Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
τετοιες πουτανες δεν ξαναρχονται :helpplea:
α...ρε καθε περσυ και καλυτερα
που σαι ρε σιμονακι με τις τσιμπουκαρες σου

Συνημμένα

• Σιμωνα 3.jpg
    Σιμωνα 3.jpg
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Eνταξει εμφανισιακα δεν τρελενεσαι, δλδ αν εισαι πιπινοφαγος, η μοντελοπνιχτης/κομοδινοφαγος  :grin: δυσκολα εφοσον δεν γνωριζεις οτι ειναι απο τις καλυτερες στο δωματιο να περασεις μαζι της. :grin:
Eνταξει ρε συ οπως ειπα δεν ειναι και τοπ μοντελ αλλα οχι και μπλιαχ πιστευω οτι αδιαφορο δε θα αφηνε κανεναν αν την εβλεπε εξω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βραδυνή Τσαρκα πανω στην αλλαγή!!!
Las vegas:  Mπαρμπαρα  :kissass2:: :kissass2: :kissass2:!
Las vegas:  Σισσυ Ουγγαρέζα μελαχροινη με Κ  :kissass: :kissass: ΩΛάρα!
Las vegas:  Χριστίνα Μινιόν απο Τρίδυμα! :grin:
Venus Angels: Ντανιελλα Ταττου!
Αδερφακι venus: Κορίνα Μινιόν που δούλευε Ανδρ.19! :grin:
Πέτρου Ερημίτη 2: Ιζαμπελλα απο Τρίδυμα! :grin:
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα!
Τρίδυμα Νο2: Εβελινα :boobies: :boobies: :boobies:!
Τρίδυμα Νο3: Κάρλα αλλά την ξέρω και σαν Νικολέττα ρουμ. Μακρύ μαλλάκι σκουρόχρωμη λίγο! :grin:
Ανδρ.52:Καρίνα στυλιστικά πρεπει να βλέπει πολύ Μαριάννα Ντουβλη! :2funny: :2funny:
Ανδρ.50:Βερονικα :lheel:  :lheel: Είναι Πάταρα η γκομενα! Αλλά δεν! :grin:
Κεφαλληνίας: Αναστασία Μιλφ :tits: :tits:!
Ανδρ.21:Τζουλια :kissass: :kissass:!
Ανδρ.19:Σοφιά απο την Ουκρανία καστανοξανθη λεπτή λίγο μαυρισμενη την είδα και αυτή!
Ανδρ.38: Αλινα!!! :grin:
Ανδρ.32: Αντζελλα απο την Ουκρανία!
Ανδρ.24: Μιρέλλα !!! :grin:
Ανδρ.16: Αντζελλα απο Βουλγαρία Μαυρομαλλα Μινιόν έχει Κάλο βυζακι φαίνεται! :grin:

Κατάθεση δεν εκανα απλως μονο προπονήθηκα
!!!

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε :rockon: :rockon: :rockon:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!Βραδινη βαρδια,τιποτε σε μοντελοειδες-ανορεξικο με ωραιο μικρο κωλο  :kissass: εχει κανεις να μου προτεινει κατι...?
Χρωμα,φυλη κτλ δε με απασχολει,ξινο μονο να μην ειναι....
Ευχαριστω!

βρες την Χριστίνα φίλε που απ'ότι λέει πιο πάνω ο mpouxos δουλεύει τώρα στο Las Vegas..όμορφο πιτσιρίκι αδυνατούλικο με λιμπιστερό κωλαράκι που το δίνει με 50 ευρώ..βλέπεις την ψωλή σου να  σκίζει το μικροσκοπικό κωλαράκι της και αισθάνεσαι  Rocco Siffredi  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
με γλυτωσες απο μια βαρετη τσαρκα  αλλα ηθελα Εμμα αποψε...και τωρα τι κανω  :- :-
που και που χρησιμευουμε και εμείς οι ασχετοι! Τελοσπαντων Κάλο θα ηταν να μην με ξαναπαραθεσεις γιατί δεν σε πάω και στο Λεώ αντρικια και στα ίσια! Σεβαστό?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
που και που χρησιμευουμε και εμείς οι ασχετοι! Τελοσπαντων Κάλο θα ηταν να μην με ξαναπαραθεσεις γιατί δεν σε πάω και στο Λεώ αντρικια και στα ίσια! Σεβαστό?
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ  :birdman: :birdman: :birdman:

Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ  :birdman: :birdman: :birdman:

Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ
γελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι το
Αλατοπιπερο μας και Άντε γεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι το
Αλατοπιπερο μας και Άντε γεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο ξαναλεω...το οτι εισαι απ'αυτους που γυρνανε μερα παρα μερα στα μπουρδελα και σπανε τ'αρχιδια των τσατσαδων πουλωντας ψευτομαγκιες σε ενα βαθμο ειναι χρησιμο για το σαϊτ ως προς το ποιες κοπελες δουλευουν και μπραβο σου που εχεις την υπομονη και το κανεις...το καταστρεφεις απο μονος σου ομως

Αυτο το επιθετικο και αλαζονικο υφος που εχεις απο τοτε που εμφανιστηκες και η ταυτιση σου με τον αρχιμαλακα φιλο σου δεν προκειται ποτε να σε κανουν ενα σεβαστο μελος εδω μεσα...Μαλακες αεριτζηδες ειδαμε πολλους ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα αλλα τοσο μεγαλα κωλοπαιδα σαν εσας εγω δε θυμαμαι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Έχουμε και μια διαφορά Μεγάλη στο οτι Εγώ θα ήθελα να γνωριστω με όλους τους Συναθλητές!
Μια παρέα Μεγάλη να γίνουμε και εξω απο το σάιτ! ΕΣΥ νομίζεις οτι τα μνμ και οι κριτικές σου είσαι ο ένας και Μοναδικος! Όσοι καθονται διπλά σου στα σαλόνια των οίκων και με 0 μνμ ειτε μελος., ειτε να μην έναι Μέλος είναι Συναθλητής σου! Το καταλαβες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όσοι καθονται διπλά σου στα σαλόνια των οίκων και με 0 μνμ ειτε μελος., ειτε να μην έναι Μέλος είναι Συναθλητής σου! Το καταλαβες?
Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...

το οτι θες να γνωριστεις με ολα τα μελη για να βρεις παρεα να κανετε χαβαλε δικαιωμα σου ειναι τι μου το λες εμενα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...

το οτι θες να γνωριστεις με ολα τα μελη για να βρεις παρεα να κανετε χαβαλε δικαιωμα σου ειναι τι μου το λες εμενα?
ποιο χαβαλε ρε!
Το χω δηλώσει Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ , ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ

τέλος κουρασαμε :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ποιο χαβαλε ρε!
Το χω δηλώσει Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ , ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ

τέλος κουρασαμε :grin:
λοιπον ασε με να φυγω...εχεις 5 λεπτα να μου προτεινεις κατι την τελευταια στιγμη  :grin:
πλακα πλακα σκεφτομαι την Αννα τωρα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τρελο γαμησι με την Αννα στο Red Diamont η οποια αρχικα ηταν καπως περιεργη αλλα γρηγορα εκδηλωθηκε και μου'κανε τρελα γουστα και ενα δωρακι αλα Εμμα  ;).
60ε εδωσα για 69,κανα μισαωρο στο δωματιο,γλωσσοφιλα,καυλες,ολες τις στασεις,δαχτυλα,στο τελος μου προτεινε να τη χυσω στα βυζια αλλα δεν ηθελα...
και πριν αποχωρησει μου ειπε οτι μου χρωσταει ενα τρελο γαμησι εμενα και θα με περιμενει.Δε πιστευω να λεει σε ολους τα ιδια  :grin: :grin:

Βεβαια εμφανισιακα απο κοντα δε λεει και πολλα,δηλαδη μια συνηθισμενη φατσα,πολυ χαλαρο κορμι,μικρα σταφιδιασμενα βυζια και κωλαρακι χαλαρο με εμφανη ιχνη κυτταριτιδας αλλα μεσα ειναι δυναμιτης.Εχω την εντυπωση οπως την ψυχολογησα οτι ειναι με τα κεφια της κι αυτη σαν την Αντριαννα δηλαδη.

Πριν παω εκει περασα να δω Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 1 η οποια ειναι εντυπωσιακοτατη,πανυψηλη,πολυ ομορφη με απιστευτο κωλαρακι και την Ουκρανη Σοφια στο Αν,Γεωργιου 19 επισης ομορφη ξανθια κοπελα με ωραια κορμοστασια και κωλαρακι και πολυ προσχαρη στο σαλονι

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Η Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?

Είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση σε συναθλητη προ ολίγων ημερών και μου είχε πει οτι μάλλον δεν μιλάμε για την ίδια..μακάρι να έχει δίκιο ο mpouxos και να είναι αυτή γιατί, αν και είναι με τα φεγγάρια της, είχαμε κάνει ωραία  :knockinb: . Επίσης αξέχαστα  :tits: .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom