Αννα λοιπον.... Αναμεικτα συναισθηματα.!!
Σαλοναρισμα με ενα ολοσωμο δυχτιοτο φορεμα, που με τον χαμηλο φωτισμο, κρυβει ολη την εφημεριδα που εχει χτυπημενη στο κορμι της, απο προσωπο μου αρεσε, οποτε περασα. Ο τσατσος που χτυπουσε χτες βαρδια, στα προγραμματα τα ειπε αχταρμα, και ισως με χρεωσε ενα 10αρικο πανω.??? δηλαδη 70€ για 69, που συνηθως σε αυτα τα μπουρδελακια ειναι 60.??? Αν και διπλα στην Καταλινα 70αρι πληρωνα ...Ψιλα γραμματα. Στα 70€ χρεωνει και το κωλαρακι της να σημειωσω....αλλα σου δινει την επιλογη ενα απο τα δυο στο δωματιο, δηλαδη τι θες, κωλο ή 69...φαουλ αυτο, δηλαδη να πληρωσεις κωλο και να μην παρεις ουτε ακαποτο, ουτε να γλυψεις....
Στο δωματιο πετσετα και ντουζακι με ζεστο νερο, και η Αννα δεν αργησε, μια μαυρομαλα ελαφρα σκουροχρωμη 40αρα μιλφαρα, απο Ισπανια δηλωνει, λατινα στο κορμι, με το που εβγαλε το φορεμα, αναδειχθηκαν ολα τα τατουαζ της, που σε καποιον μπορει να ξενερωσει αν δεν το ξερει και δεν τα εχει παρατηρισει στο σαλονι, ομορφο προσωπακι για την ηλικια της το οποιο λαμπει.!!! ...βυζαρες μεγαλες με καλη μεγαλη ρωγαρα, κωλαρα παραφουσκωμενη, και πιρσινγ στα χειλια και στο μουνι, το οποιο ηταν πεντακαθαρο μοσχοβολουσε, η γραμουλα του με κλειστα ποδια τραβαει προς τα πανω αρκετα, καυλα σκετη η εικονα..!!!!!!.
Προκαταρτικα η Αννα δεν προσφερε, παρα εκλεψα εγω μερικα, ουτε πουτσοτριψιματα, γενικα χαδακια μηδεν... απο διαθεση ομως ειχε φουλ, αν και μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελε να με ξεπεταξει με πιπα να τελειωνει....η οποια πιπα της συνδιαστηκε με μια πεομαλαξη στην αρχη με χρηση λιπαντικου, και η συνεχεια ηταν αριστη σε διαφορες στασεις, στην πιπα το κατεχει το αθλημα πολυ καλη τα νιωθεις ολα.... καραμελωσε και τα φιλαρακια.!!!
Στο γλυφομουνι εδειξε να το ζει, το μουνακι της ωραιο λαχταριστο, μπουταρες για χουφτωμα, αλλα τα τατουαζ στα μπουτια που ειναι χτηπημενα σχεδον μεχρι την μουναρα της, με χαλουσαν απιστευτα, λες και ειχα ανοιξει κανα περιοδικο και εγλυφα την χαραμαδα.!!!
Στο σεξ ειχαμε μονο μια σταση, κανονικο, γιατι ετσι ηθελα να τελειωσω, κοιτοντας το ομορφο προσωπο για την ηλικια της, και ακουγοντας τα καυλολογα που μου ελεγε... Στο τελος μου εβγαλε την καποτα, με καθαρησε, ειχαμε μια ολιγολεπτη συζητιση, που αν ηξερε καλα ελληνικα ή αγγλικα, θα μπορουσα να την πληρωνα για να μιλαμε ωρες....
Τελικο αποτελεσμα.??? Θα ελεγα το επαιξα ασσο, και μου βγηκε Χ, δεν νωμιζω να ξαναπερασω μαζι της, εκτος και αν υπαρχει μεγαλη ανυδρια... Σαφως δεν προτεινεται για μοντελοσφαχτες, αν και λεει την προτειμανε πολλα πιτσιρικια, που θελουν να ζησουν το ονειρο.!!!