Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
γαμησα τη Γαληνη τη βυζαρου στο Diamond σημερα το μεσημερι με γυμνο τσιμπουκι και γουστα καλα οπως παντα...βεβαια σημερα ηταν λιγο πιο βαρια απο τις αλλες φορες και καπως προβληματιστηκα να πω την αληθεια...νομιζω η επομενη φορα θα ειναι και η καθοριστικη γιατι ως γνωστον οι αποτομες αλλαγες εμενα δε μ'αρεσουν

Επισης Σαββατο νυχτα περασα ειδα αυτη τη Λενα στο Νικ.Ουρανου 1α,δε μ'αρεσε σαν συνολο και φορουσε και κανονικο μπεζ βρακι  :S
Και πηγα ειδα και την Γκαμπριελα στου Ερημιτη την οποια εγω γνωριζω απο το Fever που ηταν ακομα ενα αγνο πανεμορφο μπουμπουκι...ενω τωρα εχει γινει πολυ σκυλε με το καταξανθο μαλλι,αδυνατισε κιολας...τελοσπαντων θα εμπαινα να δοκιμασω αλλα ηταν με τη χειροτερη τρελοτσατσα η οποια ειναι απροβλεπτη και ικανη για ολα και ευτυχως το απεφυγα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καποιος που εχει παρει Βανεσα και Αλισα στο Bad Girls να μου κανει μια συγκριση; Ειμαι στο ντεμι ποια απο τις 2 να δοκιμασω.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Η Εμμα σταματησε?? λεω να ξαναδοκιμασω την Ελενα, αλλα μην πεσω πανω στην Εμμα... :grin:

η εμμα ηταν ρουμανια και η ελενα ηταν στο ουρανου για να καλυψει την θεση της αλλα σημερα ειδα φειςμπουκ που ποσταρε η εμμα οτι ειναι θεσσαλονικη οποτε λογικα το βραδυ η εμμα θα ειναι στο ουρανου και η ελενα η στο 52 η στο 38. Ελπιζω στο 38 να διωξουν και το βοδι τη σιμονα και το αλλο το ουφο την τσατσα που οποτε μπαινω κοιμαται και μετα ξεκιναει τις μαλακιες γιατι καθε φορα μπαινω ρωταω επιτηδες ποια ειναι λεει σιμονα λεω παλι αυτο το ζωον εχεις δεν θα παρω και φευγω.

Ελπιζω να ειναι στο 52 με την παλια πρωινη τσατσα της νατασσας απο ερως. Η καλυτερη by far

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Δεν το πιστεύω , νόμιζα πως μόνο εγώ τα κάνω αυτά  :2funny: .

Εεεε...ετσι ειναι, δεν γινετε μια που την εχεις πληρωσει καποιες χ-ψ φορες, να μπενεις να την βλεπεις να λες ενα γεια και να φευγεις...εγω δεν το κανω.

η εμμα ηταν ρουμανια και η ελενα ηταν στο ουρανου για να καλυψει την θεση της αλλα σημερα ειδα φειςμπουκ που ποσταρε η εμμα οτι ειναι θεσσαλονικη οποτε λογικα το βραδυ η εμμα θα ειναι στο ουρανου και η ελενα η στο 52 η στο 38. Ελπιζω στο 38 να διωξουν και το βοδι τη σιμονα και το αλλο το ουφο την τσατσα που οποτε μπαινω κοιμαται και μετα ξεκιναει τις μαλακιες γιατι καθε φορα μπαινω ρωταω επιτηδες ποια ειναι λεει σιμονα λεω παλι αυτο το ζωον εχεις δεν θα παρω και φευγω.

Ελπιζω να ειναι στο 52 με την παλια πρωινη τσατσα της νατασσας απο ερως. Η καλυτερη by far

:thumbsup:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Τσαρκα πριν κανα δυωρο, εψαξα κι εγω την ελενα αλλα πουθενα.

Case D'Amore (Τρίδυμα).N01 χριστινα πετιτ, μαυρο απο εμενα γιατι η τσατσα και η κοπελα επιδης λεγανε οτι την ξερω, δεν ηθελε να βγει να την δω.ν02 εβελινα με το ωραιο στηθος.νο3 το πιτσιρικι κομοδινο, ξεχασα πως την λενε.
Ανδρέου Γεωργίου 21.Τζουλια γυφτορουμανακι με μικρα βυζακια και ωραιο πωπο, ηταν ψιλο τσατισμενη γιατι δεν ειχε πελατεια.
Ανδρέου Γεωργίου 38.Η γνωστη νταρντανα βικυ.
Νικηφόρου Ουρανού 1Α
Η κορινα απ τα τριδυμα.
Νικηφόρου Ουρανού 26.Η πολυ ομορφη αλινα με καλη διαθεση στην υποδοχη.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Εμμα σε προγραμμα μιας ωρας!
Πέτρου Ερημίτη 1.Μια ξανθια πιτσιρικα με ωραιο στητο, στηθος.Θα περνουσα αλλα ξενερωσα γιατι μπηκα με ενα μπαρμπα σχεδον 70 χρονων και κοιτουσε μονο αυτον λες και δεν υπηρχα,λογικα θα της εχει αφησει πολλα λεφτα ο τυπος.
Πέτρου Ερημίτη 2.Ηταν εξω στην εισοδο με φορμες η μεξικανα
Φρίξου 13.Νομιζω ηταν η γωγω αλλα δεν βγηκαν απ το κουζινακι να της δουμε και εφυγα.
Φρίξου 13Α.Αναστασια με ειπαν, δεν την ειδα την κοπελα.
Φρίξου 14.Η μερτσυ εδω, εχει γινει σαν πορτιερης η καημενη!
Φρίξου 15.Κλασικα τανια εδω.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
απατη τελικα... εψαχνα ελενα το 52 κλειστο, παω στο 38 ειναι μια ξανθια χωρις τσατσα εκτος αν ψωλαρε η τσατσα στο δωματιο και δεν βγηκε γιατι βγηκε μονο η γκομενα. Ε μου λεει προγραμματα κτλ λεω οκ ευχαριστω και φευγω, με λεει δεν θες να μπεις να με γνωρισεις. Της λεω "οχι" και λεει καλα μην εισαι τοσο σκληρος αχαχα της λεω "δεν θα παθεις και τιποτα" και δρομο. Παω ουρανου ηταν η εμμα. Ρωταω την υπηρεσια που ειναι η ελενα μου λεει ηταν πρωινη... :headbang: λογικα απο αυριο βραδυνη. Περασα στην Εμμα... διακοπες ξεδιακοπες η ιδια αδιαφορη μου φανηκε... της τα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: και cya

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Βολτιτσα με βροχούλα......
Α.γ. 24 : Μιρελα  :boobies:
Α.γ. 19 : Αντζελα Πολωνέζα
Α.γ. 32 : Κλειστό
Α.γ. 34 : Λαρα με μπόλικη ξυνιλα
Α.γ. 38 : Κλειστό
Α.γ. 50 : Βερόνικα ψηλή
Α.γ. 52 : Κλειστό
Ν. Ουρανού 1α : Ελένη Ρωσίδα αδιάφορη ξανθιά
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα Ρουμανικο κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι
Φριξου 13α : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι καινούρια αδιάφορη
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα το γνωστό πλέον Ρουμανοπιπινι . Άλλοι περνανε καλά άλλο όχι . Εγώ παίρνω και τα δωράκια μου  :grin:
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα  :tits: Με τις πολύ καλές κριτικές
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι ξανθό
Μινωταυρος ξύλινος: Άννα Ρουμανοπιπινι ψιλογυφτακι , την είδα έξω και φρικαρα :huh:
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα με  :tits:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι
Λας Βέγκας 2 : Ολίβια Ουγγαρεζα με μακριά μαύρα μαλλιά
Λας Βέγκας 3 : Μπάρμπαρα το ζομπι ..... Ζωντανή στο σαλόνι νεκρή στο κρεβάτι  :humpleg:
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου  :erection:
Ερημίτης 2 : Αλεξανδρα Μεξικάνα μιλφαρα και κωλαρα , βγάζει γούστα στο δωμάτιο  :orchestra:
Ν. Ουρανού 26 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι  :s&m_1: . Έκπληξη να την δω εκεί , η Αλινα έχε άδεια είναι στην πατρίδα της .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα Γυφτορουμανα μιλφ  :tits: .

Να κάνουμε πρόταση στον Μπουτάρη η Αν. Γεωργίου και η Νικ. Ουρανού να μετονομαστούν σε Βουκουρεστίου και Τσαουσέσκου τιμής ένεκεν  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εεεε...ετσι ειναι, δεν γινετε μια που την εχεις πληρωσει καποιες χ-ψ φορες, να μπενεις να την βλεπεις να λες ενα γεια και να φευγεις...εγω δεν το κανω.

:thumbsup:

Ουτε εγω το κανω γιατι μια δυο τρεις θα παψει να ειναι στανταρακι. Ασε που μερικες νομίζουν πως πας μονο μαζι τους .

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καποιος που εχει παρει Βανεσα και Αλισα στο Bad Girls να μου κανει μια συγκριση; Ειμαι στο ντεμι ποια απο τις 2 να δοκιμασω.
θα παρεις αλισα...πρωτον φιλαει οσο θες και φιλαει και ωραια και με γλωσσα.αν δεν στο κανει φιλα την εσυ θα κατσει!!...εχει χαδακια και φιλακια παντου...στο γλυφομουνι χυνει αν δεν σε σταματησει λιγο πριν τελειωσει...και βγαζεις κραυγουλες στο γαμησι αρκετες και αληθινες!!εχει ποδαρεεεεεεεες και κολαρακι σπεσιαλ.στα μειων της το βυζι που ειναι 1 και αν!..η βανεσσα ειναι πιο πετιτ..πιο σκυλακι...δεν φιλαει σε μενα τουλαχιστον δεν αφησε μονο πεταχτα..ειναι πολυ καυλα ομως και γενικα εχει σωματακι καλο..ειναι καλες και οι 2 απλα διαλεγεις και περνεις...το αλλο ειναι gfe κατασταση η βανεσσα ειναι πιο pse!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
γαμησα τη Γαληνη τη βυζαρου στο Diamond σημερα το μεσημερι με γυμνο τσιμπουκι και γουστα καλα οπως παντα...βεβαια σημερα ηταν λιγο πιο βαρια απο τις αλλες φορες και καπως προβληματιστηκα να πω την αληθεια...νομιζω η επομενη φορα θα ειναι και η καθοριστικη γιατι ως γνωστον οι αποτομες αλλαγες εμενα δε μ'αρεσουν

Επισης Σαββατο νυχτα περασα ειδα αυτη τη Λενα στο Νικ.Ουρανου 1α,δε μ'αρεσε σαν συνολο και φορουσε και κανονικο μπεζ βρακι  :S
Και πηγα ειδα και την Γκαμπριελα στου Ερημιτη την οποια εγω γνωριζω απο το Fever που ηταν ακομα ενα αγνο πανεμορφο μπουμπουκι...ενω τωρα εχει γινει πολυ σκυλε με το καταξανθο μαλλι,αδυνατισε κιολας...τελοσπαντων θα εμπαινα να δοκιμασω αλλα ηταν με τη χειροτερη τρελοτσατσα η οποια ειναι απροβλεπτη και ικανη για ολα και ευτυχως το απεφυγα
αγνο μπουμπουκι ειναι και μεσα δεν εχει αλλαξει...ειναι πετιτ στηνεται ωραια...εχει και ωραιο βυζακιι...γενικως περνας καλα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αγνο μπουμπουκι ειναι και μεσα δεν εχει αλλαξει...ειναι πετιτ στηνεται ωραια...εχει και ωραιο βυζακιι...γενικως περνας καλα..
εγινε σ'ευχαριστω  :rockon:....θα τη γαμησω σιγουρα και προχθες θα τη γαμουσα αλλα ηταν με την τρελη...βασικα θελω να την γλειψω για να πω την αληθεια  :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
εγινε σ'ευχαριστω  :rockon:....θα τη γαμησω σιγουρα και προχθες θα τη γαμουσα αλλα ηταν με την τρελη...βασικα θελω να την γλειψω για να πω την αληθεια  :grin:
Στο γλυφομουνι να ξέρεις χύνει με σπασμούς  :rockon:  :kneel:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Στο γλυφομουνι να ξέρεις χύνει με σπασμούς  :rockon:  :kneel:
η τσατσα η τρελη ειναι παντα μαζι της...δεν αλλαζει!!!οσ για το αν χυνει ναι αλλα με μικρους σπασμους...δεν χτυπιεται οπως την αντζελα την ουκρανη!!!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
ε προφανως αν σημερα η ελενα ηταν πρωινη χθες δεν θα ηταν βραδυνη
το ιδιο βραδυ που πηγε και ο σκορπιος πηγα...και δεν ηταν...ο σκορπιος που την βρηκε δε ξερω...το ιδιο λεει και λιγο πιο πανω αλλος συναγωνιστης

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
το ιδιο βραδυ που πηγε και ο σκορπιος πηγα...και δεν ηταν...ο σκορπιος που την βρηκε δε ξερω...το ιδιο λεει και λιγο πιο πανω αλλος συναγωνιστης
Εγώ πρέπει να πήγα ένα βράδυ πριν από εσένα . Πήγα κατά τις 12 και μετά έκλεισε , ήμουν ο τελευταίος της  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom