Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Πού μπορούμε να βρούμε τηv φλωριτα?

εγω την πετυχα στο σπιτακι διπλα απο το το venus angels μινωταυρου.
Και αν ψινεσαι να πας ξαναδιαβασε τι εγραψα για να μην με βρισεις μετα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Απο οτι διαβασα μαλλον καλα εκανα κ δεν πηγα αλλα καπιοι αλλοι γραφουν οτι αξιζε τι να πω? μπερδεμα η φαση !!
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισα

Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα  !!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα  !!
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!

Θα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!

agios13

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα.... :lheel: :lheel:

Επισκέπτης
Κύριοι καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε τις πιο ψηλές πουτάνες που γνωρίζετε? Να πατάει πάνω από 1,80.
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)
:2funny: :2funny: :2funny: τις προσφορές του Ικεα ειπες :rockon:

Επισκέπτης
και εγώ απο που να το ξέρω την έχω φαει? :grin:
Εσυ εχεις κενα τυπε, δεν εχεις δοκιμασει ολοι την αφροκρεμα της πολης. Εφη,αφρο, νομιζω με ειχες πει και νατασα,εβελινα,βερονικα που ειναι τωρα στα γιανιτσα και αλλες πολλες που δεν θυμαμαι τωρα.  :birdman:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την Μιρελα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εμενα δεν με τρελενει τοσο πολυ η αποδοση της μεσα, οσο το κορυφαιο στηθος που εχει..  :kneel:
Δε ξερω τι κανει με σενα αλλα με μενα αυτα που κανουμε η αποδοση της ειναι κορυφαια γ αυτο και ειναι απο τις αγαπημενες μου κοψε φαση οτι παιζει να υποθει οτι την κανουμε και διαφημιση τωρα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα.... :lheel: :lheel:

Επειδη τις εχω παρει και τις 2, Η Μονικα σε Υπηρεσίες και η Ευα σε εμφανιση οχι οτι η Ευα δεν ειναι καλη μεσα αλλα δε κανει τα παντα που κανει η Μονικα !!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την Μιρελα

Σε αυτο εχεις δικιο ειναι θεμα χημείας,καθαριότητας κτλπ. γτ μερικοι πανε και βρωμάνε κιολας οποτε τι περιμενεις?? εχει τυχει σε πολλες να περασω αψογα και μετα να διαβασω κακες κριτικες!! οπως και το αναποδο φυσικα. Θα δοκιμασω παντως και θα γραψω κριτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom