Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η φλωριτα σε ποιο σπιτακι δουλευει και τι βαρδια οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Στο ΙΚΕΑ δηλαδή...?  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Συνημμένα

• Ανώνυμο-1 αντίγραφο.jpg
    Ανώνυμο-1 αντίγραφο.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 23

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Θέλω να πάω για κατάθεση στην Κάρλα τη Ρουμάνα από το κάσα ντ αμουρ και στην Άννα τη Ρουμάνα από τον ξύλινο Μινώταυρο αλλά δεν βρισκω ούτε μια αναφορά , αν κάποιος κατέθεσε στις εν λόγο κοπέλες θα εκτιμούσα την βοήθεια  :orchestra:

Επισκέπτης
Μια βαλεντινα παντως κανει συνεχεια διπλοβαρδιες! μια πρωι στο α.γ24 και μετα βραδυ στα τριδυμα νο1 αλλα μαλλον δεν θα ειναι αυτη που λεει ο γιουτσος.

agios13

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα,περασα πριν λιγο απο φριξου 14...ηταν μια Ζωη μου ειπε η τσατσα....ψηλη με κοντο μαλλι με προοπτικη θα ελεγα....ακουσα σωστα η την λενε αλλιως?κ επισης ξερουμε κατι για τις υπηρεσιες της?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πλάκα πλάκα και εγώ ψάχνω τη Φλωριτα κσι δεν την πετυχαίνω με τίποτα... Στο τέλος με βλέπω να τραβιέμαι Γιαννιτσα για Βερόνικα...  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πλάκα πλάκα και εγώ ψάχνω τη Φλωριτα κσι δεν την πετυχαίνω με τίποτα... Στο τέλος με βλέπω να τραβιέμαι Γιαννιτσα για Βερόνικα...  :grin:
σου κανει καλο γαμησι αυτη η φλωριτα μαν;

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Όχι ιδιαίτερα... Για Φλωριτα, τα παμε καλα... Αλλα σε σχέση με άλλες δεν φτουράει... Όμως ειναι το φετίχ μου, γουστάρω πιτσιρίκες όμορφες, γλυκές, αθώες (ο θεός να την κανει αθώα Χαχαχα) κοπελίτσες, δεν μου αρέσουν τα σκυλιά του πολέμου, οι μιλφαρες, κτλπ... Οποτε η Φλωριτα ειναι απο τις λίγες που πληρούν τα κριτήρια αυτα... Μις ήταν και η Καρμεν, πριν γίνει σαν την Παπαριζου σε κιλά...  ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Χθες το βράδυ μετά από μπύρες με τον yorkie πήγαμε να δούμε την Ζανέτ..εντυπωσιαστήκαμε. Βραζιλιάνικη κατατομή με ΚΩΛΑΡΑ, μου θύμισε πολύ μια ουγγαρέζα Τίνα που ήταν στον Βαρδάρη στο πιο ψηλό. Εγώ μπήκα καρφωτός χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αλλά δυστυχώς μέσα η φάση εξελίχθηκε σε μεγάλο προσωπικό Βατερλώ με κυρίως δική μου ευθύνη: λίγο το προχωρημένο της ώρας, λίγο οι μπύρες που είχα πιεί πριν, λίγο η ζέστη του δωματίου, δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα, όσο και να προσπαθούσα και παρόλες τις δικές της φιλότιμες προσπάθειες. Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά από πολλά χρόνια γκρρρ. Τέσπα, αν και εγώ θέλω να ξεχάσω γρήγορα ό,τι συνέβη, ας πούμε ότι η κοπέλα αξίζει μια δοκιμή γι αυτούς που ψάχνουν κάτι πρόστυχο με βραζιλιάνικη κωλάρα, το παλεύει μέσα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χθες το βράδυ μετά από μπύρες με τον yorkie πήγαμε να δούμε την Ζανέτ..εντυπωσιαστήκαμε. Βραζιλιάνικη κατατομή με ΚΩΛΑΡΑ, μου θύμισε πολύ μια ουγγαρέζα Τίνα που ήταν στον Βαρδάρη στο πιο ψηλό. Εγώ μπήκα καρφωτός χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αλλά δυστυχώς μέσα η φάση εξελίχθηκε σε μεγάλο προσωπικό Βατερλώ με κυρίως δική μου ευθύνη: λίγο το προχωρημένο της ώρας, λίγο οι μπύρες που είχα πιεί πριν, λίγο η ζέστη του δωματίου, δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα, όσο και να προσπαθούσα και παρόλες τις δικές της φιλότιμες προσπάθειες. Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά από πολλά χρόνια γκρρρ. Τέσπα, αν και εγώ θέλω να ξεχάσω γρήγορα ό,τι συνέβη, ας πούμε ότι η κοπέλα αξίζει μια δοκιμή γι αυτούς που ψάχνουν κάτι πρόστυχο με βραζιλιάνικη κωλάρα, το παλεύει μέσα.
Edit  :grin:  Ουκρανέζα η Τίνα και μας λείπει πολύ, το πρότυπο της κωλάρας, αν και είχε αρκετά αρνητικά όπως μη αντοχή σε σφυροκόπημα και μερικές  φορές ήθελε να κάνει το δικό της εν τούτοις την θυμάμαι με νοσταλγία και ευχαρίστως θα της έριχνα ένα  :fuck1: αν ήταν εδώ  :P

Όσο για το Βατερλώ σου κατα βάθος δεν έχεις ευθύνη, υπήρξαν κοπέλες που δεν πα να λίωνεις απ΄τη ζέστη και ναναι και χαράματα σε παίρνουν γραμμή αμέσως και σε καθαρίζουν μέχρι να πεις κύμινο  :grin: άλλο είναι που νομίζω πως έφταιξε, και είναι αυτό το τυποποιημένο που βγάζουν οι βίλες λες και πήγες σε κάνα στριπτιζάδικο, δεν υπάρχει το απρόβλεπτο και αν χάσεις λίγο τη μπάλα χάθηκες, έχω ιδίαν εμπειρία και δυστυχώς το να περάσεις καλά είναι η εξαίρεση του κανόνα, και κάτι ακόμα είναι και οι προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται, την έχω πατήσει πολλάκις κι εγώ, και σίγουρα θα την ξαναπατήσω, τέλος πάντων όλα μέσα στο παιγνίδι είναι και η πατάτα μέσα είναι αρκή να μην είναι νερόβραστη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom