Επισκέπτης
Εχθες ητανε βραδυ στο πετρου ερημιτη.Ξέρει κανεις τι βάρδια είναι η Μόνικα σήμερα;
Εχθες ητανε βραδυ στο πετρου ερημιτη.Ξέρει κανεις τι βάρδια είναι η Μόνικα σήμερα;
Καταρχην να πω κατι που δεν εγραψε ο μπακαγιοκος, η ουρα στην κουρουβαγκου 5 (ζανετ) εφτανε μεχρι εξω στο δρομο, και μετα απο δυο ωρες αναμονης και πολλα σπρωξιματα καταφεραμε να μπουμε στο μαγαζι που πραγματικα γινοταν ο κακος χαμος, ισα που χωρουσαμε μεσα... ειδα και μερικους συναγωνιστες που τους εβαλε στο πρωτο δωματιο ωστε να μπορει να βαλει μεσα στο στουντιο οσους περισσοτερους γινοταν Στ'αλλα το μωρο καλο εμφανισιακα (μεσα δεν περασα) αλλα η παραπανω που γραφω τουλαχιστον σαν σωμα και εμφανιση ειναι καλυτερες... βεβαια μην τις δοκιμασετε γιατι η περισσοτερες ειναι κομοδινα!
Τί ώρα αλλάζει;Τωρα που το θυμηθηκα η νατασα ηταν εχθες το απογευμα στο ερως, την πετυχα πανω στην αλλαγη.
8 παρα ημουν εκει και με ειπε η τσατσα εχει δυο δωματια και μετα αλλαζει, ελα αυριο... οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να πας νωριτερα απο της 7μιση.Τί ώρα αλλάζει;
8 παρα ημουν εκει και με ειπε η τσατσα εχει δυο δωματια και μετα αλλαζει, ελα αυριο... οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να πας νωριτερα απο της 7μιση.
Παντου με απλο μπαινω, αποφευγω τα ανθυγιεινα προγραμματα για γλυφομουνι νομιζω δεχεται αλλα για γυμνο δεν θυμαμαι να εκανε. Ρωτα καλυτερα κανενα αλλων για σιγουρα...Τι προγραμα αξιζει να την παρεις ?? εσυ με απλο μπαινεις? κανει ακαποτο, γλυφομουνι δεχεται? δεν εχω παει ακομα γτ οποτε πηγαινα η κλειστο θα ηταν το Ερως η αυτη θα ελειπε...
κανει τελειο γυμνο τσιμπουκι και 69Τι προγραμα αξιζει να την παρεις ?? εσυ με απλο μπαινεις? κανει ακαποτο, γλυφομουνι δεχεται? δεν εχω παει ακομα γτ οποτε πηγαινα η κλειστο θα ηταν το Ερως η αυτη θα ελειπε...
Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις και τι ώρα ξεκινάει; Κλασικά στις 10;8 παρα ημουν εκει και με ειπε η τσατσα εχει δυο δωματια και μετα αλλαζει, ελα αυριο... οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να πας νωριτερα απο της 7μιση.
Γενικά το επίπεδο γυναικών της πόλης έχει πέσει εδώ και καιρό
το προβλημα ειναι στις επιδοσεις οχι στην εμφανισηπαντα ετσι ηταν και θα ειναι. ειναι θεμα ανταγωνισμου και κλασσης γυναικων.
προφανως οι γ κλασσης πουτανες μενουν ανατολικη ευρωπη-βαλκανια που ο μισθος ειναι 200 και οι βιζιτες αντιστοιχες.
οι β κλασσης ερχονται ελλαδα που ο μισθος ειναι 1000.
και οι α κλασσης δυτικη ευρωπη που οι μισθοι ειναι 3.000.
θυμαμαι ειχα ρωτησει καποτε αν η αντριανα.κομ δοκιμασε δυτικη ευρωπη και μου ειπαν ναι και αφου εκει ειχε καλυτερες δεν την επαιρνε ο ανταγωνισμος και γυρισε. αντιστοιχα στην ελβετια 2 πουτανες γαμησα η μια ηταν σαν την αντρανα τουμπανιεθ με καλυτερο προσωπο και η αλλη σαν την τζαστιν πολωνεζα ντεμεκ ολλανδεζα με μεγαλυτερο στηθος και ψηλοτερο σωμα. αναμενομενο ηταν αφου εκει για την 20λεπτη βιζιτα παιρνουν πανω απο 100 ευρω, ενω εδω 20 στην αθηνα και 30 στην θεσσαλονικη.
δηλαδη τι περιμεναμε με 25% ανεργια και μειωση εισοδηματων 30% θα βελτιωνονταν οι πουτανες που ερχονται ελλαδα????
Τα κάνει γαργάρα και τα εξαφανίζειΚαι Θεια Μονικα τα παιρνει στομα, μην ξεχνομαστε !! ;)
H γνωστη ντανιελα απο μινωταυρου 16,ερως ειναι... ψαξε εκει για κριτικες αν και θυμαμαι οτι δεν γραφτηκαν και τα καλυτερα. (δεν την εχω δοκιμασει)παιδια θελω να σας ρωτησω ως καινουριος ... πηγα εχθες να δω τι παιζει και μου εκανε κλικ μια στο casa d'irene με πολλα τατουαζ ξερει κανεις τιποτα ? αξιζει η οχι ?