Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Βαλεντίνα (Μινωταύρου 14) - μία τίμια πρόταση.
φιλος απεναντι απο τo Apollonia Politia απο τις 09:00 εως τις 21:00παιδια η φλωριτα σε ποιο σπιτακι δουλευει και τι βαρδια οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση
ποιο ειναι αυτο διευθυνση το μαγαζι δεν εχει?φιλος απεναντι απο τo Apollonia Politia απο τις 09:00 εως τις 21:00
φιλος απεναντι απο τo Apollonia Politia απο τις 09:00 εως τις 21:00
Σωστόςαααααααααααααααααααα...κλαιω.!!!!!!!!
Βαλεντίνα (Μινωταύρου 14) - μία τίμια πρόταση.
αδερφε το γραφει στην κριτικη 50 ευρω λεει διαβασε καλα, αδιαβαστο μαθητουδιgioytso ποσα εδωσες για κωλαρακι??
αδερφε το γραφει στην κριτικη 50 ευρω λεει διαβασε καλα, αδιαβαστο μαθητουδι
gioytso ποσα εδωσες για κωλαρακι??
Και εγώ με 50 την πήρα πριν μια βδομάδα με πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωκτικό50 euro, αλλά πρωινή βάρδια χωρίς συνωστισμό...
σου κανει καλο γαμησι αυτη η φλωριτα μαν;Πλάκα πλάκα και εγώ ψάχνω τη Φλωριτα κσι δεν την πετυχαίνω με τίποτα... Στο τέλος με βλέπω να τραβιέμαι Γιαννιτσα για Βερόνικα...
Edit Ουκρανέζα η Τίνα και μας λείπει πολύ, το πρότυπο της κωλάρας, αν και είχε αρκετά αρνητικά όπως μη αντοχή σε σφυροκόπημα και μερικές φορές ήθελε να κάνει το δικό της εν τούτοις την θυμάμαι με νοσταλγία και ευχαρίστως θα της έριχνα ένα αν ήταν εδώΧθες το βράδυ μετά από μπύρες με τον yorkie πήγαμε να δούμε την Ζανέτ..εντυπωσιαστήκαμε. Βραζιλιάνικη κατατομή με ΚΩΛΑΡΑ, μου θύμισε πολύ μια ουγγαρέζα Τίνα που ήταν στον Βαρδάρη στο πιο ψηλό. Εγώ μπήκα καρφωτός χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αλλά δυστυχώς μέσα η φάση εξελίχθηκε σε μεγάλο προσωπικό Βατερλώ με κυρίως δική μου ευθύνη: λίγο το προχωρημένο της ώρας, λίγο οι μπύρες που είχα πιεί πριν, λίγο η ζέστη του δωματίου, δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα, όσο και να προσπαθούσα και παρόλες τις δικές της φιλότιμες προσπάθειες. Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά από πολλά χρόνια γκρρρ. Τέσπα, αν και εγώ θέλω να ξεχάσω γρήγορα ό,τι συνέβη, ας πούμε ότι η κοπέλα αξίζει μια δοκιμή γι αυτούς που ψάχνουν κάτι πρόστυχο με βραζιλιάνικη κωλάρα, το παλεύει μέσα.