Μαγκες καλησπερα,πριν λιγο γυρισα απο μια μικρη τσαρκα κ τελικα κατεληξα στην Παολα που αναφερετε παραπανω.Καινουριο μαγαζι ακομα δεν εχει τελειωσει ολοκληρο,παρολα αυτα ωραιος χωρος κ ανετος.Με υποδεχτηκε η Παολα οπως ειπε οτι τη λενε,η μοναδικη ελληνιδα κ σαλονικια σε μπουρδελο...(μολισ αρχισε ο παπας..).Πολυ αδυνατη,πλατινε μαλλι με τατουαζ σε πλατη κ κωλο....βυζι μικρο εως ανυπαρκτο κ ακωλη....μου ειπε τα προγραμματα μαζι με χυσιμο στη μαπα κτλ κτλ....τελικα πηρα το απλο προγραμμα για διερευνηση...μπαινουμε μαζι στο δωματιο...με ενα τεραστιο μπανιο κ η γκομενα μου ειπε αν θελω να κανω ντουζ για να μου φερει πετσετα...παρολο το απλο προγραμμα.Ειπα οχι κ ξεντυθηκα,η γκομενα αρχισε τις πληροφοριες οτι δουλευε παλι στην βιλκα κτλ,εχει 2 μερες που ανοιξε ,ειναι δικο της το μαγαζι κ τοσο καιρο μαζευε λεφτα για να το ανοιξει.τελικα μετα απο ολα αυτα το καρπουζι ηταν μαπα....η γκομενα εντελως κρυα κ στο βογκητο ακομα που ελεγε αει και αει....στι βαζεις στα τεσσερα κ φοβασαι μη σου μεινει στα χερια μιας κ ειναι μονο κοκκαλο....τελικα ηταν χαμενα λεφτα μιας κ δεν υπηρχε καθολου συμμετοχη και για λιγα δευτερολεπτα αεροπιπα...κοινως...μακρυα κ αγαπημενοι....