Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Όχι ιδιαίτερα... Για Φλωριτα, τα παμε καλα... Αλλα σε σχέση με άλλες δεν φτουράει... Όμως ειναι το φετίχ μου, γουστάρω πιτσιρίκες όμορφες, γλυκές, αθώες (ο θεός να την κανει αθώα Χαχαχα) κοπελίτσες, δεν μου αρέσουν τα σκυλιά του πολέμου, οι μιλφαρες, κτλπ... Οποτε η Φλωριτα ειναι απο τις λίγες που πληρούν τα κριτήρια αυτα... Μις ήταν και η Καρμεν, πριν γίνει σαν την Παπαριζου σε κιλά...  ;)
Δοκίμασε την Κορινα από Έρως 16

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δοκίμασε την Κορινα από Έρως 16

Την εχω παρει πιτσιρικι κοντοπουτανο μεσα στο δωματιο την κυνηγουσα γυρω γυρω σαν το κατσικι για να την γαμησω...
παιζει πολυ, μου εφτιαξε την διαθεση!! σε καποια φαση της λεω εχεις στενο Μουνακι !! κ μου απανταει Ε!! τι να κανω? αφου η μανα μου με γεννησε με μικρο μουνι (γελωντας) χαχαχαχα θεα!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πηγα γαμησα τη Ζανετ αποψε... :think: :think:...δεν τρελαθηκα κιολας να πω την αληθεια.
Ναι μεν η κοπελα κυριολεκτικα σου επιτιθεται με την εισοδο της στο δωματιο αλλα στην πορεια θετει αυτη τους κανονες και τα ορια και το σκηνικο ειναι αρκετα σκηνοθετημενο με επαναλαμβανομενες ατακες και εμενα αυτο ως γνωστον με χαλαει...

Σωματοτυπος νομιζω ολοϊδια η Καντυ,συμπαθητικη φατσουλα με ομορφα ματακια,ποδι και κωλαρα απιστευτης ομορφιας και βυζακι μικρο στητο...
Με δυο λογια...η Καντυ,η Αντριαννα,η Καρμεν αλλα και η τωρινη η Βικυ ειναι νομιζω πολυ καλυτερες.
Αξιζει η κοπελα για μια δοκιμη,ειναι στο συνολο ενα καλο πακετο αλλα εγω προσωπικα δε θα ξαναπηγαινα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Την εχω παρει πιτσιρικι κοντοπουτανο μεσα στο δωματιο την κυνηγουσα γυρω γυρω σαν το κατσικι για να την γαμησω...
παιζει πολυ, μου εφτιαξε την διαθεση!! σε καποια φαση της λεω εχεις στενο Μουνακι !! κ μου απανταει Ε!! τι να κανω? αφου η μανα μου με γεννησε με μικρο μουνι (γελωντας) χαχαχαχα θεα!!
Δοκίμασε και την Βαλεντίνα την Ρουμάνα , πιπίνι από τρίδυμα, πολύ καλή δεκτική και κάνει πολλά δωράκια  :pipa1:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πηγα γαμησα τη Ζανετ αποψε... :think: :think:...δεν τρελαθηκα κιολας να πω την αληθεια.
Ναι μεν η κοπελα κυριολεκτικα σου επιτιθεται με την εισοδο της στο δωματιο αλλα στην πορεια θετει αυτη τους κανονες και τα ορια και το σκηνικο ειναι αρκετα σκηνοθετημενο με επαναλαμβανομενες ατακες και εμενα αυτο ως γνωστον με χαλαει...

Σωματοτυπος νομιζω ολοϊδια η Καντυ,συμπαθητικη φατσουλα με ομορφα ματακια,ποδι και κωλαρα απιστευτης ομορφιας και βυζακι μικρο στητο...
Με δυο λογια...η Καντυ,η Αντριαννα,η Καρμεν αλλα και η τωρινη η Βικυ ειναι νομιζω πολυ καλυτερες.
Αξιζει η κοπελα για μια δοκιμη,ειναι στο συνολο ενα καλο πακετο αλλα εγω προσωπικα δε θα ξαναπηγαινα
Έπρεπε να το περιμένεις δεν συγκρίνεται με τα στανταρακια μας , επειδή τα γούστα μας μοιάζουν . Εγώ δεν πήγα και ούτε θα πάω δεν μου γέμισε το μάτι για πουτσοτριψιματα και δαχτυλιασματα  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δοκίμασε και την Βαλεντίνα την Ρουμάνα , πιπίνι από τρίδυμα, πολύ καλή δεκτική και κάνει πολλά δωράκια  :pipa1:

την ειχα δει φιλε κ μου εχει μεινει απωθημενο να παω, μου αρεσε πολυ εμφανησιακα φορουσε και ενα κορδονι στο σαλοναρισμα σκετη καυλα!!!
θα παω, ελπιζω να ειναι δυνατη μεσα η εστω οχι κομοδινο !!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οπως εχω ξαναπει σε πιτσιρικες δυσκολα να κανεις επικο γαμησι μονο οι ωριμες το εχουν φυσικα οχι ολες αλλα οι περισσοτερες !!!

Εγω για παραδειγμα αν μια μερα εχω διαθεση να ξεσκιστω θα παω θεια Μονικα που ξερω οτι θα την κανω οτι θελω και θα με ρουφηξει κανονικα!! , αν εχω διαθεση για πιπινι θα παω κορινα για παραδειγμα η φλωριτα (αν ειστε πτωματοφαγοι),
και τελος αν θελω να παω για να τον παιξω κ να φυγω θα παω Ντανιελα-τατου !!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Οπως εχω ξαναπει σε πιτσιρικες δυσκολα να κανεις επικο γαμησι μονο οι ωριμες το εχουν φυσικα οχι ολες αλλα οι περισσοτερες !!!

Εγω για παραδειγμα αν μια μερα εχω διαθεση να ξεσκιστω θα παω θεια Μονικα που ξερω οτι θα την κανω οτι θελω και θα με ρουφηξει κανονικα!! , αν εχω διαθεση για πιπινι θα παω κορινα για παραδειγμα η φλωριτα (αν ειστε πτωματοφαγοι),
και τελος αν θελω να παω για να τον παιξω κ να φυγω θα παω Ντανιελα-τατου !!!
Μου αρεσουνε όλες οι ηλικίες (σε λογικά πλαίσια) η Βαλεντίνα γουστάρει να γαμιεται δεν το κάνει αγγαρεία, η θεία Μονικα είναι λυσσασμένη δεν υπάρχει περίπτωση να φυγεις δυσαρεστημένος όσο για την Φλωριτα με τόσες αρνητικές κριτικές ούτε από έξω δεν περνάω, σέβομαι την γνώμη των συναγωνιστών μου  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Δεν χαλάει μόνο εσένα, όλους μας χαλάει και είναι και ο βασικός λόγος που έχω κόψει από τις βίλες ειδικά από τότε που έφυγαν καντυ-σαντάλ, μέχρι και με την αντριάννα την τελευταία φορά που είχα πάει ακριβώς έτσι είχα περάσει κι εγώ  :(

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
Edit  :grin:  Ουκρανέζα η Τίνα και μας λείπει πολύ, το πρότυπο της κωλάρας, αν και είχε αρκετά αρνητικά όπως μη αντοχή σε σφυροκόπημα και μερικές  φορές ήθελε να κάνει το δικό της εν τούτοις την θυμάμαι με νοσταλγία και ευχαρίστως θα της έριχνα ένα  :fuck1: αν ήταν εδώ  :P

Όσο για το Βατερλώ σου κατα βάθος δεν έχεις ευθύνη, υπήρξαν κοπέλες που δεν πα να λίωνεις απ΄τη ζέστη και ναναι και χαράματα σε παίρνουν γραμμή αμέσως και σε καθαρίζουν μέχρι να πεις κύμινο  :grin: άλλο είναι που νομίζω πως έφταιξε, και είναι αυτό το τυποποιημένο που βγάζουν οι βίλες λες και πήγες σε κάνα στριπτιζάδικο, δεν υπάρχει το απρόβλεπτο και αν χάσεις λίγο τη μπάλα χάθηκες, έχω ιδίαν εμπειρία και δυστυχώς το να περάσεις καλά είναι η εξαίρεση του κανόνα, και κάτι ακόμα είναι και οι προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται, την έχω πατήσει πολλάκις κι εγώ, και σίγουρα θα την ξαναπατήσω, τέλος πάντων όλα μέσα στο παιγνίδι είναι και η πατάτα μέσα είναι αρκή να μην είναι νερόβραστη  :grin:

Καλά αυτό ισχύει και συμφωνώ 100%! Δεν είμαι φαν της αλυσίδας και γενικά την αποφεύγω, τελευταία φορά που πέρασα καλά εκεί ήταν με την Ανδριάνα.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

:2funny:  :2funny: :2funny:
Σορρυ ρε αλ αλλα ετσι οπως διαβαζα τα μηνυματα στην σειρα πρωτα ειδα του απολλο κ μετα το δικο σου..........
κ λεω απο μεσα μου αν περασες μετα τον απολο τι περημενεις βρε??? το ξεπατωσε το κοριτσι κ μετα τι επιδοσεις να περημενεις???
καλους στα χερια θα εβγαλε για να τον τελειωσει. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Δεν χαλάει μόνο εσένα, όλους μας χαλάει και είναι και ο βασικός λόγος που έχω κόψει από τις βίλες ειδικά από τότε που έφυγαν καντυ-σαντάλ, μέχρι και με την αντριάννα την τελευταία φορά που είχα πάει ακριβώς έτσι είχα περάσει κι εγώ   :(

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Natasha στην έδρα της με κόκκινα εσώρουχα ... σκέτος πειρασμός  :cum: ακόμη να συνέλθω ...

Πέρασα είδα και την Marylin στο Red Diamond κατά την 13.00 αλλά δεν με έπεισε για να περάσω, μιλφ από Τσεχία ορμώμενη κατά τα λεγόμενα της τσατσάς αλλά στο σαλονάρισμα της ήταν πολύ βαριεστημένη οπότε την έκανα με ελαφρά.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Natasha στην έδρα της με κόκκινα εσώρουχα ... σκέτος πειρασμός  :cum: ακόμη να συνέλθω ...

Πέρασα είδα και την Marylin στο Red Diamond κατά την 13.00 αλλά δεν με έπεισε για να περάσω, μιλφ από Τσεχία ορμώμενη κατά τα λεγόμενα της τσατσάς αλλά στο σαλονάρισμα της ήταν πολύ βαριεστημένη οπότε την έκανα με ελαφρά.

Σε τι προγραμα αξιζει να την παρεις ??

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Υπερτσαρκα με τον Υπερ-Μπακαγιοκο Jamaican!!! :rockon:

Βραδυνή Βάρδια.

La case d'irene: Ντανιελλα. Ταττου! Ήθελε και παραπανω φωτισμό στο σαλόνι για να μας  :erection: :erection: Αλλά δεν! :grin:
Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλλα με απίστευτη Κ  :fuck2: :fuck2: Λάρα! :grin:
Ανδρ.21: Βικτωρία. Βουλγάρα προμιλφ ξανθιά παντα κεφατη είναι για  :2on1:!
Ανδρ.38: Εμμα.  :pipa1: :tits2:........! :grin:
Ανδρ.34: Λάρα. Το πιπινακι εκ Βουλγαρίας μεριά με κωλαρακι για φιλημμα :kissass: :kissass:!
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα με μακρύ κοκκινο μαλλί. Με το που βγαίνει μας λέει θα εισται η παρτουζιτσα μου! Όχι τις Λεώ " θα κάνουμε βολτιτσα" :birdman:
Ανδρ.24: Αλεξάνδρα. Η Μεξικάνα με την μαύρη κωλαρα της :kissass2:! :grin:
Ανδρ.16: Κορίνα. Μινιόν με κοκκινο μαλλάκι καρέ και το γυμνασμενο κωλαρα :s&m_1: κι της! :grin:

Πως περπατάμε έτσι βλέπω απο τα παράθυρα του MET HOTEL κάτι πιτσιρικαδες βγαζαν γούστα με τους Συναγωνιστές που έβλεπαν! Ε! Δεν ήθελα και πολύ για να τους δείξω αυτό  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: !
Πάμε παρακατω.
Ανδ.52: Έλενα. Μιλφαρα Ρουμάνα μαυρομαλλα με κωλαρα για τρέλα  :fuck2: :fuck2:! :grin:
Ανδρ.50: Βερόνικα. Η Βόλλευμπολιστρια! Παιρνει πόζα το μωρο στο σαλοναρισμα! :grin:
Villa prive: Βέρα. Καλο μωρο μαυρομαλλα με στη το βυζακι :boobies: :boobies:!
3η Μεταμεσονυχτια: Ζαννετ. Κωλαρα τρελό μπουκλε μαλλί πολύ φοτοσοπ έπεσε!   :grin:
Red diamond: Γαλληνη.  :tits: :tits: !
3η Μεταμεσονυχτια: Σασσα. Μαυρομαλλα μάλλον ρωσίδα την εκοψα απο τα χαρακτηριστικά το Πόλυ 25 χρ. Μου θύμισε την Έλενα την ουκανιδα πριν παχύνει! :orchestra:
Red light: Λούση. Τι κορμαρα ηταν αυτή μου θύμισε Μιρέλλα ! Εδώ ο Μαλέας jamaican νόμιζε οτι ηταν η Ζαννετ :2funny: :2funny:! :grin:
3η Μεταμεσονυχτια: Σάρα. Με τα δωδεκαποντα και το άσπρο σετακι της στα εσώρουχα  :erection: :erection:!
Villa erotika: Βίκυ.  :boobies: :boobies: και  :kissass2: :kissass2:!

Με το που βγαίνουνε απο εδώ μας συναντάει ένας Μπακαγιοκος που είχε ερθει απο τον Βαρδάρη με τα ποδια :kneel: και μας λέει ρε μάγκες έχω 2 χρονία να έρθω τι εγίνε κλείσανε εκείνα? Και τι τιμες είναι αυτές 40 για απλό! Του λέμε φίλε πάρε ταξακι γιατί τα 30 αρία είναι μακρυά απο εδω :2funny: :2funny:! :grin:
Τρίδυμα Νο2: Γωγώ. Μονο το κ :kissass: :kissass: ωλαρακι της αξίζει!
Τρίδυμα Νο3: Ιζαμπελλα. Μινιόν καρρέ ξανθό μαλλάκι γλυκό κοριτσάκι! :cheesy:
Μινώταυρου 14: Βερονικη. Αυτό Μαλέα jamaican  :fuck2: :fuck2: άντε Κανέ λίγο τον Κασκαντέρ!  :birdman:
Πέτρου Ερημίτη 2: Μόνικα. Η ουγγαρέζα με τα φιλάκια της  :smitten: . Μαλέα ηταν sexy σήμερα δεν μπορείς να πεις :2funny: :2funny:!
Εδώ στην περιοχή αύτη ειχαμε και ελέγχους απο το Ι.Κ.Α. με κάποιους συναγωνιστές να την κανουν με ελαφρά πηδηματακια! Εμείς καθισαμε εκεί γιατί η Τσαρκα είναι θρησκεία!!! :rockon:
Las vegas: Μπάρμπαρα. no comment :rockon:
Las vegas: Σίμονα η' Μονίκ. Μαυρομαλλα με μαυρο καρρέ μαλλί. Ρουμάνα μαγκιορα με 2 Άρι  :boobies: :boobies: ! Εδώ η τρελοτσατσα μας λέει μοιαζετε. Ναι τις λέμε είμαστε δεύτερα ξαδερφια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Las vegas: Χριστίνα. Χοντροκωλαρα.Κόκκινο μαλλί σε κοτσίδα με πλεξούδες Μιλφαρα! :grin:
26ης Οκτωβρίου 35Α(Τσίρκο): Εύα. Η ξανθιά Μιλφοτζιλφ!  :grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε
:rockon: :rockon: :rockon:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.493
Πόντοι
216
Ξέρει κανεις τι βάρδια είναι η Μόνικα σήμερα;

Επισκέπτης
Ανδρ.50: Βερόνικα. Η Βόλλευμπολιστρια! Παιρνει πόζα το μωρο στο σαλοναρισμα! :grin:
3η Μεταμεσονυχτια: Ζαννετ Κωλαρα τρελό μπουκλε μαλλί πολύ φοτοσοπ έπεσε!   :grin:
Red light: Λούση. Τι κορμαρα ηταν αυτή μου θύμισε Μιρέλλα ! Εδώ ο Μαλέας jamaican νόμιζε οτι ηταν η Ζαννετ :2funny: :2funny:! :grin:
Τρίδυμα Νο2: Γωγώ. Μονο το κ :kissass: :kissass: ωλαρακι της αξίζει!
Las vegas: Μπάρμπαρα.no comment :rockon:
Καταρχην να πω κατι που δεν εγραψε ο μπακαγιοκος, η ουρα στην κουρουβαγκου 5 (ζανετ)  :grin: εφτανε μεχρι εξω στο δρομο, και μετα απο δυο ωρες αναμονης και πολλα σπρωξιματα καταφεραμε να μπουμε στο μαγαζι που πραγματικα γινοταν ο κακος χαμος, ισα που χωρουσαμε μεσα... ειδα και μερικους συναγωνιστες που τους εβαλε στο πρωτο δωματιο ωστε να μπορει να βαλει μεσα στο στουντιο οσους περισσοτερους γινοταν  :grin: Στ'αλλα το μωρο καλο εμφανισιακα (μεσα δεν περασα) αλλα η παραπανω που γραφω τουλαχιστον σαν σωμα και εμφανιση ειναι καλυτερες... βεβαια μην τις δοκιμασετε γιατι η περισσοτερες ειναι κομοδινα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom