kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
εφυγε ρε πουστη μου, αυριο βλεπω αθηνα δουλευει. Σκατα
Εχει μερικα καλα κορμια (μοντελε)αλλα ειναι κομοδινα. :S καλο μεσα και ωραιο κορμι νομιζω εχουμε να δουμε απο τοτε που δουλευε η βερονικα θεσ/νικη.απαραδεκτη κατασταση παντου (απο κορμια εννοω..)
ουδεν σχολιων.
Μαλέα την επομένη φόρα που θα μπούμε σε εκείνο το στενό τα σκυλιά θα μας φανεΔεν λες καλα που εφυγε και σταματησε το μποτιλιαρισμα στην πολη.
εληξε η αδεια απ οσο μου ειχε πει η θεια Ευα για το godiva
αλ, ειναι η κοπελα που δουλευει πρωινο και ειναι σχετικα ψηλη μελαγχρ. με πεσμενο βυζακι?εκανα μια μικρη βολτα και αφου δεν βρηκα κατι αξιολογο και αφου η Κατερινα στη Βιλα ηταν σε μεγαλο προγραμμα κατεληξα τελικα στη Ρουμανα Νικολ που πρωτη φορα εβλεπα στις Μελισσες...μπαζακι γυφτορουμανα αλλα μεσα αποδειχτηκε καλη και χωρις καθολου βιασυνη...50ε γυμνο-69 στα 70ε εδινε και κωλο
παντως αν την γνωριζει και καποιος αλλος ή αν σκοπευει να την επισκεφθει θα ηθελα να μου στειλει ενα πμ να συζητησουμε κατι
θα της εμεινε συνηθεια φαινεται απο την πρωτη της δουλειαη Μαρινα που ανεφερε καποιος στο 26ης οκτωβριου 35 ειναι η γνωστη ξανθια μιλφ/γκιλφ, που εχει μανια με τη καθαριοτητα?
ονομα;Πήγα εχθές το απόγευμα στο Villa prive. Το κομοδίνο ενώ είχε ωραίο κορμί και στο σαλόνι με προϊδέασε για καλά γούστα , αποδείχθηκε μία μαλάκο και μισή. Μην μου πιάνεις τα μαλλιά , μη το στήθος άντε τέλειωνε. Τη λέω να γαμήσω ήρθα , για αυτό πληρώνω. Κοιτάει και στραβώνει.
λεει μια αντζελα στο site στις βιλλες ...λες??ξερεις κανεις που εξαφανιστηκε η αντζελα η ουκρανη η αλογα;3η μερα στα λας βεγκας παω μεσημερι και δεεεεεεεν...
ρε λεεεεεεεεεες;λεει μια αντζελα στο site στις βιλλες ...λες??
Δεν κράτησα , μελαχρινή μακρύ μαλλί από Μολδαβία.ονομα;