Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εγω τωρα γιατι βλεπω στο αλλο σαιτ παλι να ερχονται οι γκομενες που συχναζουνε στα mcdonalds?ρε τι ειναι αυτααααααααα που φερνετεεεεεε;ξεφτιλιζεστεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!
χαχαχα σωστος για promotion σε γυραδικο κανουν

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
γυραδικο καλα θα ητανε....ρε η κατρακυλα συνεχιζεται...αυτοι αντι να βελτιωνονται γινονται ακομα πιο χαλια...
βαλανε και το studio lux A2 το οποιο λεει ανοιγει αυριο

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Ας φέρουν πίσω την Ζανέτ να γίνει πανηγύρι!!! :fuck2:
Χαιρετώ το forum. Νέος στην παρέα αλλα σας διαβάζω κανένα χρόνο έχοντας επισκευθεί πολλές από τις κοπέλες που φιλοξενεί η πόλη μας  :hi:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ας φέρουν πίσω την Ζανέτ να γίνει πανηγύρι!!! :fuck2:
Χαιρετώ το forum. Νέος στην παρέα αλλα σας διαβάζω κανένα χρόνο έχοντας επισκευθεί πολλές από τις κοπέλες που φιλοξενεί η πόλη μας  :hi:
εδω χανουμε και την βικτωρια σε λιγο καιρο....3 μηνη παυση μου ειπε για ξεκουραση και επιστρεφει απο τελη αυγουστου!!κανενα 15μερο ακομα την προλαβαινετε...μετα απο αυτην μαυρο και εγω στις βιλλες μεχρι να επιστρεψει!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
εδω χανουμε και την βικτωρια σε λιγο καιρο....3 μηνη παυση μου ειπε για ξεκουραση και επιστρεφει απο τελη αυγουστου!!κανενα 15μερο ακομα την προλαβαινετε...μετα απο αυτην μαυρο και εγω στις βιλλες μεχρι να επιστρεψει!!
σταματά ρε Μαλέα θα βάλω τα κλάματα Ναουμε. :2funny: :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ακριβώς. Στην τρελίτσα που μας πουλάνε απαντάμε με αποχή.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μαγκες προτεινω το εξης. Επειδη ειχα κανει αυτη την κουβεντα με μια τσατσα στο Πριβε, να πηγαινουμε, και να τους λεμε οτι με αυτες δε προκειται να περασω μεσα και ποτε, μιληστε με αθηνα και φερτε κατι ποιοτικο αλλιως απο ολο το φορουμ εχει εμπραργκο.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Ντέκερ ζεις, εσύ μας οδηγείς!

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Πρίν γράψω την κριτική μου για την χθεσινή κατάθεση, θα ήθελα να διατυπώσω μια ερώτηση προς τους ιθύνοντες πασών των μπουρδελών της πόλης μας :

"ΡΕ ΖΩΑ! Νομίζετε πως με τις κακομούτσουνες τσατσάδες σας που ειρωνεύονται τους πελάτες (αμα δεν περάσουν στο δωμάτιο) οτι θα ανεβάσετε τα κέρδη σας????". Για μαζεύτε τες...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πρίν γράψω την κριτική μου για την χθεσινή κατάθεση, θα ήθελα να διατυπώσω μια ερώτηση προς τους ιθύνοντες πασών των μπουρδελών της πόλης μας :

"ΡΕ ΖΩΑ! Νομίζετε πως με τις κακομούτσουνες τσατσάδες σας που ειρωνεύονται τους πελάτες (αμα δεν περάσουν στο δωμάτιο) οτι θα ανεβάσετε τα κέρδη σας????". Για μαζεύτε τες...
δεν τους νοιαζει.οποτε μην σε νοιαζει...

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
ΠορνοΔευτέρα εχθές και από το πρωί τρελές καύλες. Στο μυαλό μου τριγύριζαν οι κριτικές για την Βαλεντίνα και τελικά αποφάσισα να την τιμήσω.
Κατά τις 11 παρά το βράδυ ήμουν στο νο1 από τα τρίδυμα. Μπαίνοντας μέσα με υποδέχτηκε η τσατσα και μου λέει σήμερα έχω τη Χριστίνα!
Φτού γαμώτο, σκέφτηκα, δεν εχει Βαλεντίνα απόψε αλλα δεν γαμείς, ας δώ τη Χριστίνα.
Κορνάρει η τσατσά : "Ελα κορίτσι μουυυυυυυ" και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σκάει μύτη η Χριστίνα.
Μπροστά μου έβλεπα ενα ρουμανάκι, κοντό, πετίτ με ξανθό μαλάκι και ομολογουμένως συμπαθητικό προσωπάκι.
Η κούραση που είχα σε συνδυασμό με την καύλα, απέκλειαν το ενδεχόμενο μιας μπουρδελότσαρκας και μια που μου ψιλοάρεσε η μικρή, αποφάσισα να περάσω για καμιά ωρίτσα.
Σκάω το πορνοπαράβολο στο τσατσοειδές, της οποίας η έκφραση αμέσως άλλαξε από serial killer σε γατάκι, χαρίζοντάς μου ένα χαμόγελο. Η περίπου ένα αφού έλειπε το 1/3 από τα δόντια και όσα ηταν στη θέση τους ήταν σαν τη φανέλα του Γκάλη όταν έπαιζε στον Αρη. Ισως γιαυτό να φορούσε καφέ μπλούζα...
Με οδήγησε στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό, και η μύτη μου δεν έπιασε καποια παράξενη μυρωδιά. Μου έδωσε πετσέτα (ασφράγιστη) και κάπου στον χώρο εντόπισα ένα ζευγάρι παντόφλες που δεν ήταν μιας χρήσης. Αποφάσισα να μην τις φορέσω για να μη χαλάσω και το παρτυ που είχαν στήσει οι μύκητες.
Γδύνομαι, πέφτω στο κρεβάτι, ανάβω κι ένα τσιγαράκι και σε 2 λεπτά έρχεται το κορίτσι. Παρά το γενονός ότι είναι πετίτ το σωματάκι της μου άρεσε αρκετά. Βυζάκι πολύ μικρό και φυσικό, και κωλαράκι τόσο όσο χρειάζεται για να χωρέσει το κάθε της κωλομέρι στην αντίστοιχη χούφτα μου.
Επειδή όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ, δέν είμαι τύπος του "αμέσως", θέλω και λίγο social οπότε και έκανα το λάθος να ρωτήσω "Τι κάνεις;".
Τι τό 'θελα και ρώτησα? Γδύνεται, κάθεται στο κρεβάτι και την πιάνει μια λογοδιάρεια άνευ προηγουμένου. Ελεγε, έλεγε, έλεγε και όση ώρα αυτή μιλούσε εγώ τον ακόνιζα.
Καποια στιγμή διαπίστωσα οτι βούρκωσε και ήταν έτοιμη να τα μπήξει. Τέλος πάντων, παρά το πρόσφατο big bang που έχει γίνει μέσα μου, υπάρχουν ακόμα μερικά ψήγματα ανθρωπιάς και αποφάσισα να της πώ καποια πράγματα που μου έμαθε ένας αδελφικός μου φίλος, ψυχολόγος. Της έδωσα μερικές οδηγίες, πώς να αμύνεται σε καταστάσεις που την πονάνε, πώς να διαχειρίζεται το θυμό της κλπ. Σε λίγο την είδα άρχισε να συνέρχεται και να συνειδητοποιεί οτι μου είχε σπαταλήσει τον χρόνο μου για τον οποίο είχα πληρώσει αδρά.
Μου λεει ευχαριστώ και της απάντησα "Θα κάνουμε τίποτα γλυκειά μου?". "Θα κάνουμε μωρό μου", μου λέει και περνάμε στον αγώνα (επιτέλους!!!).

Η Χριστίνα τελικά το κατέχει το άθλημα. Ξεκίνησε προκαταρκτικά με πολύ ενθουσιασμό, με φιλιά και γλειψείματα σε όλο μου το σώμα, και ελαφρύ, πολύ ερωτικό γρατσούνισμα τα οποία με αναστάτωσαν πολύ. Κατέβηκε προς τα κάτω μου έγλειψε επιμελώς τα αρχίδια και την γύρω περιοχή και πέρασε καπότα στον ήδη υπερκαυλωμένο πούτσο μου. Εκεί άρχισε ένα επικό τσιμπούκι, βαθύ, υγρό, με εναλλαγές στο ρυθμό, πότε με χέρι πότε χωρίς. Με είχε φτιάξει πολύ και της λέω "Είσαι φοβερή μωρό μου" και μου απαντάει "Τι είναι φοβερή??". Τι να κάτσω να εξηγήσω τώρα, της λέω "πολύ ωραία πίπα!" και εκεί απογειωθήκαμε!! Η γλώσσα της χτυπούσε με απίστευτο ρυθμό το πουτσοκέφαλό μου, και προς το τέλος του τσιμπουκιού με ρούφηξε τόσο δυνατά, που κόντεψε να μου μπεί το σεντόνι στον κώλο! Ημουν στο παρά πέντε να χύσω, την σταμάτησα (με βαρειά καρδιά) και της έιπα να κάτσει πάνω μου όπως και έκανε.
Αρχισε να χτυπιέται δυνατά, ρίχνοντάς μου πρόστοιχες ματιές και πολλά πορνοβογγητά με αποτέλεσμα να γουστάρω τρελά. Πήγε να γυρίσει σε reverse cow girl αλλά δεν την άφησα, αντιθέτως την αγγάλιασα και την έσφιξα πανω μου αρχίζοντας ένα δυνατό σφυροκόπημα από κάτω μέχρι που κουράστηκα. Επόμενη στάση ιεραποστολικό, όπου συνέχισα με ένταση και πολλά βογγητά από μεριάς της. Καποια στιγμή, πήρε στο στόμα της τη ρώγα μου και με τη γλώσσα της με έστειλε αδιάβαστο... Μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο, άφησα τον εαυτό μου να φτάσει σε ένα έντονο χύσιμο με σπασμούς ενώ αυτή δεν άφησε στιγμή από το στόμα της τη ρώγα μου.
Σωριάστηκα δίπλα της προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρώ ενα ρυθμό στην αναπνοή μου ενώ αυτή με χαϊδευε στο στήθος. Κάπου εκεί διαπίστωσα οτι είχαμε υπερβεί την προσυμφωνημένη ώρα, με φίλησε στο μάγουλο ντύθηκε και έφυγε.

Υστερα από λίγο, μάζεψα τα κομμάτια μου και αποχώρησα έχοντας ενα αίσθημα ικανοποίησης και μαλον ένα ψιλοχαζό χαμόγελο στη μάπα μου.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μεσημεριανή Τσαρκα! :grin:

La case direne: Νική. Ξανθιά ελληνίδα με Βυζαρες! :tits: :tits:
Ανδρ.19: Ντόνα. Μαυρομαλλα Ρουμάνα μιλφαρα με  :boobies: και κωλαρα  :kissass2: :kissass2:! :grin:
Ανδρ.38: Βίκυ. Ξανθιά Ουκρανίδα με βυζαρες! :tits:
Ανδρ.52: Νίκολ. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με τα νερούλα βυζακια! :boobies:
Ανδρ.32: Τζούλια. Μαυρομαλλα  ρουμανα με ωραίες καμπύλες και  :tits: σε Μαυρή απόχρωση! :grin:
Studio Lux Νικ.1α: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφαρα με .... :boobies:
Νικ.1β( Εκκλησιά): Καρίνα. Ρουμάνα με την χοντροκωλαρα. Η Μαριάννα Ντουβλη! :grin:
Νικ.8: Νταιαννα. Η ξανθιά Μολδαβεζα με πολλά παραπανισια κιλά! :grin:
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Η ξανθιά μιλφ με τα ωραία  :boobies: :boobies:!
Φρίξου 14: Μερτσυ. Αν την βάλεις δίπλα διπλά με την Καρίνα πιο πανω βρίσκεις ελάχιστες διάφορες! :grin:
Φρίξου 15: Ντιάνα. Ταυλανδεζα Μιλφ! :grin:
Τρίδυμο Νο1: Βαλεντίνα. Με κάστανο μαλλί και καλουτσικο κωλαρακι!
Τρίδυμο Νο2: Γκαμπριέλα. Χωριατοπούλα με ... Ωραία  :boobies: :boobies:
Τριδυμο Νο3: Ιζαμπέλα. Ρουμάνα ξανθιά προς το καρρέ το μαλλί!
Νικ.28: Στέφη. Ιταλίδα Μιλφαρα με  :kissass: :kissass: :kissass:! :grin:
Las vegas: Ναταλία. Ουκρανίδα Μιλφαρα με Κωλαρα ! :fuck2: :fuck2:
Las vegas: Καμέλια. Μαυρομαλλα Βουλγάρα με χοντροκωλαρα! :grin:
Venus angels: Σίσσυ. Μαυρομαλλα ουγγαρέζα με ΚΩΛΑΡΑ ΚΟΛΑΣΗ και μονο! :kissass2:
Μινώταυρου 14: Βερόνικα. Ρουμανοπιπινακι με ωραίο  :kissass:! :grin:
[size=30pt]
Υ.γ.: Ετοιμαστειτε για την Συνάντηση 15-1!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ! :rockon: :rockon: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μεσημεριανή Τσαρκα! :grin:

La case direne: Νική. Ξανθιά ελληνίδα με Βυζαρες! :tits: :tits:
Ανδρ.19: Ντόνα. Μαυρομαλλα Ρουμάνα μιλφαρα με  :boobies: και κωλαρα  :kissass2: :kissass2:! :grin:
Ανδρ.38: Βίκυ. Ξανθιά Ουκρανίδα με βυζαρες! :tits:
Ανδρ.52: Νίκολ. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με τα νερούλα βυζακια! :boobies:
Ανδρ.32: Τζούλια. Μαυρομαλλα  ρουμανα με ωραίες καμπύλες και  :tits: σε Μαυρή απόχρωση! :grin:
Studio Lux Νικ.1α: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφαρα με .... :boobies:
Νικ.1β( Εκκλησιά): Καρίνα. Ρουμάνα με την χοντροκωλαρα. Η Μαριάννα Ντουβλη! :grin:
Νικ.8: Νταιαννα. Η ξανθιά Μολδαβεζα με πολλά παραπανισια κιλά! :grin:
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Η ξανθιά μιλφ με τα ωραία  :boobies: :boobies:!
Φρίξου 14: Μερτσυ. Αν την βάλεις δίπλα διπλά με την Καρίνα πιο πανω βρίσκεις ελάχιστες διάφορες! :grin:
Φρίξου 15: Ντιάνα. Ταυλανδεζα Μιλφ! :grin:
Τρίδυμο Νο1: Βαλεντίνα. Με κάστανο μαλλί και καλουτσικο κωλαρακι!
Τρίδυμο Νο2: Γκαμπριέλα. Χωριατοπούλα με ... Ωραία  :boobies: :boobies:
Τριδυμο Νο3: Ιζαμπέλα. Ρουμάνα ξανθιά προς το καρρέ το μαλλί!
Νικ.28: Στέφη. Ιταλίδα Μιλφαρα με  :kissass: :kissass: :kissass:! :grin:
Las vegas: Ναταλία. Ουκρανίδα Μιλφαρα με Κωλαρα ! :fuck2: :fuck2:
Las vegas: Καμέλια. Μαυρομαλλα Βουλγάρα με χοντροκωλαρα! :grin:
Venus angels: Σίσσυ. Μαυρομαλλα ουγγαρέζα με ΚΩΛΑΡΑ ΚΟΛΑΣΗ και μονο! :kissass2:
Μινώταυρου 14: Βερόνικα. Ρουμανοπιπινακι με ωραίο  :kissass:! :grin:
[size=30pt]
Υ.γ.: Ετοιμαστειτε για την Συνάντηση 15-1!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ! :rockon: :rockon: :rockon:
Ωραίος Μπουχε  :hi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Επειδή όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ, δέν είμαι τύπος του "αμέσως", θέλω και λίγο social οπότε και έκανα το λάθος να ρωτήσω "Τι κάνεις;".
Τι τό 'θελα και ρώτησα? Γδύνεται, κάθεται στο κρεβάτι και την πιάνει μια λογοδιάρεια άνευ προηγουμένου. Ελεγε, έλεγε, έλεγε και όση ώρα αυτή μιλούσε εγώ τον ακόνιζα.

Τι μου θυμισες τωρα....ενα βραδυ στο βρωμερο μπουρδελο στο βαρδαρη πρεπει να ηταν ή το Προμηθεους 19 ή το 25, μπλε και καφε αντιστοιχα, μπενω να πηδηξω την μουναρα τοτε Βικυ ουκρανη, (τι κωλαρακι θεε μου.???  :kissass: :kissass:) την πεφτουμε στο κρεβατι και μου αριζει να βγαζει τα εσωψυχα της, που παιζει μετα να μην γαμισα και να εφυγα ή στην καλυτερη χωρις να χυσω...στις αρχες και εμενα μου αρεσε να ποιανω συζητηση με τα κοριτσια, μετα απο ενα σημειο και μετα το βαρεθηκα...δηλαδη το σεξ καταντησε καθημερηνοτητα.!!! :2funny: :2funny:
Το χειροτερο ειναι με την Εμμανουελα, αμα κατσει και αρχισει να μιλαει, ξεχνιεσε...και ψαχνεις τον διακοπτη να κλεισεις το φως να αλαξεις πλευρο να κοιμηθεις...  :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
sxoinobath σε ειχα για πιο δυνατο παιχτη. τι ειναι αυτα που γραφεις?? δεν πας σε μπουρδελο για να βγαλεις γκομενα... ημαρτον δηλαδη. ακους εκει εφαγες ηττα και χυλοπιτα απο ιεροδουλη.

Προφανως παρεξηγηθηκα... Την Ιουλια ουτε την ερωτευτηκα, ουτε ειπα οτι θα θελα να 'χω (σταθερη) συναισθηματικη σχεση μαζι της..
Αλλο το αν τη γουσταρω ως γκομενα, κυριως για τις βυζαρες της, οπως γουσταρω κ δεκαδες αλλες γκομενες... Κ θα γουσταρα να βγω κι εξω μαζι της για κανα ποτακι κι οτι ηθελε προκυψει..!
Κ μη μου λες οτι οι ιεροδουλες δεν τα κανουν αυτα... Η Ντανιελα πχ. με τα τατουαζ οπως εχει ξαναειπωθει κυκλοφορει συχνα εξω.. Εγω μαλιστα χθες βραδυ την πετυχα στο κεντρο μ' εναν τυπο..
Εμενα δε μου 'χει τυχει προσωπικα να βγω εξω με ιεροδουλη... Μονο μια φορα μου 'χε δειξει ιεροδουλη, οτι γουσταρε πραγματικα.. Πριν 5 χρονια, νομιζω Τζενη τη λεγανε απο Ουγγαρια, ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα, αλλα εφυγε μια βδομαδα αφου τη γνωρισα κ δεν ξαναγυρισε ποτε..!

Οταν λεω εφαγα ηττα κ χυλοπιτα, εννοω βασικα οτι δε μου δωσε καμια σημασια, ουτε ανταπεδωσε τη συμπαθεια που της εδειξα.. Δεν μ' ευχαριστησε για το δωρο μου, ουτε μου 'πε μια καλη κουβεντα για ν' ανταποδωσει τις φιλοφρονησεις που της εκανα..

Να μου πεις, κι αλλες ιεροδουλες που μπορει να σου λενε καποια γλυκολογα, μαλλον δεν τα πιστευουνε, αλλα καλυτερα να σου πει μια καλη κουβεντα για να σ' ανεβασει ψυχολογικα κι ας ειναι ψεμα, παρα να 'ναι ψυχρη σαν παγος...

Α, κι εννοειται οτι οταν γουσταρω εμφανησιακα μια ιεροδουλη θα παω μια φορα μαζι της για να τη δοκιμασω, ανεξαρτητα απ' το αν θεωρειται κομοδινο, ψυχρη κτλ.. Για να μου φυγει η καψα κ να 'χω να λεω οτι πηγα μ' αυτην την γκομεναρα...
Αλλα για να ξαναπαω κ να γινω σταθερος πελατης θελω κατι παραπανω απ' τη μερια της για να με κερδισει...
Γιατι τα 30αρια δεν φυτρωνουν στα δεντρα για να τα σκορπαμε σε γκομενες, που μας εχουν γραμμενους..!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Τώρα τελευταία είχα πάει στο γωνιακό σπιτάκι που ειναι περίπου απεναντι από το la femme στην ανδρέως γεωργίου. Η τσατσά απαράδεκτη σε συμπεριφορά, μου ζήτησε λεφτά για την ίδια χωρίς ντροπή περα από άλλα.Η κοπελια ήταν καλή στο κρεβάτι και έδειχνε να το απολαμβάνει αλλά απο συμπεριφορά επίσης εκκεντρική, στο τέλος μου ζήτησε να της κάνω μασαζ και εξω με ρώτησε αμα μου αρέσει και πήγε αστειευόμενη να μου πεταξει μια καρεκλα λόγω απάντησης.Τεσπα και οι δύο μου φανηκαν περίεργες σε συμπεριφορά. Συγκεκριμένα εδώ στην Τζούλια:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom