jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
μετα ειμαι στο δρομο για το luxa να δω αν δουλευει το ξανθο μωρο!!!στειλε σε π.μ το τηλεφωνο σου...δεν το εχω :S :S :S
μετα ειμαι στο δρομο για το luxa να δω αν δουλευει το ξανθο μωρο!!!στειλε σε π.μ το τηλεφωνο σου...δεν το εχω :S :S :S
ο.κμετα ειμαι στο δρομο για το luxa να δω αν δουλευει το ξανθο μωρο!!!
Είσαι στο λουξ ? Γιατί κατεβαίνω και εγώ !μετα ειμαι στο δρομο για το luxa να δω αν δουλευει το ξανθο μωρο!!!
ειπα να τεσταρω την καινουργια την ελενα που εχει και στο σαιτ...αλλα το κοριτσι δεν ελεγε και πολλα...τυπίκο γαμησι...μικρη διαρκεια πιπας...στα συν οτι εχει βυζαρες και στητες και ζουμερες...αλλα τι να το κανεις...Είσαι στο λουξ ? Γιατί κατεβαίνω και εγώ !
εννοειται...Δέχεστε νέους στην παρέα?
Απο κοντα τι λεει; γιατι στις φωτο δειχνει αρκετα γεματηειπα να τεσταρω την καινουργια την ελενα που εχει και στο σαιτ...αλλα το κοριτσι δεν ελεγε και πολλα...τυπίκο γαμησι...μικρη διαρκεια πιπας...στα συν οτι εχει βυζαρες και στητες και ζουμερες...αλλα τι να το κανεις...
Πήγα και την είδα . Δεν με εντυπωσίασε :-ειπα να τεσταρω την καινουργια την ελενα που εχει και στο σαιτ...αλλα το κοριτσι δεν ελεγε και πολλα...τυπίκο γαμησι...μικρη διαρκεια πιπας...στα συν οτι εχει βυζαρες και στητες και ζουμερες...αλλα τι να το κανεις...
εννοειται...
εχει πιασιματακια ειναι σφιχτη βεβαια...εχει βυζαρες σφιχτες..και απο μακρια φενεται νιαζιαρα στο προσωπο αλλα απο κοντα την ωρα που την πηδουσα λες και ητανε αλλη!!!δεν ξερω δεν τη συστηνω..για απλοξεγκαυλωμα ειναι και αν εχεις βαρεθει τα ιδια!!!Απο κοντα τι λεει; γιατι στις φωτο δειχνει αρκετα γεματη
Με χάλασε πολύ η κιλοταρα που φορούσε και η περιοχή της κοιλιαςεχει πιασιματακια ειναι σφιχτη βεβαια...εχει βυζαρες σφιχτες..και απο μακρια φενεται νιαζιαρα στο προσωπο αλλα απο κοντα την ωρα που την πηδουσα λες και ητανε αλλη!!!δεν ξερω δεν τη συστηνω..για απλοξεγκαυλωμα ειναι και αν εχεις βαρεθει τα ιδια!!!
θέλω να πετύχω την Ιρέν να Ξεροχυσω!Με χάλασε πολύ η κιλοταρα που φορούσε και η περιοχή της κοιλιας
και στις φωτο ετσι εδειχνε .... thank μάγκες!!!Με χάλασε πολύ η κιλοταρα που φορούσε και η περιοχή της κοιλιας
ασ το καλυτερα!!!Ρε παιδες αυτο το μαυριδερο κοντοπουτανο Κατερινα που δουλευει στις βιλλες το εχει δοκιμασει κανεις?Την ειδα χτες το βραδυ και με ετρωγε να μπω αλλα τελικα κρατηθηκα φοβουμενος μην ειναι καμια απατη.Βλεπω ειναι αρκετο καιρο τωρα στα μερη μας αλλα δεν εχει γραφτει τιποτα για τη συγκεκριμενη.Εχει καποιος καμια εμπειρια μαζι της?
ασ το καλυτερα!!!
εεε δεν λεει....πανε βανεσσα τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις αφου εχεις για βιλλα λεφτακια1!!Για πες....