Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
η τσατσα η τρελη ειναι παντα μαζι της...δεν αλλαζει!!!οσ για το αν χυνει ναι αλλα με μικρους σπασμους...δεν χτυπιεται οπως την αντζελα την ουκρανη!!!
Άλλο στιλ η Γκαμπριέλα άλλο η Αντζελα και άλλο η Μιρελα . Διαβάζω καλά λόγια και για την Αλίσια αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα  :kissass:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Άλλο στιλ η Γκαμπριέλα άλλο η Αντζελα και άλλο η Μιρελα . Διαβάζω καλά λόγια και για την Αλίσια αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα  :kissass:
να πας 3 μερες συνεχομενα την πηρα και χθες ητανε η τεταρτη

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
να πας 3 μερες συνεχομενα την πηρα και χθες ητανε η τεταρτη
μερικοι απο σας μπραβο, καθε βραδυ επισκεψη? πρεπει να πατε πολυ καλα οικονομικα και δεν το λεω κοροιδευοντας ειλικρινα μιλαω...,  μου κανει λιγο εντυπωση αλλα μαγκια σας και τζεπη σας, ισως να ζηλευεω ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Ρε παιδες αυτο το μαυριδερο κοντοπουτανο Κατερινα που δουλευει στις βιλλες το εχει δοκιμασει κανεις?Την ειδα χτες το βραδυ και με ετρωγε να μπω αλλα τελικα κρατηθηκα φοβουμενος μην ειναι καμια απατη.Βλεπω ειναι αρκετο καιρο τωρα στα μερη μας αλλα δεν εχει γραφτει τιποτα για τη συγκεκριμενη.Εχει καποιος καμια εμπειρια μαζι της?

Για μια φορα καλη ειναι τυπε  ;)

Να κάνουμε πρόταση στον Μπουτάρη η Αν. Γεωργίου και η Νικ. Ουρανού να μετονομαστούν σε Βουκουρεστίου και Τσαουσέσκου τιμής ένεκεν  :2funny:

Ο Μπουταρης τωρα εχει τρεχαματα με τους πουστιδες και το γκει παρειντ  :jerking:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
μερικοι απο σας μπραβο, καθε βραδυ επισκεψη? πρεπει να πατε πολυ καλα οικονομικα και δεν το λεω κοροιδευοντας ειλικρινα μιλαω...,  μου κανει λιγο εντυπωση αλλα μαγκια σας και τζεπη σας, ισως να ζηλευεω ;)
αυτο που λες ισχυει αλλα μην σε παραπλανει το οτι πηγα 3 φορες συνεχομενα...κρατιεμαι 2 βδομαδες και κανω οικονομια και επειτα εχω ενα 100 για χαλασμα..αυτο το διαιρω στα 3 η στα 2...οποτε φενεται απατηλο το 3 συνεχομενα!!
αλλα οκ εχω και καλη δουλεια...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
αυτο που λες ισχυει αλλα μην σε παραπλανει το οτι πηγα 3 φορες συνεχομενα...κρατιεμαι 2 βδομαδες και κανω οικονομια και επειτα εχω ενα 100 για χαλασμα..αυτο το διαιρω στα 3 η στα 2...οποτε φενεται απατηλο το 3 συνεχομενα!!
αλλα οκ εχω και καλη δουλεια...
καλα δεν ειναι αναγκη να δινεις και αναφορα, αυτο ελειπε....ειπαμε μαγκια του καθενος, απλα ζηλεψα λιγο ;) ;) ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
βρεθηκα στην επιμαχη περιοχη σημερα προς το απογευμα πεζος και ειχα πολυ ωρα για ξοδεμα...μα πολυ ωρα και επειδη δεν περνουσε η ωρα επρεπε καπως να τη γεμισω  :grin: :grin:
Οποτε επεσε παλι διπλο γαμησι σε κοπελες που δε θα πηγαινε καν το μυαλο μου....πρωτα στην μιλφ Αννα τη Ρουμανα στο Φριξου 14,χρονια την βλεπω εκει σημερα δεν ξερω πως μπηκα...πτωμα εντελως,ναι μεν καλη κοπελα,χαλαρη δε βιαζεται κανει πολυ καλο τσιμπουκι αλλα πτωμα ρε παιδι μου ουτε γκουχ ουτε μουχ

Και μετα ενα επικο γαμησι με το θεϊκο πλασμα Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 2  :smitten: :smitten: :smitten:...την ερωτευτκα μπορω να πω,σωματοτυπος εντελως Καντυ και ειδικοτερα κωλος και σουφρα ολοϊδια...μεχρι και το περιγραμμα της σουφρας μου φανηκε ιδιο για να μην πω και η γευση της  :grin:.Αγγελικο προσωπακι,υπεροχο δερμα,την τρελανα βεβαιως στο γλειψιμο και μετα μου παραδοθηκε τη γαμουσα κανα μισαωρο και δε γκρινιαξε καθολου.Λιγα ελληνικα ομως αλλα προσχαρο και αγαπησιαρικο μωρο,δεν λεω οτι ειναι η σουπερ ειδικη στο σεξ αλλα δε μου αρνηθηκε και τιποτα και τετοια μουναρα δε βλεπεις και καθε μερα

Πως ξεκινησε ομως η βολτα,ας τα παρουμε απ'την αρχη...

-Αν.Γεωργιου 16.πηγα καρφωτος για την καψουρα μου τη Νατασα αλλα ειχε περιοδο αλλα πλεον και επισημα εχει επιστρεψει αλλα εχει αλλαξει το προγραμμα της.Πλεον δουλευει Πα-Σα-Κυ-Δευ...σημερα ηταν η Ιουλια εκει αλλα δε την ειδα ηταν σε προγραμμα
-Αν.Γεωργιου 19.ηταν η Ντονα η παλια με την κωλαρα της και πολυ ομορφη φατσα,ειχαν ψιλοανοιχτο πατζουρι και χτυπουσε φως και εχει ματαρες η γυναικα
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα η μεξικανα μια φορα τη γαμησα μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα παιρνει χυσιμο στη μαπα αυτη
-Αν.Γεωργιου 50.η Βερονικα η πανυψηλη ξανθια,εντυπωσιακη κοπελα αλλα πολυ αθλητικου στυλ δε μου βγαζει καυλα
-Αν.Γεωργιου 52.η γυφτονταρντανα Καμελια
-Κεφαλληνιας.το ξανθο συμπαθητικο αλβανακι Παολα...και λεω αλβανακι γιατι μια νυχτα καθοταν διπλα μου στο Fever με το Αλβανο γκομενο της και μιλουσαν αλβανικα  :grin: :grin:
-Κοροβαγκου Bad girls.εδω ηταν η Βανεσσα την οποια θεωρητικα θα εβλεπα με καλο ματι αλλα επρεπε να φυγει νωριτερα να παει να περασει γιατρο και σταματησε νωριτερα και μαλιστα εκανε και μπανιο εκεινη τη στιγμη οποτε δε την ειδα.Η τσατα με ειπε 10 φορες συγγνωμη,ευχαριστω για την κατανοηση...πολυ επιπεδο μιλαμε σ'αυτα τα μαγαζια
-Νικ.Ουρανου 1α.το προγραμμα του αλλου σαϊτ ελεγε Ιρεν την οποια θεωρητικα θα εβλεπα με θετικο ματι αλλα ειχε χαρτακι απ'εξω οτι ειναι απασχολημενη για 15 λεπτα αρα ουτε αυτη εχει τσατσα συν οτι αλλοι 2 πορνογεροι ηταν στημενοι απ'εξω και περιμεναν μες τα αυτοκινητα τους
-Νικ.Ουρανου 1β.η Καρινα παλι η χοντρουλα
-Φριξου 13.η Μιραμπελα....ημουν πολυ ευγενικος μαζι της για να μη με βρισει...και δε με εβρισε  :rockon:
-Φριξου 13α.θεϊκο πλασμα ξανθο πιπινακι Ουγγαρεζα Ιζαμπελα,πανεμορφο με κωλαρα.Εδω το σκεφτηκα πολυ σοβαρα να πω την αληθεια σιγουρα θα επανελθω καποια στιγμη
-Φριξου 15.η Ντιανα αλλα ηταν σε προγραμμα δε την ειδα και δε θυμαμαι ποια ειναι
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα η Ρουμανα οπως ειπα...προσεξτε δεν ειναι η παλια γνωστη μιλφ Αννα η μελαχρινη με το κοντο μαλλακι
-Τριδυμα 1.η Βαλεντινα...νταξ καλο πιπινακι λογικα θα τη ξαναγαμησω καποια στιγμη
-Τριδυμα 2.η Γκαμπριελα ομορφο γκομενακι με πολυ θεωρια στο σαλονι αλλα νομιζω καποιος ειπε οτι δεν αξιζει μεσα
-Τριδυμα 3.η Ιζαμπελα το γνωστο αδυνατο ρουμανοπιπινακι
-Ερημιτη 2.η θεια Μονικα ντυμενη με ρουχα ετοιμη να φυγει,πιασαμε εφτα η ωρα πλεον.Μαλακες ειναι γυναικαρα ντυμενη χωρις πλακα,ειχε και ανοιχτη την πορτα οποτε εμπαινε το φως του ηλιου μιλφαρα απ'αυτες που μας τραβανε το βλεμμα στο δρομο
-Ερημιτη 1.βγαινοντας απο το προηγουμενο περιμενε απ'εξω η Γκαμπριελα το πιπινακι για να πιασει δουλεια νυχτερινη.Πολυ ωραιο μουνακι κι αυτο ντυμενο οπως το ειδα
-Λας Βεγκας 1.η γμωστη μιλφ Καμελια
-Λας Βεγκας 2.η Μπαρμπαρα το θεομουνο οπως ειπα οπου και τελειωσε η βολτα μου.Στο τριτο δεν μπηκα
-Νικ.ουρανου 28.πρεπει να'ταν η Βικυ η Ουκρανη ειδα το αμαξι της απ'εξω

της Μινωταυρου τα σπιτια ηταν ανοιχτα αλλα δε μου κανει καμια αισθηση να μπω ουτε απο περιρεγεια οπως και στο Λαφαμ τωρα πλεον αν και περασα απο μπροστα τους...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
-Αν.Γεωργιου 52.η γυφτονταρντανα Καμελια
-Λας Βεγκας 1.η γμωστη μιλφ Καμελια

-Τριδυμα 2.η Γκαμπριελα ομορφο γκομενακι με πολυ θεωρια στο σαλονι αλλα νομιζω καποιος ειπε οτι δεν αξιζει μεσα
-Ερημιτη 1.βγαινοντας απο το προηγουμενο περιμενε απ'εξω η Γκαμπριελα το πιπινακι για να πιασει δουλεια νυχτερινη.Πολυ ωραιο μουνακι κι αυτο ντυμενο οπως το ειδα

Προκειται για συνωνιμια η διπλοβαρδια?

Και μετα ενα επικο γαμησι με το θεϊκο πλασμα Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 2  Smitten Smitten Smitten...την ερωτευτκα μπορω να πω,σωματοτυπος εντελως Καντυ και ειδικοτερα κωλος και σουφρα ολοϊδια...μεχρι και το περιγραμμα της σουφρας μου φανηκε ιδιο για να μην πω και η γευση της  Grin.Αγγελικο προσωπακι,υπεροχο δερμα,την τρελανα βεβαιως στο γλειψιμο και μετα μου παραδοθηκε τη γαμουσα κανα μισαωρο και δε γκρινιαξε καθολου.Λιγα ελληνικα ομως αλλα προσχαρο και αγαπησιαρικο μωρο,δεν λεω οτι ειναι η σουπερ ειδικη στο σεξ αλλα δε μου αρνηθηκε και τιποτα και τετοια μουναρα δε βλεπεις και καθε μερα

Mας καταγκαβλωσες βραδιατικα  :s&m_1:, γαμιεται και η ελλεεινιδα δυο διαμερισματα πιο διπλα σαν το σκυλι  :fuck1:  και εχουμε καει τελειως  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυνή Τσαρκα με τον Μπακαγιοκο Αzazel :rockon:

Αφού γυρισαμε όλη την πιάτσα με τους Δράκους, τα τσουβαλια και τα μαυρακια με τα ωραία κωλα  :kissass2: ρακια ! Άντε Μαλέα τον λεω πάμε να τσαρκαρουμε και λίγο! :wanker: :wanker: :wanker:

Ανδρ.19: Αντζελλα. Ξανθία πολωνέζα με αφρατη κωλαρα! :fuck2:
Case direne: Νική. Ελληνίδα Ξανθία! :tits: :tits:
Ανδρ.38: Τζεσσικα. Κοκκινομαλα ουγγαρέζα γύρω στο 1.80 χαλιά φάτσα και λιγα παραπανισια κιλά! Με
παρελθον Βίλλες και La femme! :grin:
Ανδρ.34: Κλαούντια. Ξανθία προμιλφ Ρουμάνα λεπτή! Καλο σφιχτομουνακι! :grin:
Ανδρ.24: Ιζαμπέλα. Το γνωστό Ξάνθο ρουμανακι με το καρρέ Μαλάκι!
Ανδρ.16: Σοφία. Ουκρανίδα ξανθιά ! Λέει ο Αζαζελ εκτός απο τελειωτικό στο στόμα , κανει και τελειωτικό στο σεντόνι! :cum: :cum: :rockon:
Κεφαλληνίας: Πάολα.  :boobies:... :orchestra:
Νικ.26: Αλινα.Ξανθιά ρουμανιτσα με ωραία βυζακια για γλυψιμο! :boobies:
Νικ.28: Εμμα. :pipa2:..... :tits: :tits:
Μινώταυρου 14: Αννα. Μαυριδερό γυφτογκομενακι με ωραιο προσωπο και ωραία βυζακια φόρα παρτίδα! :boobies: Ήμουν έτοιμος για πρόταση Quarteto μάζι και την τσατσά μέσα! :erection: :erection:
Venus angels: Τζούλια. Ουγγαρέζα μελαχροινο μαλλί μακρύ μπουκλε ,κορμαρα  :kissass2: αλλά  :s&m_1:!
Las vegas: Χριστίνα. Ρουμάνα με κωλαρα! :grin: Φοράει και κάτι γυαλιά πού λες αμα μπω θα γυρίσουμε τσόντα ! τιτλος η " Δασκάλα του Γυμνασιου σε άγριες καταστάσεις" :rockon:
Las vegas: Φλωριτα. Ταυλανδεζικο πιπινακι!
Las vegas: Ναταλία. Ουκρανίδα μιλφαρα με κοκκινο μαλλί και κωλαρα! :kissass2:
Πέτρου ερημίτη 2: Αλεξάνδρα. Μελαχροινη γκαβλα και Μιλφαρα! :kissass:.... :kissass2:

Υ.γ: Αφιερωμένη στον Jamaican :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!
:rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Βραδυνή Τσαρκα με τον Μπακαγιοκο Αzazel :rockon:

Αφού γυρισαμε όλη την πιάτσα με τους Δράκους, τα τσουβαλια και τα μαυρακια με τα ωραία κωλα  :kissass2: ρακια ! Άντε Μαλέα τον λεω πάμε να τσαρκαρουμε και λίγο! :wanker: :wanker: :wanker:

Ανδρ.19: Αντζελλα. Ξανθία πολωνέζα με αφρατη κωλαρα! :fuck2:
Case direne: Νική. Ελληνίδα Ξανθία! :tits: :tits:
Ανδρ.38: Τζεσσικα. Κοκκινομαλα ουγγαρέζα γύρω στο 1.80 χαλιά φάτσα και λιγα παραπανισια κιλά! Με
παρελθον Βίλλες και La femme! :grin:
Ανδρ.34: Κλαούντια. Ξανθία προμιλφ Ρουμάνα λεπτή! Καλο σφιχτομουνακι! :grin:
Ανδρ.24: Ιζαμπέλα. Το γνωστό Ξάνθο ρουμανακι με το καρρέ Μαλάκι!
Ανδρ.16: Σοφία. Ουκρανίδα ξανθιά ! Λέει ο Αζαζελ εκτός απο τελειωτικό στο στόμα , κανει και τελειωτικό στο σεντόνι! :cum: :cum: :rockon:
Κεφαλληνίας: Πάολα.  :boobies:... :orchestra:
Νικ.26: Αλινα.Ξανθιά ρουμανιτσα με ωραία βυζακια για γλυψιμο! :boobies:
Νικ.28: Εμμα. :pipa2:..... :tits: :tits:
Μινώταυρου 14: Αννα. Μαυριδερό γυφτογκομενακι με ωραιο προσωπο και ωραία βυζακια φόρα παρτίδα! :boobies: Ήμουν έτοιμος για πρόταση Quarteto μάζι και την τσατσά μέσα! :erection: :erection:
Venus angels: Τζούλια. Ουγγαρέζα μελαχροινο μαλλί μακρύ μπουκλε ,κορμαρα  :kissass2: αλλά  :s&m_1:!
Las vegas: Χριστίνα. Ρουμάνα με κωλαρα! :grin: Φοράει και κάτι γυαλιά πού λες αμα μπω θα γυρίσουμε τσόντα ! τιτλος η " Δασκάλα του Γυμνασιου σε άγριες καταστάσεις" :rockon:
Las vegas: Φλωριτα. Ταυλανδεζικο πιπινακι!
Πέτρου ερημίτη 2: Αλεξάνδρα. Μελαχροινη γκαβλα και Μιλφαρα! :kissass:.... :kissass2:

Υ.γ: Αφιερωμένη στον Jamaican :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ!
:rockon:
ειστε πουστρακια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Και μετα ενα επικο γαμησι με το θεϊκο πλασμα Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 2  :smitten: :smitten: :smitten:...την ερωτευτκα μπορω να πω,σωματοτυπος εντελως Καντυ και ειδικοτερα κωλος και σουφρα ολοϊδια...μεχρι και το περιγραμμα της σουφρας μου φανηκε ιδιο για να μην πω και η γευση της  :grin:.Αγγελικο προσωπακι,υπεροχο δερμα,την τρελανα βεβαιως στο γλειψιμο και μετα μου παραδοθηκε τη γαμουσα κανα μισαωρο και δε γκρινιαξε καθολου.Λιγα ελληνικα ομως αλλα προσχαρο και αγαπησιαρικο μωρο,δεν λεω οτι ειναι η σουπερ ειδικη στο σεξ αλλα δε μου αρνηθηκε και τιποτα και τετοια μουναρα δε βλεπεις και καθε μερα

+1

MOYναρα η Μπαρμπαρα... :erection:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
κανα μεσημεριανο καλο εχουμε να παω στοχευμενα????

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Προκειται για συνωνιμια η διπλοβαρδια?

Mας καταγκαβλωσες βραδιατικα  :s&m_1:, γαμιεται και η ελλεεινιδα δυο διαμερισματα πιο διπλα σαν το σκυλι  :fuck1:  και εχουμε καει τελειως  :2funny:
συνωνυμια και στις 2 περιπτωσεις την παλια Καμελια πρεπει να την ξερεις δουλευε χρονια στον Βαρδαρη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
συνωνυμια και στις 2 περιπτωσεις την παλια Καμελια πρεπει να την ξερεις δουλευε χρονια στον Βαρδαρη
:2funny:  :2funny: Nαι την ξερω την cult Καμελια, τις προαλλες ψηθηκα να μπω  :sunglasses:
Παντως αυτη την Γκαμπριελλα που βγαινει ξωβυζη την ειδα Ερημιτη, ξυλινο Μινωταυρο και Τριδυμο 2 μεσημεριανη. Ποιο ειναι το αλλο Γκαμπριελομωρο?...κατι μου διαφευγει.  :think:

:) Με βλεπω για δικροκο την Νυκτα, θα τιμησω και την vendο για ανασυσταση δυναμεων στο πορνοπαγκακι.  :sunglasses:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
Παντως αυτη την Γκαμπριελλα που βγαινει ξωβυζη την ειδα Ερημιτη, ξυλινο Μινωταυρο και Τριδυμο 2 μεσημεριανη. Ποιο ειναι το αλλο Γκαμπριελομωρο?...κατι μου διαφευγει.  :think:

Έχω δει μια παχουλούλα μελαχρινή Γκαμπριέλα στα τρίδυμα (σε κάποιους θα αρέσει αν γουστάρουν τέτοιο στυλ), ίσως γι αυτήν λέει ο Al.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom