Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ξερει κανενας που δουλευει η Ειρηνη που δούλευε στην Ν. Ουρανου 26;;;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Η Ειρηνη δουλευει πρωϊνη στο ανδρεος γεωργιου 38 τυπε!

Μαγκες οτι κ αν κανετε μη περασατε στη σισσυ απο ουγγαρια που δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας εφαγα φολα που ειχα πολλα χρονια να φαω με προειδοποιησε κ το ατομο που εβγαινε αλλα παρασυρθηκα λογω εμφανισης ο μαλακας  :headbang: Παροτι στο σαλονι φαινοταν κομπλε μολις μπηκε κατεβασε κατι μουτρα ως το πατωμα κ μουρμουριζε συνεχως με το ζορι καταφερα να μου σηκωθει κ τον επαιξα για να τελειωσω ουτε να την γαμησω δε καταφερα τοσο φολα ηταν! Δε ξερω γτ αλλα τα χειροτερα γαμησια τα εχω κανει παντα με ουγγαρεζες δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο!
Επισης θελω να κραξω τις βιλες γτ την εχουν δει πολυ κ πουλανε κ ειρωνεια! Τους εχουμε κανει ολους μαγκες κ αντι να ριξουν τις τιμες ή να ανεβασουν τις υπηρεσιες μας την λενε κι απο πανω! Νησαφι πια  :ak: :ak: :uzi: :blowup:

Επισκέπτης
Λενε οτι η σισσυ δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας και καμια φορα πρωινη στο ερως.Την κοπελα που ειδα τελευταια φορα στο ερως την παρασκευη που μας περασε, με φανηκε για καινουργια κοπελα αλλα δεν παιρνω και ορκο.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Λενε οτι η σισσυ δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας και καμια φορα πρωινη στο ερως.Την κοπελα που ειδα τελευταια φορα στο ερως την παρασκευη που μας περασε, με φανηκε για καινουργια κοπελα αλλα δεν παιρνω και ορκο.  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Μαγκες οτι κ αν κανετε μη περασατε στη σισσυ απο ουγγαρια που δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας εφαγα φολα που ειχα πολλα χρονια να φαω με προειδοποιησε κ το ατομο που εβγαινε αλλα παρασυρθηκα λογω εμφανισης ο μαλακας  :headbang: Παροτι στο σαλονι φαινοταν κομπλε μολις μπηκε κατεβασε κατι μουτρα ως το πατωμα κ μουρμουριζε συνεχως με το ζορι καταφερα να μου σηκωθει κ τον επαιξα για να τελειωσω ουτε να την γαμησω δε καταφερα τοσο φολα ηταν! Δε ξερω γτ αλλα τα χειροτερα γαμησια τα εχω κανει παντα με ουγγαρεζες δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο!
Επισης θελω να κραξω τις βιλες γτ την εχουν δει πολυ κ πουλανε κ ειρωνεια! Τους εχουμε κανει ολους μαγκες κ αντι να ριξουν τις τιμες ή να ανεβασουν τις υπηρεσιες μας την λενε κι απο πανω! Νησαφι πια  :ak: :ak: :uzi: :blowup:

Και εγώ έχω ως επί το πλείστον κακή εμπειρία με τις Ουγγαρέζες, αν στραβώσουν γίνονται επίσης αγενείς και προσβλητικές χωρίς λόγο.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

ευχαριστω podofilos  :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεααα.........

αφου φαγαμε παλι απογοητευση κ δεν βρηκαμε την νατασσα................ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ την ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΑΤΕ :tickedoff: :tickedoff:.......
το κοριτσι δεν μπορει να δουλεψει!!!!!

κ γενικα επικρατουσε η απολυτη κλασομπανιερα στα μαγαζια της πολης μας..........
Παντως ρε μαγκες δεν εκπλήσσομαι που καθε φορα που ερχετε μια κοπελα εστω της προκοπης(απο υπηρεσιες τουλαχιστον) γραφετε εδω σαν τρελοι
κ σαν μικρα παιδακια που πρωτη φορα πιασατε νινι με τα χερακια σας.........
Δεν σας κριτικαρω.......μην πεταχτουνε μερικα σαίνια κ με πουνε καμια χαζομαρα.......απλα σας δικαιολογω!!!

Αυτο που παρατηρησα απο τις τσατσαδες σημερα ητανε οτι ολες ή ητανε γελακια κ χαζακια ή με τα μουτρα μεχρι κατω απο την αναδουλεια!!!
Ειδικα η κωλωτσατσα απο το ανδρ.γεωργιου 19 που δεν σε αφηνει να φυγεις η ρουφιανα κ σε σπαει τον πεο μολις φευγεις.....
λοιπον μεχρι κ αυτη σημερα ητανε συγκρατημενη κ εδειχνε χαλια Κ να φανταστειτε δουλευε το χριστινακι το μικρο!!

και πληροφορια της ημερας η νικολ θα ειναι στο φριξου 14 βραδινη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
καλησπερα στην παρεααα.........

αφου φαγαμε παλι απογοητευση κ δεν βρηκαμε την νατασσα................ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ την ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΑΤΕ :tickedoff: :tickedoff:.......
το κοριτσι δεν μπορει να δουλεψει!!!!!

κ γενικα επικρατουσε η απολυτη κλασομπανιερα στα μαγαζια της πολης μας..........
Παντως ρε μαγκες δεν εκπλήσσομαι που καθε φορα που ερχετε μια κοπελα εστω της προκοπης(απο υπηρεσιες τουλαχιστον) γραφετε εδω σαν τρελοι
κ σαν μικρα παιδακια που πρωτη φορα πιασατε νινι με τα χερακια σας.........
Δεν σας κριτικαρω.......μην πεταχτουνε μερικα σαίνια κ με πουνε καμια χαζομαρα.......απλα σας δικαιολογω!!!

Αυτο που παρατηρησα απο τις τσατσαδες σημερα ητανε οτι ολες ή ητανε γελακια κ χαζακια ή με τα μουτρα μεχρι κατω απο την αναδουλεια!!!
Ειδικα η κωλωτσατσα απο το ανδρ.γεωργιου 19 που δεν σε αφηνει να φυγεις η ρουφιανα κ σε σπαει τον πεο μολις φευγεις.....
λοιπον μεχρι κ αυτη σημερα ητανε συγκρατημενη κ εδειχνε χαλια Κ να φανταστειτε δουλευε το χριστινακι το μικρο!!

και πληροφορια της ημερας η νικολ θα ειναι στο φριξου 14 βραδινη

Δηλαδη να μην το γραψουμε να το κρατησουμε μυστικο.?? :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Ολοι ετσι κανουν,τι εμείς θα κανουμε τη διαφορα τωρα;
Ρε πάτε καλα εδω μεσα;
Γιατι δε βγαίνουν ολοι αυτοί που μου εχουν στείλει πμ να πουν αν τους εχω βοηθήσει σε οτι κι αν με ρωτησαν;
Αντε γεια,οπως λεει κι ο τσουκαλας...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Ρε πάτε καλα εδω μεσα;
Γιατι δε βγαίνουν ολοι αυτοί που μου εχουν στείλει πμ να πουν αν τους εχω βοηθήσει σε οτι κι αν με ρωτησαν;

:2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Mολις γυρισα απο Νικολ στο Φριξου 14 και παλι...ολα καλα και ειδικα το τελειωμα  :2on1:
αλλα λογω αποχης,το μουνι της εχει σφιξει τοσο που δεν μπαινεις με τιποτα...για κωλο δε το συζηταμε καν...

Νικολ ειναι αυτη την αγαπαμε,μας προσεχει παντα και λεει οτι θα μεινει εκει στο 14 τωρα.
Η 3η σερι αγαπουλιστικη κριτικη θα πεσει αυριο γιατι τωρα βαριεμαι  :grin: :grin:

Obelix1979

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα από Las Vegas προδιατεθειμένος να περάσω ένα χέρι λάδι, για να κάνω και τη στάση του μαραγκού, το φερόμενο ως "κομοδίνο" - Barbara.
Αντ' αυτής, ήταν η Simona( ; ) . Μελαχρινή, μακρύ μαλλί, πιθανό 3άρι μέγεθος στήθους και πιθανολογώ ελαφρά άκωλη.
Δε μπορώ να πω ότι χαλάστηκα, αλλά πήγαινα συστημένος, είχα ετοιμάσει γυαλόχαρτα, βούρτσες, νέφτια και είπα "άλλη μέρα".
Μιας και είμαι, ομολογουμένως, νέοπας στο σπορ, τί λέει η κορασίδα;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

καραμαν με παρεξηγησες ρε φιλε........
Σε καμια περιπτωση δεν ειπα κατι τετοιο.....
Εκανα μια κριτικη για τον υπερβολικο ενθουσιασμο κ οχι φυσικα για την ενημερωση!!!
Αλλα θα με πεις εδω που φτασαμε επομενο ειναι να γινονται ετσι τα πραγματα....
Βεβαια εγω δεν παω στις βιλες φιλε γιατι πολυ απλα 40 δεν δινω για μπουρδελο στο απλο
προγραμμα!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ρε πάτε καλα εδω μεσα;

μια χαρα παμε φιλε αζαζελ.......... :thumbsup: :thumbsup:
Τωρα τι δουλεια εχουν αυτοι που εχεις βοηθησει,και τι να πουν πανω σε αυτο που ειπα εγω δεν μπορω να καταλαβω........ :think: :think:.....δεν πειραζει.....
αντε γεια μου λοιπον...... :grin: :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ο bizoholik ήθελε να δείξει την ανάγκη, τη λαχτάρα και τη μεγάλη προσμονή που υπάρχει στην πόλη μας για καλές πουτάνες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
μια χαρα παμε φιλε αζαζελ.......... :thumbsup: :thumbsup:
Τωρα τι δουλεια εχουν αυτοι που εχεις βοηθησει,και τι να πουν πανω σε αυτο που ειπα εγω δεν μπορω να καταλαβω........ :think: :think:.....δεν πειραζει.....
αντε γεια μου λοιπον...... :grin: :grin:

Ρε σύ μπιζοχολικ δες τα πράγματα με απλό μάτι,το εν λόγο κορίτσι 2-3 μερες δεν κλείνει μπούτι,πόσοι εδω μεσα γράψαν εστω και κατι;
Μονο εμείς οι γνωστοί-άγνωστοι 4-5 εδω μεσα γράφουμε,να δω που θα παει αυτη η κατάσταση...

Επισκέπτης
Ρε σύ μπιζοχολικ δες τα πράγματα με απλό μάτι,το εν λόγο κορίτσι 2-3 μερες δεν κλείνει μπούτι,πόσοι εδω μεσα γράψαν εστω και κατι;
Μονο εμείς οι γνωστοί-άγνωστοι 4-5 εδω μεσα γράφουμε,να δω που θα παει αυτη η κατάσταση...
Ενταξει ρε συ χαλαρωσε,νομιζω αρκετα γραφτηκαν εδω αν σκεφτεις οτι δεν ειναι και στα πολυ πανω του το θρεντ οπως παλια.Τα περισσοτερα ατομα απο αυτα που ειδες μπορει να μην γραφουν στο σαιτ ,αλλοι για δικους τους λογους να μην θελουν να γραψουν.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ο bizoholik ήθελε να δείξει την ανάγκη, τη λαχτάρα και τη μεγάλη προσμονή που υπάρχει στην πόλη μας για καλές πουτάνες.

παιδια ολα καλα.......μην το δωσουμε αλο θεμα!!
Μαλλον η η γκρινια με βαρεσε στο κεφαλι :headbang: :headbang:.....

αινιγμα σαν να εχεις δικιο.............. ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
καραμαν με παρεξηγησες ρε φιλε........
Σε καμια περιπτωση δεν ειπα κατι τετοιο.....
Εκανα μια κριτικη για τον υπερβολικο ενθουσιασμο κ οχι φυσικα για την ενημερωση!!!
Αλλα θα με πεις εδω που φτασαμε επομενο ειναι να γινονται ετσι τα πραγματα....
Βεβαια εγω δεν παω στις βιλες φιλε γιατι πολυ απλα 40 δεν δινω για μπουρδελο στο απλο
προγραμμα!!

Σωστα τα λες, ο γραπτος λογος μερικες φορες λαμβανετε αλλιως. Χρειαστηκε να το διαβασω 2η φορα, για να καταλαβω πως το εννοεις.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Αν ξέρεις την Εύα απο το Godiva και τώρα που δουλεύει στο golden stars!
Δίδυμη αδερφή της πρεπει να ναι! :grin: Μοιάζουν άλλα δεν είναι η ιδία  :orchestra:
:new_shocked: :new_shocked:  :erection:
Πηγε κανενας μυστης στην πορνοΜεριλυν να μας πει εντυπωσεις? Ειναι καλη? Ειναι φετιχιστρια? Γκωλον δινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom