Gilfhunter3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πού είναι η Καμέλια ξέρει κανένας;
αχαχαχαχαχα εμμ τι νομιζες αδερφε οτι ειμαστε οτι κι οτι??? μπορει πιτσιρικας αλλα ψαγμενος πιτσιρικας...χαχαχαΕισαι μεγαλο αλανι τελικα και εξελισεσαι γρηγορα... απο εκει που δεν ηξερες πριν λιγο καιρο πως να πας απο τα τριδυμα στην πετρου ερημιτη, τωρα οχι μονο εμαθες το δρομο αλλα ξερεις και της βαρδιες καλα. ;)
Χειμωνα συνηθως ξεκουραζεται, καλοκαιρι πιανει δουλεια στα χωραφια, Τρομαζει τα πουλια!Πού είναι η Καμέλια ξέρει κανένας;
Καινουργια κοπελα και ωραια παρουσια, αν θελεις να μαθεις αν ειναι καλη μεσα ρωτα τον φιλο σου τον μπουχο.Las Vegas 2 => "Τετοιο μουνι δεν ξαναδα ΚΡΙΜΑ ουτε Σαλονικα ουτε Αθηνα" Μπαρμπαρα, αλογισια ξανθια γκομεναρα, μικρο στηθος κωλαρα αλλα καπως κρυα στο σαλονι.
ποια ειναι αυτη;;
την εχει φαει κανεις;;
Δεν προτείνω τπτ Ο καλός συναθλητής τα περπατάει όλα και διαλέγει Μονός του κι ας φαει και φολα ! Ολά παιζουν !Καινουργια κοπελα και ωραια παρουσια, αν θελεις να μαθεις αν ειναι καλη μεσα ρωτα τον φιλο σου τον μπουχο.
εσενα σ'αρεσε μεγαλε;Δεν προτείνω τπτ Ο καλός συναθλητής τα περπατάει όλα και διαλέγει Μονός του κι ας φαει και φολα ! Ολά παιζουν !
θα σαρεσει νομιζω έχει και Φότο στην Συλλογή Οίκοι ανοχής ΘΕ/νίκης! Είναι στη θέση του οδηγού το μωρο!εσενα σ'αρεσε μεγαλε;
γιατι αμα αρεσε σε εσενα θα μ'αρεσει και μενα
στειλε ρε παοκτσακι μου λιγο το λινκθα σαρεσει νομιζω έχει και Φότο στην Συλλογή Οίκοι ανοχής ΘΕ/νίκης! Είναι στη θέση του οδηγού το μωρο!
φωτογραφική Συλλογή σελ. 37 Οίκοι ανοχηςστειλε ρε παοκτσακι μου λιγο το λινκ
γιατι δεν καταλαβα
φωτογραφική Συλλογή σελ. 37 Οίκοι ανοχης
χαχα τωρα το ειδα οτι προλαβα και σχολιασα αυτες τις φωτο αλλα που να το θυμαμαι δεν με λενε μπουχο εμενα. παντως για να ειμαστε σωστοι η κληρωση που θα γινει για το καρ ειναι η κληρωση του λαικου λαχειου η 50 κληρωση 2015.
Εγω οταν ειπε ο μπουχος οτι υπαρχουν φωτο της μπαρμπαρα εκει εψαχνα στην σελιδα 37 που ειναι απο το 13 και βρηκα φωτο απ την καρμεν!φωτογραφίες από πολλές κοπέλες που δουλεύουν στα studio αυτό το διάστημα υπάρχουν κ σ'αυτό το thread του συναγωνιστή Karaman 7..
ps. γαμάτο το thread Karaman πολύ καλή δουλειά! τα σέβη μου..
Χειμωνα συνηθως ξεκουραζεται, καλοκαιρι πιανει δουλεια στα χωραφια, Τρομαζει τα πουλια!
Eρημιτη 1 αδερφε βραδυνα!!