Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αλ πατσινο θελω σιμον και μπλακ νταημοντ για ουζα γινεται?  η πεπη θα ξαναρθει ποσα ζητουσε ακαπο εκανε πιπα και απ το αλλο ακαπο να γουσταρω
;Οταν λέτε Πέπη εννοειτε την Τσεσμελή  :think:    :tits: :tits:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Πηγα τελικα χτες στην Καρμεν, μελαχρινη πλεον που της παει καυλα, οντως ευτηχως δεν εχει ξεφυγει και κραταει την σιλουετα της με τα ποιασηματακια της, ολα τα δωματια γεματα, μεσα στο δωματιο μπομπα το μωρο, τρελο σεξ με βρωμολογα...φορουσε ενα μινι μπλουζακι που εκρυβε με τα βιας τις βυζαρες της, για αλλη μια φορα η φαση ηταν περα των προσδοκιων μου...

ποια απο ολες τις καρμεν εννοεις γιατι εχω χασει την μπαλα
???

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
την καρμεν απο βιλες

με τοσα βαφτισια...μαλλον εννοεις την κενυα καρμεν

αυριο παντος θα παω να σκισω την γκαμπριελ την τελευταια φορα ηταν πολυ καλη οποτε τις αξιζει αλλο ενα γερο σφυροκόπημα

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε μαγκες το μεσημερι-απογευμα? πολυ σαβουρα σε λεω..

ερως 16 περασα μπας και βρω την νατασα αλλα μου ειπε οτι σταματησε.. δουλευε η νταιανα και την εκανα.. την εχω γαμησει 3-4 φορες τα τελευτα 4 χρονια, ηθελα κατι φρεσκο.

κωλετη χτυπουσα κουδουνι αλλα τιποτα, μαλλον ειχε προγραμμα ή κατι τετοιο

ερωτικα Βικτωρια. δεν ειναι ασχημη εμφανησιακα αλλα ψιλοξενερωτη μου φανηκε οποτε λεω κατσε να δουμε τι παιζει και διπλα.

φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη

φριξου 14 μπενω μεσα μου λεει το τσατσονι η ζωη ειναι.. λεω δεν την ξερω πες την να βγει. μου λεει αφου την ξερεις.. οτι να ναι σηκωθηκα εφυγα με συνοδευτικες παναγιες

τριδυμα Τραγωδια.. στο 1ο μια ξανθια χοντρη μπαζολα.. στο 2ο χοντρη μπαζολα, αυτην την φορα μελαχρινη. στο 3ο η ιζαμπελα.. μεχρι στιγμης ηταν η πιο ωραια που ειδα αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα οποτε την εκανα.

πηγα μετα σε αυτα τα 2 με τα φιδια.. στο πρωτο ειχε μια πρεπει να ηταν 25 κιλα, ανωρεξια στα χειροτερα της... στο 2ο μια γεματουλα αλλα με ωραιο προσωπακι, δεν θυμαμαι ονομα..

las vegas Τραγωδια νο2. στο κεντρικο με το rx8 μου βγηκε μια φακλανα μελαχρινη, εφυγα τρεχοντας.. στο διπλανο κολητα μια τσιγγανα που πουλαει προλογο οτι ειναι απο ισπανια.. στο απεναντι μου ανοιξε η γκομενα... ψηλη ξανθια γεματουλα με τατουαζ στην κοιλια..

Τελικα κατεληξα στην μονικα, απεναντι απο το las vegas.. αν και εχει κακο σωμα ειναι πολυ καλλη μεσα, ειμουν κανενα μισαωρο σιγουρα. στα κοντα θα γραψω κριτικη γιατι αξιζει.

με λιγα λογια πρωινη βαρδια ειναι μονο για αφροδιτη, νταιανα και μονικα.. οι αλλες ειναι πεταμενα λεφτα, γνωμη μου παντα.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
με λιγα λογια πρωινη βαρδια ειναι μονο για αφροδιτη, νταιανα και μονικα.. οι αλλες ειναι πεταμενα λεφτα, γνωμη μου παντα.
Για μονικα δεν εχω αποψη γιατι δεν την εχω παρει και δεν προκειται γιατι δεν μ'αρεσει καθολου εμφανισιακα. Για τις αλλες δυο συμφωνω και προσθετο μεσα την καλυτερη απο λες την εφη!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Για οσους προκειται να πατε φλωριτα εχω να σας πω οτι ειναι μινιον μουνακι σαν κοριτσακι με μια φωνουλα καβλιαρικη αρκετα στενη βρισκεις πατο ευκολα, και γενικα ειναι ενα αξιαγαπητο πτωμα που το κανεις οτι θελεις χωρις να πει οχι σε τπτ !!! αυτα.
παντα ηθελα να κανω σεξ σε νεκροταφειο αλλα οχι με αυτους που ειναι και μεσα!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μια Κορινα με μελαχρινο μαλλι καρε ειδα χτες το βραδυ στις Μελλισες, ειναι ενα ρουμανακι που ηταν στο Αν. Γεωργιου 50?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Εγώ ξερω μιρελλα στο αν.γεωργιου 24

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.

Υπαρχει προσφατη κριτικη δικη μου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αμα βγαλουν τα τακουνια και οι 2 πουτανες που αναφερθηκαν ποιο πανω, ο τυπος θα τραβαει τα μαλια του...

ψιλη αυτη την στιγμη μονο η Μπαρμπαρα, αμα εχει λεφτα για πεταμα...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αμα βγαλουν τα τακουνια και οι 2 πουτανες που αναφερθηκαν ποιο πανω, ο τυπος θα τραβαει τα μαλια του...

ψιλη αυτη την στιγμη μονο η Μπαρμπαρα, αμα εχει λεφτα για πεταμα...

Χεχε....  :tooth: :tooth: :tooth:  εγώ λέω να τα πετάξω πάντως, μπας κι αναστήσω το πτώμα.......  I' ll be back  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom