Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Επιλογες για σημερα το βραδυ...Τανια φριξου 15.?? Δοκιμη Βαλερια βιλες.?? Τζαστιν Α.Γεωργιου 16.?? ή Ελενα Α.Γεωργιου 52.?? καποια αλλη.??
:think: :think: :think:

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Αποτυχημενη καταθεση σπερματος στην πιπινο-γκαμπριελλα-barbie  :tits2: στο ερημιτη 1. Μην ποιανεις εδω μην ποιανεις εκει, οχι ετσι, οχι γιουβετσι μου ζαλισε τον ερωτα. Και κατα το σπρωξιμο ακουσα και το επικο "ελα" = τελίωνε!  :think:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
valeria την ειδα....ειναι πολυ σεξυ μωρο...και θυμιζει βικυ...απλα δεν περασα μαζι της γιατι καποιος ειπε οτι μυριζε τσιγαριλα τα   :boobies:
οταν μπηκε μαζι της!!!
Jimiadis αν δοκιμασεις Μαριζα γράψε εντυπώσεις κ οποιος άλλος συναθλητής την δοκιμασει.Δουλεύει σήμερα 20-06 στο red light.Μην φάμε καμια φόλα όπως με τη Βαλέρια!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Jimis97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Θελω να παω για 1η φορα, μπορειτε να μου προτεινε ποια, που και ποτε θεωρειται ειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη σας; Ευχαριστω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μινι τσαρκα πριν λιγο...

Μινωταυρου 14 Πωλινα μαυρομαλικο πιπινακι χτυκιαρικο, δεν το πληρωνεις με τιποτα, μονο το αντιθετο, αβυζο, γενικα αδιαφορο.

Φριξου 9 επι της Ν.Ουρανου εισοδος, η μαυρομαλα Βερα, αδυνατησμενη, πιεσμενα τα βυζια της, μαυρα εσωρουχα.

Φριξου 9 Η Μαριζα, μαυρομαλικο πιπινακι, τουμπανακι πανω σε 20ποντα τακουνια, ο κριτικ τη χαρακτηρισε λυκο.?? το κοριτσι ειναι ομορφο δεν ξερω τι ενωουσε ο παιχτης...περημενα να δω καμια μαγισα και αντι για αυτο ειδα τα αντιθετα... :think:

Ν.Ουρανου 8 Βαλερια, ξανθια μιλφαρα, ψιλοσπασμενο προσωπο, αλλα απο σωμα λαμπαδα, δεν με εντυπωσιασε...

Ν.Ουρανου 1Α Γιουλα λεει η τσατσα ειναι βαφτισμενη, ξανθο μωρακι, ωραιο προσωπακι καλο σωματακι, ποιασμενα τα μαλια κοτσο, ισως σε μια αλλη ζωη...

Κοροβαγκου 5 Σασα, νεα κοπελα, εκ Ρωσιας μερια, ΚΑΛΟ φυσικο μικρο βυζακι, κωλαρακι στενο, ταλαιπωρημενη επιδερμιδα με ραγαδες, επικοινωνιακη κοπελα, δεν με ενθουσιασε τοσο στο δωματιο, αλλα γαμηθικε οπως επρεπε...

Α.Γεωργιου 21 20 μαιων Τζουλια ομορφο ξανθο πιπινακι αβυζο, αλλα με ενα παταρο ΝΑ.!!!!  :rockon: μπηκε στην φακα λιστα... :grin: ...την πληρωσε ο κολητος, θα ξαναγορασει λεει.!!  :2funny:

Α.Γεωργιου 19 Η μαυρομαλα πισουκουνα βετερανα Ντονα...

Α.Γεωργιου 32 Η αδιαφορη κοπελιτσα που φοραει πολλα αξεσουαρ πανω της, μεσα σε δυχτιωτο συνολακι, αδιαφορη για να την πληρωσεις, αντιπαθιτικη τσατσα...

Α.Γεωργιου 24 Καρινα, το τρωει το φαι της, νωμιζα θα ηταν η παλια Καρινα που δουλευε μερικα φεγγαρια βαρδαρη και εκανε και προσπαθειες για city, δεν ηταν η ιδια...

Τελος...

ΥΓ. Αν το διαβαζει...
Το μουνοπανο.!! ο κωλομπαρας.!! βρωμοπουστας.!! εξω απο το Α.Γεωργιου 32 που αφησε το αναμενο τσιγαρο πανω στο αμαξι, επρεπε να σε πετυχενα εκεινη την στιγμη που το αφηνες, να σε γλεντουσα μεχρι να φτησεις το γαλα της μανας σου.!! ...καρκινο στους πνευμονες σου μια ωρα αρχιτερα καριολα.!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
ΥΓ. Αν το διαβαζει...
Το μουνοπανο.!! ο κωλομπαρας.!! βρωμοπουστας.!! εξω απο το Α.Γεωργιου 32 που αφησε το αναμενο τσιγαρο πανω στο αμαξι, επρεπε να σε πετυχενα εκεινη την στιγμη που το αφηνες, να σε γλεντουσα μεχρι να φτησεις το γαλα της μανας σου.!! ...καρκινο στους πνευμονες σου μια ωρα αρχιτερα καριολα.!!

Μαζί σου αδερφέ! Κι εγώ έναν θέλω να πετύχω, να πληρώσει για όλους... :tickedoff:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
α ρε μπουξ κωλοπουστα κωλοφαρδε.....καλα ελεγε ο αζαζελ οτι εισαι φαρδος στο ταβλι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπραβο παλικαρι μου καθε μερα εκει εισαι... εχεις γινει ο σπαλιαρας των μπουρδελων!!  :2funny: :grin: :grin:
εχθες που καθόμουν στην καφετερεια μαζί με τον Λαγνο και είδαμε το μήνυμα σου ! Το εσπρεσοκοζουμο μας βγήκε απο την μύτη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι ωραιοςςςςςςςς  :hi:  :grin:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ναι μην πας,μαπα το καρπουζι!!1
εχει δικιο ο jimiadis, περασα απο εκει χθες βραδυ (με το 40αρι βεβαιως) 
η μαριζα ενα νεαρο μωρο μελαγχροινο με πολυ ωραιο σωμα και δερμα  :kissass2:
μεγαλους βυζους δεν ξερει ελληνικα γρι..κατι μου λεγε για την μανα της οτι
ειναι τουρκαλα κ ο πατερας γερμανος.. :think: κ αρχιδιες. πιπα πολυ χαλαρη
τεσπα, εμενα μου τη δινει κ ξενερωνω απιστευτα οταν περνουν την μουνοκρεμα
κ την βαζουν μπροστα μου φανερα λιγο πριν το χωσω  :tickedoff: επειτα καθεται
και δεν κουνιεται με τιποτα. στα θετικα το γεγονος οτι δεν γκρινιαξε γρηγορα
για τον χρονο. εμφανισιακα στο σαλονι ειναι πολυ καλο κ η διαθεση της ευχαριστη
αλλα ως εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom