Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (5 μέλη και 96 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
η τουμπανιεθ ειναι εξαφανισμενη εδω και καιρο αλλα το μεγαλυτερο πληγμα ηταν ειναι και ελπιζω να κανει ενα come back ειναι η magda----->candy
θα θελες εεε;ασ το μην κανεις ορεξη!!!δυσκολα τα πραγματαααααααα!!!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
το Μιρελοσπιτο που αναφερει ο συναδελφος οπου εθεαθη η Λαουρα ποιο ειναι?

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ασε τα σαπια ρε αλητη  :grin: αφου ξερεις πια ειναι η εμμα την μας την ποσταρες αυτη
 χααχχααχχα ξερω γω ρε φιλε ειδα το ονομα και λεω μπας και εχει τιποτα παλιες παραπλανητικες φωτος...αλλα εχεις δικιο καμια σχεση!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Όταν ρώτησα μου είπαν πως θα έρθει σε κάποια φάση σύντομα.
Λέτε  να κάνει σκάουτινγκ ψάχνοντας καμιά καλή μεταγραφή;  :P
Η Αντριαννα ανοιξε δικο της μαγαζι "Red Diamond" ειναι αυτο που ειναι διπλα απο το caligula και συνεργαζεται με αυτους που εχουν τις βιλλες. νομιζω βρισκεται σε αδεια η κατι τετοιο.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Αντριαννα ανοιξε δικο της μαγαζι "Red Diamond" ειναι αυτο που ειναι διπλα απο το caligula και συνεργαζεται με αυτους που εχουν τις βιλλες. νομιζω βρισκεται σε αδεια η κατι τετοιο.
Γι' αυτό είπα και το σκάουτινγκ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το Μιρελοσπιτο που αναφερει ο συναδελφος οπου εθεαθη η Λαουρα ποιο ειναι?
ανδ.γεωργ 24 με τα 2 παντζουροπαραθυρα!!!το δευτερο στη σειρα μετα το ερως=το οποιο ειναι απεναντι απο σταγκιδη!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυνή Τσαρκα Με Jamaican :rockon: :rockon: :rockon:

Case d'irene: Νική Ελληνίδα με  :tits: :tits:!
Ανδρ.19: Σοφία ουκρ. Τελικά δούλευε αυτή στο Τσίρκο την αναγνώρισε ο Τζαμαϊκανός! :grin: Με εξέπληξε ο Νεος :2funny: :2funny:!
Ανδρ.52: Βερονικα η βολευμπολιστρια! :grin:
Studio Lux Νικ.1α: Εμμανουέλα ξανθιά λεπτή και ως Τζίνα την ξέρω!
Red diamond: Βικυ :boobies: :boobies:!
Red Light: Γκαμπριέλα  :kissass: και  :tits:!
Villa Erotika: Καρμεν :tits: :tits:!
Φρίξου 15: Στέφη Ιταλίδα! :grin:
Φρίξου 14: Καρλα απο venus angels ! :grin:
Venus angels: Ντανιελλα ταττου!
Αδερφακι venus: Κορίνα!
Πέτρου ερημίτη 1: Εμμα εδώ τα άφησε  :pipa1: :pipa1: :pipa1: Ο jamaican! :grin:
Πέτρου ερημίτη 2: Μόνικα απο Τριδυμα! Α ρε μπακαγιοκο jamaican αποφυγαμε τα Τρίδυμα για να μην την δουμε και την είδαμε εδώ! :grin:
Las vegas: Χριστίνα Ουγγαρέζα απο venus αλλα :s&m_1: :s&m_1:!
Las vegas: Σίσσυ  :kissass2: :kissass2:!
Las vegas: Μπάρμπαρα εδώ τα άφησα  :cum: :cum: :cum:! :grin:

Υ.γ.: Τα Καλυτερα Έρχονται!
:grin:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε
:rockon: :rockon: :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
mpouxe ποια απ αυτες ηταν με στοκινγκ/μποτικο μηπως προσεξες?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Studio Lux Νικ.1α: Εμμανουέλα ξανθιά λεπτή και ως Τζίνα την ξέρω.
[/quote]αυτην φιλε ειναι μια λεπτη ψιλη ξανθια που φερνει λιγο στην τζουλια αλεξανδρατου? που πριν της γιορτες δουλευε διπλα απο το venus Angels στο ξυλινο και δουλεψε για λιγο και στο las vegas 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
αυτην φιλε ειναι μια λεπτη ψιλη ξανθια που φερνει λιγο στην τζουλια αλεξανδρατου? που πριν της γιορτες δουλευε διπλα απο το venus Angels στο ξυλινο και δουλεψε για λιγο και στο las vegas 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα?
:thumbsup: :thumbsup: Κάλα θυμάσαι!

Επισκέπτης
Ανδρ.19: Σοφία ουκρ. Τελικά δούλευε αυτή στο Τσίρκο την αναγνώρισε ο Τζαμαϊκανός! :grin: Με εξέπληξε ο Νεος :2funny: :2funny:!
  :birdman: με λεει παιδια ο μπουχος, ελα παμε στο 19 εχει νεα κοπελα πιτσιρικα και πολυ ομορφη. Μπαινω και εγω μεσα και τι να δω την σοφια που δουλευε στο τσιρκο πριν κανα χρονο εχει και φωτο. στο θρεντ του τσιρκου αν θυμαμαι καλα και κριτικες.Καλα ρε του λεω δεν την αναγνωρισες δουλευε τσιρκο, και με λεει το θεικο δεν την ξερω,δεν εχω παει ποτε στο τσιρκο.  :2funny:

Επισκέπτης
αυτην φιλε ειναι μια λεπτη ψιλη ξανθια που φερνει λιγο στην τζουλια αλεξανδρατου? που πριν της γιορτες δουλευε διπλα απο το venus Angels στο ξυλινο και δουλεψε για λιγο και στο las vegas 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα?
Ειναι αυτη που δουλευε παλια στον βαρδαρη, τανταλου 9, ανορθογραφο και νομιζω σαπφως 20

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
 :birdman: με λεει παιδια ο μπουχος, ελα παμε στο 19 εχει νεα κοπελα πιτσιρικα και πολυ ομορφη. Μπαινω και εγω μεσα και τι να δω την σοφια που δουλευε στο τσιρκο πριν κανα χρονο εχει και φωτο. στο θρεντ του τσιρκου αν θυμαμαι καλα και κριτικες.Καλα ρε του λεω δεν την αναγνωρισες δουλευε τσιρκο, και με λεει το θεικο δεν την ξερω,δεν εχω παει ποτε στο τσιρκο.  :2funny:
Την πηρα αυτη προχθες το βραδυ. Δεν την καταλαβα οτι ηταν η ιδια που δουλευε και τσιρκο αν και την ειχα δει μονο μια φορα. Απο μακρυα φαινεται πιο νεα αλλα απο κοντα πρεπει να ειναι γυρω στα 30. Γενικα γαμησι Μεταξουργειου, οχι αποτομη η κατι τετοιο αλλα πολυ βιαστικη και μηχανικη.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε.αυτην την πηρα παλια  οταν δουλευε στο κεφαλληνιας 8...καλουτσικη ηταν.προσφατα την πηρα πριν της γιορτες στο ξυλινο διπλα απο το venus angels και ηταν πολυ δυνατη....κατι που δεν το περιμενα.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
οντως αρχηγε θυμαμαι οτι περασε και απο βαρδαρη αλλα δε θυμομουν σε ποια.
Αυτη ειχε δουλεψει και στο προμηθεως 5 ως εμμανουελα, πριν 2 χρονια περιπου εκει εκανα ενα απο τα χειροτερα :knockinb: μαζι της.
μετα απο λιγο καιρο την συναντησα στο τανταλου 9, δουλευε αλλη κοπελα και αυτη περιμενε τον αδερφο???? της να την παρει. πιασαμε συζητηση, ηταν πολυ φιλικη.Με  αλλο συναγωνιστη εγινε και καυλαντισμα στο σαλονακι, οταν μειναμε μονο οι δυο μας στο σαλονι, της ειπα οτι ειχα παει μαζι της και περασα χαλια και μου ειπε οτι στο πρωην μαγαζι που δουλευε, δεν τα πηγαινε καλα με το αφεντικο γι αυτο και δεν μπορουσε να αποδοσει. φενεται καλο κορμι, ειναι ομως λιγο πλαδαρο και εχει και κατι σημαδακια

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Είναι όμορφη κοπελίτσα, αλλά για τόσα χρόνια που είναι εδώ έχει πολύ λίγες κριτικές και αυτές συνήθως αρνητικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom