Τι γινεται ρε μαγκες το μεσημερι-απογευμα? πολυ σαβουρα σε λεω..
ερως 16 περασα μπας και βρω την νατασα αλλα μου ειπε οτι σταματησε.. δουλευε η νταιανα και την εκανα.. την εχω γαμησει 3-4 φορες τα τελευτα 4 χρονια, ηθελα κατι φρεσκο.
κωλετη χτυπουσα κουδουνι αλλα τιποτα, μαλλον ειχε προγραμμα ή κατι τετοιο
ερωτικα Βικτωρια. δεν ειναι ασχημη εμφανησιακα αλλα ψιλοξενερωτη μου φανηκε οποτε λεω κατσε να δουμε τι παιζει και διπλα.
φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη
φριξου 14 μπενω μεσα μου λεει το τσατσονι η ζωη ειναι.. λεω δεν την ξερω πες την να βγει. μου λεει αφου την ξερεις.. οτι να ναι σηκωθηκα εφυγα με συνοδευτικες παναγιες
τριδυμα Τραγωδια.. στο 1ο μια ξανθια χοντρη μπαζολα.. στο 2ο χοντρη μπαζολα, αυτην την φορα μελαχρινη. στο 3ο η ιζαμπελα.. μεχρι στιγμης ηταν η πιο ωραια που ειδα αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα οποτε την εκανα.
πηγα μετα σε αυτα τα 2 με τα φιδια.. στο πρωτο ειχε μια πρεπει να ηταν 25 κιλα, ανωρεξια στα χειροτερα της... στο 2ο μια γεματουλα αλλα με ωραιο προσωπακι, δεν θυμαμαι ονομα..
las vegas Τραγωδια νο2. στο κεντρικο με το rx8 μου βγηκε μια φακλανα μελαχρινη, εφυγα τρεχοντας.. στο διπλανο κολητα μια τσιγγανα που πουλαει προλογο οτι ειναι απο ισπανια.. στο απεναντι μου ανοιξε η γκομενα... ψηλη ξανθια γεματουλα με τατουαζ στην κοιλια..
Τελικα κατεληξα στην μονικα, απεναντι απο το las vegas.. αν και εχει κακο σωμα ειναι πολυ καλλη μεσα, ειμουν κανενα μισαωρο σιγουρα. στα κοντα θα γραψω κριτικη γιατι αξιζει.
με λιγα λογια πρωινη βαρδια ειναι μονο για αφροδιτη, νταιανα και μονικα.. οι αλλες ειναι πεταμενα λεφτα, γνωμη μου παντα.