nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πηγα με γκαμπριελλα θα την παντρευτω
θα θελες εεε;ασ το μην κανεις ορεξη!!!δυσκολα τα πραγματαααααααα!!!η τουμπανιεθ ειναι εξαφανισμενη εδω και καιρο αλλα το μεγαλυτερο πληγμα ηταν ειναι και ελπιζω να κανει ενα come back ειναι η magda----->candy
Θα σε απαντησει ο φιλος απο πανω το ξερει καλα.το Μιρελοσπιτο που αναφερει ο συναδελφος οπου εθεαθη η Λαουρα ποιο ειναι?
χααχχααχχα ξερω γω ρε φιλε ειδα το ονομα και λεω μπας και εχει τιποτα παλιες παραπλανητικες φωτος...αλλα εχεις δικιο καμια σχεση!Ασε τα σαπια ρε αλητη αφου ξερεις πια ειναι η εμμα την μας την ποσταρες αυτη
Η Αντριαννα ανοιξε δικο της μαγαζι "Red Diamond" ειναι αυτο που ειναι διπλα απο το caligula και συνεργαζεται με αυτους που εχουν τις βιλλες. νομιζω βρισκεται σε αδεια η κατι τετοιο.Όταν ρώτησα μου είπαν πως θα έρθει σε κάποια φάση σύντομα.
Λέτε να κάνει σκάουτινγκ ψάχνοντας καμιά καλή μεταγραφή;
Γι' αυτό είπα και το σκάουτινγκΗ Αντριαννα ανοιξε δικο της μαγαζι "Red Diamond" ειναι αυτο που ειναι διπλα απο το caligula και συνεργαζεται με αυτους που εχουν τις βιλλες. νομιζω βρισκεται σε αδεια η κατι τετοιο.
ανδ.γεωργ 24 με τα 2 παντζουροπαραθυρα!!!το δευτερο στη σειρα μετα το ερως=το οποιο ειναι απεναντι απο σταγκιδη!!!το Μιρελοσπιτο που αναφερει ο συναδελφος οπου εθεαθη η Λαουρα ποιο ειναι?
Κάλα θυμάσαι!Studio Lux Νικ.1α: Εμμανουέλα ξανθιά λεπτή και ως Τζίνα την ξέρω.
αυτην φιλε ειναι μια λεπτη ψιλη ξανθια που φερνει λιγο στην τζουλια αλεξανδρατου? που πριν της γιορτες δουλευε διπλα απο το venus Angels στο ξυλινο και δουλεψε για λιγο και στο las vegas 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα?
με λεει παιδια ο μπουχος, ελα παμε στο 19 εχει νεα κοπελα πιτσιρικα και πολυ ομορφη. Μπαινω και εγω μεσα και τι να δω την σοφια που δουλευε στο τσιρκο πριν κανα χρονο εχει και φωτο. στο θρεντ του τσιρκου αν θυμαμαι καλα και κριτικες.Καλα ρε του λεω δεν την αναγνωρισες δουλευε τσιρκο, και με λεει το θεικο δεν την ξερω,δεν εχω παει ποτε στο τσιρκο.Ανδρ.19: Σοφία ουκρ. Τελικά δούλευε αυτή στο Τσίρκο την αναγνώρισε ο Τζαμαϊκανός! Με εξέπληξε ο Νεος !
Ειναι αυτη που δουλευε παλια στον βαρδαρη, τανταλου 9, ανορθογραφο και νομιζω σαπφως 20Studio Lux Νικ.1α: Εμμανουέλα ξανθιά λεπτή και ως Τζίνα την ξέρω.
αυτην φιλε ειναι μια λεπτη ψιλη ξανθια που φερνει λιγο στην τζουλια αλεξανδρατου? που πριν της γιορτες δουλευε διπλα απο το venus Angels στο ξυλινο και δουλεψε για λιγο και στο las vegas 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα?
Την πηρα αυτη προχθες το βραδυ. Δεν την καταλαβα οτι ηταν η ιδια που δουλευε και τσιρκο αν και την ειχα δει μονο μια φορα. Απο μακρυα φαινεται πιο νεα αλλα απο κοντα πρεπει να ειναι γυρω στα 30. Γενικα γαμησι Μεταξουργειου, οχι αποτομη η κατι τετοιο αλλα πολυ βιαστικη και μηχανικη.με λεει παιδια ο μπουχος, ελα παμε στο 19 εχει νεα κοπελα πιτσιρικα και πολυ ομορφη. Μπαινω και εγω μεσα και τι να δω την σοφια που δουλευε στο τσιρκο πριν κανα χρονο εχει και φωτο. στο θρεντ του τσιρκου αν θυμαμαι καλα και κριτικες.Καλα ρε του λεω δεν την αναγνωρισες δουλευε τσιρκο, και με λεει το θεικο δεν την ξερω,δεν εχω παει ποτε στο τσιρκο.
ευχαριστω φιλε.αυτην την πηρα παλια οταν δουλευε στο κεφαλληνιας 8...καλουτσικη ηταν.προσφατα την πηρα πριν της γιορτες στο ξυλινο διπλα απο το venus angels και ηταν πολυ δυνατη....κατι που δεν το περιμενα.Κάλα θυμάσαι!
οντως αρχηγε θυμαμαι οτι περασε και απο βαρδαρη αλλα δε θυμομουν σε ποια.Ειναι αυτη που δουλευε παλια στον βαρδαρη, τανταλου 9, ανορθογραφο και νομιζω σαπφως 20
Πως φαίνεται ο έμπειρος... ;)Ειναι αυτη που δουλευε παλια στον βαρδαρη, τανταλου 9, ανορθογραφο και νομιζω σαπφως 20
Αυτη ειχε δουλεψει και στο προμηθεως 5 ως εμμανουελα, πριν 2 χρονια περιπου εκει εκανα ενα απο τα χειροτερα μαζι της.οντως αρχηγε θυμαμαι οτι περασε και απο βαρδαρη αλλα δε θυμομουν σε ποια.