Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
112
Πόντοι
0
Τελευταίες βόλτες και καταθέσεις των τελευταίων 10 ημερών.
Αρινα (ρεντ ναϊτ) (οποις δεν έχει πάει απλά χάνει κυριολεκτικά) ουκρανεζα μιλφ με ωραίο σωμα-επιδερμιδα. Πεντακάθαρη και πολύ καλή αίσθηση σώματος και επιδερμίδας. Στο δωματιο μπαίνει και κατευθείαν να σε χαϊδέψει, φιλήσει αισθησιακά. Πιπα πολύ καλή. Καβαλημα πολύ καλό. Δεκτική και συμμετοχή 10 στα 10.στα τέσσερα τέλεια μιλφ κωλαρα. Βγάλσιμο καποτας και σκούπισμα πουτσας από την ίδια. Στα 40 στο απλό αυτά... Φαντάσου σε προγραμμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εριμητη δίπλα από το σπίτι της Ρεββεκας. Παλιά Ρουμανία που έρχεται και φεύγει. Σάρα. Εγω την θυμωμουν σαν Βερονικα πρωϊνη βάρδια. κορμι αδύνατο, μαύρο μαλλί και ρουμαοφατσα κλασσική. Καλη είναι στο πρόσωπο. Μέσα ξεκινάει με χάδια πουτσο-τριψηματα. Καλη πιπα και να σε κοιτάει συνέχεια στα μάτια. Από πάνω ανεβαίνει κατευθείαν και γαμιεται πολύ καλά. Χαλαρή και χωρίς βιασύνες. Στα τέσσερα στυνεται πολύ καλά. Σφιχτό κορμι η άτιμη. Άξιζε τα λεφτά της. 40 ευρώ με γυμνό.
Για την Αρινα συμφωνω κι εγω. Ψηλη ωραια επιδερμιδα καθαρη μουνακι που μυριζει ωραια ωραιο βυζακι φυσικο που γεμιζει καλα την χουφτα λαι ομορφη ρογιτσα. Συμεννοησημη στο δωματιο με καλα αντανακλαστικα που κοιταζει να σε ευχαριστισει. Καθολου βιαστικη και η πιπα της ειναι πολυ απαλη και γκαβλωτικη. Ηρεμες κινισεις χωρις να σε αγχωνει καθολου. Το κωλαρακι της ειναι πολυ ομορφο και στημένο στα 4 δινει μια ωραια θεα που σε προκαλει. Συστηνεται ανεπιφύλακτα.

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
387
Πόντοι
21
ανεβαινω σαλονικα το ΣΚ. για νεα σε ηλικια πιπινι που να παω??

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
611
Πόντοι
81
Απο επιτευγματα ζωης , χθες με εδιωξαν απο μπουρδελο γιατι τον ειχα μεγαλο λεει παλια καραβανα που δουλευει καμια 5ετια και ανω και δεν δεχοταν να κανουμε σεξ ενω δεν υπηρχε ανθρωπος στους δρομους .... το ειδα και αυτο.

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.283
Πόντοι
506
Ποια ήταν φίλε; Και.... σοβαρά...όταν λες μεγάλο;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.934
Πόντοι
4.766
Απο επιτευγματα ζωης , χθες με εδιωξαν απο μπουρδελο γιατι τον ειχα μεγαλο λεει παλια καραβανα που δουλευει καμια 5ετια και ανω και δεν δεχοταν να κανουμε σεξ ενω δεν υπηρχε ανθρωπος στους δρομους .... το ειδα και αυτο.
Τα λεφτά στα δώσανε πίσω οι καργιες?

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
611
Πόντοι
81
Τα λεφτά στα δώσανε πίσω οι καργιες?
δεν μπηκα , με θυμοταν απτην τεευταια φορα που ειχε και αρκετο καιρο η αληθεια ηταν ... και την λεω καλα με θυμασαι απο τοτε ? μου λεει οσοι εχουν μεγαλο δεν τους ξεχναω ποτε ....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.110
Πόντοι
736
δεν μπηκα , με θυμοταν απτην τεευταια φορα που ειχε και αρκετο καιρο η αληθεια ηταν ... και την λεω καλα με θυμασαι απο τοτε ? μου λεει οσοι εχουν μεγαλο δεν τους ξεχναω ποτε ....
Βαριοτανε να γαμηθει μάλλον

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
253
Πόντοι
21
Τις άγιες τούτες μέρες κόψε λίγο και άρχισε να μοιράζεις και σε εμάς.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.283
Πόντοι
506
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.338
Πόντοι
1.076

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.098
Πόντοι
446
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.370
Πόντοι
201
Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα
Τα κιλάκια την καναν έναν κωλο όμως….πλατστερρρρναει στο γαμησι! Στο 50 που την δίνω δεν κάνει και πολλά! Κάποτε την έκανα και γλυφομουνι με αυτά τα λεφτά! Αλλά δεν τα κλαίω τα λεφτά για μια φορά στο τόσο που τα δίνω!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
δε μου αρέσουν οι πολυ αδύνατες γυναίκες,θέλω να έχουν πιασίματα,τώρα μάλιστα με καυλώνουν οι ψηλες,μου είπατε για μια καρινα,μηπως ξέρετε εάν δουλεύει αλλο η βερόνικα στα ξυλινα?? ήταν κι αυτη ψηλή την ειχα παρει πιο παλια...καλη μπουρδελοχρονιά να εχουμε και με πολλά μουνια στον πουτσο μας!!!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.283
Πόντοι
506
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?
Παλιά άνοιγαν στις 00.30. μετά την αλλαγή χαμός από πιτσιρίκια. Φέτος δεν ξέρω το πρόγραμμα αλλά σίγουρα θα ανοίξουν κάποια μετά την αλλαγή του χρόνου.

• Like
Αντιδράσεις: LB

johnterry26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
210
Πόντοι
280
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχετε! Πέτρου ερημίτη 5 έχει μια κοπέλα από Ρουμανία. Ωραίο σώμα, σκυλοφατσα στιλ Παολας. Είχε πελάτη μέσα ο οποίος έφυγε νευριασμένος και ενώ η τσατσα τον ρώτησε αν θα ξαναέρθει, της απάντησε όχι. Μπαίνω απλό στα 30€ γιατί την παίνευε η τσατσα και είδα τον προηγούμενο σε αυτήν την κατάσταση. Την κοιτάω με κοιτάει. Αρχίζει να μου τον παίζει να σηκωθεί και μένω μαλακας. Την λέω να ξαπλώσω μπας και βάλει τον σκούφο και κάνει καμιά πίπα και γίνει παιχνίδι. Συνέχιζε να τον παίζει. Αν ήταν να τον παίξω τον έπαιζα και στο σπίτι κοπελιά .Την λέω θέλω πρόγραμμα μπας και κάνουμε κάτι. Με απαντάει θα περιμένεις γιατί έχω πρόγραμμα με άλλον. Βγαίνω έξω και όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές άρα ψέμα τα λόγια της. Με ρωτάει η τσατσα πως πέρασα και την απαντώ ούτε να μου τον σηκώσει κατάφερε. Η απάντηση της τσατσας ήταν ότι έπρεπε να πάρω πρόγραμμα με το απλό τι να με κάνει η κοπέλα. Μετά κλαίνε ότι έπεσε η δουλειά.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
124
Πόντοι
0
Ναι πιπα χωρίς. Την πήρα με 40 γυμνό και σεξ, αλλά στην πορεία της λέω κάνε μόνο πιπα, καλά το κάνεις. Μου λέει οκ αλλά δε θέλω να χυσεις στο στόμα μου. Εκεί άρχιζε να φτύνει και να γλύφει μπάλες. Την μπουκωσα κανενα 10 λεπτό. Άμα θέλει είναι καλή πιπατζού.
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
402
Πόντοι
21
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν
Αυτό που λες ισχύει για όλες. Γιατί όλες κάνουν πρόγραμμα με γυμνό στο στοματικό. Η σχεδόν όλες. Εσύ όταν πηγαίνεις να ζητάς μόνο το απλό πιπα δηλ. με προφυλακτικό για να μην κολλήσεις κανένα παρασημο. Τι θέλεις τώρα να σου απαντήσω πάνω σ αυτό;

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
253
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά μπουρδελιαριδες συναγωνιστές με υγεία και πολλά ωραία γαμησια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom