scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μετά από προτροπή καυλωμενου φίλου είπαμε να κάνουμε μια βολτιτσα στα κορίτσια .....
Α.γ. 16 : Σοφία Ουκρανεζα ξανθιά
Α.γ. 24 : Μιρελα Ρουμανομοντελο τύπου Βανδή. Έχω πολύ καιρό να πάω μαζί της αλλα έχε φανατικούς θαυμαστές
Α.γ. 32 : Κλειστό
Α.γ. 19 : Ανζελα Πολωνέζα η γνωστή
Α.γ. 50 : Νικόλ γυφτο Ρουμάνα
Α.γ. 52 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι από τα τρίδυμα
Ν. Ουρανού 1α : Λενα Ρωσοπασαρελα με το τσαντάκι της , δεν με εντυπωσιάζει
Ν. Ουρανού 1β : Εμμανουέλα ρουμανοπιπινι αδύνατο από τον Βαρδάρη. Έχω πέρασε πολυ καλά μαζί της αλλα έχω πολύ καιρό να ξαναδοκιμάσω
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα ρουμανοπιπινι αδιάφορο .
Φριξου : Όλα ίδια , να μην τα γράφω .
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα - Αντελα Κομοδινακι Ρουμανικο .
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμανοπιπινι πολυ καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοπιπινι πολύ όμορφη στο σαλόνι αλλά έξω που την έχω δει έχει τα χαλια της στο δωμάτιο δε ψάχνει για αράχνες στο ταβάνι . Μεγάλο κομοδίνο
Μινώταυρο ξύλινο : Άννα Ρουμανοπιπινι με τα έξω . Όπως και η Κάρλα στο σαλόνι όμορφη αλλά έξω χάλι. Την έχω πετύχει πολλές φορές να βγάζει βόλτα τον σκύλο της .
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα αδύνατο πιπίνι Από Ταϊλάνδη γεννημένη στο Βουκουρέστι
Λας Βέγκας 2 : Ελενα από Αλβανία λέει ξανθιά
Λας Βέγκας 3 : Μπάρμπαρα Ουγγαρεζα ψηλή και όμορφη οι πιο πολλοί λένε πως είναι πτώμα
Ερημίτη 1 : Γκαμπριέλα ξανθό ρουμανοπιπινι στανταρακι μου , εδώ έστειλα τον καυλωμενο φίλο να μπει γιατί αν με έβλεπε το μωρο θα έπρεπε να μπω και εγώ είχα άλλα σχέδια
Ερημίτης 2 : Αλεξάνδρα Μεξικάνα
Η κατάθεση του φίλου έγινε στη Μιρελα με καλές εντυπώσεις . Η δικη μου έγινε στην Εβελίνα με άριστες εντυπώσεις, άψογη σε ολα με άφησε πλήρως ευχαριστημένο. Σκεφτόμουν να πάω στην Αλίσια αλλα το αφήνω επίτηδες για άλλη φορά .......
Α.γ. 16 : Σοφία Ουκρανεζα ξανθιά
Α.γ. 24 : Μιρελα Ρουμανομοντελο τύπου Βανδή. Έχω πολύ καιρό να πάω μαζί της αλλα έχε φανατικούς θαυμαστές
Α.γ. 32 : Κλειστό
Α.γ. 19 : Ανζελα Πολωνέζα η γνωστή
Α.γ. 50 : Νικόλ γυφτο Ρουμάνα
Α.γ. 52 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινι από τα τρίδυμα
Ν. Ουρανού 1α : Λενα Ρωσοπασαρελα με το τσαντάκι της , δεν με εντυπωσιάζει
Ν. Ουρανού 1β : Εμμανουέλα ρουμανοπιπινι αδύνατο από τον Βαρδάρη. Έχω πέρασε πολυ καλά μαζί της αλλα έχω πολύ καιρό να ξαναδοκιμάσω
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα ρουμανοπιπινι αδιάφορο .
Φριξου : Όλα ίδια , να μην τα γράφω .
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα - Αντελα Κομοδινακι Ρουμανικο .
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμανοπιπινι πολυ καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοπιπινι πολύ όμορφη στο σαλόνι αλλά έξω που την έχω δει έχει τα χαλια της στο δωμάτιο δε ψάχνει για αράχνες στο ταβάνι . Μεγάλο κομοδίνο
Μινώταυρο ξύλινο : Άννα Ρουμανοπιπινι με τα έξω . Όπως και η Κάρλα στο σαλόνι όμορφη αλλά έξω χάλι. Την έχω πετύχει πολλές φορές να βγάζει βόλτα τον σκύλο της .
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα αδύνατο πιπίνι Από Ταϊλάνδη γεννημένη στο Βουκουρέστι
Λας Βέγκας 2 : Ελενα από Αλβανία λέει ξανθιά
Λας Βέγκας 3 : Μπάρμπαρα Ουγγαρεζα ψηλή και όμορφη οι πιο πολλοί λένε πως είναι πτώμα
Ερημίτη 1 : Γκαμπριέλα ξανθό ρουμανοπιπινι στανταρακι μου , εδώ έστειλα τον καυλωμενο φίλο να μπει γιατί αν με έβλεπε το μωρο θα έπρεπε να μπω και εγώ είχα άλλα σχέδια
Ερημίτης 2 : Αλεξάνδρα Μεξικάνα
Η κατάθεση του φίλου έγινε στη Μιρελα με καλές εντυπώσεις . Η δικη μου έγινε στην Εβελίνα με άριστες εντυπώσεις, άψογη σε ολα με άφησε πλήρως ευχαριστημένο. Σκεφτόμουν να πάω στην Αλίσια αλλα το αφήνω επίτηδες για άλλη φορά .......