Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χεχε....   :tooth: :tooth: :tooth:  εγώ λέω να τα πετάξω πάντως, μπας κι αναστήσω το πτώμα.......  I' ll be back  :P

Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!  :2funny: :2funny: αλλα κρατιεμε να μην πεταξω το 30αρι...περιμενω εντυπωσεις σου.

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!  :2funny: :2funny: αλλα κρατιεμε να μην πεταξω το 30αρι...περιμενω εντυπωσεις σου.

οχι τιποτα φοβερο η μπαρμπαρα αλλα αξιοπρεπής η συνεύρεση μαζί της. :fuck2:

φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη

ποια ειναι αυτη ρε παιδια;; , σε αυτο  το μαγαζι ολο οι ιδιες είναι , εχω σταματήσει να μπαίνω εδω και καιρο .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!
εχει και βυζαρα να μας θηλασει;

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Σε αυτο εχεις δικιο ειναι θεμα χημείας,καθαριότητας κτλπ. γτ μερικοι πανε και βρωμάνε κιολας οποτε τι περιμενεις?? εχει τυχει σε πολλες να περασω αψογα και μετα να διαβασω κακες κριτικες!! οπως και το αναποδο φυσικα. Θα δοκιμασω παντως και θα γραψω κριτικη.
:cum:

Εχω παει αρκεταις φορες στη μιρελα και νομιζω αν εχεις νορμαλ συμπεριφορα θα περασης μια χαρα. Απλα κρατα μικρο καλαθη για την πρωτη φορα γιατι ειναι λιγο με τις μερες της. Χαλια δεν νομιζω να περασης με τιποτα,οποτε τα 25 ευρω σου δεν θα πανε χαμενα. Αλλα προσεχε την τσατσα γιατι μερικες φορες ειναι μια τρελη και μπορει να σου σπασει τα αρχιδια,απλα αγνοεισαι την.καλο βολη

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290

Γιατι εχω μια φαγουρα και θελω να φαω το κεφαλη μου με αυτη την μπαρμπαρα;. Ενω ξερω οτι θα κλαιω τα λεφτα μου? Α ρε πουτανιστη ζωη τι μας εχειες κανει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χαιχομαι που περασες καλα, ισως την πληρωσω καποια στιγμη, αλλα δεν νωμιζω να εχω την υπομονη και την τυχη σου....

Δεν θέλει τόσο υπομονή όσο καλό σχεδιασμό, την τύχη εμεις την δημιουργούμε ....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
:cum:

Εχω παει αρκεταις φορες στη μιρελα και νομιζω αν εχεις νορμαλ συμπεριφορα θα περασης μια χαρα. Απλα κρατα μικρο καλαθη για την πρωτη φορα γιατι ειναι λιγο με τις μερες της. Χαλια δεν νομιζω να περασης με τιποτα,οποτε τα 25 ευρω σου δεν θα πανε χαμενα. Αλλα προσεχε την τσατσα γιατι μερικες φορες ειναι μια τρελη και μπορει να σου σπασει τα αρχιδια,απλα αγνοεισαι την.καλο βολη

Ειναι για αγρια πραματα η οχι?? να ξερω, γτ αγαπουλης δεν ειμαι χαχαχα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μιλας εσυ... που εχεις παει τοσες φορες στην μπαρμπαρα και εισαι ο μονος που περασε καλα.  :2funny:
οοοοοοοοοοοο τι σε ειπεεεεεε!!!χαχα ταμαικαν μια φορα ειπε πηγε μονο...τι; εκανε κι αλλες καταδρομικες;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ειναι για αγρια πραματα η οχι?? να ξερω, γτ αγαπουλης δεν ειμαι χαχαχα!!!
ειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!
Μιρέλα ζούμε σε γαμο να σε δουμε :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ας το γραψω να παει στο διααααοοοολο...........

πεταχτικα σημερα για βολτα μικρη κ το μονο που με εκανε εντυπωση αυτή την φορα στο μινωταυρου 16......
ΚΑΛΑ ρε ααλανια τι μουνι είναι αυτό ωρεεεεεεε.........

πωπωωωω επαθα την πλακα μου!! καιρο ειχα να δω τετοιο μετα την κελλυ από το σαμπφους 20.........
βυζι.............ΒΥΖΑΡΑ.............. :tits2: :kissass: :tits:

μην με ρωτήσετε αν περασα..........κ φυσικα όχι!!

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

πεταχτικα σημερα για βολτα μικρη κ το μονο που με εκανε εντυπωση αυτή την φορα στο μινωταυρου 16......

πωπωωωω επαθα την πλακα μου!! καιρο ειχα να δω τετοιο μετα την κελλυ από το σαμπφους 20.........

για τι μεγεθος μιλαμε?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Και την βρηκες φανταζομαι!! χαχαχαχα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

ποια λες την μπαρμπαρινα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Ρε τυπε για ξυλο πας στα μπουρδελα η για να γαμησεις?
Και σε μενα τετοιες μαλακιες εκανε με ξυλο αλλα τις εμασε και εκανε τουμπεκι,πραγματικα τα γουστα του καθ'ενος δεν ειναι ιδια αλλα στα μπουρδελα πρωτη φορα ακουω ανθρωπο να πηγαινει για να παιξει ξυλο!!!
Υπαρχει και το γηπεδο και τα στενα για ξυλο οποιος θελει...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
για τι μεγεθος μιλαμε?

δεν είναι μονο το μέγεθος........
από μέγεθος είναι νορμαλ για εμενα :grin: :grin: :grin:
το θεμα είναι κ στο σχημα!! βεβαια δεν καταλαβα αν είναι πλαστικο ΑΛΛΑ καταλαβα ότι μου αρεσε :erection:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν είναι μονο το μέγεθος........
από μέγεθος είναι νορμαλ για εμενα :grin: :grin: :grin:
το θεμα είναι κ στο σχημα!! βεβαια δεν καταλαβα αν είναι πλαστικο ΑΛΛΑ καταλαβα ότι μου αρεσε :erection:
βραδυνη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom