antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τετοιες πουτανες δεν ξαναρχονται
α...ρε καθε περσυ και καλυτερα
που σαι ρε σιμονακι με τις τσιμπουκαρες σου
Eνταξει ρε συ οπως ειπα δεν ειναι και τοπ μοντελ αλλα οχι και μπλιαχ πιστευω οτι αδιαφορο δε θα αφηνε κανεναν αν την εβλεπε εξωEνταξει εμφανισιακα δεν τρελενεσαι, δλδ αν εισαι πιπινοφαγος, η μοντελοπνιχτης/κομοδινοφαγος δυσκολα εφοσον δεν γνωριζεις οτι ειναι απο τις καλυτερες στο δωματιο να περασεις μαζι της.
ΓαματοΧειμωνα συνηθως ξεκουραζεται, καλοκαιρι πιανει δουλεια στα χωραφια, Τρομαζει τα πουλια!
Καλησπερα παιδια!Βραδινη βαρδια,τιποτε σε μοντελοειδες-ανορεξικο με ωραιο μικρο κωλο εχει κανεις να μου προτεινει κατι...?
Χρωμα,φυλη κτλ δε με απασχολει,ξινο μονο να μην ειναι....
Ευχαριστω!
που και που χρησιμευουμε και εμείς οι ασχετοι! Τελοσπαντων Κάλο θα ηταν να μην με ξαναπαραθεσεις γιατί δεν σε πάω και στο Λεώ αντρικια και στα ίσια! Σεβαστό?με γλυτωσες απο μια βαρετη τσαρκα αλλα ηθελα Εμμα αποψε...και τωρα τι κανω :- :-
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑπου και που χρησιμευουμε και εμείς οι ασχετοι! Τελοσπαντων Κάλο θα ηταν να μην με ξαναπαραθεσεις γιατί δεν σε πάω και στο Λεώ αντρικια και στα ίσια! Σεβαστό?
γελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι τοΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ
στο ξαναλεω...το οτι εισαι απ'αυτους που γυρνανε μερα παρα μερα στα μπουρδελα και σπανε τ'αρχιδια των τσατσαδων πουλωντας ψευτομαγκιες σε ενα βαθμο ειναι χρησιμο για το σαϊτ ως προς το ποιες κοπελες δουλευουν και μπραβο σου που εχεις την υπομονη και το κανεις...το καταστρεφεις απο μονος σου ομωςγελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι το
Αλατοπιπερο μας και Άντε γεια
Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...Όσοι καθονται διπλά σου στα σαλόνια των οίκων και με 0 μνμ ειτε μελος., ειτε να μην έναι Μέλος είναι Συναθλητής σου! Το καταλαβες?
ποιο χαβαλε ρε!Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...
το οτι θες να γνωριστεις με ολα τα μελη για να βρεις παρεα να κανετε χαβαλε δικαιωμα σου ειναι τι μου το λες εμενα?
λοιπον ασε με να φυγω...εχεις 5 λεπτα να μου προτεινεις κατι την τελευταια στιγμηποιο χαβαλε ρε!
Το χω δηλώσει Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ , ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ
τέλος κουρασαμε
Δεν προτείνω τπτ Ο καλός συναθλητής τα περπατάει όλα και διαλέγει Μονός του κι ας φαει και φολα ! Ολά παιζουν !
ναιΗ Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?
31 χρονων ειναι η εμμα συναγωνιστη!! στανταρ πραγματα
Η Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?