!!!1

Καλός ήλθες τύπε,θα μας κανεις καμια πορνοαναφορα απο Ιταλια να ξερουμε τι παιζει;  :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
κεφαλληνιας πρωι ποια δουλεθει? νεφελη ειναι βραδυ? ξερει κανεις?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Αλανία είμαι χαλιά! Βλέπω εναν δρόμο με 8 κεφάλια!
Που τα βλέπω άλλα 6! Ρε αλανια ειμαι χαλιά τα χω παίξει! :rockon:

Βραδυνή Τσαρκα μάζι με: Azazel
Yorkie
Alladalla
Και ο Διοργανωτής μας Travestolagnos :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανδρ.19: Ντόνα. Μαυρομαλλα μιλφορουμανα με κωλαρα για! :kissass:
Ανδρ.38: Γωγώ. Το μαυρομαλικο ρουμανοπιπινι με το ωραίο σωμα και τα μικρά! :boobies:
Ανδρ.34: Βερόνικα. Ουκρανικό μωρο με κωλαρα και καλουτσικα βυζακια! :grin:
Ανδρ.32: Σίσσυ. Ουγγαρέζα μαυρομαλα με κωλαρα ,ωραίο προσωπο άλλα έχει λιγα περιττά κιλακια στην περιοχή της κοιλιάς! Με παρελθον στο las vegas! :grin:
Ανδρ.24: Μιρέλλα.  :kissass2:.... Ψωμιάδη ρωτάει για σένα το μωρο! :2funny:
Ανδρ.16: Τζάστιν. Ολλανδέζα ξανθιά μιλφ! :boobies:
Ανδρ.50: Άντζελα. Η πολωνέζα με την φοβερή κωλαρα και μονο, που δούλευε στο Ανδρ.19! :grin:
Ανδρ. 52: Ελένα. Η μιλφαρα της Ρουμανίας με το φοβερό προσωπο! Και  :kissass2:
Villa prive. Αλεξάνδρα. Ομολογώ πως αυτήν την κοπελα οι Φότο την αδικουν! :orchestra: αν ηταν 30αρι θα μπαινα! :tits:..... :fuck2:
Bad girls: Αλίσια. Το ουκρανικό μοντελο με τις ποδαρες του έκανε πασαρελλα! :grin:
Studio lux Νικ.1α: Παουλίνα. Ερωτευσιμο μωρο άλλα δεν μου δίνει λίγο απο αυτό που πίνει! :dancing:
Νικ.8: Κορίνα. Το κοντοπουτανο με κοκκινο Μαλάκι και λεπτο που έχει δουλέψει σε αρκέτα σπιτάκια!
Το ακουσαμε κι αυτό οτι είναι πρωτη μέρα το κορίτσι! :grin:
Red diamond: Βίκυ.  :fuck2:.... :kissass: Α. Ρε Γιορκη αλλητη τι πέρασες στην Ιτάλια! :2funny:
Red light: Μαρίζα. Βγήκε με φόρα παρτίδα τις κρεμαστές! :tits: έτοιμοι να Ξεροχυσουμε! :wanker:
Villa erotika: Βέρα. Ωραίο μιλφακι μαυρομαλικο με Μίκρα  :boobies: πρόταση παρτουζας ειχαμε! :2on1:
Φρίξου 13: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με τα 7 κιλά Μούνι σε πρόγραμμα! :grin:
Φρίξου 13α: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο μου που με γουσταρει! :grin: Aza δώσε τίποτα απο τα χρωστουμενα να το Ξεροχυσω το μωρο! :wanker:
Φριξου15: Αναστασία. Η Ουκρανίδα μιλφαρα που προσφέρει στο απλό ισπανικό! :tits: Τι με λέει ο alladalla αν ηταν η Τάνια θα μπαινα! Σιγά να μην μπω στον λύκο με τα σιδερένια δόντια! :2funny: :2funny: :2funny:
Φρίξου 14: Νικόλ. Η ξανθιά μιλφοτζιλφ με! :tits:

Καθώς περνάμε τα Τρίδυμα εμφανίζονται τα Τσουναμια, οι βροντές και τα πρωτα σταγονίδια!
Λέω αφού έχουμε παλι την Γκαντεμοσαυρα δεν γινόταν να μην βρέξει! :rockon:
Σε μια στιγμη κοιτάει τον ουρανό ο Aza και λέει το σύννεφο είναι στον Χορτιάτη! :2funny:
-Εγω: "Πιο Χορτιάτη βρε Μάλακα ο λαος του Αρη κλαιεί σήμερα"! :2funny: :2funny: :2funny:

Venus angels: Χριστίνα. Με μαυρο κορδόνι και γυαλακια έτοιμη για τσόντα η Ρουμάνα με την κωλαρα της! Γιορκη ορμά! :fuck2:
Μινώταυρου 14: Βερόνικα. Η κοκκινομαλα με το ωραίο κωλαρακι άλλα λεπτουλα! :grin:
Πέτρου Ερημίτη 2: Λορυ. Απο την Αρμενία με  :tits: , μαυρομαλα και καλουτσικη για δυνατά  :fuck2:
Las vegas: Πάολα. Η Ξανθία πολύ λεπτή και τα διάφορα ταττου στα κωλομερια! :kissass:
Las vegas: Ελένη. Πρωην Ξενία ζακυνθινια  Ξανθία με χοντροκωλαρα  :fuck2: και τα  :boobies: φόρα παρτίδα! :grin:

Εδώ να πω η μπόρα δυνάμωσε και τους λέω τους Μπακαγιοκους :" Παλι οι Μαλακές της Συνάντησης με βροχή τσαρκαρανε!" :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
Αύτη την φόρα επέπλεαν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες του Las vegas! :grin: "ΤΟ ΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ" :2funny:

Υ.γ.1: 1η Συνάντηση : 17/11/2014..........8η Συνάντηση: 20/08/2015.... :rockon:

Υ.γ.2: Vikings no comment ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.γ.3: Τον Σεπτέμβρη θα τσαρκαρουμε ΟΛΟΙ!!! Δεν θέλω να λείψει κανένας απο αυτήν την τεραστια [size=50pt]ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ[/size]!!! :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Ξαναμελε!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλημερα σας!!...παω σημερα πρωι πρωι να αλλαξω λαδια στην αμαξαρα μου στην περιοχη των σφαγειων.
9.05 ομως ειχα τελειωσει,ειχα και καλες καυλες κανω τη γυρα ολα κλειστα  :S
Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.Την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που

Παω και απο Φριξου ηταν ανοιχτο το 13α ηταν η Βικτωρια η ξανθια και μπαινω για 69 με γυμνο τσιμπουκι,ημουν και ο πρωτος της πελατης
Τελικα ουτε μιλφ ειναι ουτε βυζαρες εχει...καποια πουστια με το σουτιεν κανει.Φοβερη αφρατη στητη κωλαρα να τη γλειφεις και να γουσταρεις,την τρελανα και στο γλειφομουνι και παραδοθηκε στις πρωτες της καυλες της ημερας.Πολυ καλο τσιμπουκι,παιχνιδι δεν αφηνει πολυ να κανεις αλλα τελοσπαντων ειναι καυλιαρα και αποδοτικη και τη γαμουσα μιση ωρα χωρις να πει τιποτα,αφησε και αυτη τη σταμπα της στα σεντονια.
Βεβαια για τα 50ε που εδωσα εχω κανει καλυτερα γαμησια αλλα οπωσδηποτε ειναι μια αξιολογη περιπτωση μετριας εμφανισης

Δε μου αποκαλυψε ομως με τιποτα την εθνικοτητα της και μου ελεγε οτι ειναι αφρικανα.Αν καποιος ξερει ας μου το πει για να την καταχωρησω σωστα στο αρχειο μου

Καλο υπολοιπου καλοκαιριου ευχομαι,φευγω παλι για κανα 10ημερο να ξεκουραστω και λογικα η κριτικη θα ανεβει απο το ρουτερ του Versus beach bar  :rockon: :rockon:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μιλησε κανενας με θεια Μονικα?? Γνωριζουμε ποτε επιστρεφει στον αγωνα?  :fuck2:  :fuck2:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγινε η συναντηση...περασαμε πολυ ευχαριστα...ευχαριστω οσους επικοινωνισαν μαζι μου για την συναντηση.....βρηκα εναν ανθρωπο που ταιριαξανε τα γουστα μας σχεδον σε ολα ο yorkiee....4 ωρες κρατησε η συναντηση και λυσαμε πολλα θεματα...ειδικα οταν ειμασταν στο σαλονι γνωστου σπιτιου και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αζαζελ σταματα να ασχολησαι με τα κοινα του αρη και γραψε μουτρο καμια κριτικη...χρωστας πολλες :grin: :grin: :grin: γιορκι απο τις 4 μεχρι της 8 το πρωι ερωτοτροπουσα με την mya diamond :grin: :grin: :grin: :grin: γιατρε μου ειμαι καλα;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
εγινε η συναντηση...περασαμε πολυ ευχαριστα...ευχαριστω οσους επικοινωνισαν μαζι μου για την συναντηση.....βρηκα εναν ανθρωπο που ταιριαξανε τα γουστα μας σχεδον σε ολα ο yorkiee....4 ωρες κρατησε η συναντηση και λυσαμε πολλα θεματα...ειδικα οταν ειμασταν στο σαλονι γνωστου σπιτιου και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αζαζελ σταματα να ασχολησαι με τα κοινα του αρη και γραψε μουτρο καμια κριτικη...χρωστας πολλες :grin: :grin: :grin:

:grouphug: 

γιορκι απο τις 4 μεχρι της 8 το πρωι ερωτοτροπουσα με την mya diamond :grin: :grin: :grin: :grin: γιατρε μου ειμαι καλα;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
  :smitten:  :rockon:

Dimos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλός ήλθες τύπε,θα μας κανεις καμια πορνοαναφορα απο Ιταλια να ξερουμε τι παιζει;  :grin:
χαχαχα, απο Ιταλια ρε φιλε πως σου ηρθε αυτο.ωραιο καλοσωρισμα και μαλιστα απο μελος, το οποιο γραφει εξαιρετικες αναφορες.

Dimos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας!!...παω σημερα πρωι πρωι να αλλαξω λαδια στην αμαξαρα μου στην περιοχη των σφαγειων.
Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.Την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που

Παω και απο Φριξου ηταν ανοιχτο το 13α ηταν η Βικτωρια η ξανθια και μπαινω για 69 με γυμνο τσιμπουκι,ημουν και ο πρωτος της πελατης
Τελικα ουτε μιλφ ειναι ουτε βυζαρες εχει...καποια πουστια με το σουτιεν κανει.Φοβερη αφρατη στητη κωλαρα να τη γλειφεις και να γουσταρεις,την τρελανα και στο γλειφομουνι και παραδοθηκε στις πρωτες της καυλες της ημερας.Πολυ καλο τσιμπουκι,παιχνιδι δεν αφηνει πολυ να κανεις αλλα τελοσπαντων ειναι καυλιαρα και αποδοτικη και τη γαμουσα μιση ωρα χωρις να πει τιποτα,αφησε και αυτη τη σταμπα της στα σεντονια.
Βεβαια για τα 50ε που εδωσα εχω κανει καλυτερα γαμησια αλλα οπωσδηποτε ειναι μια αξιολογη περιπτωση μετριας εμφανισης

Δε μου αποκαλυψε ομως με τιποτα την εθνικοτητα της και μου ελεγε οτι ειναι αφρικανα.Αν καποιος ξερει ας μου το πει για να την καταχωρησω σωστα στο αρχειο μου

Καλο υπολοιπου καλοκαιριου ευχομαι,φευγω παλι για κανα 10ημερο να ξεκουραστω και λογικα η κριτικη θα ανεβει απο το ρουτερ του Versus beach bar  :rockon: :rockon:
Η ξανθουλα στο λας βεγκας 2, ειναι η γνωστη κοκκινομαλλα βικτωρια, με πολυ καλη κριτικη απο το Venus angels, Κρητικια ( εξου και τα απταιστα ελληνικα) η οποια ειναι πλεον ξανθια. Μα νταρντανουλα ρε φιλε....μηπως την μπερδευεις με την μιλφ Ναταλι; Παντως ειναι εξαιρετη στην δουλεια και κακως δεν περασες. πολυ καλο vfm.

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εκεινη η ντανιελα με τα πολλα τατουαζ τι απεγινε ξερει κανεις?

alex..makedon

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2015
Like
28
Πόντοι
0

Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.

Ξανθουλα ειναι η Βικτωρια( Κρητικια) παντα με χαμογελο,ευγενικι και με καλη διαθεση.Νταρντανουλα δεν την λες εχει πολυ φιλικο σωματακι,αψογυ στην δουλεια της και σου προτεινω να περασεις μαζι της.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δεύτερη φορά επίσκεψη σε ένα μήνα στην Έλενα στο la femme, ας όψονται οι κάβλες από τις διακοπές... Ανέβασα κριτική για λεπτομέρειες της εμπειρίας που ήταν πολύ καλή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πηγα Βικτωρια βιλες, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα.... :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πηγα Βερονικα, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα.... :rockon: :rockon:
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom