mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
έχω βάλει κριτικη!Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ?
έχω βάλει κριτικη!Μπουχο θα μας δώσεις τα φώτα σου ?
εκτος απο μονικα ποιες αλλες εχετε να μου προτεινετε παιδια να παω να τις δω κιολας απο κονταΜονικα πετρου ερημιτη νταλικες, πανε εκει να σε ξεσκισειιι !!!
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμεεκτος απο μονικα ποιες αλλες εχετε να μου προτεινετε παιδια να παω να τις δω κιολας απο κοντα
Σωστάέχω βάλει κριτικη!
Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Αν έχεις ώρα στη διάθεση σου κάνε ολη τη βόλτα για να έχεις οπτική άποψη αν όχι πάνε καρφί στην Εμμα Αν. Γεωργιου 38 .Τι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
ημουν παλιος φαν της βερονικας στελιο,ειμαι εκτος σπορ για αρκετο διαστημα κ τωρα απλα ψαχνω για καλο γαμησι,δεν εχω προβλημα με ηλικιες κ τετοια...καλο γαμησι,τωρα εμφανησιακα δε ξερω τι παιζει,βλεπω λιγο κ στο αλλο σαιτ αλλα εκει εχει λιγα πραγματα
Και πρωί στην Μονικα στον Ερημίτη...... Θα σου πετάξει τα μάτια έξωΤι ψάχνεις δεν μας είπες..... Για να σου προτείνουμε
[/quot
Και πρωί στην Μονικα στον Ερημίτη...... Θα σου πετάξει τα μάτια έξω
βασικα θελει να κανω την βολτα σιγουρα για να δω κ απο κοντα...παρολαυτα κραταω εμμα κ μονικα...!!!
azazel βραδινη???Δες και Μιχαελα στο ερως ;)
azazel βραδινη???
χαχα...μιλαμε για αγριες καταστασεις δλδ???
Σλοβακα ειναι
Κριτικές δεν διαβάζεις ? Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετεςΕπισκεψη σε Ντανιελα πριν μερικες μερες,την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια σε μαγαζι κοντα στο Σιτι Γκειτ,ηταν μετρια εως καλη στην συμπεριφορα-συμμετοχη και επειδη ειναι ομορφη για τα δικα μου γουστα με καλο σωμα με το που την ειδα μπηκα..περαστε..σκουπιστε..τελειωσαμε..πολυ ξεπετα!!Οχι καλη μου δεν θα ξαναπαρω..
Κριτικές δεν διαβάζεις ? Είναι από τις μεγαλύτερες ξεπετες
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες, ασε που μπορει οταν γεννηθηκε να ηταν ακομα τσεχοσλοβακια!Και εγώ για σλοβάκα τη θυμόμουν, αλλά η τσατσά την παρουσίασε σαν τσέχα
Βέβαια οι πληροφορίες των τσατσάδων είναι
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες, ασε που μπορει οταν γεννηθηκε να ηταν ακομα τσεχοσλοβακια!