Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (3 μέλη και 87 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καταρχην να πω κατι που δεν εγραψε ο μπακαγιοκος, η ουρα στην κουρουβαγκου 5 (ζανετ)  :grin: εφτανε μεχρι εξω στο δρομο, και μετα απο δυο ωρες αναμονης και πολλα σπρωξιματα καταφεραμε να μπουμε στο μαγαζι που πραγματικα γινοταν ο κακος χαμος, ισα που χωρουσαμε μεσα... ειδα και μερικους συναγωνιστες που τους εβαλε στο πρωτο δωματιο ωστε να μπορει να βαλει μεσα στο στουντιο οσους περισσοτερους γινοταν  :grin: Στ'αλλα το μωρο καλο εμφανισιακα (μεσα δεν περασα) αλλα η παραπανω που γραφω τουλαχιστον σαν σωμα και εμφανιση ειναι καλυτερες... βεβαια μην τις δοκιμασετε γιατι η περισσοτερες ειναι κομοδινα!  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel:

Επισκέπτης
Τωρα που το θυμηθηκα η νατασα ηταν εχθες το απογευμα στο ερως, την πετυχα πανω στην αλλαγη.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
8 παρα ημουν εκει και με ειπε η τσατσα εχει δυο δωματια και μετα αλλαζει, ελα αυριο...  :grin: οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να πας νωριτερα απο της 7μιση.

Τι προγραμα αξιζει να την παρεις ?? εσυ με απλο μπαινεις? κανει ακαποτο, γλυφομουνι δεχεται?  δεν εχω παει ακομα γτ οποτε πηγαινα η κλειστο θα ηταν το Ερως η αυτη θα ελειπε...

Επισκέπτης
Τι προγραμα αξιζει να την παρεις ?? εσυ με απλο μπαινεις? κανει ακαποτο, γλυφομουνι δεχεται?  δεν εχω παει ακομα γτ οποτε πηγαινα η κλειστο θα ηταν το Ερως η αυτη θα ελειπε...
Παντου με απλο μπαινω, αποφευγω τα ανθυγιεινα προγραμματα  :grin: για γλυφομουνι νομιζω δεχεται αλλα για γυμνο δεν θυμαμαι να εκανε. Ρωτα καλυτερα κανενα αλλων για σιγουρα...  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανει τελειο γυμνο τσιμπουκι και 69

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
8 παρα ημουν εκει και με ειπε η τσατσα εχει δυο δωματια και μετα αλλαζει, ελα αυριο...  :grin: οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να πας νωριτερα απο της 7μιση.
Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις και τι ώρα ξεκινάει; Κλασικά στις 10;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Μίνι τσάρκα σήμερα το απόγευμα, μετά από αρκετό καιρό:
Αν. Γεωργίου 24: Φλωρίτα, το γνωστό μινιόν κομοδινάκι
Αν. Γεωργίου 50: μια ντεμέκ καινούρια ελληνίδα  :jerking: ξανθιά με λίγη κυτταρίτιδα και μέτριο βυζί, δε μας είπε όνομα
Αν. Γεωργίου 52: Βίκυ, στο δωμάτιο
Κοροβάγγου (Villa Prive): Μέριλιν,εκτός από συνονόματη μάλλον και συνομήλικη της Monroe  :grin: υπερβάλω, μιλφ πάντως
Νικ. Ουρανού 6 (Red Diamond): Γκαμπριέλα, περίμενα περισσότερα από τις φωτο
Τρίδυμο 1: Καρίνα
Τρίδυμο 2: Γκαμπριέλα νομίζω, χοντρούλα με τα  :tits: απ'έξω
Τρίδυμο 3: Ιζαμπέλα

Γενικά το επίπεδο γυναικών της πόλης έχει πέσει εδώ και καιρό  :(

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συγγνωμη ρε παιδια ..στου ερημιτη ποσες μονικες ειναι τελικα κ ποια ειναι η καλη?εγω παντως αυτη που ειχα πετυχει μεχρι κ πετσινο δεχθηκε να φορεσει την επομενη φορα

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Γενικά το επίπεδο γυναικών της πόλης έχει πέσει εδώ και καιρό  :(

παντα ετσι ηταν και θα ειναι. ειναι θεμα ανταγωνισμου και κλασσης γυναικων.
προφανως οι γ κλασσης πουτανες μενουν ανατολικη ευρωπη-βαλκανια που ο μισθος ειναι 200 και οι βιζιτες αντιστοιχες.
οι β κλασσης ερχονται ελλαδα που ο μισθος ειναι 1000.
και οι α κλασσης δυτικη ευρωπη που οι μισθοι ειναι 3.000.
θυμαμαι ειχα ρωτησει καποτε αν η αντριανα.κομ δοκιμασε δυτικη ευρωπη και μου ειπαν ναι και αφου εκει ειχε καλυτερες δεν την επαιρνε ο ανταγωνισμος και γυρισε. αντιστοιχα στην ελβετια 2 πουτανες γαμησα η μια ηταν σαν την αντρανα τουμπανιεθ με καλυτερο προσωπο και η αλλη σαν την τζαστιν πολωνεζα ντεμεκ ολλανδεζα με μεγαλυτερο στηθος και ψηλοτερο σωμα. αναμενομενο ηταν αφου εκει για την 20λεπτη βιζιτα παιρνουν πανω απο 100 ευρω, ενω εδω 20 στην αθηνα και 30 στην θεσσαλονικη.
δηλαδη τι περιμεναμε με 25% ανεργια και μειωση εισοδηματων 30% θα βελτιωνονταν οι πουτανες που ερχονται ελλαδα????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντα ετσι ηταν και θα ειναι. ειναι θεμα ανταγωνισμου και κλασσης γυναικων.
προφανως οι γ κλασσης πουτανες μενουν ανατολικη ευρωπη-βαλκανια που ο μισθος ειναι 200 και οι βιζιτες αντιστοιχες.
οι β κλασσης ερχονται ελλαδα που ο μισθος ειναι 1000.
και οι α κλασσης δυτικη ευρωπη που οι μισθοι ειναι 3.000.
θυμαμαι ειχα ρωτησει καποτε αν η αντριανα.κομ δοκιμασε δυτικη ευρωπη και μου ειπαν ναι και αφου εκει ειχε καλυτερες δεν την επαιρνε ο ανταγωνισμος και γυρισε. αντιστοιχα στην ελβετια 2 πουτανες γαμησα η μια ηταν σαν την αντρανα τουμπανιεθ με καλυτερο προσωπο και η αλλη σαν την τζαστιν πολωνεζα ντεμεκ ολλανδεζα με μεγαλυτερο στηθος και ψηλοτερο σωμα. αναμενομενο ηταν αφου εκει για την 20λεπτη βιζιτα παιρνουν πανω απο 100 ευρω, ενω εδω 20 στην αθηνα και 30 στην θεσσαλονικη.
δηλαδη τι περιμεναμε με 25% ανεργια και μειωση εισοδηματων 30% θα βελτιωνονταν οι πουτανες που ερχονται ελλαδα????
το προβλημα ειναι στις επιδοσεις οχι στην εμφανιση

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
και στην εμφανιση ειναι, ειναι δυνατον να πληρωνεις για να κανεις σεξ με μια κατω του 1.55 ή μια ανω των 80 κιλων ή ανω των 50 ετων?
τετοιες βρισκεις και εξω τζαμπα.

στις υπηρεσιες απλως ειναι πιο εντονο το φαινομενο της αδικιας εναντια στον θεσσαλονικιο βορειοελλαδιτη παοκση
στην αθηνα γιατι οσες δινουν πχ κωλο ή κανουν ακαποτο τσιμπουκι δεν ζητανε εξτρα λεφτα και με 10 ή 20 ευρω εχεις τις ιδιες υπηρεσιες που εδω παιρνεις με 40-50-60-100? εμεις φταιμε γι αυτο και εμεις μπορουμε να το αλλαξουμε απαιτοντας-ζητωντας-παζαρευοντας. πχ πριν 10 χρονια καμια στην θεσσαλονικη δεν τα επαιρνε στο στομα και τωρα εχουμε τουλαχιστον 3 εμμα ro, παολα gr και κορινα ro

iaponas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θελω να σας ρωτησω ως καινουριος ... πηγα εχθες να δω τι παιζει και μου εκανε κλικ μια στο casa d'irene με πολλα τατουαζ ξερει κανεις τιποτα ? αξιζει η οχι ?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Και Θεια Μονικα τα παιρνει στομα, μην ξεχνομαστε !! ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τηλεφωνο απο Α.Γεωργιου 38, εχουμε.? ή αν καποιος γνωριζει αν η Εμμανουελα θα δουλευει σημερα...

Επισκέπτης
παιδια θελω να σας ρωτησω ως καινουριος ... πηγα εχθες να δω τι παιζει και μου εκανε κλικ μια στο casa d'irene με πολλα τατουαζ ξερει κανεις τιποτα ? αξιζει η οχι ?
H γνωστη ντανιελα απο μινωταυρου 16,ερως ειναι... ψαξε εκει για κριτικες αν και θυμαμαι οτι δεν γραφτηκαν και τα καλυτερα. (δεν την εχω δοκιμασει)
Παντως τον τελευταιο καιρο ειναι κλειστο το μινωταυρου 16 εχει και χαρτι εξω που λεει ειμαστε διπλα(ξυλινο και απεναντι λας βεγκας)  και η ντανιελα δεν πηγε να δουλεψει ερως,αρα μαλλον αλλαξε αλυσιδα το κοριτσι. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom