Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

baroufas777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι η μουνάρα που θα τη δεις και θα χυσεις πανω σου αλλά τη θεωρώ αρκετά όμορφη κοπέλα. Και μόνο το γεγονός ότι είναι ελληνίδα και μπορείς να αλλάξες δυο κουβέντες μαζί της είναι αρκετό για εμένα.Απο το τροπο ομιλίας της μου φάνηκε και λίγο μαγκάκι.  :rockon:

agios13

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα,πριν λιγο γυρισα απο μια μικρη τσαρκα κ τελικα κατεληξα στην Παολα που αναφερετε παραπανω.Καινουριο μαγαζι ακομα δεν εχει τελειωσει ολοκληρο,παρολα αυτα ωραιος χωρος κ ανετος.Με υποδεχτηκε η Παολα οπως ειπε οτι τη λενε,η μοναδικη ελληνιδα κ σαλονικια σε μπουρδελο...(μολισ αρχισε ο παπας..).Πολυ αδυνατη,πλατινε μαλλι με τατουαζ σε πλατη κ κωλο....βυζι μικρο εως ανυπαρκτο κ ακωλη....μου ειπε τα προγραμματα μαζι με χυσιμο στη μαπα κτλ κτλ....τελικα πηρα το απλο προγραμμα για διερευνηση...μπαινουμε μαζι στο δωματιο...με ενα τεραστιο μπανιο κ η γκομενα μου ειπε αν θελω να κανω ντουζ για να μου φερει πετσετα...παρολο το απλο προγραμμα.Ειπα οχι κ ξεντυθηκα,η γκομενα αρχισε τις πληροφοριες οτι δουλευε παλι στην βιλκα κτλ,εχει 2 μερες που ανοιξε ,ειναι δικο της το μαγαζι κ τοσο καιρο μαζευε λεφτα για να το ανοιξει.τελικα μετα απο ολα αυτα το καρπουζι ηταν μαπα....η γκομενα εντελως κρυα κ στο βογκητο ακομα που ελεγε αει και αει....στι βαζεις στα τεσσερα κ φοβασαι μη σου μεινει στα χερια μιας κ ειναι μονο κοκκαλο....τελικα ηταν χαμενα λεφτα μιας κ δεν υπηρχε καθολου συμμετοχη και για λιγα δευτερολεπτα αεροπιπα...κοινως...μακρυα κ αγαπημενοι....

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Δεν είναι η μουνάρα που θα τη δεις και θα χυσεις πανω σου αλλά τη θεωρώ αρκετά όμορφη κοπέλα. Και μόνο το γεγονός ότι είναι ελληνίδα και μπορείς να αλλάξες δυο κουβέντες μαζί της είναι αρκετό για εμένα.Απο το τροπο ομιλίας της μου φάνηκε και λίγο μαγκάκι.  :rockon:

Δεν ξερω εσυ σε ποια πολη γαμας αλλα εδω στην θεσσαλονικη το 80% τον κοριτσιων ξερουν ελληνικα για να πεις μια ή δυο κουβεντες. Υπαρχουν και αρκετες που μπορεις και πολιτικα να συζητησης μαζη τους. Τωρα ως συνηθως σε μπουρδελο πας για να γαμησης και οχι για να λυσης την θεωρια της παγκοσμιοποιησης. Οποτε στο θεμα που εχει το φορουμ το κοριτσι μονο ειναι καλη στο να πουλαει μουρι και να σε πριζη πως ειναι η μομη ελληνιδα πουτανα στην θεσσαλονικη. Και αν την ρωτησης ειναι και περιφανη που εκροσωπη την ελλαδα στα μπουρδελα, αλλα στο κυριος θεμα ειναι ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΣΟ. Οποτε αφηστε την παραρο διαφημηση που εχει πεσει εδω και δυο σελιδες για μια τελειωμενη πουτανα.

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω εσυ σε ποια πολη γαμας αλλα εδω στην θεσσαλονικη το 80% τον κοριτσιων ξερουν ελληνικα για να πεις μια ή δυο κουβεντες. Υπαρχουν και αρκετες που μπορεις και πολιτικα να συζητησης μαζη τους. Τωρα ως συνηθως σε μπουρδελο πας για να γαμησης και οχι για να λυσης την θεωρια της παγκοσμιοποιησης. Οποτε στο θεμα που εχει το φορουμ το κοριτσι μονο ειναι καλη στο να πουλαει μουρι και να σε πριζη πως ειναι η μομη ελληνιδα πουτανα στην θεσσαλονικη. Και αν την ρωτησης ειναι και περιφανη που εκροσωπη την ελλαδα στα μπουρδελα, αλλα στο κυριος θεμα ειναι ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΣΟ. Οποτε αφηστε την παραρο διαφημηση που εχει πεσει εδω και δυο σελιδες για μια τελειωμενη πουτανα.
σωστός ,άσε που δεν βλέπεται και εμφανισιακά σε σχέση με τον ανταγωνισμο που δεν ειναι και ο πιο δυνατος

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες αυτή η σοφία που δούλευε παλιά στο τσίρκο και τώρα στο μιρελοσπιτο ...τελικα ειναι μιλφ η πιπίνι ...μπερδευτηκα από τα σχόλια  και κατι κριτικές που διάβασα  ...και κατι άλλο από σώμα φενεται δυνατη ,μάπα λέει η μπα ?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Μολις γυρισα απο διπλη καταθεση πρωτα στο βυζοτουμπανο Γαληνη στο Red Diamond η οποια ετσι και καυλωσει μετα δε συμμαζευεται και ξερετε πως καυλωνουν ολα τα ατακτα κοριτσακια...τελοσπαντων πολυ δυνατη περιπτωση και η Γαληνη μ'αρεσε πολυ κι αυτη,φοβερη τεχνικη,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,γουσταρει πολυ να παιζεις με τα βυζια της

και μετα ενα ξεκωλιασμα στη θεια Συλβια στο 26ης 35 οπου δουλευε χωρις τσατσα παλι και ειχαμε και ησυχια και βγαλαμε γουστα και την εχυσα και στη μαπα

επισης ηταν ανοιχτο το καινουριο Νικ.Ουρανου 28 αλλα δεν μπηκα να δω τι παιζει
H Παολα η πιπινα Ελληνιδα Θεσσαλονικια(τουλαχιστον ετσι δηλωνει)δουλευει Αλ χωρις τσατσα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Τυπε δε ξερω τη λες εσυ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο η γκομενα αλλα ειναι αρκετα ωραιο μουνακι και εγω περασα παρα πολλη καλα μαζι της και τις 3 φορες που πηγα βεβαια απο πιπες αλλο τιποτα η γκομενα ολο μουφες ελεγε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
σωστός ,άσε που δεν βλέπεται και εμφανισιακά σε σχέση με τον ανταγωνισμο που δεν ειναι και ο πιο δυνατος
Αμα ρε τυπε λες οτι δεν βλεπετε αυτη που ειναι σχετικα ωραιο μουνακι αλλες που ειναι οντος μπαζα τη να πουν

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
el gabriel στο prive εξετασθεί δευτερη φορα και εξεπλαγειν με την σχεση τιμης αποδοσης σε πληρες προγραμμα σχεδον της μιας ωρας με 2 εκτονώσεις εδωσε ρεστα, τελικα ολα ειναι θεμα ημέρας

κριτικες δεν τα παω καλα και δεν ανεβαζω

παντος ως φιλος την ασφαλειας και τις υγειηνης ειναι αξια, επισης σε προταση να φορεσει stokings δεν εφερε καμοια αντιρηση , ισα ισα προσφερε και φετιχιστικες τεχνικες με πολυ τελειο fotjob και λογο μεγαλης αποχης απο το σες (3 μερες) και ανυπωτης καυλας κατα την φαση αυτη τα φλοκια εφτασαν "ταβανι" δεν διαμαρτυρηθει καναμε μπανιο και πηγαμε δευτερο γυρο με
'απ'ολα" τρομαγμενη φυσικα απο τα φλοκια του πρωτου γύρου  αλλα συναμα και φτιαγμενη γιατι το γουσταρε μαλλον εδωσε παλι ρεσιταλ με μια ακομη επανάληψη ανηλεούς πιτσιλισματος σε ολο κορμι τις,

ετσι λοιπον "ξεφουσκωμενος και αλαφρυς" εφυγα εως και κουρασμενος απο το πολυ ερωτικο και συναμα καυλωτικο γαμήσι με την γαβριελιτσα στο prive

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Αποτυχημενη συναντηση σημερα πεμπτη πριν απο λιγο μεσημεριανη βαρδια στο τελευταιο σπιτακι επανω στην ανδρεου γεωργιου πριν το μυλο στα δεξια οπως παμε στον μυλο.
οπως μπαινεις εχει δυο δωματιο στα αριστερα σου.

Βικυ ουκρανη. ψηλη, με σιλικονατα βυζια, ξανθια με μαλλι ως τον ωμο. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η. Μην παρασυρθειτε απο την εμφανιση. Χαλια συμπεριφορα.

Αγενεστατη, ανεβηκε απο επανω μολις ενα λεπτο, μετα σηκωνεται και μου λεει 'δεν μου αρεσει'.  Με ευγενεια της ειπα να το συνεχισουμε και αρχισε να με κατηγορει και να με βριζει.

Βρε ΟΥΣΤ!...θαρρεις και πρωτη φορα παμε με πορνη...ΟΥΣΤ!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
καλησπέρα στην παρεα.........
Παιδια εκανα μια γρηγορη τσαρκα σημερα στα σπιτακια κ εφριξα..........
αν είναι αυτές κοπελες να δωσεις λεφτα να γαμησεις εεεε τι να πω δεν ξερω!!
το επιπεδο πολύ χαμηλο!! δεν θα κανω καμια αναφορα μιας κ αν διαβασετε ποιο πισω σε αναφορες αλλων παιδιων δεν ειδα κατι διαφορετικο!!

πηγα για γαληνη μιας κ ο φιλος αλ εγραψε μια αρκετα σεβαστη κριτικη αλλα ανταυτου ητανε ένα μπαζω παναγια βοηθα!!
η γαληνη περιοδο
Σηναντησα ένα παλικαρι στα λας βεγκας πριν μπω να δω τι παιζει κ με ειπε χαλια μολις τις ειδα κ εγω δεν ηξερα από που να τρεξω!!
Πηγα κ ειδα την νταιανα μετα από καιρο εεεχ σορρυ ρε παιδια φοβερη κοπελα στις υπηρεσίες αλλα εγινε βοδι στην κυριολεξια!!!

τελως παντων απογοητευση σκετη.......
αφου ξενερωσα κ ουτε στην ειρηνη δεν πηγα όχι παλι τα ιδια!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
το επιπεδο πολύ χαμηλο!! δεν θα κανω καμια αναφορα μιας κ αν διαβασετε ποιο πισω σε αναφορες αλλων παιδιων δεν ειδα κατι διαφορετικο!!

πηγα για γαληνη μιας κ ο φιλος αλ εγραψε μια αρκετα σεβαστη κριτικη αλλα ανταυτου ητανε ένα μπαζω παναγια βοηθα!!
η γαληνη περιοδο
Σηναντησα ένα παλικαρι στα λας βεγκας πριν μπω να δω τι παιζει κ με ειπε χαλια μολις τις ειδα κ εγω δεν ηξερα από που να τρεξω!!
Πηγα κ ειδα την νταιανα μετα από καιρο εεεχ σορρυ ρε παιδια φοβερη κοπελα στις υπηρεσίες αλλα εγινε βοδι στην κυριολεξια!!!

Το μπαζο μηπως το λεγαν Μαριλου?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

η γαληνη περιοδο

Μου κοβεις τα φτερα.!!  :S Πεμπτη θα τσαρκαρω, εχω μηνες να τα γυρησω ολα, λες σαν να μην περασε μια μερα.?? :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
για τους φαν της αντριαννας-τουμπανιεθ...χθες σε τηλ.συνομιλια ειναι ισπανια ...θα επιστρεψει απο νοεμβριο και αν!!!οποτε θα αρκεστουμε σε μπαζακια 3ης διαλογης!!!αρε κατακαημενη σαλονικα!βλεπω δεξια κα αριστερα στο σαιτ τι εχει η αθηνα και με πιανει κλαμα ....μου λειψε ο βαρδαρης μας ρεεεεεεεε!!!

Επισκέπτης

η γαληνη περιοδο

Εκτος οτι γινεται ανακυκλωση και σπανια βλεπουμε καινουργια κοπελα, η τιμες εκει σταθερες, δεν πτοουνται τα αφεντικα απ την χαμηλη κινηση.  :uglystupid: για αυτο και εμεις γαμαμε μια στο τοσο (μια φορα το μηνα πλεον) και κανουμε εμπαργκο στα ακριβα μαγαζια.  ;)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
για τους φαν της αντριαννας-τουμπανιεθ...χθες σε τηλ.συνομιλια ειναι ισπανια ...θα επιστρεψει απο νοεμβριο και αν!!!οποτε θα αρκεστουμε σε μπαζακια 3ης διαλογης!!!αρε κατακαημενη σαλονικα!βλεπω δεξια κα αριστερα στο σαιτ τι εχει η αθηνα και με πιανει κλαμα ....μου λειψε ο βαρδαρης μας ρεεεεεεεε!!!
Πωωωωω καταστροφή  :o :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom