Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ακριβώς!! φταινε αυτοι που δινουνε ακομη 40,50,60€ ... τι να πω! απο βδομαδα σε δραχμές θα πληρώνουμε...
σε τι φταίνε ρε φίλτατε  αυτοί που δίνουνε ακόμη 40,50,60€!! υπάρχει πλουραλισμός σε ολα κοπέλες μαγαζιά υπηρεσίες χώρος προφανώς οπού και όπως αρέσκεται ο κάθε ένας  τα ακουμπάει 

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και ΝΟΜΙΜΑ μη ξεχνιόμαστε  :tickedoff:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μαγκες εχει κανεις πληροφοριες για αυτη τη Τζεσυ απο τις Βιλλες; Ειναι ομορφη απο κοντα; εχει κανεις εμπειρια;
μια χαρα ειναι και κανει και ενα καλο στησιμο με αφθονα μπατσακια στα 4!!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σε τι φταίνε ρε φίλτατε  αυτοί που δίνουνε ακόμη 40,50,60€!! υπάρχει πλουραλισμός σε ολα κοπέλες μαγαζιά υπηρεσίες χώρος προφανώς οπού και όπως αρέσκεται ο κάθε ένας  τα ακουμπάει  

1. σηγουρα...εγω δεν κανω κριτικη σαυτους που θελουν να τ' ακουμπισουνε! απλα λεω οτι επηδη υπαρχουν αυτοι, το βλεπουν αυτες κ' δεν προκειτε να κατεβουν τιμες!
2. στην Αθηνα δεν υπαρχει πλουραλισμος;;;; την ωρα που εχει κ' πιο πολλα μαγαζια!!! πως τις κατέβασαν τις τιμες εκει; αυτο συγκρινα φιλε μου ...  :grin: :rolleyes:

serthe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μία μικρή βοήθεια από τους φίλους του αθλήματος. Σε ποια σελίδα μπορώ να βλέπω τις φώτο από τις κοπέλες για να μην ψάχνω από 'σπίτι' σε 'σπίτι'?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1. σηγουρα...εγω δεν κανω κριτικη σαυτους που θελουν να τ' ακουμπισουνε! απλα λεω οτι επηδη υπαρχουν αυτοι, το βλεπουν αυτες κ' δεν προκειτε να κατεβουν τιμες!
2. στην Αθηνα δεν υπαρχει πλουραλισμος;;;; την ωρα που εχει κ' πιο πολλα μαγαζια!!! πως τις κατέβασαν τις τιμες εκει; αυτο συγκρινα φιλε μου ...  :grin: :rolleyes:
1. πάντα έτσι είναι κάνεις δεν κριτικάρει άπλα το αυτονόητο λέμε. αυτές βλέπουνε που έχει παραπάνω χρήμα
2. συγκρίνεται την Αθήνα με το χωριό εδώ!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1. πάντα έτσι είναι κάνεις δεν κριτικάρει άπλα το αυτονόητο λέμε. αυτές βλέπουνε που έχει παραπάνω χρήμα
2. συγκρίνεται την Αθήνα με το χωριό εδώ!! και εξαλου γιατί όλες πάνε στην Αθήνα φίλε μου
3.ας είμαστε και λίγο μετριοπαθείς δεν είναι κακό

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Υπαρχει καμια σε στουντιο να τα παιρνει στη μαπα τσοντισια ?? και με ποσα φραγκα ?? ξερει κανεις ??

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
επεσε πολυ νεκρα ρε παιδι μου!!  :( :-

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Επισης μπορει να μου πει κανεις σε ποιο στουντιο ειναι στην Βεροια η Θεια Ναντια ??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είναι μεγάλη η νέκρα που υπάρχει στην πιάτσα και είναι λογικό 1ον) να μην υπάρχει ψυχολογία για γαμήσια με τέτοια θέματα που υπάρχουν στη χώρα αυτή τη στιγμή 2ον) ακόμη και αυτοί που βρέθηκαν με κάποια μετρητά δεν τα χαλάνε στα μπουρδέλα και είναι λογικό να τα κρατάνε για τυχόν ακόμη δυσκολότερες μέρες που ίσως έρθουν και  3ο) είναι και αυτοί που έχουν λεφτά σε χρεωστική και δεν μπορούν να τα σηκώσουν λόγω του εμπάργκο, και είναι αδύνατον τα μαγαζιά να δέχονται κάρτες γιατί η κοπέλα φεύγοντας πρέπει να πάρει το μεροκάματο, εγώ πήγα και έριξα χθες ένα στην πολυδιαφημισμένη Έλενα στο 52, πρέπει να ήμουν ο μοναδικός πελάτης της για ώρες, ξεπετατζού η μικρή, δεν την πρόλαβα στις καλές της αλλά δεν άντεχα να περιμένω στις ατέλειωτες ουρές που είχε πιο παλιά, εντάξει έκανε γλωσσόφιλα και καλογαμήθηκε αλλά είχε θέμα με τον χρόνο και περίμενα κάτι παραπάνω μετά τα όσα διάβασα εδώ μέσα, εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα δύσκολα και να επανακάμψουμε, υγιαίνετε    :)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Μετα απο δυο μπυριτσες λαδαδικα, εκανα τσαρκα εσπευσμένα με σκοπο το κατουρημα. Φριξου 13 εφαγα ακυρο επειδη η τουαλετα ειναι μονο για πελατες, και διπλα επειδη ηταν χαλασμενο το σιφονι :wanker: :tickedoff: :2funny:22 :2funny: :2funny:. Τελικα κατουρισα τη νικολ απεναντι και την ελενιτσα. Αντε γεια ρε......Απο δω και περα μονο για κατουρημα

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
παντως ρε παιδια σιγουρα τα πραγματα ειναι δυσκολα..........

αλλα ενα ταρακουνημα τους χρειαζεται λιγο μπας κ βαλουν μυαλο που δεν το νομίζω βέβαια!!
μεσα σε αυτον τον χαμο δυσκολα ο αλλος να κοιταξει το κατω κεφαλι!!!

αναρωτιεμαι αν οι βιλλες το εχουνε ακομα 40 :headbang: :headbang:
Που θα επρεπε να εχουμε παει τις τιμες στα δεκαρικα της αθηνας!!!!
δεδομενου της ποιοτητας κ υπηρεσιες των κοριτσιων

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παντως ρε παιδια σιγουρα τα πραγματα ειναι δυσκολα..........

αλλα ενα ταρακουνημα τους χρειαζεται λιγο μπας κ βαλουν μυαλο που δεν το νομίζω βέβαια!!
μεσα σε αυτον τον χαμο δυσκολα ο αλλος να κοιταξει το κατω κεφαλι!!!

αναρωτιεμαι αν οι βιλλες το εχουνε ακομα 40 :headbang: :headbang:
Που θα επρεπε να εχουμε παει τις τιμες στα δεκαρικα της αθηνας!!!!
δεδομενου της ποιοτητας κ υπηρεσιες των κοριτσιων

αυτο αναρωτιεμε κ' γω... αναμενουμε!!  :rolleyes:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
δεκαρικα και εικοσαρικα. αυτες ειναι οι τιμες που αξιζουν στις πουτανες τις θεσσαλονικης. οπως αθηνα.!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
δεκαρικα και εικοσαρικα. αυτες ειναι οι τιμες που αξιζουν στις πουτανες τις θεσσαλονικης. οπως αθηνα.!!

μπα...........ουτε για δεκαρικα δεν ειναι εδω!!
Στην αθηνα το δεκαρικο το δουλευουνε κ δινουν κωλαρακι!!
Εδω στα 30 κ μερικες σε στραβοκοιτανε,σε κοροιδευουνε,σε ξεπετανε,κ αν σε σφησουν να τις αγγιξεις!!
Ρε που φτασαμε........

Φυσικα δεν αναφερομαι σε ολες ετσι μην παρεξηγηθω........
Αλλα ακομα κ μερικες ΚΑΛΛΕΣ για τα σημερινα δεδομενα καινουριες στην πολη μας π.χ. ελενη χαλανε!!
Αν κρινω απο τα λεγομενα του φιλου game......

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
και αν δεν τις αρεσει με δεκαρικο ας πανε στην ρουμανια που γαμιουντε για 3 ευρω.!και τρωνε και μαπες ατους νταβαδες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

ακριβως...αυτο ελεγα κ' γω πριν 2 μερες!!!
ειναι πολλα τα λεφτα παιδια για 10-15 λεπτα!!!
εγω  πρωσοπικα τοχω κοψει...δεν ξαναπαταω μαυτες τις τιμες!! ειδικα τώρα... :idiot: :rolleyes:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
εγώ πήγα και έριξα χθες ένα στην πολυδιαφημισμένη Έλενα στο 52, πρέπει να ήμουν ο μοναδικός πελάτης της για ώρες, ξεπετατζού η μικρή, δεν την πρόλαβα στις καλές της αλλά δεν άντεχα να περιμένω στις ατέλειωτες ουρές που είχε πιο παλιά, εντάξει έκανε γλωσσόφιλα και καλογαμήθηκε αλλά είχε θέμα με τον χρόνο και περίμενα κάτι παραπάνω μετά τα όσα διάβασα εδώ μέσα, εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα δύσκολα και να επανακάμψουμε, υγιαίνετε     :)
Mε εκπληση αυτο που γραφεις συναδελφε,αυτην σκεφτομουνα αυτες τις μερες και ελεγα να παω απο εκει μια βολτα οχι γιατι το εχω τοση αναγκη η μ'ελειψε το κοριτσι, σχετικα προσφατα την ειχα επισκευτη.. αλλα με την λογικη οτι αυτες τις ας πουμε δυσκολες μερες που περναμε λιγοι συναδελφοι γυρνανε και ακομα ποιο λιγοι καταθετουν στα στουντιο, οποτε νομιζα οτι με την συγκεκριμενη κοπελα που εχει δειξει ολο αυτο το καιρο που ειναι εδω οτι δεν εχει θεμα με τον χρονο να κατσει λιγο παραπανω μεσα απο τι συνηθιζε ποιο παλια.Τεσπα η κοπελες αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη το εχουμε δει αυτο σε πολλες στο παρελθον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom