Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
να ρωτησω...
η Κλαουντια αξιζει απο το ανδρ. γεορ. 34;;
την δοκιμασε κανεις;  :helpplea: :helpplea:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
εεε δεν λεει....πανε βανεσσα τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις αφου εχεις για βιλλα λεφτακια1!!

Βραδυ θα παω οποτε για βανεσσα λιγο δυσκολα.Οσο για τις βιλλες δεν ειμαι πλεον πελατης τους καθως ολα τα στανταρακια μου απο εκει εχουν πλεον αποχωρησει.Απλα σκεψεις εκανα για μια δοκιμη στη Κατερινα αλλα με την απαντηση σου θα μεινω μαλλον στις σκεψεις γι αυτην και θα παω να το ριξω καπου αλλου....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
να ρωτησω...
η Κλαουντια αξιζει απο το ανδρ. γεορ. 34;;
την δοκιμασε κανεις;  :helpplea: :helpplea:

Tην ειχα παρει στα τριδυμα περυσι αλλα δεν γαμησα, φορουσε καβλωτικα μαυρα στοκινγκς και της ειπα να μου κανει footjob μεχρι τελους. Πολυ καλη σε αυτο και με ανεση χρονου. Στο τελος με ειχε αφησει να της τα χυσω  :wanker:, οποτε ειναι οκ και στον πορνοφετιχισμο αν ψηνεσαι για κατι τετοιο

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ειναι στενη η κλαουντια;

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
μεσημεριανη βολτα σημερα κυριακη. πηγα στην χριστινα στο las Vegas στο τελευταιο στο βαθος.

πολυ ευγενικη και χαμογελαστη στο σαλονι. μεσα αρκετα ξενερωτη!! δεν καθοταν καλα στις στασεις και στο γυμνο στοματικο που πηρα ηταν αρκετα αρπακολλαντζου...

Δεν συστηνεται. θα την καταλαβετε απο το μεγαλο μετωπο. Ειναι και σχετικα ψηλη.

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστες
εκανα καταθεση προχθες στο las vegas στο τελευταιο αριστερα το ονομα της κοπελιτσας ελενη απο θεσσαλονικη συστηθηκε
απο εμφανιση οχι πολλα πραγματα με τραβηξαν τα τσιπουκοχυλα της
στα περι του αγωνα απο πεοθυλασμο οπως τα ειχα σκεφτει πριν πω πολυ καλη και απο τα υπολοιπα πολυ παιχνιδι ελευθερα πιασιματα παντου και πολλα παιχνιδια προτεινω ανεπυφιλακτα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Βολτιτσα με βροχούλα......
Α.γ. 24 : Μιρελα  :boobies:
Α.γ. 19 : Αντζελα Πολωνέζα
Α.γ. 32 : Κλειστό
Α.γ. 34 : Λαρα με μπόλικη ξυνιλα
Α.γ. 38 : Κλειστό
Α.γ. 50 : Βερόνικα ψηλή
Α.γ. 52 : Κλειστό
Ν. Ουρανού 1α : Ελένη Ρωσίδα αδιάφορη ξανθιά
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα Ρουμανικο κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι
Φριξου 13α : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι καινούρια αδιάφορη
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα το γνωστό πλέον Ρουμανοπιπινι . Άλλοι περνανε καλά άλλο όχι . Εγώ παίρνω και τα δωράκια μου  :grin:
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα  :tits: Με τις πολύ καλές κριτικές
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι ξανθό
Μινωταυρος ξύλινος: Άννα Ρουμανοπιπινι ψιλογυφτακι , την είδα έξω και φρικαρα :huh:
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα με  :tits:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι
Λας Βέγκας 2 : Ολίβια Ουγγαρεζα με μακριά μαύρα μαλλιά
Λας Βέγκας 3 : Μπάρμπαρα το ζομπι ..... Ζωντανή στο σαλόνι νεκρή στο κρεβάτι  :humpleg:
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου  :erection:
Ερημίτης 2 : Αλεξανδρα Μεξικάνα μιλφαρα και κωλαρα , βγάζει γούστα στο δωμάτιο  :orchestra:
Ν. Ουρανού 26 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι  :s&m_1: . Έκπληξη να την δω εκεί , η Αλινα έχε άδεια είναι στην πατρίδα της .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα Γυφτορουμανα μιλφ  :tits: .
Η κατάθεση έγινε στο τελος της βόλτας στην Ελενα . Πετυχημένη κατάθεση με δωράκια πολλα  :pipa1: με τα γνωστά πουτσοτριψιματα και με 30 λεπτά στο δωμάτιο σύνολο .
Ότι και να κάνει όμως Εμμανουέλα δεν γίνεται, δεν μπορώ να συγκρίνω την Βασίλισσα μαζί της . Η δε πίπα της είναι πολλούς (πόντους) μακριά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βολτιτσα με βροχούλα......
Α.γ. 24 : Μιρελα  :boobies:
Α.γ. 19 : Αντζελα Πολωνέζα
Α.γ. 32 : Κλειστό
Α.γ. 34 : Λαρα με μπόλικη ξυνιλα
Α.γ. 38 : Κλειστό
Α.γ. 50 : Βερόνικα ψηλή
Α.γ. 52 : Κλειστό
Ν. Ουρανού 1α : Ελένη Ρωσίδα αδιάφορη ξανθιά
Ν. Ουρανού 1β : Καρίνα Ρουμανικο κομοδίνο
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι
Φριξου 13α : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι καινούρια αδιάφορη
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα το γνωστό πλέον Ρουμανοπιπινι . Άλλοι περνανε καλά άλλο όχι . Εγώ παίρνω και τα δωράκια μου  :grin:
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα  :tits: Με τις πολύ καλές κριτικές
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι ξανθό
Μινωταυρος ξύλινος: Άννα Ρουμανοπιπινι ψιλογυφτακι , την είδα έξω και φρικαρα :huh:
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα με  :tits:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι
Λας Βέγκας 2 : Ολίβια Ουγγαρεζα με μακριά μαύρα μαλλιά
Λας Βέγκας 3 : Μπάρμπαρα το ζομπι ..... Ζωντανή στο σαλόνι νεκρή στο κρεβάτι  :humpleg:
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου  :erection:
Ερημίτης 2 : Αλεξανδρα Μεξικάνα μιλφαρα και κωλαρα , βγάζει γούστα στο δωμάτιο  :orchestra:
Ν. Ουρανού 26 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι  :s&m_1: . Έκπληξη να την δω εκεί , η Αλινα έχε άδεια είναι στην πατρίδα της .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα Γυφτορουμανα μιλφ  :tits: .
Η κατάθεση έγινε στο τελος της βόλτας στην Ελενα . Πετυχημένη κατάθεση με δωράκια πολλα  :pipa1: με τα γνωστά πουτσοτριψιματα και με 30 λεπτά στο δωμάτιο σύνολο .
Ότι και να κάνει όμως Εμμανουέλα δεν γίνεται, δεν μπορώ να συγκρίνω την Βασίλισσα μαζί της . Η δε πίπα της είναι πολλούς (πόντους) μακριά.
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ ρε αλήτη scorpie!!! :wanker:
Καλοκαιρινό μπανακι στα στενά της ηδονής έκανες! :rockon:  :hi:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Αυτη η Ελενα ειναι η ιδια απ το Ανρ. Γεωργιου 38?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Η Εμμα σταματησε?? λεω να ξαναδοκιμασω την Ελενα, αλλα μην πεσω πανω στην Εμμα... :grin:
Η Έλενα μου είπε πως σήμερα θα είναι ή στο 38 ή στο 52 . Οποτε η Εμμανουέλα θα είναι στο Ν. Ουρανού 28  :rockon: . Μην πας  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Η Έλενα μου είπε πως σήμερα θα είναι ή στο 38 ή στο 52 . Οποτε η Εμμανουέλα θα είναι στο Ν. Ουρανού 28  :rockon: . Μην πας  :2funny:

Αμα δω φως στο 52 θα μπω...απο το 38 εχω το τηλ. ...αλλιως πρεπει να παρω μαζι μου εθελοντη επισκοπιστη να τον βαλω μεσα στο 28 να μου πει ποια δουλευει..!!! :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αμα δω φως στο 52 θα μπω...απο το 38 εχω το τηλ. ...αλλιως πρεπει να παρω μαζι μου εθελοντη επισκοπιστη να τον βαλω μεσα στο 28 να μου πει ποια δουλευει..!!! :2funny:
Δεν το πιστεύω , νόμιζα πως μόνο εγώ τα κάνω αυτά  :2funny: .

Zeus81

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Re paidia egw xthes otan tis 22:15 perasa apo Nik.Ouranou 28 htan mia Stefi!! Wraio gkomenaki alla den htan h Elena. Dld ti wra pianei auth douleia?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom