panos thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλη μερα η Νικη παιδια τι λεεει
σε τι φταίνε ρε φίλτατε αυτοί που δίνουνε ακόμη 40,50,60€!! υπάρχει πλουραλισμός σε ολα κοπέλες μαγαζιά υπηρεσίες χώρος προφανώς οπού και όπως αρέσκεται ο κάθε ένας τα ακουμπάειακριβώς!! φταινε αυτοι που δινουνε ακομη 40,50,60€ ... τι να πω! απο βδομαδα σε δραχμές θα πληρώνουμε...
μια χαρα ειναι και κανει και ενα καλο στησιμο με αφθονα μπατσακια στα 4!!!Μαγκες εχει κανεις πληροφοριες για αυτη τη Τζεσυ απο τις Βιλλες; Ειναι ομορφη απο κοντα; εχει κανεις εμπειρια;
σε τι φταίνε ρε φίλτατε αυτοί που δίνουνε ακόμη 40,50,60€!! υπάρχει πλουραλισμός σε ολα κοπέλες μαγαζιά υπηρεσίες χώρος προφανώς οπού και όπως αρέσκεται ο κάθε ένας τα ακουμπάει
1. πάντα έτσι είναι κάνεις δεν κριτικάρει άπλα το αυτονόητο λέμε. αυτές βλέπουνε που έχει παραπάνω χρήμα1. σηγουρα...εγω δεν κανω κριτικη σαυτους που θελουν να τ' ακουμπισουνε! απλα λεω οτι επηδη υπαρχουν αυτοι, το βλεπουν αυτες κ' δεν προκειτε να κατεβουν τιμες!
2. στην Αθηνα δεν υπαρχει πλουραλισμος;;;; την ωρα που εχει κ' πιο πολλα μαγαζια!!! πως τις κατέβασαν τις τιμες εκει; αυτο συγκρινα φιλε μου ...
1. πάντα έτσι είναι κάνεις δεν κριτικάρει άπλα το αυτονόητο λέμε. αυτές βλέπουνε που έχει παραπάνω χρήμα1. σηγουρα...εγω δεν κανω κριτικη σαυτους που θελουν να τ' ακουμπισουνε! απλα λεω οτι επηδη υπαρχουν αυτοι, το βλεπουν αυτες κ' δεν προκειτε να κατεβουν τιμες!
2. στην Αθηνα δεν υπαρχει πλουραλισμος;;;; την ωρα που εχει κ' πιο πολλα μαγαζια!!! πως τις κατέβασαν τις τιμες εκει; αυτο συγκρινα φιλε μου ...
παντως ρε παιδια σιγουρα τα πραγματα ειναι δυσκολα..........
αλλα ενα ταρακουνημα τους χρειαζεται λιγο μπας κ βαλουν μυαλο που δεν το νομίζω βέβαια!!
μεσα σε αυτον τον χαμο δυσκολα ο αλλος να κοιταξει το κατω κεφαλι!!!
αναρωτιεμαι αν οι βιλλες το εχουνε ακομα 40
Που θα επρεπε να εχουμε παει τις τιμες στα δεκαρικα της αθηνας!!!!
δεδομενου της ποιοτητας κ υπηρεσιες των κοριτσιων
δεκαρικα και εικοσαρικα. αυτες ειναι οι τιμες που αξιζουν στις πουτανες τις θεσσαλονικης. οπως αθηνα.!!
δεκαρικα και εικοσαρικα. αυτες ειναι οι τιμες που αξιζουν στις πουτανες τις θεσσαλονικης. οπως αθηνα.!!
Mε εκπληση αυτο που γραφεις συναδελφε,αυτην σκεφτομουνα αυτες τις μερες και ελεγα να παω απο εκει μια βολτα οχι γιατι το εχω τοση αναγκη η μ'ελειψε το κοριτσι, σχετικα προσφατα την ειχα επισκευτη.. αλλα με την λογικη οτι αυτες τις ας πουμε δυσκολες μερες που περναμε λιγοι συναδελφοι γυρνανε και ακομα ποιο λιγοι καταθετουν στα στουντιο, οποτε νομιζα οτι με την συγκεκριμενη κοπελα που εχει δειξει ολο αυτο το καιρο που ειναι εδω οτι δεν εχει θεμα με τον χρονο να κατσει λιγο παραπανω μεσα απο τι συνηθιζε ποιο παλια.Τεσπα η κοπελες αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη το εχουμε δει αυτο σε πολλες στο παρελθον.εγώ πήγα και έριξα χθες ένα στην πολυδιαφημισμένη Έλενα στο 52, πρέπει να ήμουν ο μοναδικός πελάτης της για ώρες, ξεπετατζού η μικρή, δεν την πρόλαβα στις καλές της αλλά δεν άντεχα να περιμένω στις ατέλειωτες ουρές που είχε πιο παλιά, εντάξει έκανε γλωσσόφιλα και καλογαμήθηκε αλλά είχε θέμα με τον χρόνο και περίμενα κάτι παραπάνω μετά τα όσα διάβασα εδώ μέσα, εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα δύσκολα και να επανακάμψουμε, υγιαίνετε