Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παρακρατικο γαμησι στην Μιλφο - Λούνα !!!Φρίξου 15  :wanker: :wanker:
Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο! Αλλά στον αγώνα  ολά τα λεφτά... :rockon:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Αν έχεις ώρα στη διάθεση σου κάνε ολη τη βόλτα για να έχεις οπτική άποψη αν όχι πάνε καρφί στην Εμμα Αν. Γεωργιου 38 .

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
[/quot
Και πρωί στην Μονικα στον Ερημίτη...... Θα σου πετάξει τα μάτια έξω  :fuck2:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ωραιες οι νεες αλλα οι παλιες πουτανες σε φροντιζουν καλυτερα......

-Μαστοκαβλίδης (μετα-μοντέρνος πορνοφιλόσοφος)

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Επισκεψη σε Ντανιελα πριν μερικες μερες,την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια σε μαγαζι κοντα στο Σιτι Γκειτ,ηταν μετρια εως καλη στην συμπεριφορα-συμμετοχη και επειδη ειναι ομορφη για τα δικα μου γουστα με καλο σωμα με το που την ειδα μπηκα..περαστε..σκουπιστε..τελειωσαμε..πολυ ξεπετα!!Οχι καλη μου δεν θα ξαναπαρω..

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Επισκεψη σε Ντανιελα πριν μερικες μερες,την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια σε μαγαζι κοντα στο Σιτι Γκειτ,ηταν μετρια εως καλη στην συμπεριφορα-συμμετοχη και επειδη ειναι ομορφη για τα δικα μου γουστα με καλο σωμα με το που την ειδα μπηκα..περαστε..σκουπιστε..τελειωσαμε..πολυ ξεπετα!!Οχι καλη μου δεν θα ξαναπαρω..
Κριτικές δεν διαβάζεις ?  :huh: Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετες  :humpleg:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κριτικές δεν διαβάζεις ?  :huh: Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετες  :humpleg:

Τι ξεπετες? ουτε καν δε προλαβαινεις να ακουμπησεις και εχει τελειωσει το θεμα,τι να λεμε μεγαλυτερο αισχος απαυτην δεν υπαρχει μακρυααα!!!

Επισκέπτης
Και εγώ για σλοβάκα τη θυμόμουν, αλλά η τσατσά την παρουσίασε σαν τσέχα
Βέβαια οι πληροφορίες των τσατσάδων είναι  :jerking:
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες, ασε που μπορει οταν γεννηθηκε να ηταν ακομα τσεχοσλοβακια!  :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Stories

Νέο!