GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.697
- Πόντοι
- 25.165
γνωριζει κανεις αν αυριο θα δουλευει κανονικα αφρουλα?
γνωριζει κανεις αν αυριο θα δουλευει κανονικα αφρουλα?
Τελευταια συναδελφε το εχει ριξει στην αγγαρεια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα,ειδικα στο ντελο κοντα στο σιτι γκειτ εκει την ιδρωνε την φανελα.Τωρα απο τι καταλαβα και μετα την μετρια καταθεση που ειχα μαζι της την τελευταια φορα στο α.γ (θα γραψω κριτικη)μαλλον οσο περναει ο καιρος βαριεται και πιο πολυ, θελει να την πετυχεις στις αρχες οταν ερχεται απο μεγαλη αδεια και ειναι ακομα ξεκουραστη.Λογικό φίλε η Εμμα γεμίζει μαγαζιά όλοι την θέλουνε
Αποτυχημένη κατάθεση το μεσημέρι στην Κάρλα στο τριδυμο 3 ..... Θα γράψω κριτική
Τελευταια συναδελφε το εχει ριξει στην αγγαρεια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα,ειδικα στο ντελο κοντα στο σιτι γκειτ εκει την ιδρωνε την φανελα.Τωρα απο τι καταλαβα και μετα την μετρια καταθεση που ειχα μαζι της την τελευταια φορα στο α.γ (θα γραψω κριτικη)μαλλον οσο περναει ο καιρος βαριεται και πιο πολυ, θελει να την πετυχεις στις αρχες οταν ερχεται απο μεγαλη αδεια και ειναι ακομα ξεκουραστη.
Φίλε μου την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν κουρασμένη. Πέρασα υπέροχα μαζί της όμως αν και 5 το πρωί Σαββάτου και με όλα τα δωμάτια γεμάτα. Εγώ την δικαιολογώ δεν είναι και εύκολο να είσαι τούρμπο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν την συγκρίνω με άλλες που ακομα και στην αρχή της βάρδιας τους είναι μες την βαρεμάραΤελευταια συναδελφε το εχει ριξει στην αγγαρεια. Δεν ηταν ετσι παλιοτερα,ειδικα στο ντελο κοντα στο σιτι γκειτ εκει την ιδρωνε την φανελα.Τωρα απο τι καταλαβα και μετα την μετρια καταθεση που ειχα μαζι της την τελευταια φορα στο α.γ (θα γραψω κριτικη)μαλλον οσο περναει ο καιρος βαριεται και πιο πολυ, θελει να την πετυχεις στις αρχες οταν ερχεται απο μεγαλη αδεια και ειναι ακομα ξεκουραστη.
Τα εχουμε πει για την Καρλα 100 φορες ρε τυπε.
Φίλε είπα να την δοκιμασω . Είναι όμορφο κορίτσι και Ρουμανακι ..... Έχω αδυναμία
Την πέτυχα πρωινή στο α.γ 38 να βαράει μύγεςΗ Μιραμπελα που χαθηκε?
Η θεια Ευα στο τσιρκοΑπο Μιλφ τι εχουμε αυτη την εποχη παιδια?? εκτος νικολ,θειας μονικας ?? η θεια συλβια δουλευει?? τι αλλο προτεινεται ??
Άντε να γυρίσει και η Τζουλια να γουστάρουμεΗ Εβελινα μετα τη 2μηνη απουσια της γυρισε παλι στο ποστο της στο τριδυμο 2.
Φυσικα τιμηθηκε για πολλοστη φορα επιτυχως.
Τελευταια φορα την πηρα Α. γεωργιου 19. Πριν ειχα περασει απο το που ηταν παλια και αυτοι μου ειπανε να παω στο 19. Επειδη ειχα διαβασει οτι δουλευει και στο Λας Βεγκας τη ρωτησα και μου ειπε οτι θα δουλευει μονο στο 19...Βγαλε ακρη.παιδια περασα σημερα απο το las vegas για να πετυχω την φλωριτα αλλα τιποτα!!
μηπως ξερει καποιος εαν αλαξε σπητι;;;
επειδη δεν βγαζω ουτε γω άκρη για αυτο έγραψα!! σαν να τρεχουμε απο πισω της να την πιασουμε και ολο μας γλιστραει επειδη ειναι Minion!!!!!!Τελευταια φορα την πηρα Α. γεωργιου 19. Πριν ειχα περασει απο το που ηταν παλια και αυτοι μου ειπανε να παω στο 19. Επειδη ειχα διαβασει οτι δουλευει και στο Λας Βεγκας τη ρωτησα και μου ειπε οτι θα δουλευει μονο στο 19...Βγαλε ακρη.
Οσο για την αλλαγη που εκανε σε προγραμμα και σερβις εμενα περισσοτερο με χαλασε παρα με εφτιαξε. Παραμεγαλωσε εβαλε και κρεμα πριν της το χωσω
Φιλε εγω δεν ξαναπαω. Πηγαινα πιο πολυ γιατι της τον εβαζα μεχρι τη μεση τωρα με την κρεμα μπαινει σχεδον ολο . Ετσι παω και αλλουεπειδη δεν βγαζω ουτε γω άκρη για αυτο έγραψα!! σαν να τρεχουμε απο πισω της να την πιασουμε και ολο μας γλιστραει επειδη ειναι Minion!!!!!!
θα παω σημερα ανδρ. γεωργ. 19 να δω...ελπιζω να την βρω.
Πέρασμα από βαρδάρη προς αναζήτηση της Αναστασία της ξανθιά Ρωσίδας και στο Έρως είχε τρανσεξουαλ . Ήταν στο δωμάτιο δεν περίμενα να το δω !