Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Παρασκευή πρωί στη θέση της Νατάσας ήταν η Ντανιέλα με τα πολλά τατουάζ.

Τρίτη πρωί ήταν μια Μιχαέλα τσέχα (?) ψιλονταρντανέ, μάλλον αυτή που δούλευε στο Casa d'Irene

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
Σκέφτομαι να τη δοκιμασω , θα ενημερώσω  :knockinb:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μόλις τελείωσα την τσάρκα. Όλα ίδια η μονη αλλαγή στο α.γ 52 αντί για την καυλιαρα μιλφ γυφτορουμανα Έλενα η επιστροφή της καστανης Αλινας που δούλευε Ν.Ουρανου 26 ανανεωμένη και ορεξατη ......  :knockinb:

Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα μετά τις 3 σήμερα το βράδυ, είδα τα δυτικά της Κωλέττη.

-26ης Οκτωβρίου 35. Πάολα. Ξανθό λεπτό έκφυλο με διάφορα τατούς. Δεν έχει καλές κριτικές μου φαίνεται.
-Ν.Ουρανού 26 (το καινούργιο διπλανό). Η μεχικάνα Αλεξάνδρα. Ξανθιά πλέον και πιο γεμάτη, είχα ένα περιστατικό μπουρδελοχάιμερ όπου δεν την αναγνώρισα αμέσως, βγαίνοντας έξω σκέφτηκα ότι κάπου την έχω ξαναδεί, ιδίως αυτόν τον κώλο, μετά συνειδητοποίησα ότι την έχω πάρει ήδη. Γηρατειά.
-Μινωταύρου. Κλειστό το μεγάλο, η Γκαμπριέλα στο ξύλινο.
-Las Vegas 1. Μπάρμπαρα. Σιγά τα αυγά, δεν ξέρω τι της βρίσκει ο κόσμος. Ψηλή ξινή αλόγα με τατούς.
-Las Vegas 2. Η ψηλή Χριστίνα με τα χαρακτηριστικά δόντια. Πρέπει να είναι καλή μέσα σύμφωνα με το ένστικτό μου, απλά δεν με τραβάει εμφανισιακά.
-Las Vegas 3. Η Φλωρίτα, παραδόξως σήμερα ήταν κεφάτη και χαμογελαστή, πρώτη φορά που την είδα έτσι. Την περίμεναν δύο μαντράχαλοι στο δωμάτιο για παρτούζα, της έκανα πλάκα γι αυτό, μου λέει "και τέσσερις ταυτόχρονα έχω πάρει!" Από κει που δεν την σκεφτόμουν καθόλου, ψήθηκα και επέστρεψα για την δοκιμή η οποία προέκυψε αναπάντεχα επιτυχημένη. Δίνει και κώλο το πιτσιρίκι τώρα!
-Π. Ερημίτη 1. Το λημέρι της Έμμας, κλειστό προς το παρόν. Η Έμμα βρίσκεται βραδυνή Α. Γεωργίου 38 αυτή την περίοδο για όσους δεν ξέρουν.
-Π. Ερημίτη 2. Η Μόνικα με τα περίεργα δόντια. Ο σωματότυπός της μου αρέσει πολύ, παραταύτα οι πολλές αρνητικές κριτικές με έχουν αποτρέψει να δοκιμάσω.
-Τρίδυμα 1. Δεν μπήκα, γιατί φανταζόμουν ότι θα ήταν το Χριστινάκι και δεν ήθελα να την δω και να φύγω.
-Τρίδυμα 2. Γωγώ.
-Τρίδυμα 3. Κάρλα. Δεν την είδα σήμερα, ήταν στο δωμάτιο. Πάντως έχει καλό κορμάκι και δίνει και κώλο.
-Φρίξου 15. Μια παχουλή τσέχα Λούνα με πολύ καλά ελληνικά και τατού λαγουδάκι του Playboy στο κωλομέρι.
-Φρίξου 14. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Νικόλ.
-Ν. Ουρανού 1Α (Εκκλησία). Η μελαχρινή Βερόνικα. Άπαιχτο κορμάκι για τα γούστα μου και αντέχει δυνατές καταστάσεις. Έχει αρχίσει να μαθαίνει και κάποια ελληνικά.
-Ν. Ουρανού 1Β. Η ξανθιά Εμμανουέλα. Λεπτό κορμί, μέτρια φατσούλα, λίγες και ως επί το πλείστον αρνητικές κριτικές για τα τόσα χρόνια που είναι εδώ.

Βίλλες δεν πήγα, κομμένες προς το παρόν μετά τις τελευταίες δύο ξενέρωτες καταθέσεις εκεί. Ούτε το άλλο site τσεκάρω πλέον για να δω βάρδιες.

Οι επιλογές μου ήταν το Χριστινάκι, η Βερόνικα και η Φλωρίτα. Κατέληξα στη Φλωρίτα ως κάτι καινούργιο και πέρασα απρόσμενα μια χαρά.

φιλε Απολο και οποιος αλλος μπορει να ξερει,η Παολα που αναφερεις ως πρωτη και ειναι η Ελληνιδα ξανθια με το τατουαζ στο κωλαρακι; αν ξερει καποιος ας μου απαντησει γιατι θελω να την βρω επιτελους

Επισκέπτης
Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος larry33 ειναι.Το μωρο ειναι το στανταρακι μου,τα κανει ολα τελεια και το αναμενουμε γιατι εχει κανα 2μηνο που λειπει
Πριν κανα δεκαημερο περιπου που ειχα παει με ειπε η κοντη ξανθια τσατσα οτι θα ερθει σε λιγες μερρες.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
O Μπακαγιοκος ο real! Ξερει Γαλλικά! :2funny: :2funny:
Και παιζει Μπαλιτσα στην γαλλική ομάδα stade bordelais....! :rockon:
Γειά σου γαλλομαθή Μπακαγιόκε μου!!  :2funny:  :2funny:

Στο πρωτότυπο άρθρο, απ'όπου προέρχεται και το link υπάρχει από κάτω, στα σχόλια, το εξής σχόλιο:
"Μα ήδη γίνεται σε γνωστό site,αλλά αμισθί βέβαια.Πολύ γέλιο να βλέπεις να γράφουν με "επίσημη" γλώσσα ειδικά ένας κύριος που χρησιμοποιεί καθαρεύουσα"
Ποιό να'ναι αυτό το site, ποιό να'ναι;; Αμισθί;;  :think:

:hmm: Χμμ..μήπως ν'αρχίσουμε τα "μπλοκάκια";;  :2funny:  :2funny:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Μόλις τελείωσα την τσάρκα. Όλα ίδια η μονη αλλαγή στο α.γ 52 αντί για την καυλιαρα μιλφ γυφτορουμανα Έλενα η επιστροφή της καστανης Αλινας που δούλευε Ν.Ουρανου 26 ανανεωμένη και ορεξατη ......  :knockinb:
Ωραία τα νέα για την Αλίνα  :erection: Λίγο καιρό πριν δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Αν.Γεωρ. 38 αλλά αντικαταστάθηκε από την..πασπαρτού Έμμα!

Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα...στην τελευταια αναλυση τσαρκας του Apollo64 , αναφερει ως πρωτη στο 26 οκτωβριου 35, μια Παολα ξανθια με τατουαζ...ξερει κανεις αν ειναι η Παολα η Ελληνιδα με το τατουαζ στο κωλαρακι; δεν μπορω να βρω που δουλευει αυτη,αλλαζει συνχεια φαινεται...οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει

και κατι αλλο..επειδη χαλασε το μηχανακι μου και σκεφτομαι να παρω ποδηλατο, εκει στα δυτικα του πετρου ερημιτη εχει σκυλια που ορμανε; γιατι κατι τετοιο διαβασα...εχω να παω πολυ καιρο γιαυτο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
παιδια καλησπερα...στην τελευταια αναλυση τσαρκας του Apollo64 , αναφερει ως πρωτη στο 26 οκτωβριου 35, μια Παολα ξανθια με τατουαζ...ξερει κανεις αν ειναι η Παολα η Ελληνιδα με το τατουαζ στο κωλαρακι; δεν μπορω να βρω που δουλευει αυτη,αλλαζει συνχεια φαινεται...οποιος ξερει και θελει ας με ενημερωσει

και κατι αλλο..επειδη χαλασε το μηχανακι μου και σκεφτομαι να παρω ποδηλατο, εκει στα δυτικα του πετρου ερημιτη εχει σκυλια που ορμανε; γιατι κατι τετοιο διαβασα...εχω να παω πολυ καιρο γιαυτο.

Δες εδω
Οσο για το ποδηλατο, αν εισαι γρηγορος στο πεταλι, δεν θα εχεις θεμα... :2funny: 

...δεν εχω δει τοσα χρονια σκυλια εκει φιλε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι καιρο εκτος παιχνιδιου,ημουν φαν της βερονικας με αρκετες επισκεψεις παλιοτερα αλλα τωρα ειμαι εκτος...το σκεφτομαι ομως να κανω καμια καταδρομικη,μπορειτε να μ δωσετε καλες προτασεις???για βραδινη βαρδια, δεν εχω θεμα με ηλικιες αρκει να γουσταρουν το σεξ κ να μην ειναι κομοδινα...αυτα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ωραία τα νέα για την Αλίνα  :erection: Λίγο καιρό πριν δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Αν.Γεωρ. 38 αλλά αντικαταστάθηκε από την..πασπαρτού Έμμα!
Λογικό φίλε η Εμμα γεμίζει μαγαζιά όλοι την θέλουνε  :kneel:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
αυτη η Ελενα η μελαχροινη στο ανδρεου γεωργιου 52 φαινεται μουναρος,μπορει καποιος να με πει εντυπωσεις απο το δωματιο γιατι σκεφτομαι να τη δοκιμασω?
Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ? :knockinb:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι καιρο εκτος παιχνιδιου,ημουν φαν της βερονικας με αρκετες επισκεψεις παλιοτερα αλλα τωρα ειμαι εκτος...το σκεφτομαι ομως να κανω καμια καταδρομικη,μπορειτε να μ δωσετε καλες προτασεις???για βραδινη βαρδια, δεν εχω θεμα με ηλικιες αρκει να γουσταρουν το σεξ κ να μην ειναι κομοδινα...αυτα

Μονικα πετρου ερημιτη νταλικες, πανε εκει να σε ξεσκισειιι !!!

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
χαχα...μιλαμε για αγριες καταστασεις δλδ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom