Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
ααα ξεχασα να πω οτι πηγα καρφωτος για κωλοτρυπιδα θειας Συλβιας στο 26ης 35 αλλα ηταν κλειστο...
Η Μελινα δε δινει κωλο αν και η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη
Η Μελινα που αναφέρεις είναι η μιλφ που δούλεψε κάποτε στο νικηφόρου 1α? αν ναι ποτέ τη πετυχαίνεις δε μπορώ να τη βρω πουθενα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Η Μελινα που αναφέρεις είναι η μιλφ που δούλεψε κάποτε στο νικηφόρου 1α? αν ναι ποτέ τη πετυχαίνεις δε μπορώ να τη βρω πουθενα

Ελα σε καμια συνάντηση και συ και θα βρεις αρκετες

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ααα ξεχασα να πω οτι πηγα καρφωτος για κωλοτρυπιδα θειας Συλβιας στο 26ης 35 αλλα ηταν κλειστο...
Η Μελινα δε δινει κωλο αν και η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη
Είναι στο στυλ της Θείας Νάντιας η Μελίνα?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
καλημερα...εγω παντως βαζω οσα γουσταρετε κατω απο το ταβλι αν γουσταρει καποιος....και τον κερναω και ενα μπουρδελακι μετα να ξεχασει τη χασουρα του..!!!
καποιον μου θυμιζεις εσυ.ονοματα δεν λεμε απλα ,τα πρωτα γραμματα αρχιζουνε απο καθαριστικο τζαμιων   :2funny: :2funny: :2funny: ...και να φανταστεις ελεγε τα ιδια!!θα καταληξω να πηδαω τσαμπα σε λιγο!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
oχι εκεινη ητανε Βουλγαρα...δε τη πετυχαινω,πρωτη φορα πηγα σημερα και την πετυχα και μου ειπε ειναι παντα πρωινη

Είναι στο στυλ της Θείας Νάντιας η Μελίνα?
η αληθεια ειναι προς στιγμην θυμηθηκα τη θεια Ναντια σημερα...αυτη ειναι λιγο πιο σκυλε αλλα εχει τρελα μπολικη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπον πηγα και γαμησα θεια Μελινα στο ξυλινο στο Μινωταυρου...ξανθια ομορφη Ρωσσιδα με την κλασσικη ελληνορωσσικη προφορα,καυλιαρα στο σαλονι με το μαυρο στενο της μινι και το μουνακι απ'εξω,μου'κανε ναζια κλπ εμενα μ'αρεσουν κατι τετοιες και τελικα περασα...
βεβαια με το βγηκε το φορεμα ξεχειλισαν οι κοιλιες τα λιπη αλλα με καυλωσε καλα....πουτσοτριψιματα,γλωσσοφιλα,ειναι και τρελιαρα γενικα και λεει κατι ατακες...απο Αθηνα ηρθε αλλα μαλλον δε θα μεινει πολυ
Μια καλη μιλφ επιλογη,οχι βεβαια σαν τις κλασσικες δικες μας μιλφ αλλα καλη ητανε θα ξαναπηγαινα ανετα...βεβαια για να μην παρασυρω κανεναν μου τονισε 2-3 φορες στο τελος οτι εμενα με συμπαθησε πολυ

Αυτή που είναι πάντως όλα τα λεφτά είναι η φιλενάδα της η Τζούλια, βαρβάτο μίλφ, τούμπανο με βυζάρα, την είχα πετύχει πριν κανά διό βδομάδες τελείως τυχαία έψαχνα την Μπάρμπαρα στο μινώταυρου και την είδα από το ανοιχτό παράθυρο του μαγαζιού, μπουκάρισα  μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη  :P  μπόλικη τρέλα είχε η κοπέλα και γλωσόφιλα παίξανε, και άναρχο γαμήσι γενικά, συστήθηκε ως ελληλοκύπρια αλλά πιστεύω πως είναι Ρώσικης καταγωγής, φορούσε κάτι γυαλιά που θύμιζαν γραμματέα της δεκαετίας του 70, που δεν τα έβγαλε καθόλου όση ώρα την πηδούσα, αυτές οι διό κοπέλες πρέπει να το κρατάνε για την ώρα το μαγαζί, μου είπε πως θα επιστρέψει και αύριο όλο και θα κάνω καμιά γύρα προς τα εκεί μπας και την πετύχω, είχα περάσει πολύ καλά για 1η φορά μαζί της και θέλω να το ξανακάνω, σφιχτό κορμί, καλά κρατήματα και αντέχει στο σφυροκόπημα, ε τι άλλο να ζητήσει κανεις  :rolleyes:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αυτή που είναι πάντως όλα τα λεφτά είναι η φιλενάδα της η Τζούλια, βαρβάτο μίλφ, τούμπανο με βυζάρα, την είχα πετύχει πριν κανά διό βδομάδες τελείως τυχαία έψαχνα την Μπάρμπαρα στο μινώταυρου και την είδα από το ανοιχτό παράθυρο του μαγαζιού, μπουκάρισα  μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη  :P   μπόλικη τρέλα είχε η κοπέλα και γλωσόφιλα παίξανε, και άναρχο γαμήσι γενικά, συστήθηκε ως ελληλοκύπρια αλλά πιστεύω πως είναι Ρώσικης καταγωγής, φορούσε κάτι γυαλιά που θύμιζαν γραμματέα της δεκαετίας του 70, που δεν τα έβγαλε καθόλου όση ώρα την πηδούσα, αυτές οι διό κοπέλες πρέπει να το κρατάνε για την ώρα το μαγαζί, μου είπε πως θα επιστρέψει και αύριο όλο και θα κάνω καμιά γύρα προς τα εκεί μπας και την πετύχω, είχα περάσει πολύ καλά για 1η φορά μαζί της και θέλω να το ξανακάνω, σφιχτό κορμί, καλά κρατήματα και αντέχει στο σφυροκόπημα, ε τι άλλο να ζητήσει κανεις  :rolleyes:

Γκειμ αν την πετυχεις, πες, απο τεταρτη και μετα θα κανω μια βολτα, αλλα που να παω.?? τα ιδια και τα ιδια θα παιζουν... Αν την δω και με κλικαρει θα περασω...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γκειμ αν την πετυχεις, πες, απο τεταρτη και μετα θα κανω μια βολτα, αλλα που να παω.?? τα ιδια και τα ιδια θα παιζουν... Αν την δω και με κλικαρει θα περασω...

Στον ξύλινο Μινώταυρο θα πας, πρωινή βάρδια, θα  ενημερώσω εγκαίρως αν την ξαναπετύχω, το μόνο θέμα είναι πως αυτή όπως και η φιλενάδα της δουλεύουν Αθήνα και έρχονται εδώ τελείως σποραδικά, ότι θα σε κλικάρει δεν υπάρχει περίπτωση , είναι ωραία γυναίκα και πολύ θυληκή, θα πάθεις σε λέω  :grin:  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Στον ξύλινο Μινώταυρο θα πας, πρωινή βάρδια, θα  ενημερώσω εγκαίρως αν την ξαναπετύχω, το μόνο θέμα είναι πως αυτή όπως και η φιλενάδα της δουλεύουν Αθήνα και έρχονται εδώ τελείως σποραδικά, ότι θα σε κλικάρει δεν υπάρχει περίπτωση , είναι ωραία γυναίκα και πολύ θυληκή, θα πάθεις σε λέω  :grin:  :grin:

ωχ αν ειναι πρωινη δεν θα την πετυχω γιατι βραδυ θα τσαρκαρω, αλλα θα την εχω στα υποψιν, γιατι με την Τζαστιν την μιλφαρα περασα καλα... :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα γαμησα και τη Νικολ τωρα πριν λιγο γιατι την ειχα πεθυμησει...εχει βαρυνει η γιαγια τη σκισανε ολο το ΣΚ και σημερα δεν αντεχε και πολλα,το μουνι της εχει σφιξει τοσο που πονεσε ο πουτσος μου κανονικα,στο κωλο βαλαμε ενα κιλο τζελ αλλα ουτε καν μπορουσα να μπω...εχει δυσκολεψει το πραμα γενικα

αν περασεις νωρις πριν το μεσημερι και τυχει να δεις ανοιχτο το 26ης 35 ενημερωσε με μεχρι καποια ωρα να παω να σκισω τον κωλο της Συλβιας

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Σε Συνοικίες και σε Δρόμους γεννήθηκε Μια Παρέα!
Ολους τρελά σας πουλάμε και θα σας Γλεντησουμε!!!
:rockon:

Βραδυνή Τσαρκα μάζι με: Blastbeat
Mpotofilos
Jimiadis
Και ο blast-Arakis τι 30? Τι 40 ? Τι 50? Δικε μου! :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μιλφαρα με κωλαρα! :kissass2:
Ανδρ.38: Γωγώ. Το νεανικό μαυρομαλικο ρουμανακι με τα Μίκρα  :boobies:! Τι είπε την τσατσά τώρα ξυπνησες??? :2funny:
Ανδρ.34: Βερόνικα.  :kissass2: απο Ουκρανία ! Μαυρομαλλα και 2αρια  :boobies:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Κοκκινομαλα απο Μολδαβία με καλουτσικο κωλαρακι! Να πω την αλήθεια εδώ ενιωσα οτι γκαβλωσε όλη η πολή! Είχε γύρω στα 9 ατομα ! :rockon:
Ανδρ.24: Καρίνα. Η Μαριάννα Ντουβλη της Ρουμανίας! :s&m_1:
Ανδρ.16: Βερόνικα. Αύτη που δούλευε στο Μινώταυρου 14 πλεον κοκκινομαλα! :erection:...... :rockon:
Ανδρ.50: Αντζελλα. Καστάνη πολωνέζα σήμερα με  :erection: η κωλαρα της που κοιτάει στο θεο! :grin:
Ανδρ.52: Έλενα. Η μιλφαρα της Ρουμανίας! :boobies:..... :kissass:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Ξανθιά μιλφαρα ελληνίδα με τα  :boobies: εξω και κωλαρα! Ίσως να την Ξεροχυσω την αφεντικινα κάποια στιγμη! :wanker: :wanker: :wanker: στη διαδρομή που εφευγα Μπακαγιοκοι το βρήκα κλειστό! :headbang:
Studio lux Νικ.1α: Παουλίνα. :boobies:.... :kissass2: Τι παίρνεις μωρο μου και δεν μας Δίνεις! :rockon:
Νικ.8: Αννα. Πρωην Μαξίμ. Με παντόφλες δεν γαμησε κανένας! :grin:
Νικ.26: Ιζαμπελλα. Ξανθιά ρουμανιτσα που δούλευε Τρίδυμα!
Νικ.28: Εμμα. :pipa1:..... :tits:
Venus angels: Τζούλια. Μαυρομαλλα με κωλαρα ! Ο Ψωμιάδης ερωτεύτηκε! :orchestra:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Μαυριδερό γυφτορουμανακι με τα  :boobies: εξω! Εδώ ένας απο τους πολλους Μπακαγιοκους που είχε στην αναμονή πετάγεται και λέει " οποίος δεν μπει θα είναι και πολύ Μαλακάς" και έφυγα πρώτος Εγώ! :2funny: :2funny: :2funny:
Πέτρου ερημίτη 1: Γκαμπριέλα. Η ξανθιά με τα ωραία  :boobies: και κωλαρακι για  :kissass:! Ο blast και ο mpotas λένε εδώ θα φάμε πόρτα και η πόρτα ηταν Ορθανοιχτη! :2funny: :2funny: Κάλα ρε Μπακαγιοκοι ποσο ηπιατε? :grin:
Πέτρου ερημιτη 2: Λορυ. Δεν την είδαμε γιατί η τσατσά μας άκουγε απο τον δρόμο οτι κάναμε φασαρία! :birdman:
Las vegas: Φλωριτα. Λέει ο blast είναι μικρο για μένα!
-Τσατσα: ελάτε όταν θα μεγαλωσετε! :2funny: :2funny:
Blast-Arakis: Οκ. Μαμά της Φλωριτας! :2funny: :2funny: :2funny:
Φρίξου 13: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με τα 7 κιλά Μούνι! :grin:
Φρίξου 13α:Αναστασία. Ουκρανίδα μιλφαρα με! :tits:
Φρίξου 14: Νικόλ. Γαλλίδα και Κάλα Ξανθία Μιλφοτζιλφ με! :tits:
Φρίξου 15: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο το βρήκαμε πανω στο ροζ καναπέ μπρούμητα! :erection:
ΓΚΑΒΛΑ!!! :rockon:
Τριδυμο Νο1: Βαλεντίνα. :kissass:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :fuck2:..... :boobies: Το Ξάνθο γκαβλετο! :grin:
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα. Το ομορφο νεαρό κοριτσάκι απο την Ρουμανία  με καλά  :boobies: και Μονο! :grin:
Ο blastArakis ερωτεύτηκε! :grin:

Τελικά εσείς οι τσατσαδες δεν έχετε δουλεια η' Καθεστε!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα ΞαναΜελε σε Υπερ-Μαζωξη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μια τζεσυ απο βιλλες που δουλευει τωρα. Εχει κανεις εμπειρια?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ακυρο θα παω βανεσα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Πηγα εως εκει αλλα το κλεισανε απο τεταρτη λεει η βανεσσα. Ευτυχως ειναι η φιλεναδα μου η αφρο διπλα και θα με αναλαβει

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
στη χθεσινοβραδινη μου τσαρκα, ολες οι κοπελες βαρουσαν μυγες , εκτος απ την ελενα. Φιλος μπηκε στο αν.γεωργιου 32? ή 30? ενω η κοπελα ειναι κουκλα, τα ποδια ηταν αξυριστα και δεν τον αφηνε να το βαλει ολο μεσα :S (μελαχρινη με πολυ ωραιο σωμα, ποια ειναι?)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
στη χθεσινοβραδινη μου τσαρκα, ολες οι κοπελες βαρουσαν μυγες , εκτος απ την ελενα. Φιλος μπηκε στο αν.γεωργιου 32? ή 30? ενω η κοπελα ειναι κουκλα, τα ποδια ηταν αξυριστα και δεν τον αφηνε να το βαλει ολο μεσα :S (μελαχρινη με πολυ ωραιο σωμα, ποια ειναι?)

Μηπως εννοεις ανδρεου γερωργιου 38 τη Γωγω??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom